Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief
KEDVES SOLDIER OF FORTUNE 2 TÁRSADALOM !!!

Akinek most itt bocsánatot kell kérnie az én vagyok (az eredeti Csaba-TheWarchief). Szeretnék mindenkitõl bocsánatot kérni, amiért túl sokat rádióztam, vagy az iskolám által keltett idegesség miatt vitáztam vele. Néhány embert kiemelnék, természetesen a teljesség igénye nélkül, akiktõl külön személy szerint kérek bocsánatot: TocoManyus46, KasziRossi46, Qnosi, AllatGoreny, Sotetbarom, Skiper, Brutal, Pano, Rain, NanoKutya, ZsirosKenyer, GSXR, ...

És nagyon remélem, hogy innentõl jobban leszünk mint idáig, és be tudok illeszkedni eme nemes társadalomba. Én ettõl a pillanattól kezdve arra törekszem, hogy a vitákat kerüljem, a rádiózásról fokról fokra leszokjam, és hogy javitsam a kapcsolatot veletek. És bizom benne hogy mivel az utobbi hetekben központi téma voltam, jol kiveséztetek, alaposan félreismertetek, és javaslom, hogy egyszer egy 'Messenger-party' keretében beszélgessetek velem, ahol õszintén válaszolok kérdéseitekre.

Nem ragozom tovább a szót, a reakciokat a Fórumban várom, és a 'csalót' vagy 'hamisitót' megpróbálom lefülelni és jelentem DuD kapitánynak.

Pupcika
Remélem én meg az OBI szerverekhez csatlakozom majd hétfõtõl (addigra igérték hogy befejezi a Matáv a bõvítést)

Taptarap
Csatlakozom PaNohoz és TocoManyushoz.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Bazzz akkor átvertél amit nekem küldtél képet azon izmos és magas vagy két szõke bombázó társaságában.

Dud [OBI]
Köszi a felkérést, de most nagyon csak FPS -ekre koncentrálunk. Bár ha a többiek akarják, akkor nekem mind1.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

csabawarchief
Ugy láttam az |obi.servegame.com| -on hogy az játékosai szeretik az autós játékokat. Kérdés a következõ: kiállnátok velem mondjuk egy GP3 partyra ? (Multiplayer)

Pano
ha ez így van, szeretnék tõled bocsánatot kérni csaba..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
Kösz DUD!

Stotoo
fubazzeg mi ez? valami meleg forum ?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Pupcika
én viszont a thaiföldi kisfiúkra bukom 😊)))))))))))))))))))))))

Pupcika
Muhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Pupcika

Pupcika
te törpe idióta buzi

LSC
Mos mér?Azért mert kicsi vagyok,hülye vagyok és a fiúkat szeretem?

Taptarap
Alakváltó Sirályok Egyesülete??

LSC
megismerünk hidd el.

Taptarap
Mi az az ASE??

Kolin Mekré
kabbe

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

rohadtgec
Ez az Csaba kapd össze magad!!!!! Élvezd a játékot!!!
Mindenkit baszogatnak aki bármilyen kis balfékséget csinál (MINDENKIT)!!
Általában a rutinos versenyzõk elintézik ennyivel:
Pl: kabbe
Szóval ha csesztetnek, beszúrsz egy szmájlit és ezzel lezárod az ügyet!!!!
+Ahogy látom, mindenki azonnal kapja a savazást, ahogy felesleges kérdést tesz fel!!! Ezt kerülendõ, olvass vissza a fórumban(figyelmesen)!!!
Téma lezárva!
SOF-ozzál sokat😉))
csõõõõõ:
gEc!

mondd csaba, melyik a kedvenc fegyvered?

Dud [OBI]
A legegyszerûbb. Ha kinntrõl nézed ASE -ból a szervereket és látod, hogy valaki játszik a nevedben, akkor csak szólj és banolom az illetõt.

csabawarchief
Most amikor már kezdtek renbejönni a dolgok, valaki regisztrálta magam az én nevemmel és le akar járatni! Ötleteket kérek hogy a játékba is megismerjetek, ne megint az 'illetõ' miatt itéljetek meg !!

Taptarap
ezt jómegaszontam.

Taptarap
Jól van mát ez a csaba lemez már lejárt most basszogassuk az LSC-t.

