Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
Mikor lesz kész a vágott demo a OBI vs. GBS-rõl.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

zSo
Felre ne ertsetek, nekem semmi bajom a camperekkel, kiveve ha kek.
Dud [OBI]
Asszem eddig vagy 20x leírtam de kénytelen vagyok újra, mert ide kívánkozik. Bûn az, ha valaki kékben kempel, de nem az, ha valaki így védekezik. Viszont ha valaki így véd, viszont nem megy azután aki esetleg elviszi a batyut, na az má nem is bûn, hanem faszság.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Uk-muk
naja,ezt én is tapasztaltam tõled.Nem mintha nagyon zavart volna,csak mikor már másodszor szedtél le ugyanonnan.Akkor is az bosszant,hogy tudom,hogy ott van a camper,mégis õ lõ le.
Dud [OBI]
Tudod mit! Én felvállalom! Igen is kemper vagyok, ha a csapatérdek azt kívánja. Ha úgy jön ki a lépés csendesen kell kuporognom egy sarokban én megteszem. Sõt mostanában az új mániám a Sig/Uzi combo! Sig -el mondanom se kell mit csinálok.

[HUN]PAStheLoD
a múltkor csak 300x nyomta be nem 500x 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zSo
Azert azzal 1et ertesz ugye, hogy a vedo (piros) csapatban ohatatlanul is vannak camperek ?????

Egyebkent tegnap bar kis kocsog kurva kis csavo allandoan campernek hivott, es folyton ezzel csesztettek. Ha veletlenul 2 embert oltem meg ugyan arrol a helyrol, egybol jon a camper szoveg.
Istenem csak egyszer lehetnek ADMIN 😊 mindet rendre utasitanam 😄 . Isten latja lelkemet hogy en nem vagyok camper, nekem nem is megy, ha megallok campelni, mindig meghalok 😄 .
Petyus_
Én MOH:AA-ban is azt szerettem a legjobban! Charge!! Chaaaarge!! Chhaaaaaarge!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Pano
NEkem konkrétan semmi bajom már a Csabával. Csak akkor szokott elborulni az agyam amikor rájön ez a "nyomjunk be egymás után többször egy rádióhangot" mánia. Igaz, már leszokóban van róla, de csinálja még 😉 Jó úton halad, ez a lényeg 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
én ismerem :'(

[HUN]PAStheLoD
szerencséd van hogy semmit nem tudsz róla

[HUN]PAStheLoD
jah

The Garrett
na az ilyen köcsög cammperek rontják el a gamet! 😄

Kempeljen akinek 2 anyja van, nekem nincs rá idõm! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

batman
a csabával nekem is mindössze ennyi interakcióm volt, így õszintén szólva se pro, se kontra nem mondok semmit 😊, de igazság szerint nem is érdekel...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

[HUN]PAStheLoD
nem csak a semmiért! ne aggódj!

[HUN]PAStheLoD
én? mért? itthon vagyok egész nap! betegállományban!

a>

Talán most :-))
batman
engem pl nagyon diplomatikusan b*szott le (és jogosan ), amikor véletlenül gránátot lõttem a saját csapatomba
semmi durva nem volt benne...sõt

Qnosi [OBI]
Mondom, eleinte meg poen volt, de probalkozik szegeny, hogy ne basztassatok, erre meg durvabbakat osztotok neki ..
Mar en is unom ...

[HUN]PAStheLoD
csak úgy 😊 azon kívül rászolgált

[HUN]PAStheLoD
sima sof 2 ben is megy?

batman
Nézzétek meg a A tökéletes katonát

Sziasztok!"SOF Senegal"
batman
köszi

Pupcika

És ha multiplayer játék közben jó zenét akarsz hallgatni akkor írd be a konzolba hogy DISCO.

Sáska
Multiban ugyanugy ki tudod választani a menübõl, hogy milyen célkereszt legyen....
a keybind pedig: konzolba: /bind x say bla-bla

Kolin Mekré
Nem tudom mi bajotok van vele, mert ha mondjuk Állatgörényt baszogatnátok az okés lenne , még benne is lennék, de Õ mit vétett nektek?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

batman
Sziasztok!
Hogy tudom a multiban a célkeresztet megváltoztatni? Vagy lehet egyáltalán? mert ezt ami alapból van nagyon utálom...megszoktam a pontot, és azután ez elég csúf...ja, és azt a keybindet, vagy mit sem tudtam megcsinálni....

csabawarchief
Goldrush beta 1.1 Released! Részletek:

SoF-Land.net

SGP
Helyes, köszönjük
Kell a friss hús
Pano
fenn a filé a sof2files.com-on! OBI, nektek meg csináltam egy kis reklámot is

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika

Pupcika
SZERVEZÕSÉG KÜLDJÖN CSAK! ímélt

Pupcika
Lan party
mivel én me tok elmenni és nem tom hogy ki lesz ott ismerõsök között "Ezüst Kõ"ben ezért emilben egy posta címet küggyön a szervezõség nekem pls (piros csekken elküldöm a lõszert)

Dud [OBI]
He?

Qnosi [OBI]
ugyis csak a pont hasznalhato 😊

a fegyvereket nem raktad át? úgy hiányzik a railgun 😞

Pano
Áttettem a Quake 3 célkeresztjeit SoF II-be! Hamarosan letölthetõ a sof2files-ról! 😊

Qnosi [OBI]
Nemertem minek baszogatjatok ennyit ..
Eleinte meg csak-csak poen volt, de kezd unalmas lenni (lehet, hogy ezzel egyedul vagyok, bar nemhiszem).

lúzerek

Pano
akkor ok 😊

Dud [OBI]
Élünk - virulunk, csak sok a szerveznivaló. Fórumra 0 idõ jut per pillanat.

csabawarchief
ÉN MEG

McCoy
TOCO, jelentkezhetsz az ANTI WARCHIEF alakulatba, én is ott vagyok
CB-LSC
nézz át az R6 fórumba.
Pano
Már komolyan kezdek agódni.. megvagytok még? 😊

Ford Fairlane
Most már kit érdekel ????

Dud [OBI]
Most úgy látom nincs semmi gond.