Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ment mail a screenshottokrol
ossze jott rendesen
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
2-7 (kek FDI)
7-2 (piros FDI)
(FINCA)
2-7 (kek OSAMA)
7-2 (kek FDI)
tehat a vege
19-19
Nagyon jo kis meccs volt, gratulalok az OSAMA-s fiuknak, jok voltak.
Mi a véleményed Eowyn -ról?
Láttad az elsõt ?
Röviden csak ennyire vagyok kíváncsi.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

skizo rulezLenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Szeretném kérni hogy tegyétek kötelezõvé az irc használatát minden klán számára, mert a külföldieket nem lehet egyszerûen elérni. Ez lenne a legjobb megoldás. A magyarok közül meg mindenki toljon fel 1 mókust a #sof2.hu (ircnet). Ez nagyban megkönnyítené a kommunikálást.

Arra is kíváncsi lettem volna, ha Lord Maelstrom is tudott volna játszani -mondjuk helyettem -, mert akkor erõsebb lett volna a DCF.
Annyi viszont tudatosult bennem, hogy a jó taktika,a fegyelmezettség és a hatékony kommunikáció a lényeg. Ezek nélkül nagy szarban vagy. Ebben meg az OBI igen király. Ráadásul úgy lõnek, hogy néha el is találnak valakit, nagyritkán
.
Úgy érzem, minél többet fogunk warozni, annál jobb meccsek lesznek. Két jól felkészült klán nagyon élvezetes csatát bír vívni. Én már most várom a visszavágót, akár friendly formában is!
Valaki dobja el a postafiókomba a shopról azt a végeredmény-képet, ahol a DCF volt a kék !!!!
Elõre is köszi !
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Mar alig WARom az estet...
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
2 serveren is nyomtam 2-2 TK-t aztan BANN.
Egyszeruen a hangulatom es a reflexeim szarok, este en leszek azt hiszem a vezeraldozat.
Bocs mindenkitol akit le TK-ztam 14.30 es 15.30 kozott, bocsi.
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Nézzétek meg és véleményeket kérek ide 😊
Thx 😊
Pano
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Na ez milyen ? 😊)))
Mindegyik klán elküldi nektek a screenshotokat az üres mapokról ?????
De kurva yó fej vagyok !!!!!!!!!
LOL

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Jó kérdés viszont az, hogy mi van, ha egyik sem jelenik meg. Akkor szerintem mind a kettõnek 0:14 pontkülönbséggel vereség.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Megértéseteket köszönjük.
Bár úgyis minden rendben fog zajlani. 😊
Ha egy klán nem jelenik meg a csatára, akkor az ellenfélnek 20 percig kell várakoznia. Ha a várakozási idõ után még hiányozik néhány klán tag, a harcot akkor is el kell kezdeni.Ha egyik klán egyáltalán nem jelenik meg, akkor az ellenfél gyõzött 14:0-ra.

lolka lehetett \"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"