Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okok

Pilu OBI
Nem kell köszi. Qnosi kezeli a liga oldalt.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Grave Digger
Nem rossz csaj az Eowyn, fingóba megkapná😊 Csak úgy szárazon, ahogyan van😊 Kurva yo film és hála a DC-nek már ma újra megnézhettem. Itthon szép kényelmesen😊)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pilu neked is kuldjem?

Pilu OBI
A lényeg a gyõzelem. 5 en vagy 6 an nem mind1?? 😊)

Qnosi
Ment mail a screenshottokrol

s az elejen meg nem volt ts😊))
ossze jott rendesen

Grave Digger
Szegény bolt kikészült teljesen a Finca az 7-3, 3-7 lett. Tényleg yo kis meccs volt, bár az oszamások a pingjükre panaszkodtak fõleg, ám amikor a Moogannal 999-es volt a pingünk lelkiismeretfurdalás nélkül lelõttek minket a kis gechok, ezzel együtt megint a saját pályánkon basztuk el, mert támadni azt sajnos továbbra sem tudunk😞(

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

zSo
Screenshotokat elkuldtem !!!!
zSo
FDI - OSAMA (KAM3)
2-7 (kek FDI)
7-2 (piros FDI)

(FINCA)
2-7 (kek OSAMA)
7-2 (kek FDI)

tehat a vege
19-19

Nagyon jo kis meccs volt, gratulalok az OSAMA-s fiuknak, jok voltak.
R@in
Észre sem vettem a 3 órát a moziban.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

zSo
Veget ert a meccsunk. Dontetlen lett. Areszletes eredmenyek mindjart itt.

FDI vs OSAMA egal
Ford Fairlane
Olvastad elõtte?
Mi a véleményed Eowyn -ról?
Láttad az elsõt ?

Röviden csak ennyire vagyok kíváncsi.

Pano
Szét ültem a seggem a Gyûrûk Ura 2-n, kurva jó a film, meg kurva hosszú. Végére már kicsit elveszi az ember kedvét a filmtõl a hosszúsága

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
skizo rulez

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ford Fairlane
Már nem.
Vaklárma.
Minek ugatsz állandóan, te idióta ?????????

Ford Fairlane
Ahogy elnézem, a CB 5 fõvel nyomja.
Szar.

Pano
direkt

Ford Fairlane
GL&HF !!!!!!!!!!!!

Kolin Mekré
GL HF CB&FDI

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kaszi46
Támogatom az ötletet

*Posse*T.W.D*

Kedves OBI leaue crew!

Szeretném kérni hogy tegyétek kötelezõvé az irc használatát minden klán számára, mert a külföldieket nem lehet egyszerûen elérni. Ez lenne a legjobb megoldás. A magyarok közül meg mindenki toljon fel 1 mókust a #sof2.hu (ircnet). Ez nagyban megkönnyítené a kommunikálást.
zSo
Hat te en azt nem tudom. Szerintem kiallnak. Miert ne tennek ? Atszervezik a idopontot ugy maguknak hogy jo legyen, a tobbi mar megy magatol.
Ford Fairlane
Nagyon jó kis war volt. Bár az a 4:0 nem biztos, hogy jó volt, lehet hogy kicsit a fejünkbe szállt, leeresztettünk, és már nem volt visszaút.
Arra is kíváncsi lettem volna, ha Lord Maelstrom is tudott volna játszani -mondjuk helyettem -, mert akkor erõsebb lett volna a DCF.
Annyi viszont tudatosult bennem, hogy a jó taktika,a fegyelmezettség és a hatékony kommunikáció a lényeg. Ezek nélkül nagy szarban vagy. Ebben meg az OBI igen király. Ráadásul úgy lõnek, hogy néha el is találnak valakit, nagyritkán.
Úgy érzem, minél többet fogunk warozni, annál jobb meccsek lesznek. Két jól felkészült klán nagyon élvezetes csatát bír vívni. Én már most várom a visszavágót, akár friendly formában is!

