Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Vagy talán azért van mert a favoritokba van? :o)
Amúgy tényleg jó 5let mert újabban sok a kretén ember😞
Szal port1, port2 a standard játékosoké, itt maradt az 5 perces TK ban idõ, port3 és CTF nyitott, azaz látja az ASE, itt 10 ban idõ van.
Hirtelen ennyi változás van, remélem nem gond.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Basszus ez R@ven gyerek ez egy idiota csináljatok vele valamit.Port2
Fogja a shotgunt azt hátbalövi a mellettem álló saját emberkét.Csak azért átállt a másik csapatba, hogy megtorolja a csúnya gyilkosságot.

Hova tûnt és miért ???
Vagy csak nick-et cserélt ????
Azt mondtam már neked, hogy tudod mit és hová?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Jobb lesz mint a mostani aimbotom! 
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Vagy csak egy headshot van ábrázolva folyamatában ????
Amúgy igen pofás az oldal !!! Gratula.
. A vizsgát leszámítva jót lazítottam 😊
Felkerült az elsõ frissítésa SoF II HQoldalra. Kicsi felhozatal, de egy szerintem mindenképp érdekelni fog titeket 😛. Továbbra is várom azokat az emebereket, akik vállalkoznának egy szerkesztõi poszra 😊
Szóval remélem értitek, igaz félreérthetõ a vége :>\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Egyébként meg tényleg nem érdemes ezen felkapni a vizet. Amíg valaki egy bizonyos határon belül ugat, addig azt tegye, biztos csak pipás, mert egy láma, ne törõdjetek vele. Ha valaki nagyon elszáll, azért szóljatok. Ha tudunk utánanézünk.
Jut eszembe, ha mindenkit kibanoltunk volna a szerverrõl, aki minket lecsíterezett, akkor már csak mi játszanánk, sõt, már én is banolva lennék!

lol
Ennyi erõvel ki lehetne bannolni, az Arse Demonspawnt; 1-2 FX-est is... CTF-en elkezdett okádni a demon, hogy hogy lehet valakinek 60 körüli fragge , ment a cheaterezés...az mind1 ezen imho nem érdemes felkapni a vizet, de amikor búcsúzott hogy bye akkor mindig megölt valakit
azaz leTK-ta akihez odament és mondta : "bye" elsõre még mondtam hogy lol... de amikor már 3ik csókát is igy lõtte ki akkor már inkább kiléptem... az FX klán közül meg tényleg élneveznek és úgy TK-nak.. Látni lehet ahogy átirják a nevüket és játszanak egy ideig majd TK...
Legközelebb csinálok demot, mert igy beszélhetek a levegõbe.
Na mind1, én nem kérek tõlletek 1 ban/kicket se csak szólok hogy vannak itt még görények...nem a DCF-re gondoltam

Ráadásul egyfolytában nácizott a kis pöcs.
Ráfér egy kis józanítás. Bár én nem vagyok ilyen szigorú.... Szerintem egy OBIs figyelmeztetés, hogy még egy ilyen, és ban forever is megteszi.
Bár ki tudja, egy hét nem a világ....