Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondja ezt a játék alól fölmentett töröttkezû *GBS* tag

jah pano kicsit kisebb pesszimizmussal kéne hozzáállni a dolgokhoz.. lehet hogy OBI így meg OBI úgy, de véleményem szerint sebezhetõ a társaság!

Dud [OBI]
Ne légy benne ennyire biztos! Mi kemény meccsre készülünk.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

zSo
Tudom hogy ez nem erdekelt semmit, de tudjatok rola hogy ilyen is lehet.
zSo
Ocseim lassan megoldodik a Ping problemam. Beszletem a szolgaltatoval es annyit mondott hogy elnezest de atkerultem egy masik csomagba valami oknal fogva, meg ami portra vagyok kotve az valamiert hibasan dumal vele. Roviden ennyi.
Viszont a rossz hir szamomra hogy a veletlen bekotott csomag az egy 1500 Kbit-es ADSL vonal volt amit most visszakotottek 380-ra ez magyarazat arra miert tudtam 1000-el tolteni, de a pingem gyogyitasa meg folyamatban van igy nem tudom mikor tudok egy jot jatszani megint........ De jo lett volna ha a pingem is jo maradt volna, es meg ez mellett meg 1000-el toltenek is
Pano
huh 😊. Lehet, hogy megvertek minket (sõt biztos). De nem fogjuk magunkat könnyen adni, az tutkó!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Rakd már fel az XP-t.

Dud [OBI]
Ja és jut eszembe! Ha így marad minden (márpedig nagyon úgy tûnik), akkor a GBS -el játszunk a 4 közé jutásért. Jó kis meccs lesz!

Dud [OBI]
Mondom, ezt bízzátok ránk! Sokmindent teszünk, amit Ti nem tudtok, de az nem is tartozik senkire. De azért köszi az építõ jellegû észrevételeket.

Pano
hehe, pedig az op rendszer hiba 😊 Csinálj egy reinstallt

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
jut eszembe, s köszönet a tiszta szerverért OBI, meg a folyamatos harcért a csíterek ellen

Pusztuljon az összes!

Taptarap
Bazz mostanában engem a kernel32.dll dob ki a sof2-bõl.Lehet ilyenkor valamit csinálni??
Nem szeretnék más op.-ot feltelepiteni.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
Mondjuk igaz, hogy közzé kéne tenni a neveket. Képek azok nem kellenek, de nevek nem ártanának. Ugyanis, ez által is meg lehet õket szégyeníteni, s más szerver gazdinak is nagyon jól jöhet, ha meglátja valamelyik nevet a saját szerverén. Szerintem a cheaterek elleni harcban fontos dolog az, hogy tudámst adjunk a cheaterekrõl.

Ami a ligát illeti, az nem semmi, hogy onnan is bannolni kellett. Én a helyetekben, az egész klánt kivágtam volna a ligából! Nem azt mondom, hogy õket is bannolni, csak a csítert kell, de ezért azonali kitiltás a ligából kellett volna... Ez az én véleményem, ne kövezzetek meg!

LSC
ha felrakjátok a gold editiont alapból nem kell hozzá nyúlni mûködik rendesen.

Taptarap
Kösz Dud már megnéztem.

Taptarap
F4-el szerkeszted.

Kaszi46
hogy hogyn kell megnézni?
wni commandr f4 vagy simán klikk 2sze rá társitod jegyzettömbhöz de ugy hogy kipipálod zt hogy ezentul ezzel nyóis meg az ilyen tipusu file-okjat

*Posse*T.W.D*

Taptarap
THX a választ.

Kaszi46
hát sof2/base/mp-be csak 1 cfg van ott átirtam.

*Posse*T.W.D*

Taptarap
Dud leirnád mégegyszer mely cfg-okat kell megnézni mert nincs kedvem visszaolvasni egy rakás hozzászolást elõrre is THX.

Dud [OBI]
Minden cfg -t átírtál?

