Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
. Már tele van a tököm a sok sorozópapíral amit vissza kell küldözgetniLenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
jól éreztem magam, párszor leestem meg béna voltam mint az állat de Funnak ez nagyin is jó volt 😊))))))))))

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Megkérek minden klánvezért, hogy mindenképpen küldjön mail-t Dud-nak, ha jönni akarnak a LAN party-ra. Ha nincs meg min 20 fõ, akkor nincs értelme szervezni. Ha megvan, le kéne foglalni minél elõbb, de ahhoz kéne a létszám...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Koszi a tegnap esti kis haborut (koszonom a meghivast). Igazan jol ereztem magam veletek. Sajnalom hogy nem tudtunk Rogeren beszelni (de az asszony este 11kor nem szivesen hallgatja hogy -----> ott van loj mar, FELED FUT, vigyazz, a KURVA < -------------- szovegeket, de remelem mas alkalommal majd osszejon. Ha esetleg legkozelebb is embert kerestek, kerlek szoljatok ha mas alkalmasabb szemelyt nem talaltok. Nem vagyok egy ELIT COMMANDO de segitek ahol tudok.
Megegyszer koszi ................ tok jo volt.......
Vasarnap este mutet fekvogipsz
Ez volt 1 hetig, deutalta...
Epp 1 oraja lett jarogipszem, az kb 3 hetig lesz ha minden igaz ..

ÁFÁ-s számlát mutassak vagy simma mezei is jó lesz?

Ja meg szerintem nehogy már az adminoknak magyarázkodni keljen, hogy mit miért csinálnak szerintem eléggé elvan nekik magyarázva mit csináljanak és mit nem kivétel a lenti Groose-t.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
nem nagyon szoktam ctf-ezni, így ez inkáb csak az inf/dem-ekre vonatkozik.
hát ctf-en télleg más a helyzet, erre most nem tudok mit mondani. majd 1x megyek ctf-ezni azt megnézem, de asszem ott maradni fog (sajnos) az eddigi megoldás.
szerintem a team balance kikényszerítése egy kör közben kiábrándító, néha dühítõ (ha még élõ játékos megy át a másik csapatba), és tök fölösleges. én úgy csinálnám - és szerintem talán ez a legkorrektebb, bár néha zavaró lehet -, hogy a kör elõtti 5 mp-ben kapnak a játékosok 4mp-t, és ha az utsó mp-ben még nincs csapategyenlõség, akkor pause, és akkor lehet várni, amíg vki át nem áll, és ez még a halálát sem okozza. így lesz team balance is, és mindenki élve és boldogan kezdheti a kört. 😊))
na, mi a véleményetek???