Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Microsoft Debugger Registar for Java és , hogy Copyright Micosoft Corp.
nem hinném , hogy ez virus és 2002.10.17-ei modositással akkor tehettem fel az op.-ot.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
., Nesze neked f-prot...Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"
# Vigyázat, ez már nem hoax: jdbgmrg.exe 2003.01.14. 21:41
A Dasmin egy UPX segítségével összetömörített trójai program, amely a Windows System könyvtárba telepíti magát két különbözõ néven:
jdbgmrg.exe
avirchk.exe
Meg kell jegyezni, hogy a trójai trükkösen a "jdbgmrg.exe" nevet használja, ami megtévesztõen hasonló a korábbi, 2002 május óta terjedõ álhírben (hoax) szereplõ windows komponens nevéhez, ami "jdbgmgr.exe".
Sajnos a Jdbgmgr hoaxnak van olyan elterjedt változata is, ami a filenevét hibásan említi, és így az teljes egészeben megegyezik ennek az új vírus által létrehozott fájl nevével. A készítõk még az eredeti állományhoz tartozó macis ikont is beleépítették, fokozva a megtévesztést.
A trójai létrehoz különbözõ olyan registry kulcsokat, amellyel saját magát minden rendszerindításkor lefuttatja.
Ezenkívül önhatalmúlag módosíthatja az Internet Explorer beállított kezdõ- és keresõlapját is.
A rendszer mentesítéséhez elég leállítani a trójai program futását a Task Manager-ben és le kell törölni mindkét állományt a merevlemezrõl.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q322993
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Az én rendszeremmel semmi gáz nincs.Sõt.
Nekem játék közben nem jön be hirdetés mint ahogy sokaknak.Nekem nem fagy le a winfosom mint másoknak.Sõt a progiaim is tökéletesen mûködnek.Sõt illetéktelen leveleket sem küldözget.
Most sajna pont abba estem bele, hogy felmerül a kérdés, hogy most ki mond igazat.Ez az eberke aki ezt a levelet megírta vagy a szoftvergyártók akik minden lófaszt meg akarnak veled vetetni.
Nem lehet, hogy ez a fájl felelõs a felbukkanó hirdetésekért?Hallottam már olyat is mostaniban, hogy van olyan vírus ami nem is az csak éppen a hirdetéseket küldi tovább.
Lehet, hogy ez pont az.
Nekem miért nincs?És nekem miért futnak hiba nélkül a progijaim?Nekem miért nem pukkan el a winfosom?Azért ez felvet néhány kérdést.
de rohadt egyszerü 😊
Van is egy ötletem.
A szerveren van védelem.Nincs levelezõ rendszer.
Ha ott van akkor ez csak egy pánik keltés.
Ha nincs akkor bizuny az alább leírt dolog lehet.
Na ezt kapd ki.Ott is van java és ott sincs ez a fájl.Na ezt magyarázd meg!!!!!
Mert megsem virus!!! HOAX!!!
HOAX-nak nevezik azt a fajta tortenest amikor te magad adsz tovabb teves/hamis informaciot abban a hiszemben hogy jot cselekszel. Az iro epp erre apellal hogy majd te magad adod tovabb. Tehat amit mondjuk egy script segitsegevel nem tudna megcsinalni, azt az emberi hiszekenyseget kiaknazva intezi el (pl. torol fontosfile.exe)
Ez olyan mintha valaki arra buzditana hogy ugyan torold mar le a DOS-os gepedrol a command.com-ot mert az egy virus, es figyelmeztesd az osszes baridat mert a virus nagyon veszelyes, semelyik viruskereso nem tudja detektalni
Virus Hoax: Microsoft Debugger Registrar for Java (Jdbgmgr.exe) Is Not a Virus
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q322993
Macis is raadasul, letoroltem, izguljak?
Úgyhogy egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Értesítést kaptam, hogy vírus terjed !
Ezt a vírust az antivírus programok nagy része sajnos nem ismerik fel. A jellemzõje, hogy az Outlook programon keresztül a címjegyzék címeihez továbbítja magát, majd 14 napig ül és utána megsemmisíti a rendszert.
A gépbõl való kiirtása szerencsére egyszerû:
Az alábbiak szerint lehet megszabadulni tõle:
Válaszd a Start menüben a keresést
Válaszd a fájlok vagy mappák keresését, és írd be a jdbgmgr.exe nevet
Állítsd be, hogy a helyi lemezen keressen a program, és indítsd el a keresést
Ha a keresés játékmacis programot, vagy programokat talál, akkor az a vírus
A jobb egérgombbal töröld ki ezeket a macis fájlokat
Utána a lomtárból is törölt ki õket
Biztonsági okból elvégezheted még egyszer a keresést
Ha a keresés talált macis fájlt akkor sajnos a címjegyzékedben lévõ címekre is tovább küldte magát a vírus.
Értesítsd a címjegyzékedben szereplõket
Az én gépemen nem találtam de mindenki nézze meg!!!!!
Lifeforce
Always remember you\'re unique, just like everyone else.

ezt most vegyem dicseretnek? Amugy amikor kerdeztek ennyit montam nekik: only low ping and alcohol 
UI:Nem tudod vissza nézni PB shot-on?