Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is van macim utso modositas: 2002.02.12. azaz jóformán egy éve már ottan van.. eddig nem okozott galibát bár nekem is van iylen játék közben bejövõ "vegyél magadnak diplomát pénzér, tanulás nélkül" popup.. most akkor mivan?

LSC
Na bye megyek rendszert telepíteni mert qrva USB sehogy nem akar életre kelni.Még mielõtt adnátok pár tippet,megnéztem minden lehetõséget.

Taptarap
Life nekem azt irja a tulajdonságoknál, hogy
Microsoft Debugger Registar for Java és , hogy Copyright Micosoft Corp.
nem hinném , hogy ez virus és 2002.10.17-ei modositással akkor tehettem fel az op.-ot.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LSC
Milyen rendszered van itt az a kérdés.Mert az XP-ben nincs ilyen gyárilag mint már mondottam.Ha win9x akkor ellenõrizd.

McCoy
😄DDDDDDDDDD
Ne töröld hanem nézd meg a tulajdonságait.Ha winfosos akor hagyd ha nem akkor töröld.
Pano
bazze, nekem van a gépemen ., Nesze neked f-prot...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Lásd 7862.Tegnap te szívtál is valamit nem?

LSC
AZ!!

LSC
Akinek váratlan hirdetései vannak pl. játék közben az használja az ad-aware nevû progit a frissítéseivel együtt.

LSC
Azért nem találtál mert az XP-ben nincs csak win9x-ben.

LSC
ahahahaha ezé kérdeztem mert ez egy Fake.Már régen is csinálták ezt egyszer.

LSC
Win 98 vagy ME-d van?

zSo
Kedves dolgok ezek mikor egymast szivatjak az emberek
Taptarap
Nah nekem két gépen van XP, amelyikre a levelezést töltöm le rajta van ez a jdbgmgr.exe amelyiken jáccok azon nincs ez a fájl. Most akkor ez virus vagy nem???????????????

LSC
Keresd ki😊.

Taptarap

Na azér mielõtt mindenki nekiállna kiirtani elõtte olvassa el ezt:
"
# Vigyázat, ez már nem hoax: jdbgmrg.exe 2003.01.14. 21:41
A Dasmin egy UPX segítségével összetömörített trójai program, amely a Windows System könyvtárba telepíti magát két különbözõ néven:

jdbgmrg.exe

avirchk.exe

Meg kell jegyezni, hogy a trójai trükkösen a "jdbgmrg.exe" nevet használja, ami megtévesztõen hasonló a korábbi, 2002 május óta terjedõ álhírben (hoax) szereplõ windows komponens nevéhez, ami "jdbgmgr.exe".
Sajnos a Jdbgmgr hoaxnak van olyan elterjedt változata is, ami a filenevét hibásan említi, és így az teljes egészeben megegyezik ennek az új vírus által létrehozott fájl nevével. A készítõk még az eredeti állományhoz tartozó macis ikont is beleépítették, fokozva a megtévesztést.

A trójai létrehoz különbözõ olyan registry kulcsokat, amellyel saját magát minden rendszerindításkor lefuttatja.

Ezenkívül önhatalmúlag módosíthatja az Internet Explorer beállított kezdõ- és keresõlapját is.

A rendszer mentesítéséhez elég leállítani a trójai program futását a Task Manager-ben és le kell törölni mindkét állományt a merevlemezrõl.

Kim Basinger
Erre csak azt tudom mondani amit itt is olvashacc:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q322993

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

azért ne hasonlítsd ahoz.A a dos-ból törlöd a command comot megölöd a rendszert.
Az én rendszeremmel semmi gáz nincs.Sõt.
Nekem játék közben nem jön be hirdetés mint ahogy sokaknak.Nekem nem fagy le a winfosom mint másoknak.Sõt a progiaim is tökéletesen mûködnek.Sõt illetéktelen leveleket sem küldözget.
Most sajna pont abba estem bele, hogy felmerül a kérdés, hogy most ki mond igazat.Ez az eberke aki ezt a levelet megírta vagy a szoftvergyártók akik minden lófaszt meg akarnak veled vetetni.
Jaja már én is tudom.Nem akarom mégegyszer beírni ezért be másolom amit írtam a bf1942 fórumba.:

Nem lehet, hogy ez a fájl felelõs a felbukkanó hirdetésekért?Hallottam már olyat is mostaniban, hogy van olyan vírus ami nem is az csak éppen a hirdetéseket küldi tovább.
Lehet, hogy ez pont az.
Nekem miért nincs?És nekem miért futnak hiba nélkül a progijaim?Nekem miért nem pukkan el a winfosom?Azért ez felvet néhány kérdést.

de rohadt egyszerü 😊
Van is egy ötletem.
A szerveren van védelem.Nincs levelezõ rendszer.
Ha ott van akkor ez csak egy pánik keltés.
Ha nincs akkor bizuny az alább leírt dolog lehet.

Na ezt kapd ki.Ott is van java és ott sincs ez a fájl.Na ezt magyarázd meg!!!!!
Kim Basinger
Szopatva vagyunk!!!

Mert megsem virus!!! HOAX!!!

