Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A holnapi akciora meg nem kaptam meg a valaszodat.
Nem gond ha nem tudtok jonni, csak szolj elore legyszives.
Koszi
Beszéltem a helyi büfével is. Minden nap nyitva lesznek miattunk 21h ig, de ha akarjuk tovább is. Egyenlõre azt mondtam 21h elég. 38 fõre rendelnek szendvicseket, sütit, ropogtatnivalót és piát. Ha nem gond én a sört (Amstel, Ászok), Tequilát, Jégert jelöltem meg, mint fõ csapásirányt.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

(Engem kettõre)

Velunk is megbeszelhetnetek egy barati talalkozot a kozeljovoben ha gondoljatok.........
Radi, kész van az összes ajánlat ?!?!?!?!!?!?!

Kicsit aggódom, mert vagy 10 ember még nem jelezte, hogy miként fizet. Este közzéteszem, hogy kik fizettek, vagy tudom, hogy fizetni fognak.
Szeretnék összefutni vele. Van egy kis restanciánk egymás felé !!!!

4. az lesz, aki kikapott a 3. helyért folytatott küzdelemben.
5. - 8. helyig meg nincsenek helyosztók....
Egyéb kérdés ?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Egyébként értem mit akartál, csak nem azt írtad😉))))))
pl. átadhatják a 2. helyezettnek, a TDC-nek, vagy mittudomén...
télleg OBIsok, mit csináltatok volna, ha nyertek?
**** FONTOS***
Megköttetett a szerzõdés a LAN partyra. A jó hír az, hogy 100k-ra sikerül lealkudni a terembérletet, a rossz az, hogy ez ÁFÁs ár!!
Tehát 125k/38=3 289,- Ft.
Így fejenként 3 300,- lenne a költség. Aki személyesen odaadta vagy már átutalta, az majd a helyszínen adjon Dud-nak 300 pénzt, aki most fogja utalni, az 3 300,- Ft-ot küldjön! Április 11-ig ki kell fizetnünk a bérleti díjat.
Még1 jó hír: pénteken már 7-tõl indulhat a banzáj. Tehát, akár vidékrõl is érdemes már akkorra feljönni!
Black Hawk Down-t szerezze be mindenki, mert LANon lehet 50 playerrel is küldeni!

köszi
Üdv:
gEc!

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Pfujjjj!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CR és SOD már készségesen jelentkezett, de várjuk a többieket is 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az a baj, hogy lehet hogy elfelejtjük és elfelejtitek a matchet, de ha majd késõbb visszanéztek az eredményekre látjátok hogy van ott egy vereség, és eszetekbe fog jutni, hogy 'haj-bazze', mi tehetünk róla, meg persze a pia. TDC:
egyenlõre a hk1et néztem meg, arra voltam kiváncsi
nos, lehet valami ebben a másnaposságban valami, döntõ elõtt nem kellett volna, viszont remélem a tivornya jól sikerült
hihi
Amugy hk1-n szinte alig lehet megállítani a rusholókat, hiába dobnak a hidról gránátot az se elég 😊
Mind1, már kitárgyaltuk a hk1et...
GG volt OBI azért 😄
Most jöhet a hk2, habár ott hoztátok fel magatokat, szal az ínyencség lesz.
hihi
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
FTP vs GBS
2-7 7-5, 2-7 2-7!
Szerintem egyénileg jó játékosok, de taktika az nem sok! GG
\':..:\'
Kéne egy kis segítség.........

És hagyjuk ezt a témát. Mindenki azzal játszik amivel akar. Semmi értelme...