Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Egyebkent tegnap bar kis kocsog kurva kis csavo allandoan campernek hivott, es folyton ezzel csesztettek. Ha veletlenul 2 embert oltem meg ugyan arrol a helyrol, egybol jon a camper szoveg.
Istenem csak egyszer lehetnek ADMIN 😊 mindet rendre utasitanam 😄 . Isten latja lelkemet hogy en nem vagyok camper, nekem nem is megy, ha megallok campelni, mindig meghalok 😄 .

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Kempeljen akinek 2 anyja van, nekem nincs rá idõm! 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a>
Talán most :-))
), amikor véletlenül gránátot lõttem a saját csapatomba
semmi durva nem volt benne...sõt
Mar en is unom ...
Sziasztok!"SOF Senegal"
a keybind pedig: konzolba: /bind x say bla-bla

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Hogy tudom a multiban a célkeresztet megváltoztatni? Vagy lehet egyáltalán? mert ezt ami alapból van nagyon utálom...megszoktam a pontot, és azután ez elég csúf...ja, és azt a keybindet, vagy mit sem tudtam megcsinálni....

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

mivel én me tok elmenni és nem tom hogy ki lesz ott ismerõsök között "Ezüst Kõ"ben ezért emilben egy posta címet küggyön a szervezõség nekem pls (piros csekken elküldöm a lõszert)

Eleinte meg csak-csak poen volt, de kezd unalmas lenni (lehet, hogy ezzel egyedul vagyok, bar nemhiszem).