Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Nah a linket nem oda akartam de mindegy. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

G. Joe
Célzás picit nehezebb itt, ill nagyobb a szorás. Sebzési rendszer nem ilyen részletes mint itt, de azzal sincs semmi baj. Játéksilusban más kicsit. A SOF2 közelebb áll a CS szerü rusholos stilushoz, és az emberek mozgása is arra hasonlit jobban. NAgy különbség a tempo, a mohaa joval lassabb, és picit kempelösebb. TK mind2 játékban megesik, mohaaban nehezebb, mert ott nagyobb terek, kisebb népsürüség.
Összességében a SOF2, ezzel a real patchal, teljesen jo!!! Csak természetesen pályaismeret, és gyakorlás. Pozitiv a punkbuster is, bár nem tudom hogy teljesen kiszüri e a csalásokat. Néha lát az ember érdekes dolgokat. 😛
A mohaa maga nagyon jo game, a baj a playerekkel van. Sajnos elleptél a csalók, és csalások teljesen. Ha bemész egy tetszöleges mohaa szevrerre valoszinü hogy biztosan tlaálasz minimum 1-2 wallhacket, picmipet, és csomo világito neonszkint, amibotrol nem is beszélve.
Szoval hajrá SOF !!!

http://deathfellows.hu/

[HUN]PAStheLoD
hát igen mi megértõek vagyunk de azért a beszólások olyan durvák hogy majnem leestem a székemrõl 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

G. Joe
A képek ne tévesszenek meg senkit. A CODE-sek mint jo képességü, és skilles playerek. De éjjel 2 felé, már fárad az ember, meg az ellen nem tehetsz sokat ha a béna csapattársad belsétál a gránátodba, vagy megáll a tüz közepén 😊

[HUN]PAStheLoD
a sebzés majnem mindegy hol találod el, és végülis abban is jól kell célozni (stalingrad 😊)
és ott a TK nem olyan könnyen megy 😊)

Komolyan érdekelne, hogy mi a különbség a mohán nevelkedett játékosonkak a sof2höz képest. Célzás, játékstílus, sebzési rendszer stb. Nem savazásra vagyok kíváncsi hanem olyanra hogy pl. pontosabban kell-e benne célozni, könnyebb-e a TK.
[HUN]PAStheLoD
CODE ez igazán ütõs 😊) mért nem változtattok nevet?? pl TKC team kill clan ?? 😄

Dud [OBI]
Ban?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Megy ez nektek srácok!

G. Joe
Még pár ilyen történet és röhögõ görcsöt kapok.
Ezt már csak Petyus és TImber tudja überelni. Tegnap:

Timber a falnál.
Petyus: - NE mozdulj, körbedobállak késsel.
TImber: Megmozdult.
Eredmény: Vajon mi? 😊

Timber
te mocsok!

miert nem azt rakod be mikor neked -5 van??

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Petyus_
G. Joe kérésére

[DCF]SkipeR
gay-sex neked😊

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

[DCF]SkipeR
Hehe, montirod Brightness-jet nyomd maxra, no emg a game gammajat😊

[DCF]SkipeR
3-400. Hmm a 3 nem is rossz😉

latom nano rakattantal a szmájli adatbázisomra

csabawarchief
Honnan érdemes SoF2 mapokat letölteni ?

NaNoKuTyA

\':..:\'

Pupcika
én 24 vagyok és nem is merek még akkor se ha nincs itthon (jah énfizetem a netet)

Petyus_
Az igaz, de én másra nem gondolok csak magamra!

Pupcika
pfffffff

Ford Fairlane
Természetesen az utolsó 2 mondat között nincs logikai kapocs, csak épp telefonáltam, ezért sikerült így. Tehát:a nagyobb sávszél nem fogja befolyásolni a pingeket szerintem.

Ford Fairlane
Ez mind ok, csak csomó olyan ismerettségem van, aki nagy ívben szarik a nagyobb sávszélre - a 384-et sem használják ki-, nekik az a fontos, hogy a 24 órás netkapcsolat minél olcsóbb legyen. Szvsz a ping nem fog változni....

Petyus_
Nekem is még júniusig marad az ár, de az nem érdekel, csak a sávszélt emeljék! Meg jó lenne jobb ping külföldre esetleg.

Egyébként köszi az infot, már csak az jöhet közbe hogy a Matávosok kitalálnak valami kecsegséget, hogy a vonalam nem bírja az 512 kbitet vagy hasonlót.

Ford Fairlane
Mégis nekem kellett fejbelõnöm !
Célozz jobban !
Egyébként láthattad, hogy elõre sem figyeltem, nemhogy hátra !

Dud [OBI]
Ha figyeltél volna magad mögé, akkor láttad volna, hogy fedeztelek Titeket folyamatosan Siggel. Qnosi nem véletlenül szaladgált a folyosó bal oldalán, nem úgy mint egyesek...

