Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zSo
[email protected] ----> erre a cimre irtam
zSo
Ami itt a neve alatt szerepelt, nekem mas cime nincs...... ha veletlenul nem jo helyre irtam akkor HELP HELP SOS segitseg !!!!!!!!!!!!!!!
Pilu OBI
Qnosinak milyen email cimre irtal??

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pupcika
1 éven belül garantáltan elköltöm
(addig se tart ki. Ezt csak megnyugtatásképp írom)

Pupcika
Én számla nélkül is elfogadom az ezrest (1év garival)

Kim Basinger
Ne adjatok neki, mert el akarja adni. Tolem is kert egy ezrest a multkor (igaz adott rola szamalat)

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

zSo
OK, koszi.........
Dud [OBI]
Persze hogy lesz. Ma kapjátok meg Qnositól.

zSo
OBI-s fiuk !!!

Meg nem erkezett meg a jelszo a ma esti gyakorlasunk szamara... Kapunk ??
Vagy esetleg kesob kulditek ????
Ne felejtsetek el plz, mert vegere az egesz Klan ott lesz es tudunk valam ierdemit alkotni..... elore is koszi::::::: [email protected]
Uk-muk
Nem kell valamelyik klánba egy harmadik csereember/vízhordófiú,mert ebbõl a liga buliból én sem szeretnék kimaradni.Igérem csak minden harmadik körben lövöm tökön magam Ak-val.
LSC
Kinek mi a jó.Olyan zene nincs ami mindenkinek jó.

Ford Fairlane
Kimaradt az elõzõ szösszenetbõl 68db "már".
Mindenki illessze be, ahova akarja !

Ford Fairlane
Kissé idegbeteg vagyok ma...
Megyek is aludni.
Sorry hun666-nak, valami ilyesmi neve volt, hogy leTKztam, már a faszom már kivolt teljesen.
Bocsesz.

Ford Fairlane
Rohanok rád szavazni, baze !!!!

teran
http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét

NaNoKuTyA
De tényleg!!!!

\':..:\'

Pano
Aki szeretne a Soldier of Fortune II HQ egyik szerkesztõje lenni, az ugorjon el erre a címre

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika
Pupci te állat vagy 😊)))

Pupcika
okéj okéj
csak nem volt szerencsém "kick"el se
de most már á estem a szüzességen én is
Muhehehehe
(igaz DCF Skiper-rel dugtunk vagy 2 percig 10 percel azelött és lelépett a gané, de ezért még számolok vele mert én csak akkor jöttem bele és kedvet kaptam hozzá 😊))

Rambo [OBI]
MEGALOL

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Pupcika
sorry de pont elkezdõdött a kör és reméltem hogy hamar túl leszek a telefonon

Rambo [OBI]
Nem ban volt, csak kick.
Eddig egyetlen faszit bannoltam csak, aki szándékosan lelõtte a csapattársát, mert összevitatkoztak.

Pupcika
igaz hogy ott álltam de csak egy körig
de mind1
korán kelek reggel és így legalább nem úgy megyek majd el itthonról hogy leTK-zom muterékat 😊))))
lol

Rambo [OBI]
Pupci én voltam.
Ott álldogálltál a táskától egy lépésre, a céltól meg három lépésre, nem mozdultál.
Szóltam, mint szerver, hogy mit csinálsz.
Nem válaszoltál. Még 2 perc volt hátra, és nem szerettem volna, ha mindenki rád vár. Ha telefonálsz, menj spectacorba.

Pilu OBI
AKF miatt sosem bannoltunk senkit. Egyebkent Away from keyboard, azaz nincs a billenytyuzetnel. Csak sima kick. Akkor kapja a jatekos ha a kezdohelyen alldogal.

Pupcika
hdc.uw.hu forumban nyitottam egy új topicot és írtam a ligárol röviden kéccer is de nem élt a topicom 2 óránál többet mert azonnal törölték 😞(((
pedig szoktak olvasok lenni ott
na mind1

Pupcika

Pupcika
Reason: AFK
Ez mi a búbánat?
épp telefonon a SOF" kódsort diktáltam egy haveromnak és visszanéztem a telefonbeszélgetés végén addigra ez a képernyõ jelent meg (banned)
warum?

Pano
agr, leállt a freeweb és nem tudom feltölteni az oldalt

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
ugye? nálam first helyre ugrott a custom mapok között!

Pilu OBI
Itt vagyok! Megnéztem az Alcatrazt. Látok benne fantáziát Dem módban. Ennyire igényesen talán még a gyári mapok sem néznek ki. Hamarosan be fog kerülni. Addig is toccsétek le!!! mm_alcatraz

Pano
ALARM ALARM! HULLASZAG... LÁTHATÓLAG NINCSENEK TÚLÉLÕK! MAYDAY MAYDAY .)

Pupcika
megijedtem hogy nem foglalkozik már senki a soffal de látom hogy jáccotok
lol

Pano
Escape from Alcatraz (MM)

KIBASZOTT JÓ map!!! Kötelezõ a készletbe!!

Pano

Pupcika
azta betyár mindenit ezek aztán a lóvak 😊)))

Kim Basinger
en is koszi

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Jerry
Nincsmit.

Uk-muk
Kössz Jerry!
Jerry
és ez pl. alkalmazva:

OBI

Jerry
(a href="blabla" target="_blank")ez a link(/a)

( helyére < - pilu után szabadon...

Uk-muk
hogyan kell úgy linket beszurni,hogy uj ablakban nyissa meg?
Uk-muk
Ez is tök jó szerintem😞hangkártya kell hozzá 😊 )
Lovak(/a)
Dud [OBI]
Te meg vegyél is valamit, ne csak zaklass...

Grave Digger
Qnosi😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Qnosi [OBI]
Ez a Gimpsrac egy kocsog. . 1-1 nel mindig lelovi magat .. Nemakar velem jaccani .. Szemet !

Grave Digger
nagy csata volt de 6-5-re én nyertem a roulettet gimp ellen😊 yo játék volt, gg Digger, gg gimp😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mostmár ne.
Így van. DUD hívj már vissza baze.
Qnosi [OBI]
Jah .. max probat .. De ligara sztem nem eri meg ligara beallitani az ospot, mert meg nincs kitesztelve, raadasul valami 0.x beta, szal meg igazan nem is jo .. q3ban is van osp, ott mar kotelezo, minden versenyen, vagy 50 verzio volt mar .. ott volt egyik "VB"-n a blue bug valami parancs miatt (ha jol tudom egyik osp-s parancs miatt), a lenyege azvolt, hogy emulalta a 125 fpst es mivel kulonbozott a ket gepen ezert valami oknal fogvan szetcsuszott a ket gep egymastol .. kurvajovolt, megcsinaltak videoban egymasmellett a ket demo .. blue az egyikversenyzo TELIBELOVI SSG(gyik:SuperShotGun, max sebzes 110) az ellenfelet a levegoben (T4en a meganal, ha esetleg hozzaertokhoz van dolgunk) Verzett is meg minden, meg kellett volna halnia.
A mellette levo demon a masik csoka POVjan tisztan laccott, hogy blue kb 2 meterrel arrebb van, es lovi a falat izombol .. Hat a meccset blue elvesztette, pedig nyeresre allt, eselyesvolt, meg minden .. Ezt most nemtom miertmondtam, csak kb azert, hogy sztem ligara nemszabad egy meg abszolut nemkiforrott dolgot eroltetni, ami raadasul AKKORA ujdonsagot nemis tud ..
UFF!