Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Sikerült elindítani a mp verziót! 😊 Én voltam a fasz. Mondjuk az ASE-bõl még mindig nem megy...
Invalid CDKey-re panaszkodott...azt hogy lehet kiküszöbölni? Illetve azokra a serverekre ahol ti nyomultok hogy lehet felmenni?
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Van vkinek közepes vegyszertartalmú porhanyós, lehetõleg ezévi zsákos kiszerelésû mûtrágyája?
Kerdeztem mi a velemenye egy lanynak SOF2-rol. Csak annyit mondott hogy "jopofa"
LOL
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Nekem sem engedi feluliratni az expl...exe
Eppen ezert adtam neki egy masik nevet: pl. explorer1.exe, majd a registryben a kovetkezo cimen

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

\':..:\'
http://www.extra.hu/hungarianelitesquad/index.html
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
. Elõfordul mindenkivel egy kis lámáskodásLenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

1. Nyomjuk le a
2. Keressük meg és jelöljük ki az Explorer processt.
3. Nyomjuk meg az End Process gombot.
4. Válasszuk a File menüpontot, azon belül pedig a új feladat-ot.
5. Írjuk be az (elõbb bezárt) Explorer-t.
6. Nem szükséges újraindítás.
sorry az off-ért
\':..:\'
Te ilyen cimeket gyujtogeto amateur SOF -os fiu vagy ?????

Ne kerd el mindenkinek a cimet, mert konnyen antikedvet valthatsz ki az emberekbol.

menj inkabb valamelyik serverre gyilkolni, legyel nagyon jo, es akkor teged fognak keresni. Hahhahhahhahaaaaaaaahhaha

Ha bármi gond lenne, csak írj egy mailt, azt olvasom egyfolytában. Mindenre fogsz választ kapni 24 órán belül. Ha globális a probléma, akkor meg írj az OBI fórumba, vagy ide. Ezt is azt is olvassuk rendszeresen.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu