Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
jujjj ot nincs ám SoF 2 ott nincs tõténypazarlás!! lõsz 6 hónap alatt 6-ot max. azt csá' :'(

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
pano honvéd??? közlegény 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pano
örlülj neki, te már nem leszel katona.. de én még lehet, hogy igen, hogy baszná meg . Már tele van a tököm a sok sorozópapíral amit vissza kell küldözgetni

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika
nyasgem

csabawarchief
PANO HONVÉD LOL

Pano
Nemhogy a csapatodat próbáltad volna gyõzelemre honzi mikor waroztunk

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika
Muhehehehehehehehehe
LOL

de azért nincs harag? 😊))))))))))))))

Pano
azz, muszály volt felhozni bazze? Most egy napig megint depressziós leszek

Pupcika
én is gájázok

Pupcika
akkor ezért nem félek tõle

Pupcika
Mi is köszönyjük Bolt.
jól éreztem magam, párszor leestem meg béna voltam mint az állat de Funnak ez nagyin is jó volt 😊))))))))))

Pupcika
nah
Pano honvéd
ne terelje a szót

csabawarchief
Megtaláltam NanoKutyát:

Pano
Nem fizetnek, ingyen dolgozik, amíg letelik a katonaság ideje 😊

Taptarap
Qnosi te polgári szolgálatos vagy?????Az mellett lehet dolgozni?Menyit fizetnek, hogy tudtál ATI9700-at venni???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

csabawarchief
Ha jól tudom akkor ma =X3M= vs. |DCF| clanwar lesz. Sok sikert fiuk, a magyaroknak bennt kell maradni !!!

SGP
****** FONTOS ******

Megkérek minden klánvezért, hogy mindenképpen küldjön mail-t Dud-nak, ha jönni akarnak a LAN party-ra. Ha nincs meg min 20 fõ, akkor nincs értelme szervezni. Ha megvan, le kéne foglalni minél elõbb, de ahhoz kéne a létszám...

Kivéve téged.

Dud [OBI]
Az OBI egy tróger melós klán. Mindenki dolgozik (majdnem).

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Qnosi [OBI]
Ja .. de polgszolg sux..

Taptarap
yah meg no girl!

Taptarap
Lecsukták???

Taptarap
Bazz dolgozik itt valaki egyáltalán???

CB-LSC
és a no money?
Dud [OBI]
Ezzel nincs gondja úgy másfél éve. És nem is lesz még vagy 11 hónapig. No school, no job, no problem!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Taptarap
De addig sem kell dolgoznod legalább.

NaNoKuTyA
mi is köszi a segítséget Bolt!

\':..:\'

zSo
GBS es PS !!

Koszi a tegnap esti kis haborut (koszonom a meghivast). Igazan jol ereztem magam veletek. Sajnalom hogy nem tudtunk Rogeren beszelni (de az asszony este 11kor nem szivesen hallgatja hogy -----> ott van loj mar, FELED FUT, vigyazz, a KURVA < -------------- szovegeket, de remelem mas alkalommal majd osszejon. Ha esetleg legkozelebb is embert kerestek, kerlek szoljatok ha mas alkalmasabb szemelyt nem talaltok. Nem vagyok egy ELIT COMMANDO de segitek ahol tudok.
Megegyszer koszi ................ tok jo volt.......
Qnosi [OBI]
Ja a kulso bokaszalagok kozul (ez 3) szetszakadt 2 ...

Qnosi [OBI]
Hat .. kosarmeccsemvolt mult vasarnap, dobtam, visszafele raestem srac labara, kifordult, elestem RECCS .. bedagadt mint allat
Vasarnap este mutet fekvogipsz
Ez volt 1 hetig, deutalta...
Epp 1 oraja lett jarogipszem, az kb 3 hetig lesz ha minden igaz ..

Taptarap
A könnygáz gránát is valami isteni mint a Max Paynbe elmosodva látsz mindent kb. mint a valoságban is amikor szembefújod magadaf gáz sprével aki nem hiszi ki lehet probálni.

DayWalker
Egyébként a Raven Shield-ben a villanó gránát nekem teccik.

Taptarap
Ha jól tudom 1.31 verzioig kell felpachelni, hogy a neten tudjál vele jáccani.

ÁFÁ-s számlát mutassak vagy simma mezei is jó lesz?

DayWalker
Tudod bizonyítani?

DayWalker
Azért is leszedem. Mér hány pecccs van hozzá?

Taptarap
Leszedni ????? Boltban vettem.

Taptarap
Bazz ahhoz annyi patch kell meg plussz map, hogy 2 nap múlva sem végzel.

Taptarap
R@in te nagyon jól csinálod nem kell parázni.Kötelezõ is az a pause mert ez a sok redves külföldi csak akkor eszmél rá, hgy valami nem stimmel mert abban az óriási campelésben amit CTF-en folytatnak nem érnek rá szöveget olvasni, hogy éppen mit is ir be az admin.
Ja meg szerintem nehogy már az adminoknak magyarázkodni keljen, hogy mit miért csinálnak szerintem eléggé elvan nekik magyarázva mit csináljanak és mit nem kivétel a lenti Groose-t.

DayWalker
Nem sürgõs mert most épp a BF1942-t szedem, azmeg eltart egy jó ideig.

DayWalker
És honnan szedted le?

Taptarap
Hehe már nyomom a RavenShieldet. Grafika 5-ös mesterséges inteligenicia 1-es.Hangulat SWAT3-hoz hasonló.

R@in
Nem egybõl megy a pause, hanem sokszori felszólítás után...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Jaja nyomtam vele.

ctf-en esetleg meg lehetne várni, amikor vki épp ghost a túlerõben levõ csapatban, és azoktól kérni az átállást.

hoppá...
nem nagyon szoktam ctf-ezni, így ez inkáb csak az inf/dem-ekre vonatkozik.
hát ctf-en télleg más a helyzet, erre most nem tudok mit mondani. majd 1x megyek ctf-ezni azt megnézem, de asszem ott maradni fog (sajnos) az eddigi megoldás.

Qnosi [OBI]
harczos : CTFen ?

CB-LSC
játszottál a demo-val?
CB-LSC
Láttunk már ilyet😊.Bár ha a zavaró bug-okat kijavították akkor megveszem.
hola!

szerintem a team balance kikényszerítése egy kör közben kiábrándító, néha dühítõ (ha még élõ játékos megy át a másik csapatba), és tök fölösleges. én úgy csinálnám - és szerintem talán ez a legkorrektebb, bár néha zavaró lehet -, hogy a kör elõtti 5 mp-ben kapnak a játékosok 4mp-t, és ha az utsó mp-ben még nincs csapategyenlõség, akkor pause, és akkor lehet várni, amíg vki át nem áll, és ez még a halálát sem okozza. így lesz team balance is, és mindenki élve és boldogan kezdheti a kört. 😊))
na, mi a véleményetek???

Ford Fairlane
Mivan baze, megint találtál egy korszakalkotó, forradalmi újításokat felvonultató, SOF2multi killer, Q4-Stalker alázó ezentúlbakkercsakisezzeléssemmimássalnemjáccccccok FPS-t?
Remélem ez két hétnél tovább bírja a gépeden az uninstallig...