Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ford Fairlane
LoL !

Ford Fairlane
Ötlet jó !!!!!
(Fogadjunk nem is a tiéd )

Egyetértek Veled.

Valahogy viszont annak is utána kéne járni, hogy saját néven játszik-e,(erre lenne jó a jelszó) illetve az elkapott személy ki is valójában. (Gondolok itt arra, hogy oké(bocs, már ez sem oké), hogy valaki lebukik egyszer wallhack vagy aimbot miatt az egyik porton, de az már aljasság szüleménye, hogy valaki a nevében lebukik az ÖSSZES porton egy más országból származó IPvel....)

Pano
SoF2 Punkbuster Update (0.994)
errõl mit tudni?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Valaki nem tudja, hogy mennyi a p4-es procik ára? Bõvíteni szeretnék lassan és már nézegetek, csak lusta vagyok elmenni boltokba árlistáért 😄 Hátha itt valaki tudja. Elõre is köszi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
ezt te most élvezed?

Ford Fairlane
mentés 😞

zSo
Ocsem egyszeruen annyi jo csaj megy itt, hogy az mar szinte faj............. ITT A TAVASZ , DAGAD as FA.... MUHhahahhahahahaaaa
Grave Digger
lol nem is erre akartam válaszolni😊)). zSo, te meg gyere be a bolt ajtajából és ne bámuld a csajokat😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
ok, elnézem😊

zSo
Szerintem fiuk ezt a cheater sztorit rovidre kellene most mar zarni. Az OBI-bol mindenki tudja, hogy az a par ember igen is csalt. A szabalyok ertelmeben ezeknek az embereknek itt semmi keresnivalojuk. Velemenyem szerint ha 1x elnezzuk nekik, akkor ezentul joggal varja el mindenki hogy 1x bocsanatot nyerjen.
Kulonben meg a liga gyoztese minek probalgatja a wallhacket ?
Grave Digger
jajj bocs, fáradt vagyok

Grave Digger
Sziasztok!!!! nem tucc írni te hüle😊

Grave Digger
sziaszok obikák😊
Én csak aztat szeretném kérdezni, hogy miért is töltöttük le a gold rusht? Nem úgy volt, hogy fel lesz rakva? Más: az m60-on és a sig-en ígérve lett egy kis reszelés, de nem történt meg. ez nagyon szomorú, mert a war taktikám ezekre a fegyverekre lett kihegyezve😊

az inf elvileg a cb-s szerverük normaldamage-el
tegnap este meg nem volt rajta jelszó, mára visszakerült

nem is olyan lusta

[HUN]PAStheLoD
itt mé van 2 22-es ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ReTeK
lehetne csak magyar szerver, vagy még megvan ?

csabawarchief
a TDC 6 játékosának ráadásul extra-slotjai vannak az OBI servereken

csabawarchief
SZABÁLYOK (HUNGARIAN)
Az OBI szervereken a játékokat adminisztrátorok felügyelik. Az adminisztrátorok az alábbi szabályok betartására felügyelnek:

1. Vigyázz a csapattársaidra!

Csapattársaid megsebzését a szerver százalékos formában nyilvántartja. Ez az arányszám az eredményeidnél olvasható. Ha az arányszám eléri a 100%-ot, az automatikusan 5 perc kitiltást eredményez. A csapattárs megöléséért -5 pont jár. Abban az esetben, ha a kezdõpozícióban ölsz meg valakit, akkor az azonnali 5 perces eltiltást eredményez.

2. Ne próbálj csalni!

Az OBI Klán mindent megtesz annak érdekében, hogy a csalást elõsegítõ programok ne mûködhessenek a szerverén. Ennek érdekében kötelezõ a Punkbuster használata. A csalást segítõ programok ellen nemcsak szoftverekkel próbálunk védekezni, hanem a gyanúsan viselkedõ játékosok mozgását követjük. A wallhack, az aim-bot használata könnyen kideríthetõ, és a rajtakapott csalót kitiltjuk a szerverrõl.

3. Ne légy bunkó!

Ez a szerver normális emberek gyülekezõhelye. Ne szidd a másikat, lõdd le! A mocskolódás tönkreteszi a játékot, köszönjük, nem kérünk belõle.

Ezek könnyen betartható dolgok, jó szórakozást, Isten hozott az -- Klán szerverén!

Kim Basinger
Szeretteim

En is az FX-en vagyok kiakadva, ha mar igy rakerdeztetek. Az iment ketszer is elfenekeltem oket a CTF-en. Pedig nem is vagyok elit harcos, mint itt egyesek . Namarmost ezek minden egyes eset utan, hogy belehaltak a randiba, egybol "kocsogkurvaanyaztak" a sajat nyelvukon. Pont ezek?
Hat ennyi... mellesleg szerintem egy faszkalap aki beszol annak aki lelotte! Vegulis mik a szabalyok? Ugy elolvasnam mar miert is nem szabad huzamosabb ideig egy helyben maradni, vagy a zaszlora vigyazni. Itt jegyeznem meg, hogy az a csapat nyer altalaban akinek vedem a zaszlajat, hisz a "csatar" addig elhozza a a zaszlojukat mig en itt tartom a mienket. Es egyatalan nem szegyen 10-0 ra nyerni 😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

CB-LSC
szerintem az auto balance is kell mert a legtöbben mindíg az amcsi oldalra állnának be.
CB-LSC
OBI-sok a VC szerverkofigjavaslatom a következõ:

A többi mapon sajnos alacsony a player limit.

