Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
SoF II Help Site New Generation

Javaslatok erre az alapra?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
THX OBI nagyon jó volt remélem nem kell hónapokat várni a következõ partyra és megint lehet izzitani a vasat.
Más akik csináltak fényképeket hogyan kéne összehozni a közös cseréket???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

rohadtgec
re

Hele all!!!

OBI-s srácok! Köszi a lant! Nagyon jóra sikeredett szerintem!

SOF2 scene rullahh!!!!

Pilu OBI
Hazaértem.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Gugger
Hi!

Már én is itthon, de dög fáradt vagyok ! THX -- nagyon jó party volt! Most pihi, remélem este nyomulunk valamelyik port-on! :-)

Üdv! Gugger

Ford Fairlane
Baze, elhúztál lefeküdni, ezért nem tudtam elköszönni, meg jó utat kívánni. Jó volt a ping hazafelé :-))) ????

Ford Fairlane
A motorjait lõdd oldalról.

ReTeK
én most értem haza... huhh, ez jó volt

ja a végén mikor totál kihalt volt minden, fáradtan ballagunk kifele Snip-pel, jön szembe 1 nagybarab fickó, a Brutal. addigra már nem maradt a 2 teremben csak 1 ember...

Pupcika
húúú de komoly az érzés mikor olvaol vissza és tudod hova csatolni az íróját 😊

Pupcika
nah hazaértünk
kellemes volt.
Köszönöm mindekinek a segítõkézségét, frankó kis boolej volt 😊)))
mostz eszem és átnézem kitõl milyen biztonsági másolatot készítettem 😊)))

CB-LSC
nah én is hazajöttem.Ki vagyok ütve mint Klicsko vagy hogy írják.
Taptarap
Én meg most ébredtem fel ugy kiütöttem ott magamat.Gugger THX az apád hazai büdösét igazán finom volt.

Kim Basinger
Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Kim Basinger
Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty

Kim Basinger

Col. Rommel
Na Hali mindenkinek aki kimaradt egy kurva jo bulibol!!!
Ugyan a haverommal hamarebb jottunk el mert hurkalevek voltunk dehat Gugger vegyigyumije megtette a hatasat meg egy kis borocska a kolas!!!
Majd beszamolnak gondolom a tobbiek is vasarnap este!
Na csumi mindenkinek

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

McCoy
Hát eléggé kihaltak a serverek, LAN PARTY
hiba
lovom de nem csinal semmit - csak repked korulottem de nem akar lezuhanni...

Kim Basinger
Baszott csend van.... Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty Lanparty

Kim Basinger
Biztos serult volt az egy pk3 fajl. Elofordul.. gyere multizni
infok: obi.servegame.com

EOX
Köszi, újratelepítettem és most jó.

Retteketet

Kim Basinger
Nem ertem mi a baj a keppel?
Nekem mindig is igy nezett ki. A jordan palya igy a legkiralyabb😊

nekem is rémlik az eset, asszem az volt a probléma, hogy valamelyik fájl nem volt teljesen telepítve, kisebb volt a mérete, mint kellett volna. asszem ez a textúrás pk3 az, szal hasonlítsd össze a cd-n levõ, és a telepített pk3 méretét, és ha nem stimmel, akkor csak másold föl a helyére

Grave Digger
asszem volt már ilyen problémája valakinek, és egy sof2 reinstall helyrehozta.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

EOX
Sziasztok, van egy problémám. Tegnap kipróbáltam a multiplayert, és elég furcsa grafikai hibák jelentkeztek a játékban. Elõször azt hittem, hogy a pálya ilyen, majd kiderült, hogy mégsem. A gépem: Celeron 800MHz, 64 MB Geforce2, 256 MB Ram. Tudom, hogy elég sz*r a konfigom, de single playerben tökéletesen ment. 1.03-as patch fenn van. A katonák, fák, minden jó, csak a falak ilyen egyszínûek. Aki tud, segítsen pls. Íme egy kép:

Retteketet

Na mentem partyzni, képeket majd 7fõn nyomatom.
DayWalker
Jó LAN-partyzást, akkor készülnek majd képek?

Nem. Aki behány a termekbe az takarítani fog egész este.
Ford Fairlane
Szerinted ?????

hiba
mit kell csinalni a helikopterrel?

Stotoo
Ó bakke mirõl maradok le legközelebb ne 200+ kmre rendezzetek lan partyt

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

csabawarchief
ok!

Petyus_
Garrettel meg tudod beszélni!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

csabawarchief
gyere mán be irc-be plz !

Petyus_
Bocs Csaba nem voltam itthon tegnap a többieket kértem, hogy írjanak neked. Szal rendben van a meccs szombat estére, IRC-en le kell egyeztetni a pontos idõpontot és a szervert. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

csabawarchief
Kedves pety|CODE !

Remélem a forumot olvasod, mert a szerdára megigért email-edet nem kaptam meg, és irc-en sem vagy elérhetõ!

Taptarap
szerintem a whiskyt jobban el tudod majd adni.

Taptarap
ti lesztek a büfé.

Pupcika
de félek mert kevés lesz 😊

Pupcika
a Gugger még hoz páleszt is a Kasziról semmit se tudok hogy mit hoz még 😊

Pupcika
megolgyuk
rendelünk pidzát meg ilyesmi.

Col. Rommel
Pupci rendesen bekeszultetek!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Pupcika
jah és a procik árai lementek 10000re
1,2 cerka tualatin érdekel vkit? vigyem lanra?

CB-LSC
vagy mégis?
CB-LSC
nemmonta senki hogy nem alkesz buli lessz?
Pupcika
oops
a kaját kihagytam
mind1 ugyse enni megyünk.

Pupcika
nah megérkeztem a bvásárlásból
vettem 8 üveg heinekent 12 doboz borsodit 7energiaitalt 5 liter kólát és egy üveg viszkit 😊))))))
jah ez a Guggeré és az enyimé meg a Kaszié
remélem a büfében ilyeneket lehet majd venni.

SGP
7-re biztos ott leszünk már
Taptarap
pont 19-tõl

Taptarap
Dud ti mikor mentek oda???? szóval pont -tõl lehet szállingozni vagy mi is van???