HOAX-nak nevezik azt a fajta tortenest amikor te magad adsz tovabb teves/hamis informaciot abban a hiszemben hogy jot cselekszel. Az iro epp erre apellal hogy majd te magad adod tovabb. Tehat amit mondjuk egy script segitsegevel nem tudna megcsinalni, azt az emberi hiszekenyseget kiaknazva intezi el (pl. torol fontosfile.exe)
Ez olyan mintha valaki arra buzditana hogy ugyan torold mar le a DOS-os gepedrol a command.com-ot mert az egy virus, es figyelmeztesd az osszes baridat mert a virus nagyon veszelyes, semelyik viruskereso nem tudja detektalni

Kim Basinger
Microsoft Knowledge Base Article - 322993
Virus Hoax: Microsoft Debugger Registrar for Java (Jdbgmgr.exe) Is Not a Virus

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q322993

Mindenesetre tedd karanténba.
Kim Basinger
Basszus En is talaltam egyet a system32 konyvtarban!
Macis is raadasul, letoroltem, izguljak?

Úgyhogy egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.

Nem tudom.Pont a barátomnál voltam amikor ezt a levelt kapta.Akkor még neki sem volt fent ez a fájl.Akkor is ott voltam amikor egy valamilyen cégtõl kapott egy levelet és az autómatikusan elkezdte magát továbbküldeni.Akkor ellenõriztük és lám valóban ott volt ez a vacak.Én is kaptam egyet tõle de a MCAffe figyelmeztetet, hogy csunyadolog is lehet abban a lévélben.Én töröltem is.Ja a CB-sek közül is kapott valaki.Aszem pont a Charon.
Grave Digger
A geci, nálam fenn volt, méghozzá 14 napja már. Köszi Lifeforce. jdbgmgr.exe módosítva 2003. 01. 12. 18:04. Ez azt jelenti, hogy kicsivel több mint nyolc óra mulva tönkrevágta volna a rendszeremet?

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Üdv !

Értesítést kaptam, hogy vírus terjed !

Ezt a vírust az antivírus programok nagy része sajnos nem ismerik fel. A jellemzõje, hogy az Outlook programon keresztül a címjegyzék címeihez továbbítja magát, majd 14 napig ül és utána megsemmisíti a rendszert.

A gépbõl való kiirtása szerencsére egyszerû:
Az alábbiak szerint lehet megszabadulni tõle:

Válaszd a Start menüben a keresést
Válaszd a fájlok vagy mappák keresését, és írd be a jdbgmgr.exe nevet
Állítsd be, hogy a helyi lemezen keressen a program, és indítsd el a keresést
Ha a keresés játékmacis programot, vagy programokat talál, akkor az a vírus
A jobb egérgombbal töröld ki ezeket a macis fájlokat
Utána a lomtárból is törölt ki õket
Biztonsági okból elvégezheted még egyszer a keresést

Ha a keresés talált macis fájlt akkor sajnos a címjegyzékedben lévõ címekre is tovább küldte magát a vírus.

Értesítsd a címjegyzékedben szereplõket

Az én gépemen nem találtam de mindenki nézze meg!!!!!
Lifeforce
Stotoo
Na megyek aluszni majd reggel jövök és megint körbeirtok mindenkit ha nem leszek nagyon masnapos, jó8

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
Télleg PB kimutatja a piát ?

Stotoo
Olyat köröket mentem a ctfen most hogy egybol lecsitereztek ezt most vegyem dicseretnek? Amugy amikor kerdeztek ennyit montam nekik: only low ping and alcohol

Dud [OBI]
Jó akkor pont volt. Teljesen mind1.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Asszem megvan videon. Kikeresem ha akarod.

LSC
Ja,és nekem a fél ..::CB::.. klán a tanúm be-be-bee.

LSC
Az is pontban és mínuszban😊:

NaNoKuTyA
Na sikeresen bebaszztam!

\':..:\'

LSC
De Prága Kb 3* akkora.

R@in
Tanu nélkül 241 a csúcsom tanuval 50

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

LSC
Hát bakke megesküdnék rá hogy 110 pont mert még figyeltem is amikor átlépted a 100-at.Miután kimentél Kb. a Pilu rá 5 percre és még mindíg nem volt vége.Azé elég földönkívüli lenne ennyi idõ alatt 110 frag.De tudod mit?Legyen,annyi volt.
UI:Nem tudod vissza nézni PB shot-on?

Stotoo
Na mivan mindenki alszik? Hu asszem megyek jaccani, hogy jobban futson az athlon mert hideg van 😊

nekem nincs tanúm de egyszer elértem a 134 frag-et jordániában😊 igaz a másik oldal tele volt noob-okkal akik általában vagy háttal álltak vagy narancsot hámoztak a gyümölcsösbódékál..de akkoris 134 😊

Kaszi46
gratyula a GBS kutyáknak!!!!

*Posse*T.W.D*

Dud [OBI]
Szerintem megéri.

Dud [OBI]
Ez szép volt! Gratula!

Dud [OBI]
Esküszöm nem! Pilu a tanú rá 110 frag!

Taptarap
Gratula GBS!!

GG GBS!
LSC
Röhögtünk is rajta.

LSC
11o pont ne túlozz.

GSXR
Marhára para volt azért 5vs6-ba nyomni.....
Mind1 a lényeg a hepiend:o)