Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HB-sek is Kanadaiak voltak, egy reszuk beolvadt a kukaba (Qk
), a masik reszuk abbahagyta ..
Ugyanugy, mint az ARSE .. belgak mint az ALDI, aki nem hagyta abba, az majd ALDI-skent indul a ligaban ...
), a masik reszuk abbahagyta ..
Ugyanugy, mint az ARSE .. belgak mint az ALDI, aki nem hagyta abba, az majd ALDI-skent indul a ligaban ...
...és a ma szétküldött sof2antiaim vírusaink, amitöl a célkereszt minden ellenfelünknél a bal felsõ illetve a jobb alsó sarokban (10mp-enként váltakozva)foglal majd helyet 

Holnap küldjük hozzá az 1.1-es patch-et ami a 4 sarkot váltogatja 5 mp-enként

Holnap küldjük hozzá az 1.1-es patch-et ami a 4 sarkot váltogatja 5 mp-enként

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
A képnek valahol fennt kell lennie. Akkor így: (az () jeleket cseréld majd ki ilyen < jelekre)
(img src="aol a kép van")
(img src="aol a kép van")
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ez engem is érdekelne 

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Arra nem gondol senki, hogy elõtte összekerülnek a kieséses rendszerben ???
Ráadásul szerintem ki sem jutnak a selejtezõbõl....

Ráadásul szerintem ki sem jutnak a selejtezõbõl....

de most komolyan
ez télleg faszácska lesz mert nincs tömeg
és gyõzzön a jobbik (< PS >)
Muhehehehe
ez télleg faszácska lesz mert nincs tömeg
és gyõzzön a jobbik (< PS >)
Muhehehehe
elõszöris tõlünk ki -""- 

másodszor helyesbítenélek a döntõ az < PS > és még valaki de lehet hogy ez már a végeredmény lesz

másodszor helyesbítenélek a döntõ az < PS > és még valaki de lehet hogy ez már a végeredmény lesz

Én már elõre megjósolom a döntõt!
FX vs OBI
Nyer a tippem mit kapok? 😊)
FX vs OBI
Nyer a tippem mit kapok? 😊)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ja, eddig etette õket mindenki, hogy õk a legjobbak... nagy koppanás lesz, szinte sajnálom õket 

OBI-t lemossa szerintem mindenki, aztan majd mehettek anyukahoz sirva, hogy kikaptal a cyber jatszoteren 

Hat a multkor szerintem ti picsaztatok el minket, ugy hogy nekunk kellene mondanunk hogy kossetek fel a gatyat
Nekunk megmondom oszinten nem is a gyozelem a fontos hanem az hogy egy jot jatszunk, mert ezek a meccsek a legjobbak. Itt nincs tomeg, nyugodtan lehet jatszani.
GYOZZON A JOBBIK !!!!!!!!!!!
Nekunk megmondom oszinten nem is a gyozelem a fontos hanem az hogy egy jot jatszunk, mert ezek a meccsek a legjobbak. Itt nincs tomeg, nyugodtan lehet jatszani.
GYOZZON A JOBBIK !!!!!!!!!!!

köszi
de a gatyátokat most kössétek fel, mert nehéz hent lesz valszeg 😊))))))
nem adjuk occson a bõrünket mint a múltkor

de a gatyátokat most kössétek fel, mert nehéz hent lesz valszeg 😊))))))
nem adjuk occson a bõrünket mint a múltkor

Lessz stat a CTF-hez?
Bakke egész nap üres volt,míg a CTF full-on.
OBI, ki az akit kivettetek az A csoportból?
A jelszavakat minden reggel küldjük körbe. Egész pontosan Pilu barátom. Tehát nemsokára érkezik egy email a leadereknek.
Ma este akkor gyilok. Bar en meg semilyen levelet nem kaptam OBI-tol, hogy mi a pass.... de majd meg lesz.
Azt kernem a PS klantol, hogy ha barmi zur van ma este esetleg, akkor ide a forumba irjatok, mi is azt tesszuk igy gyorsabban megtalaljuk egymast es orvosolni lehet a problemat.
Azt kernem a PS klantol, hogy ha barmi zur van ma este esetleg, akkor ide a forumba irjatok, mi is azt tesszuk igy gyorsabban megtalaljuk egymast es orvosolni lehet a problemat.
Nem.
Elõbb utóbb közszemlére bocsájtjuk a PB screenshotokat és akkor meglátjátok hogy milyenek is. Ami kell az látszik. Ha valaki csalna, az látszódna.
Köszönjük az este a rendelkezésünkre bocsátott szervert.
Olyan screent csinál a PB amin ua látszik mint a játékosnál. Azért az több mint a semmi 

OBI klán.A HUN port nem lenne jobb CTF-el?Véleményeket kérek.
Hú baze, azt a pánikot ami volt, nem szeretném újra átélni... 

Hozzátok a BSA akciócsoportot is?

De ha screenshotol szerintem ott nem látszik semmi extra
Ja es olyan helyet kellene valasztani ahol mindenki erti a masik szavat, es nem csak a mellettem uloet. Vagy ma mar nincsenek ilyen helyek ? En hajlando vagyok megfizetni a muzsikust hogy ne jatszon... 

Egy talalkaban mi is benne vagyunk sracok megint, de kerlek idobe szoljatok, mert azert a felutazas nem tul egyszeru feladat mostansag .