Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief
Kedves DUD !

Az -- klán tagjainak ICQ, illetve messenger elérhetõségeit légyszíves postázd el nekem a "[email protected]' e-mail címre.
THX

Stotoo
Valszeg nem egyedul ment a zaszloert

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

batman
köszi, akkor az lesz

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Kérdés: ha zászlót vivõ embert tk-zok azért nagyobb bünti jár mint ha nem zászlósat? Fejlövésért nagyobb tk % jár?
Csak mert CTF-ben egy jól elõrehajított gránáttal kiszedtem a zászlót nagy nehezen megszerzõ bajtársamat és eddigi 0 % tk-m ellenére repültem.

én azt gondolom, hogy bezavarhat. és a megoldás csak reinstall ilyenkor.

batman
és az bezavarhat, ha arra rányomtam a patchet? És azt el lehet tûntetni, vagy csak reinstall?

batman
Ha én lettem volna most nem irogatnék nektek ...

én is láttam az ASE-ben, de az vmi bat-men vagy bet-man vagy mi volt...

R@in
Tegnep este a Batman/Hun/ nem te voltál a szerveren?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

várjál csak! te most a goldot szerezted be, és arra fölraktad a patcheket? mert arr már nem kell.

a PB-t a játékban kell engedélyezni, a join server ablakban fölül van, hogy punbuster, azt kell yes-re állítani. bár amíg nem indul a játék, addig úgyse kell ezzel foglalkoznod.

csak azért kérdeztem, mert ha nem ASE-ból, hanem símán indítva a sof2mp.exe-t is ez az üzenet, akkor nem a csatlakozással, hanem a játékkal van probléma. a sof2mp_default.cfg az egyik pk3-ban van, lehet hogy ez nincs a helyén, vagy nem megfelelõ a mérete.

batman
köszi, megpróbálom! A PB-t azt hol kell engedélyeztetni? Egyébként az ASE-bõl indítva mindig kiírta a problémás fájl hiányát...

Dud [OBI]
Na ez nekem is új. Csak azt tudom mondani, próbáld újratelepíteni, ahogy Spigi is mondta. A sof2mp.cfg -t a helyére kell hogy rakja. Szal tényleg nem értem. ASE -ból próbálj meg csatlakozni, mert akkor tuti jó file -t indít. Elõtte ne felejtsd a PB -t engedélyezni.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

batman
köszi, majd igyexem kihozni valamit belõle

Grave Digger
prószáld meg újra felrakni a Sofot, aztán ha nem megy akkor mégegyszer. Csak lesz rá magoldás. Nekem egyébként fingom sincs, hogy mi lehet a bibi, mert ilyen hibát még nem hallottam😞

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

batman
ASE-bõl indításnál tuti az írta ki, amit lentebb leírtam. Olyan pályára próbáltam belépni, ahol nem volt senki, hogy legalább megnézzem, hogy mûködik-e.

batman
hát bazz most elbizonytalanítottál...lehet, hogy ennyire állat vagyok?
már nem emléxem, de lehet, hogy az SoF2mp.exe indításával is kiírta a lent említett üzenetet. De erre már nem tok megesküdni...Hú bázz...(égési folyamat indul )

"hogy rossz helyrõl próbáltam indítani a mp módot" ezt hogy lehet megcsinálni? Nekem defaultba berakja a sof2 gyökérbe a SoF2MP.exét és onnan indítom.
honnan próbáltál csatlakozni?
a játékból, vagy ASE?

batman
Szia!
Köszi neked is, hogy segítesz! Szóval a következõ a felállás:
SoF2-Gold-dal próbálkoztam. Az OBI oldalról minden mozdítható cuccot leszedtem (asszem...😊). Lehet az is, hogy rossz helyrõl próbáltam indítani a mp módot, de már semmit sem értek.
Amikor csatlakozni próbáltam a "couldn't load sof2mp_default.cfg" hibaüzenettel áll le a cucc.
Szal ez van...Egy jövõbeli vérontás reményében várom a választ!
Uff

de az nem mindegy, ki HOGY segít.
olvastad a "segítségét"?

elõször nézd meg a #12913-ban található offseteket. ha itt megtalálod a Start szöveget, akkor csak át kell írni. max. 5 bötû lehet, ha kevesebb, akkor írj space-eket.
szerintem egyébként a #12913-beli offsetek angol windowsra érvényesek (ugye, Kim).
úgyhogy ha magyar windowsod van, és ezek között nem találod, akkor keress rá a 68006900620061 hexa értékekre (ami a h.i.b.a szó hexa megfelelõje), és amikor olyat találsz, hogy 'belsõ hiba történt', akkor közvetlenül elõtte lesz az átírandó Start szöveg. ezt írd át az elõbb leírtak szerint.

