Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Fogadjunk nem is a tiéd
)
Egyetértek Veled.
Valahogy viszont annak is utána kéne járni, hogy saját néven játszik-e,(erre lenne jó a jelszó) illetve az elkapott személy ki is valójában. (Gondolok itt arra, hogy oké(bocs, már ez sem oké), hogy valaki lebukik egyszer wallhack vagy aimbot miatt az egyik porton, de az már aljasság szüleménye, hogy valaki a nevében lebukik az ÖSSZES porton egy más országból származó IPvel....)
errõl mit tudni?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Kulonben meg a liga gyoztese minek probalgatja a wallhacket ?
Én csak aztat szeretném kérdezni, hogy miért is töltöttük le a gold rusht? Nem úgy volt, hogy fel lesz rakva? Más: az m60-on és a sig-en ígérve lett egy kis reszelés, de nem történt meg. ez nagyon szomorú, mert a war taktikám ezekre a fegyverekre lett kihegyezve😊
tegnap este meg nem volt rajta jelszó, mára visszakerült

Az OBI szervereken a játékokat adminisztrátorok felügyelik. Az adminisztrátorok az alábbi szabályok betartására felügyelnek:
1. Vigyázz a csapattársaidra!
Csapattársaid megsebzését a szerver százalékos formában nyilvántartja. Ez az arányszám az eredményeidnél olvasható. Ha az arányszám eléri a 100%-ot, az automatikusan 5 perc kitiltást eredményez. A csapattárs megöléséért -5 pont jár. Abban az esetben, ha a kezdõpozícióban ölsz meg valakit, akkor az azonnali 5 perces eltiltást eredményez.
2. Ne próbálj csalni!
Az OBI Klán mindent megtesz annak érdekében, hogy a csalást elõsegítõ programok ne mûködhessenek a szerverén. Ennek érdekében kötelezõ a Punkbuster használata. A csalást segítõ programok ellen nemcsak szoftverekkel próbálunk védekezni, hanem a gyanúsan viselkedõ játékosok mozgását követjük. A wallhack, az aim-bot használata könnyen kideríthetõ, és a rajtakapott csalót kitiltjuk a szerverrõl.
3. Ne légy bunkó!
Ez a szerver normális emberek gyülekezõhelye. Ne szidd a másikat, lõdd le! A mocskolódás tönkreteszi a játékot, köszönjük, nem kérünk belõle.
Ezek könnyen betartható dolgok, jó szórakozást, Isten hozott az -
En is az FX-en vagyok kiakadva, ha mar igy rakerdeztetek. Az iment ketszer is elfenekeltem oket a CTF-en. Pedig nem is vagyok elit harcos, mint itt egyesek
. Namarmost ezek minden egyes eset utan, hogy belehaltak a randiba, egybol "kocsogkurvaanyaztak" a sajat nyelvukon. Pont ezek?
Hat ennyi... mellesleg szerintem egy faszkalap aki beszol annak aki lelotte! Vegulis mik a szabalyok? Ugy elolvasnam mar miert is nem szabad huzamosabb ideig egy helyben maradni, vagy a zaszlora vigyazni. Itt jegyeznem meg, hogy az a csapat nyer altalaban akinek vedem a zaszlajat, hisz a "csatar" addig elhozza a a zaszlojukat mig en itt tartom a mienket. Es egyatalan nem szegyen 10-0 ra nyerni 😊
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
A többi mapon sajnos alacsony a player limit.

Itt a cucc. Legyen ua a neve és elég csak a sipolosat ujra szvsz.
http://web.axelero.hu/pilu01/tudakozopanasz.mp3
Állat amúgy.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Ha tehetné, ráküldene a csíterre egy S.W.A.T. tímet, hogy hozzák el a kukiját.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
ZsirosKenyer
Pano
Ami a Beurp gyereket illeti, szerintem kaphatna 1-2 hét bannt, a kifogásai több, mint nevetségesek!!

\':..:\'
és te sajna egyet sem kaptál, de ami késik az nem múlik 😊))))
Igaz? MEANS!
Muhehehehehehehehehe 😄
Más..
Azért nem mentem LAN-ra, mert nem volt ki elvigyen az állomásról. Ez volt az egyetlen apró hiba. Sajnálom, hogy kihagytam, majd legközelebb amikor a felutazásom adott teljes mértékben, bepótoljuk az elmaradt headshotokat

Viszont írunk egy nagyon kemény felszólító levelet mind az FX -nek mind Beurpnak, hogy ez volt az uccsó húzásuk, még akkor is, ha ez csak próbálgatás volt! Függetlenül attól, hogy igaz -e vagy se!
Arról még nem lehet tudni valamit hogy mikor játszák a csapatok az elsõ meccseiket a ligában?