Ford Fairlane
Tegnap hasonló történt. Qnosi nyomul elõre Kam3-on, megyek mögötte, fedezem, hirtelen ráront 3 ember a respawn helyrõl, én meg fejbelövöm Q-t. Legalább nem szenvedett ! Persze az ellenfeleket megkarcolni sem bírtam..... jól ledarálták az arcomat, oszt mentek tovább...talán még kuncogtak is kicsit. LOL

Dud [OBI]
Ilyen nálunk is van. Rontunk elõre egymást fedezve, mire Qnosi egy hirtelen mozdulattal lekaszálja az ellent. Erre ketten a wilibe: " Faszom baze, haggyá má nekünk is valamit...!!!" Igen igen! A csapatszellem a lényeg. 😊))

Ford Fairlane
Van új infó is. A mostani faszinger, akivel személyesen futottam össze, aztat gagyogta, hogy minden ADSL elõfizetés ápr. 1.-tõl fel lesz nyomva 512/128-ra. A hûségszerzõdés idõtartamát viszont ki kell tölteni, tehát kevesebbet csak az fog fizetni, akinek lejár, és a szerzõdésmódosítás benyújtása után az új szerzõdés szerinti összeget fizeti. (Ez vonatkozik rám, mivel márc.21.-én lejár a szerzõdésem) Szerintem ez nem túl etikus, ugyanis aki cirka 1 éve kötött 2 éves szerzõdést, az nem tud migrálni a 10rugós 384/64-es csomagra, ami egy évvel számolva cirka 40 rugó ráfizetés. Na mindegy. Holnap vagy holnapután bemegyek valamelyik suxeleró kontakthoz, mert személyesen nagyobb ráhatást lehet eszközölni. (Viszek USASt is ;_} ) Sajnos ez a faszi nem volt teljesen képben, mert matávos volt, de pont a sávszélemeléssel foglalkozott. Szerinte van ahol már megy is.....

Petyus_
Tegnap este legtipikusabb jelenete ugyaninnen:

Petyus: bakker megin bannoltak mer valami hülye idióta beleszaladt a gránátomba!!!

ezzel egyidõben

Timber: basszus ki a rák ölt meg???

közben leesik az ejtõernyõs tantusz

Együtt: MWÁHHHHÁHÁHHHÁÁÁHÁÁÁÁÁHÁÁÁ

The Garrett
jah egy LOL történet tegnap estérõl
(deep inside code-s ventrillo szerver)

gyak közben:
-Srácok Tudjátok mire jöttem rá? -hogy a code ban csak kurvajófej emberek vannak, mi nem lámázunk meg nem a fragre megyünk hanem hogy szórakozu../// félbeszakad a mondanivaló
AZ A KIBA**** LÁMA F*SZ nem ellõtte elõlem azt az ellenfelet b+ nem lehet ilyen én akartam lelõni.
-na igen hol tartottam? 😄

bazz ugy elkezdett mindenki röhögni hogy csak össze-vissza járt a célkeresztem 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Sõt! Megnéztem az Axelero FTP-jén is felemelték a quotámat 50 megára az eddigi 10 helyett! Ezek szerint már módosult is a szerzõdésem? 😊

Dud [OBI]
Jó fasza! Lécci akkor küld a listát és megnézzük mi is. Pilunak is.

Köszi elõre is!

Petyus_
De elvileg igen, mivel én elõfizetek az ADSL Otthon genyára aminek õk módosították az ÁSZF-ét, tehát olyankor módosul az én szerzõdésem is.

Kérdeztem telefonon amit írtál, azt mondta nem kell módosítani semmit, a Matáv max. 5 hónapon belül felemeli a sávszélemet 512kbit-re. És majd e-mailben értesítenek. Kérdeztem direkt, hogy semmi adminisztrációs teendõ nincs, aszonta nem, csak technikai kérdés.

Ezzel együtt smán lehet, hogy neked mondták jól, helpdeskesek szákszanak erõsen! 😊 Mondjuk egy jófej Axelero helpdeskes csávóval találkoztam IRCen, az poénból lelökött a netrõl. 😄

Ford Fairlane
A hejjjesirásod is az.

Ford Fairlane
Még nem, de fogom. Abban biztos vagyok, hogyha nem csinélsz semmit, akkor nem fognak neked nagyobb sávszélességet adni kevesebb pénzért.
Amikor beszéltem az ügyfélszolg.-gal, még azt is megbeszéltük, hogy postázza a szrzõdést. Ráadásul ez egy folyó akció, furcsának tartanám, hogy most elõfizetek 512kb-re, és majd 5 hónap múlva fog annyival menni.... Bár ért már nagyobb meglepetés is. Mindenesetre én még a héten elintézem ezt, a végeredményt mindenki okulására beírom ide. Ok ???

Pano
Le teszteltem egy-kettõt és lenne ajánlatom. Este majd küldök egy emilt a mapokról, most van kb 3 percem, hog yneten maradhassak. 18 éves vagyok bazze, de anyám nem enged netezni mert beteg vagyok, hát röhely.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Petyus_
Bocs az OFFér'...

Ford Fairlane: nekem az Axeleros néni telefonon aszonta, hogy nem kell módosítani a szerzõdést, hanem a Matávnak van 5 hónap ideje rá, hogy feltornázza a sávszélességet 512kbit/secre. Te tényleg módosítottad a szerzõdést?

The Garrett
na ez az én mondásom 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kolin Mekré
suliban 😊

Ajánlom a #sof2.hu -t, de neked a #animalsex csatikat is, Állatgörény rendszeres látogatója a csatinak, hívott engem is de engem az ilyendolgok nem érdekelnek :Ð

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

csabawarchief
Melyik irc szobákba érdemes menni?

[HUN]PAStheLoD
és te ? hol vagy ?

[HUN]PAStheLoD
jó az a mirc ! mi a bajod vele ?

[HUN]PAStheLoD
één?? háát beteg vagyok otthon nincs suli :'( de sjnálom

Mircet használjon az akinek 2 anyja van.
Kolin Mekré
ööö sztem a többség ilyenkor melóban vagy suliban van, te hol vagy? :Ð

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

[HUN]PAStheLoD
egyszerûen hülye gyagyás pedál disznó vagy 😄D

[HUN]PAStheLoD
te most jómunkásembör vagy ? 😊