ReTeK

Grave Digger
Az rendben, hogy a Rotor jól játszik, de aki egy kicsit is benne van a játékban, az egy harmincperces jor1-en a büdös életbe nem hiszi el a 118-13-as fragarányt

ReTeK
szvsz a RoToR gyerkõc mindíg is iol nyomta, elég jó plajer (vagy már a kezdetekben is csalt), szerintem szokdnod kell még, hogy elvernek

Pilu OBI
Gugger!!!
Itt a cucc. Legyen ua a neve és elég csak a sipolosat ujra szvsz.

http://web.axelero.hu/pilu01/tudakozopanasz.mp3

Állat amúgy.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

BEKERETEZVE
Stotoo
Még anno régen Spiginek is elmeseltem ezt a hibat játék közben.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Ford Fairlane
Radi mindig is ijjjen kategórikus volt.
Ha tehetné, ráküldene a csíterre egy S.W.A.T. tímet, hogy hozzák el a kukiját.

Stotoo
Ezt csak igazolni tudom, sõt a genius eredeti mouse driverevel elõidézhetõ gombra ez a "wallhack". Többek között ezért is hasznalok az mx500asomhoz ms intelimouse drivert 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Pupcika
Radi kicsit agreszív lettél hirtelen 😊

Igaz, sajnos a cheaterek mindíg egy lépésel elõrébb járnak, ugyanúgy mint a vírusírók az anti-virus programozók elött. Nem tudom miért, de annyira idiótának és szánalmasnak érezném magam ha cheatelnék, hogy nemigaz. Inkább ordibálok telitorokkal itthon a gép elött mikor nem megy, mint,hogy csíteljek 😊. Ilyenkor mindíg magamban keresem a hibát, legtöbbször kimegyek egy-két percre spectbe és megnézem a nagyok taktikáit, célzási szokásaikat és megpróálom saját módon használni vagy elõröl elkezdem az alapokat ha huzamosabb ideig nem sikerül a régi formámat hozni. De még egyszer sem jutott eszembe, hogy ezektõl a kudarcoktól nekiálljak csítelni, vagy csak azért, hogy engem sztároljanak! Mert szerintem az az igazi nagy sztár aki saját erejébõl küzdi fel magát egy bizonyos szintre nem nyúl drogokhoz -értsd: csítekhez- 😄. Bizonyos szinten azért az ember idegesége amitt, hogy nem megy neki a játék is közrejátszik abban, hogy valakit csíter gyanúsnak véljen. Bizony, ezt néha nehéz félretenni. Én ezt már megtanultam kezelni, s csak akkor kezdek el valakire -durván fogalmazva- sarat dobálni apránként, ha már egy jó ideje gyanúsnak vélem. Ami a ping külömbségeket illeti: mielött bevillan nektek, hogy ez a gyerek csítel (gondolok itt arra, hogy már régen a fal mögé bújt de téged akkor ér a golyó és kaputt stb) gondoljatok arra is, hogy lehet a pingkülömbség miatt is az egész. Többet nem tudok mondani, kérem, kapcsolja ki!

ZsirosKenyer

Lófaszt. Kivágni örökre. Akkor tanul majd a többi pöcs is belõle.
Pano
Igaz, sajnos a cheaterek mindíg egy lépésel elõrébb járnak, ugyanúgy mint a vírusírók az anti-virus programozók elött. Nem tudom miért, de annyira idiótának és szánalmasnak érezném magam ha cheatelnék, hogy nemigaz. Inkább ordibálok telitorokkal itthon a gép elött mikor nem megy, mint,hogy csíteljek 😊. Ilyenkor mindíg magamban keresem a hibát, legtöbbször kimegyek egy-két percre spectbe és megnézem a nagyok taktikáit, célzási szokásaikat és megpróálom saját módon használni vagy elõröl elkezdem az alapokat ha huzamosabb ideig nem sikerül a régi formámat hozni. De még egyszer sem jutott eszembe, hogy ezektõl a kudarcoktól nekiálljak csítelni, vagy csak azért, hogy engem sztároljanak! Mert szerintem az az igazi nagy sztár aki saját erejébõl küzdi fel magát egy bizonyos szintre nem nyúl drogokhoz -értsd: csítekhez- 😄. Bizonyos szinten azért az ember idegesége amitt, hogy nem megy neki a játék is közrejátszik abban, hogy valakit csíter gyanúsnak véljen. Bizony, ezt néha nehéz félretenni. Én ezt már megtanultam kezelni, s csak akkor kezdek el valakire -durván fogalmazva- sarat dobálni apránként, ha már egy jó ideje gyanúsnak vélem. Ami a ping külömbségeket illeti: mielött bevillan nektek, hogy ez a gyerek csítel (gondolok itt arra, hogy már régen a fal mögé bújt de téged akkor ér a golyó és kaputt stb) gondoljatok arra is, hogy lehet a pingkülömbség miatt is az egész. Többet nem tudok mondani, kérem, kapcsolja ki!

