79689
sof2.jpg
  • Allatgoreny
    A leendo hazigazdaja vagyok a sof2 topicnak:DDDDDDD
  • Mr.Grent
    De te ki a fasznak érzed magad? Kedves náthásfarkú gerény baátom xD, hogy itt osztod a lapokat? :D :D
  • Allatgoreny
    Aki szeretne tudni, miert is tortent ez a valtozas, az olvassa el a Csiszivel folytatott beszelgetesem logjat ITT. Nem akartam kirakni az esetleges itelkezesek elkerulese vegett, de okulaskepp megiscsak szerepeljen.

Ezuton megegyszer felhivnam a figyelmet azoknak, akik ugy gondoljak hogy ez a ladder ertuk van es nem forditva, hogy szoljanak nyugodtan, es en gond nelkul kihuzom oket. A liga arra lett kitalalva, hogy mindannyian jol erezzuk magunkat egy kozossegben, aki ezt nem tudja vallalni vagy nem erzi jol magat, MOST szoljon, mert itt senkinek sincs idegrendszere es ideje ilyen baromsagokkal foglalkozni, koszonom.
  • RIZLA
    ennyi..?!
  • Allatgoreny
    Torent egy kis valtozas a 11-es teamben, persze ez csak azokat erinti leginkabb, akik benne vannak. S itt van meg a csoportbeosztas jol. Lehet kuldeni a spameket :]
  • ev1l FlOwEr
    Konzolban műxik a cl_refreshrate parancs?
    Külső proggy nélkül lehet egyáltalán refresh-t állítani?
  • Teks
    Hali:)Görény vmikor tudok tudunk beszélni.a kupával kapcsolatba
  • LES FORZA INTER
    az otthoni gépen geforce2 32mbitessel tolom/tolnám, és nem esett össze fél nap sofolás után. bár fastest beállítással, hogy ne szaggasson, jó legyen a sebesség.
  • Mr. Fulop
    Csak nehogy 6600 Gt-t vegyél mert az szar...
    Én 4-et csináltam ki...
    Garanciában kicserélték egy erősebbre.
    Nem birták hogy hetente egyet kicsináok...
    :)
    A mostani egész erős egyenlőre...
  • Allatgoreny
    Jo lenne ha feltolnad neha az arcodat msnre:D
  • MuayBoy
    Thx Sise és Lalee :D
  • Pano
    hát, akkor nálad is gebasz :S.

Az a legnagyobb gebasz az egészbe, hogy kb 1 hete basztam el 40 ezer forintot másra, ami nem is volt olyan fontos, csak olcsó volt és nem akartam ott hagyni annyiért. Abból még egy jobb karit is tudtam volna venni... nah de ez ilyen, nem látok a jövőbe.
  • Pano
    jah, próbáltam az eredeti driverrel is, amit hozzá adtak cd-n a kártyához, 2003-as 2004-es drivereket is, de hiába :(. Az új nvidia driverekkel pl nem is ment :D
  • LES FORZA INTER
    átérzem a helyzeted! otthon a gépem bemondta az unalmast, nem lehet bekapcsolni, nem találja a HDD-t, így hétvégenként én sem tok jelen lenni, csak hétfő-csütörtök intervallumban (a kivétel ez a hét, mert most maradok Szegeden). Remélem sikerül megoldani 2 hét alatt, de nem rajtam múlik.
  • Taptarap
    régi driverrel próbáltad?
  • koma00
    Há LoL!! Pano azé vegyé fel --->Msn: [email protected]
    Már csak mafiát kéne vhogy elérni.....
  • Pano
    hát, én má sírva fakadok... Egyik haver odadta a régi geforce 4 mx440-ét, mondom az jó lesz sof2-re, low-on elfutkoz vele, régen nekem is az vót.
    Erre bazzmeg, a kártya bírja kb fél óráig a megterhelést és megadja magát.. összeesik a kép, kockásodik, egy csomó textúra szarul vagy meg se jelenik :( Fasz ki van...
  • LaL33
    Csiszi:[email protected]
  • Sáska
    [email protected]
  • MuayBoy
    Csiszi ill. Martini msn-jét nem tudja valaki? Már csak őket kellene felvennem a teamből....
  • Birk@
    *3c
  • Birk@
    akkor már csak 3x kell :)
  • MuayBoy
    Falnád mi? :D
  • czazsi
    LooooooooL, Muhahhaa! Ekkora picsát!
  • Pigo
    Sorry ha nem poén!Ilyen strapabíró vidikártyát kellet volna venned mint ez az eszköz!!!
  • czazsi
    Hát Pano, ha lenne valami normális videókártyám alcsisban, akkor felajánlanám szívesen! Ha más nem, kezdjünk gyűjtést neked! Pl.: Badboy biztosan odaadja az övét! Neki úgyse kell, mert olyan jó h amúgy is monitor nélkül játszik!
  • Pano
    Közlemény (így is full idegbeteg vagyok, szal rövid leszek): kifingott a baszott videókarimon az az orrbabaszott hűűűtés!!!! Csak egy 64 megás szutyok s3-at tudtam szerezni, hogy legalább a gép menjen. Nem tom most mi a fasz lesz...
    Megpróbálok szerezni valami karit, hogy legalább a sof elfusson. De ha nem jön össze sajnos számomra lőttek a ligának.
  • czazsi
    Kezdjük már! Vasárnap este funwar! Gyakorlás képpen...
  •  eX
    Nem vágom miért cseszik el mindíg a nevemet! :D kis e és nagy X nem fordítva! Na de nem gáz!

Birka, 3c, H5n1, Tibre vegyetek fel mes-en: [email protected]
  • ev1l FlOwEr
    Akkor ne is menjek fel többet?

Az én LAMEbot-om folyamatosan aktív.....
  • ChMx
    Mert a STREAMET csak most csinaltuk nemreg :D. Elegunk lett a sok csiterbol.
  • MuayBoy
    Kemééény :D
  • Sáska
    de ez változó, hogy melyik külföldi isp-re növekedik meg a ping? mert mondom, kb 1-1.5 hónapja még jó (50) volt a ping.
  • czazsi
    LoL!
  • LaL33
    Miko induu máá a liga?-Kuss most táncolunk.
  • Pigo
    R.I.P.
  • Pano
    Csak pár szó: nyugodj békében Puskás Öcsi :(
  • ev1l FlOwEr
    Görény koma!

Rántsad összefele a csapatot, wazze!

De már!
  • Kaszi46
    Moo, Hybrid, Kury, Animal legyetek szivesek felvenni msn-en! A cím: [email protected]
  • LaL33
    Ma este 8-kor a team 3 szerettel vár egy ellent a KuRVaBazMeG 2 serveren.
    ..i..