Dud [OBI]
Nekem mind1 ki segít. Csak felajánlottam én is.

NaNoKuTyA
szép magyarosan!

\':..:\'

NaNoKuTyA
kim! hogy kell megkeresni azt amit kell átírni???

LSC
köszi ezt eddig is tudtam😊

Kim Basinger
Hááááát....

Ezek közül valamelyik:
http://download.com.com/3120-20-0.html?qt=hex+editor&tg=dl-2001

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

NaNoKuTyA

dud én nagyraértékelem a segítõkészségedet de már rávetettem magam a témára és segitseget adtam batman-nek a #12920-as üzenetemben..tom h ti sokkal jobban értetek ehhez az izéhez..hogyishivjak..számítógép vagy miacsuda, de nekem is jó érzés ha segíthetek másoknak!
köszönöm!

Dud [OBI]
Biztos, hogy jó SOF2 változatod van? Nem még a béta?
Ha jól csináltál mindent és felraktad a 3 -as peccset és engedélyezted a PB -t, akkor fel kéne tudnod jönni.
Adj néhány infot és segítek.

LSC
ez melyik hex editor?

Taptarap
Hu de kellemeset csalodtam a ..::HES::.. nevezetû MOHAA clanba nagyon jó szervert üzemeltetnek 5 vagy 6 új mappal.Nagyon fasza társaság.Ki szokott innen mohaazni mert jáccani kéne velük egy barátságos wart? Bocs hogy ilyet mertem irni de nagyon ezt muszály volt kiadni magamból.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Grave Digger
de gecccci vagy zsk. Remélem kapsz ezért egy-két hedsátot😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

cseréld ki a monitorodat!

batman
azt írja ki, hogy couldn't load sof2mp_default.cfg, vagy valami ilyesmit...de lehet az is, hogy rossz helyen próbálkozom...

Pano
miért nem tudsz feljönni? kiir valamit? vagy mi? 😊 így nehéz megmondani miért nem sikerül

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

batman
Segítsetek!
Hogy kell felmenni azokra a szerverekre, ahol ti játszotok? letöltöttem az összes mapet, patchet, meg mindent az OBI honlapról, de béna vagyok...HELP!

DayWalker
Kim: de azért köszi a segítséget

csabawarchief
rohadtgec !

ujabban nem tul jok a pingeim, asszem én voltam. És köszi hogy odafigyelsz, és szólsz, mert még nem tudjuk ki a névtolvaj!

DayWalker
ezt vágom, erre mondtam, hogy nincs itt, de azért csak sikerált megcsinálni.
nekem a 0x000EF36E-n kezdõdött a szöveg, és az eredmény pedig:

Kim Basinger
Off:

Windows 98
Offset: 0x00028D6E - 0x00028D76
Windows NT4
Offset: 0x00028BEE - 0x00028BF6
Windows ME
Offset: 0x00033DDE - 0x00033DE6
Windows 2000
Offset: 0x0003860E - 0x00038616
Windows XP (Enhanced Start Menu)
Offset: 0x000412B6 - 0x000412BE
Windows XP (Classic Start Menu)
Offset: 0x0004158A - 0x00041592
Windows XP SP1 (Enhanced Start Menu)
Offset: 0x0004208E - 0x00042096
Windows XP SP1 (Classic Start Menu)
Offset: 0x0004259A - 0x000425A2

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

rohadtgec
Csak azért kérdeztem, mert kb fél órája láttam vmelyik szervern Csaba-thewarchief néven játszani valakit és annak 130-150-es pingje volt....:-(

DayWalker
hát ezen az offseten nincs nálam start szöveg, de a többi ott leírton se.
fontos hogy milyen nyelvû az xp?

csabawarchief
nem biztos, ugyanaz mint spigi nek 😊)) ( majdnem )

csabawarchief
512 / Cable

rohadtgec
Csaba! Neked milyen connected van????

DayWalker
tedd bele a base\demos mappába
konzol lenyit->demo benak->végül enter

csabawarchief
Hogy lehet a demot megnyitni ???

NaNoKuTyA
Fasza lett!