Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
És ebbõl egy frag az pisztoly!
Akkor már tényleg álmos voltam és a hangulat kedvéért játszottam.. összsen nem is tudom meddig totuk de nagyon sokat..
Joe-nak demonstrálni akartam milyen királyul körbedobálom a falnál álló Timbert - TK lett belõle.. erre a láma Timber közölte "láttam van mellettem egy kés a falban gondoltam felveszem".. no comment..

Összességében a SOF2, ezzel a real patchal, teljesen jo!!! Csak természetesen pályaismeret, és gyakorlás. Pozitiv a punkbuster is, bár nem tudom hogy teljesen kiszüri e a csalásokat. Néha lát az ember érdekes dolgokat. 😛
A mohaa maga nagyon jo game, a baj a playerekkel van. Sajnos elleptél a csalók, és csalások teljesen. Ha bemész egy tetszöleges mohaa szevrerre valoszinü hogy biztosan tlaálasz minimum 1-2 wallhacket, picmipet, és csomo világito neonszkint, amibotrol nem is beszélve.
Szoval hajrá SOF !!!
http://deathfellows.hu/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és ott a TK nem olyan könnyen megy 😊)

Ezt már csak Petyus és TImber tudja überelni. Tegnap:
Timber a falnál.
Petyus: - NE mozdulj, körbedobállak késsel.
TImber: Megmozdult.
Eredmény: Vajon mi? 😊
miert nem azt rakod be mikor neked -5 van??

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Meg jó lenne jobb ping külföldre esetleg.
Egyébként köszi az infot, már csak az jöhet közbe hogy a Matávosok kitalálnak valami kecsegséget, hogy a vonalam nem bírja az 512 kbitet vagy hasonlót.
Célozz jobban !
Egyébként láthattad, hogy elõre sem figyeltem, nemhogy hátra !

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Petyus: bakker megin bannoltak mer valami hülye idióta beleszaladt a gránátomba!!!
ezzel egyidõben
Timber: basszus ki a rák ölt meg???
közben leesik az ejtõernyõs tantusz
Együtt: MWÁHHHHÁHÁHHHÁÁÁHÁÁÁÁÁHÁÁÁ
(deep inside code-s ventrillo szerver)
gyak közben:
-Srácok Tudjátok mire jöttem rá? -hogy a code ban csak kurvajófej emberek vannak, mi nem lámázunk meg nem a fragre megyünk hanem hogy szórakozu../// félbeszakad a mondanivaló
AZ A KIBA**** LÁMA F*SZ nem ellõtte elõlem azt az ellenfelet b+ nem lehet ilyen én akartam lelõni.
-na igen hol tartottam? 😄
bazz ugy elkezdett mindenki röhögni hogy csak össze-vissza járt a célkeresztem 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Köszi elõre is!
Kérdeztem telefonon amit írtál, azt mondta nem kell módosítani semmit, a Matáv max. 5 hónapon belül felemeli a sávszélemet 512kbit-re. És majd e-mailben értesítenek. Kérdeztem direkt, hogy semmi adminisztrációs teendõ nincs, aszonta nem, csak technikai kérdés.
Ezzel együtt smán lehet, hogy neked mondták jól, helpdeskesek szákszanak erõsen! 😊 Mondjuk egy jófej Axelero helpdeskes csávóval találkoztam IRCen, az poénból lelökött a netrõl. 😄
Amikor beszéltem az ügyfélszolg.-gal, még azt is megbeszéltük, hogy postázza a szrzõdést. Ráadásul ez egy folyó akció, furcsának tartanám, hogy most elõfizetek 512kb-re, és majd 5 hónap múlva fog annyival menni.... Bár ért már nagyobb meglepetés is. Mindenesetre én még a héten elintézem ezt, a végeredményt mindenki okulására beírom ide. Ok ???
.Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ford Fairlane: nekem az Axeleros néni telefonon aszonta, hogy nem kell módosítani a szerzõdést, hanem a Matávnak van 5 hónap ideje rá, hogy feltornázza a sávszélességet 512kbit/secre. Te tényleg módosítottad a szerzõdést?
Ajánlom a #sof2.hu -t, de neked a #animalsex csatikat is, Állatgörény rendszeres látogatója a csatinak, hívott engem is de engem az ilyendolgok nem érdekelnek :Ð
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Mircet használjon az akinek 2 anyja van.
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"