Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pilu OBI
TDC!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

CB-LSC
Ezt nem hiszem el.Akkor most mi van?Ki az elsõ?
rohadtgec
Gratulálok srácok!!! Szép meccs lehetett😉
Legközelebb kapnak a spanyol kutyákok😉)

NaNoKuTyA
Azért szépen felhoztátok!! A HK1 az ilyen sajnos! GG OBI

\':..:\'

CB-LSC
már késõ😊
CB-LSC
még azt megmondanád a vietcong-ban (ne érts félre nekem az is tetszik,de nekem minden tetszik amiben lõni kell)mi tetszik ami klasszisokkal elmarad az RS-tõl mind játszhatóság mind csapatjáték terén.
Hagyd, nem érdemes....
CB-LSC
azért írhattál volna annyit is hogy nektek nem tetszik.Mert ez így annyit tesz hogy mi (akiknek tetszik)szeretjük a fost.
R@in
Hát amit pirosban mûveltetek hk1-en...
Mindenesetre megnyugodtam, hogy nem a TDC talált ki vmi védhetetlen támadó taktikát.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
Nagyon köszönöm!

Bele kukkantottam a demokba. A hk2-n amikor vitték a táskát, és közvetlen közelrõl shotgunal nem találta el rambot oliver, az nagy show volt 😊). Qnosi, egymás után 2x is leesni az erkélyrõl 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pilu OBI
konzolba:
pb_sv_enable

utána:
pb_sv_update ---> Sokszor
addig nyomhodni, amíg sárgával ki nem írja, hogy letöltött valami htm fájlt.
Kilépés a szerverrõl aztán vissza.

Qnosi [OBI]
pb_ver -el nezed meg a verziot
pb_sv_enable ezzel engedelyezed a manualis updatet
pb_sv_update <= ezt meg addig kell ujra es ujra beirnod, amig nem irja ki csomo sarga sort, installing es blabla ...

OBI en ugy lattam a reflexekkel nem volt gond, annal nagyobb gondot okozott az ellenfeletek intenziv M203 - ANM14 hasznalata..igaz, csak bele-bele kukkantottam a demokba, de a TDC taktikaja nagyreszt a "gyújtsuk fel a pályát és robbantsunk fel mindent, a túlélõketm eg rusholjuk le shotgun-nal" taktikara epult..azer' szep volt!

Pano
nem, szabad férõhely midnegyik OBI szerveren

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kim Basinger
Sajnalom!!!

Eljonnek a nyeremenyert vegy nekunk kell elvinni azt? Ha jol emlexem egy "ertekes" egerpad volt a tet, nem?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pano
Tudtok valamit az új PBrõl, OBI? Ugyanis megint nem frissít autómatikusan és mindenkinek villog ez a szar WARNING felirat (nekem is) és sorra hullanak a játékosok ki a szerverõl 😊

Qnosi [OBI]
Demok :
http://web.axelero.hu/pilu01/demos.zip

Pano
naná 😉

Dud [OBI]
A HK1 -en szánalmasak voltunk! LOL

Qnosi [OBI]
A demok mindjart letolthetok lesznek, szokas szerint az en POVombol ...
Hihetetlen volt .. Jol ment a jatek .. de tenyleg, mint meg soha szinte ... Es HK1en, megmozdulni nemtudtam ...
Remelem megnezitek a vereseg ellenere 😊

Dud [OBI]
Nem vagyunk magunk alatt de tényleg. Mi tudjuk, hogy jobbak vagyunk náluk. A mapválasztást basztuk el és azt a fejenként 5 Tequilát, 6 sört és 1 Jégert...

Pano
Nem hittem volna, hogy pont a döntõben buktok el 😞 Eszméletlenül sajnálom, együtt érzek veletek

Pilu OBI
Azért szépen felhoztuk magunkat 14:4 rõl.

Dud [OBI]
Ez baromság... Émelyegve és másnappal küzdve más kicsit az ember reflexe...

Dud [OBI]
Elbasztuk. HK1 -et nem szabadott volna választani. Ha Finca, akkor semmi gond.