Dud [OBI]
Valamit nem jól csinálsz, mert ennek mûködnie kell.

Ford Fairlane
Igaz....

Kaszi46
jo de attol még ne dobjon már le mindig😊)

*Posse*T.W.D*

Ford Fairlane

Ez lemaradt.

Ford Fairlane
Csiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeeeeeeeerrrr!!!!!!!!

Kaszi46
hali
engem pb még mindig kibasz alloextensins miatt, pedig már átállitottam 1re(cfg-bn is és konzolban is.
ja és ugy hogy elöszö beenged d mapváltáskor minig kidob,tehát maponként ujra kell cstlakoznom.
ezzel mit tegyk,?

*Posse*T.W.D*

Dud [OBI]
Na jó, de azé õ egy kicsit más eset volt.

Taptarap
Persze a GOTH-nak még az IP cimét is kiadtátok.

Dud [OBI]
Nem, Magyar még nem bukott le. A ligában játszó klánok között már volt olyan akit banoltunk.

Taptarap
woow végre van a taxi3-hoz magyar felirat.

Taptarap
Most átváltok szõkére: Lécci-lécci-lécci.

Taptarap
Dud akkor csak annyit, hogy volt-e köztük magyar vagy clan tag. Ez nem sért semmi adatvédelmi titkot.

Kolin Mekré
Végülis mindegy, a lényeg az hogy repülnek a csiterek 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Ford Fairlane
Köszi, hogy nem hozzátok nyilvánosságra a nevemet.
Pedig mostanra már azt hiszem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a LAMEBOT 2.07 nagy használója vagyok....

LSC
oooolyan kíváncsiak vagyunk.

LSC
De mé nem brühühûûû.

Dud [OBI]
Képekbõl az nem derülk ki. Viszont arra tökéletes a PB.
Leírom mégegyszer. A lebukott arcok neveit és képeit NEM tesszük közzé!

LSC
felrakom a punkbusterkillert akkó mi van?

LSC
jó lenne látni hogy kire gynakodott az ember nem alaptalanul.

LSC
én is én is.

LSC
egy képbõl hogy bukik le valaki aimbot-al?

Kolin Mekré
Tovább kiváncsiskodok 😊

Arról lehetne szó hogy kiirjátok az oldalatokra a bannolt neveket, mondjuk csak azért hogy a küldföldi arcok is lássák a csiterezõk neveit...mint ahogy azzal R@vennel is tettétek. (vagy Õ nyitotta a topicot? nem tom 😄)

Najó elmondom, kiváncsi vagyok a nevekre, ennyi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Dud [OBI]
Nem bizalmas. Fõleg wallhack, néhány aimbot. Elõszeretettel próbálkoznak. Mi pedig mind 1 szálig banoljuk, kivétel nélkül.

Kolin Mekré
1-2 kullisszatitokot áruljatok már el kiváncsi vagyok 😊
Miért bannoltátok az arcokat? azaz miket használtak? wallhack vagy aimbot, vagy ez szigoruan bizalmas? 😊

Pont ezt mondom, hogy lehet hogy szar a pingjük de nem csalnak.
Dud [OBI]
Ez hülyeség, Te is tudod. Csalódott vagy ezért megértem...

Dud [OBI]
Nem kell semmi más progi. A PB nagyon megbízhatóan müxik. A hétvégén is lebukott leglalább 6 user, akit szépen banoltunk is végleg. Folyamatosan frissül a PB és beletesznek mindent, amit csak találnak. Mellette meg folyamatosan screenshotokat kér a szerver minden porton (fõleg warokon) amiket ellenõrzünk. Ha ott lebukik valaki, azokat is banoljuk. Mindenki csak játszon nyugodtan a többit mi a legjobb tudásunk szerint intézzük.

LSC
megrendezett?Bakke asszittem frankó.

Kolin Mekré
lol zsír nagyooon 😄