Pano

Taptarap
Nah az utolsó mondatott értettem.😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

NaNoKuTyA
Nagy élmény volt a party az biztos! Remélem lesz folytatás!

Ami a Beurp gyereket illeti, szerintem kaphatna 1-2 hét bannt, a kifogásai több, mint nevetségesek!!

\':..:\'

Kim Basinger
ez az spigi, ne sajnald. 😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Grave Digger
ban'em all!!! metallica átköltés a'la ZSK😊))

ban 'em all!

Grave Digger
sziasztok egy picit én is belefolynék ebbe a cheateres beszélgetésbe. Sajnos a PB ugye mindig a cheatek után frissül, ezért elkerülhetetlen, hogy néhányan ne próbálják ki a dolgot, de ezt egészen addig tehetik, amíg le nem buknak. Aki vállalja ezt és lebukik azt azonnal bannolni kéne sztm. Nem az egész klánt, csak õt egyedül. A másik dolog. Ha valami gyanusat láttok nem kell azonnal ordibálni, hogy csíter, mert azzal sztm csak magát járatja le az ember. Vannak ennek finomabb fajtái is, a multkor például az egyik mandró már a ctf egyik mapjának kezdete után egy perccel 9-0-ás frag aránnyal állt. meg is jegyeztem neki, hogy nagyon szépen és pontosan lõ, majd mikor úgy lõtt le, hogy a monitoron sem volt gondoltam magamba kilépek specbe és megnézem mitõl ilyen vezér ez a gyerek. Pont egy fal válaszottt el minket egymástól, s a kilépésem alatt eltelt egy másodpercben oda nem érhetett át ajtón, lévén, hogy az nem volt ott. Specbõl is megismételtem az elõbb említett dícsérõ szavakat, amire fogta magát és 11/0-ás frag aránynál 1perc 17 másodperccel a map megkezdése után kilépett a játékból. Azóta megint elfogadható módon (értsd: hihetõ frag arányban) lövi a népet, s csak vigyorog, amikor megdicsérem egy-egy lövése után😊)) Nahh ha túl hosszú lett volna küldök egy Spigi/magyar értelmezõ kéziszótárt😊)) Egy a lényeg: bassza meg az összes geci csíter, a szájbabaszott jó kurva anyját!!!!!!!😊))

csabawarchief
CHEATER AZ EGÉSZ VILÁG

Pupcika
hát volt egy pár heccsát 😊
és te sajna egyet sem kaptál, de ami késik az nem múlik 😊))))
Igaz? MEANS!
Muhehehehehehehehehe 😄

Pano
Nemtom, nem akarok nagyon belefolyni, de elég sok esélyt kaptak már. Nem azt akarom mondani, hog ynem illeti meg õket stb, de azér tulságossan elnézõek se legyetek. Egy tipp, nekem a Rotor gyerkõc nagyon gyanús mostanában... Hiszen, nem is olyan régen kezdett el egyik napról a másikra "tökéletesen" játszani. Már ilyen 20\5-ös eredményeknél meg sem ál. Nem akartom kétségbe vonni a tehetségét, vagy a tisztaságát, de amik kiderültek már a SoF II scene-ben, bármi megtörténhet, nem árt jobban figyelni. Ez az én véleményem, s remélem figyelembe is veszitek!

Más..

Azért nem mentem LAN-ra, mert nem volt ki elvigyen az állomásról. Ez volt az egyetlen apró hiba. Sajnálom, hogy kihagytam, majd legközelebb amikor a felutazásom adott teljes mértékben, bepótoljuk az elmaradt headshotokat

Dud [OBI]
Ezt nem nagyon sajna. Csak akkor ha épp ott vagyunk, mert akkor ott meg tudjuk nézni az ip -t és össze tudjuk hasonlítani a korábbiakkal.
Viszont írunk egy nagyon kemény felszólító levelet mind az FX -nek mind Beurpnak, hogy ez volt az uccsó húzásuk, még akkor is, ha ez csak próbálgatás volt! Függetlenül attól, hogy igaz -e vagy se!

csabawarchief
OK !

Dud [OBI]
Sajna még nem tudok infoval szolgálni. Még sok a dolog a ligával kapcsolatban. Amint tudok valami pontosat, mondom.

Bolt, RvS ügyben van új infód?

csabawarchief
-- !

Arról még nem lehet tudni valamit hogy mikor játszák a csapatok az elsõ meccseiket a ligában?

Dud [OBI]
Jó. Át lesz állítva CTF -re. Vagy ha mondod mi az a játékmod amit csipázol, akkor arra.

Pano
beurp-rõl van szó, s asszem fruit csinált sh-ot amint kibaszta a PB wallhack miatt. A fórumotokon kint van..