Ford Fairlane
OBI, DCF !
Valaki dobja el a postafiókomba a shopról azt a végeredmény-képet, ahol a DCF volt a kék !!!!

Elõre is köszi !

R@in
A 4:0-ás feelinget nagyon irigylem a DCF-tõl.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Rambo [OBI]
Végül lesz war? OSAMA kiáll?

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

NaNoKuTyA
OSAMA= ultracampers!!! Jó csonkolást!

\':..:\'

GSXR
Pano: Az oldaladon a picsának hiányzik az egyik szeme

Kim Basinger
Most lelket ontottel belenk😊
Mar alig WARom az estet...

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

NaNoKuTyA
Gratula OBI, és DCF is! Komoly kis háború lehetett!

\':..:\'

zSo
Jol kezdodik a mai SOF napom.
2 serveren is nyomtam 2-2 TK-t aztan BANN.
Egyszeruen a hangulatom es a reflexeim szarok, este en leszek azt hiszem a vezeraldozat.
Bocs mindenkitol akit le TK-ztam 14.30 es 15.30 kozott, bocsi.
Mapo
Ma este FDI clanwar.
Imádkozzatok a résztvevõkért!!!
Kolin Mekré
csá csongor 😛

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Jaja Qczi voltam.
Jerry
Pano
Végeztem a SoF II HQ oldalon egy kis design módosítást!

Nézzétek meg és véleményeket kérek ide 😊
Thx 😊

Pano

Kim Basinger
SEGICCSETEK MÁN. VÉGIÉJÁCCÁST KERESEK MONDJUK A STRONGHOLDHOZ... NEMLEGES VÁLASZT NEM FOGADOK EL😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Qnosi [OBI]
Hm .. ez is egy modszer .. ha nem kapok 24 oran belul szkrinsatot az eredmenyekrol mindket klan bukja 0-14 -el ..
Na ez milyen ? 😊)))

Ford Fairlane
És errõl így ki tud ???
Mindegyik klán elküldi nektek a screenshotokat az üres mapokról ?????
De kurva yó fej vagyok !!!!!!!!!
LOL

Pilu OBI
Akkor az egyik klán 1 embere megjelenik és elviszi a 3 pontot egyedül. LOLLL

Rambo [OBI]
Akkor elõször a két aznapra kijelölt klán legyilkolja a hívatlanuk megjelent harmadikat, majd kezdõdik az igazi war.

Jó kérdés viszont az, hogy mi van, ha egyik sem jelenik meg. Akkor szerintem mind a kettõnek 0:14 pontkülönbséggel vereség.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Ford Fairlane
Ha egyik klán sem jelenik meg ????
Vagy netán megjelenik egy 3. klán ?!?!?!!?!?!?!!?

Qnosi [OBI]
Nemis Qncsi hanem Qczi volt .. es asszem Radi volt ugye? 😊

Pilu OBI
A viták elkerülése végett, hogy ott voltunk de nem teljes csapattal. Ki meddig várjon? Stb Stb.. Mi a soprtszerõ, és mi nem? Le van fektetve a szabaly, igy nincs vita.

Megértéseteket köszönjük.
Bár úgyis minden rendben fog zajlani. 😊

Pilu OBI
És ezt a mai naptól élõ szabályt ajánlom mindenki figyelmébe:

Ha egy klán nem jelenik meg a csatára, akkor az ellenfélnek 20 percig kell várakoznia. Ha a várakozási idõ után még hiányozik néhány klán tag, a harcot akkor is el kell kezdeni.Ha egyik klán egyáltalán nem jelenik meg, akkor az ellenfél gyõzött 14:0-ra.

Dud [OBI]
Ma 2 Magyar csapat is játszik! =FDI= és ..::CB::.. Nem ígérkeznek nehéz meccseknek, de azért oda kell figyelni. Hajrá srácok!

GSXR

Kolin Mekré
lolka lehetett

Pano
looooool