Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Viszont a rossz hir szamomra hogy a veletlen bekotott csomag az egy 1500 Kbit-es ADSL vonal volt amit most visszakotottek 380-ra ez magyarazat arra miert tudtam 1000-el tolteni, de a pingem gyogyitasa meg folyamatban van igy nem tudom mikor tudok egy jot jatszani megint........ De jo lett volna ha a pingem is jo maradt volna, es meg ez mellett meg 1000-el toltenek is

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Pusztuljon az összes!
Nem szeretnék más op.-ot feltelepiteni.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ami a ligát illeti, az nem semmi, hogy onnan is bannolni kellett. Én a helyetekben, az egész klánt kivágtam volna a ligából! Nem azt mondom, hogy õket is bannolni, csak a csítert kell, de ezért azonali kitiltás a ligából kellett volna... Ez az én véleményem, ne kövezzetek meg!

wni commandr f4 vagy simán klikk 2sze rá társitod jegyzettömbhöz de ugy hogy kipipálod zt hogy ezentul ezzel nyóis meg az ilyen tipusu file-okjat
*Posse*T.W.D*
engem pb még mindig kibasz alloextensins miatt, pedig már átállitottam 1re(cfg-bn is és konzolban is.
ja és ugy hogy elöszö beenged d mapváltáskor minig kidob,tehát maponként ujra kell cstlakoznom.
ezzel mit tegyk,?
*Posse*T.W.D*

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Pedig mostanra már azt hiszem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a LAMEBOT 2.07 nagy használója vagyok....

Leírom mégegyszer. A lebukott arcok neveit és képeit NEM tesszük közzé!
Arról lehetne szó hogy kiirjátok az oldalatokra a bannolt neveket, mondjuk csak azért hogy a küldföldi arcok is lássák a csiterezõk neveit...mint ahogy azzal R@vennel is tettétek. (vagy Õ nyitotta a topicot? nem tom 😄)
Najó elmondom, kiváncsi vagyok a nevekre, ennyi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Miért bannoltátok az arcokat? azaz miket használtak? wallhack vagy aimbot, vagy ez szigoruan bizalmas? 😊