Qnosi [OBI]
Nah
Akkor ezennel vege 😊
TDC - OBI Donto 20-18
Mapok : OBI : HK1 , TDC : HK2
7-2 7-2 HK1
5-7 1-7 HK2

Szarra szopattak minket HK1en, a 6. korben NEM vittek el ELOSZOR a taskat ...
Mi pedig asszem a 4.korben fogtuk meg eloszor (es ejtette is egybol el az illeto, egy M203 miatt, ha jolemlexem...)

Ha mas mapot valasztunk, akkor mas lehetett volna az eredmeny, de ez sajnos nem kivansagmusor ...
Ennek ellenere GG, mert EBBOL aztan tanultunk ...

Rambo [OBI]
Nem a pia volt a baj. A saját mapunkon (HK1) amin eddig mindenkit lerusholtunk a vérbe, annyira megvertek bennünket, mint még senki. Iszonyat jók voltak. Sajna nem játszottunk még ilyen klán ellen, így ott kellett rögtönözni, hogy mit csináljunk.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Pano
Jézusom, kikaptatok? . Nem baj, jók vagytok, mi ezt tudjuk! Szép volt srácok!

R@in
Bakter oda-vissa vertük õket hk1-en...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Ezt nem értem. Ti oigazán tudtátok hogy milyen moapon szoktak menni...
Dud [OBI]
Hát ittunk egy keveset... Nem is merek egy darabig a kedvenc kocsmánk közelébe menni.

Dud [OBI]
HK1 -et ne válassza senki ellenük, kibaszott jók rajta. Semmit nem tudtunk kezdeni ott velük. Ha Fincat valasztunk lazán de tényleg lazán nyertünk volna... volna...

Kim Basinger
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Dud [OBI]
Nem búsulunk de tényleg. HK1 -en agyonvertek minket ez volt a baj. HK2 -t simán hoztuk.

És ne búsuljatok.
Demókat tegyétek fel valahova pls. (Az a tegnapi ivászat nem kellett volna...)
Dud [OBI]
Röviden mondom: kiszoptunk... 2 kibaszott ponttal... Na nem baj, majd a liga 2 -ben. Igazság az, hogy magyarázzam a bizonyítványt, hogy mind másnaposak vagyunk és elbasztuk a mapválasztást. De ez nem mentség, vesztettünk...

Pano
Nah, megvolt egy format C: és egy reinstall. Nagyon beszart a rendszer, nagyon nem csípi az XP ha betelik a vinyó 😉 Mert utána törölhetsz, hogy felszabaditsd a helyet, kipucolhatod a felesleges fájlokat, a reg adatbázist akkor saem javul meg 😊

NaNoKuTyA
egy kalappal a mai warhoz OBI!!!!!

\':..:\'

Dud [OBI]
IGEEEEEEEEEEEEN!!!

Dud [OBI]
6 -ból 6 ember másnapos, de nem lesz gond...

Dud [OBI]
AZT NEM INDÍTUNK MERT FOS (nekünk nem tetszik)! Már mondtam párszor, pls ne feszülj...

Van itt egy Raven Shield fórum is, ott minden le van írva, de azért:
Infó oldal: HGS.SERVEGAME.COM
Server: HGS.SERVEFTP.COM
Nem. Raven Shield szerver az érdekelne.
Ford Fairlane
LoL!

Bocsesz, majd legközelebb jobban vigyázok !

Ford Fairlane
Tudod, én vámpír vagyok, nem látszom a tükörben, meg a fotókon sem 😊))))

Söralátét hajításban viszont porba alázlak ismét bármikor....

Pano
Most ez a liga hogy müxik? az FX és X3M játszik a 3. és 4. helyért, az OBI meg a TDC az elsõ két helyért?

Gyerünk OBI, veletek vagyunk!!!

Rambo [OBI]
Érdekel valakit a Delta Force?
Mert indítottam egy szervert, de még nem nagy a tolongás. Este clanwar után nyomulunk!!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Dud [OBI]
Persze, ha majd magamnál leszek, válaszolok...