ReTeK
itt se nincs senki...

csabawarchief
Mondd csak meg ezt a tippet!

varok*

mellesleg nekem lenne egy tippem de inkabb varom meg vele 😊

csabawarchief
Erre figyeljetek hogyha az üzenetemre válaszoltok, ez legyen a jobb alsó sarokban: "Válasz 'csabawarchief' üzenetére" Köszönöm a megértéseteket!

ReTeK
Nnna végre net (és gép közelbe is) kerültem...

...úgy L-felejtettem az ucsó CW-t mint a huzat... a mai napig nem tudom mi lett a vége ... valaki befirkant6ná ide... THX

csabawarchief
Valakinek ugy látszik nagyon utba vagyok. NEm tudom ki lehet az,

gyanús, nagyon gyanús

LSC
Akkor nem is te voltál?Asszittem télleg ekkora ....vagy.

csabawarchief
AZ EREDETI WARCHIEF MEGVÁLTOZTATTA A LOGOJÁT!!! MÉGEGYSZER HANGSULYOZOM, FIGYELJETEK ODA, HOGY 'csabawarchief' NÉVRE REGISZTRÁLT AZ EREDETI, A RÁDIÓBETYÁR 😊)). A MÁSIKNAK MEG ÜZENEM: !!!

csabawarchief
MÉGEGYSZER SZÓLOK!!! Amiket 'Vadász Csaba' névre regisztráltak, nem valósak!!! AZ eredeti, (mert a logomat is ellopta a geci) csabawarchief -re van regisztrálva!!! a másik csak egy szopató, és szoltam is a SG Forum nak, megprobálják a névloopót megtalálni!!! Ha TE voltál, most szólj, és nem tiltanak le a FORUMRÓL !!!!

Dud [OBI]
Ha ez tényleg így van, márpedig tényleg valami nem stimmel, akkor egy kicsit csöcsre futottunk. De ki az a kretén aki ilyenekkel szórakozik?!

csabawarchief
LEHET HOGy... néha ez az illetõ a játékban is az én nevem használta és kinos helyzetbe hozott. Ez igy rohattul nem kóser!

R@in
Nem hiszem

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

csabawarchief
ÉS MÉG A LOGOMAT IS LEHAMISITOTTA! Nehogy ezek után engem nevezetek gyerekesnek, mert ez... Valaki az én nevemen irt be 3 hülyeséget! Remélem ismertek annyira, hogy felismertétek, hogy ez valaki, aki szándékosan ki akar készíteni!!! Vigyázzatok !

csabawarchief
Figyelem, nagy gáz van! Valaki kurvára meg akar szopatni, ami "Vadász Csaba" névén megy az nem én vagyok!!! Ebbõl le is buktál: "Regisztráció idõpontja: 2003. 03. 08.
Üzenetek száma: 3"
Az igazi az a csabawarchief névre regisztrált !!! Ki szórakozik ilyennel ????

R@in
Ford a délutáni bogyókat is vedd be, nem elég amit reggel beszedtél!
Egyébként igazad van, nemtom hogy lehet ezzel a játékkal elakadni...

csabawarchief
Figyelem gáz van! Valaki kurvára meg akar szopatni, ami Vadász Csaba névén megy az nem én vagyok!!! Az igazi az a csabawarchief névre regisztrált !!! Ki szórakotik ilyennel ?

Ford Fairlane
Interneten !!!
Baze, te vagy az ezredik kemény harcos, aki nem veszi a fáradtságot, hogy végigjátszon egy játékot, ráadásul ahhoz sem, hogy keressen egy kurva végigjátszást. Aaz egész annyi, hogy mész elõre, és szarrá lövöd az ellent. Amikor elfogytak vége van. Húúúúúúúúúúúúúú, de mérges vagyok! Jól van kieresztettem a gõzt....
Itt van :
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/soldier_of_fortune_ii_a.txt

NaNoKuTyA
érdeklõdéssel fogom figyelni, ahogy ledarálod a Mohaa-s brigádot is! ja és várom az idézést, te kis Petrocselli!

\':..:\'

SZEG007
Sziasztok!
Hol találok SOF2 végigjátszást?
Köszi

R@in
De

Ford Fairlane
Mi a szar ez ???
Csak nem a te hangod ???

Qnosi [OBI]
Ka'bbe' 😉

R@in
http://chaky.uw.hu/monster.zip

Grave Digger
ÚJ TANÍTÓM VAN, A NEVE: CSONGOR😊))))))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...