Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
a www.mohaa.hu-n jobb alul fel vannak sorolva a klánok. KEressétek meg melyik, majd "elbeszélgetek" velük a kulturalt játék szabályairol.
http://deathfellows.hu/
Szal .. evi 150000 korul koltotok netre, aminek (legtobben) nagyreszet jatekkal toltitek, bar nem csak sof2 azt tudom, de azzal is eleg sokat .. Ennyit meger talan nem ...?
Szomoruan olvasom hogy a SOF2 is mohaa sorsára jutott kb. Már pár honapja észrevettük pár "top"playerröl hogy elég érdekesen játszik. Addig hergeltük magunkat, amig TImber csinalt egyik gyerekröl demot, és visszanézve ezt egyértelmüvé vált hogy minimum wallhackel az egymber vmi FX vagy milyen csapatbol volt. Akkor még senki nem gondolta (legalábbis hangosan) hogy a legjobbaknak vélt csapatok is gyakran nem megengedett eszközöket hasznalnak. Számomra ott hitelát veszetett a dolog és gyors uninstall következett, még mielött belelendültem volna.
Teljesen egyetértek vele hogy ha nincs más mod a cslaók kiszürésére, akkor legyen hivatalos a szerver. Akinek szivugye a SOF2 az ugyis össze hozza azt az 5-6 ezere forintot rá.
Szerintem megér ennyit a játék. Bár ennyi lenne a UT2k3 is, de az még 15 k. 😞((
További jo csitmentes gémelést!
http://deathfellows.hu/

Komolyan kurvaideges lettem .. Ezt nem hiszem el ... Az egyik panaszkodik, hogy milyen kurva draga a sof2, aztan kozli, hogy csak ezen a heten tobbet ivott el, mint amennyibe tulajdonkeppen a jatek kerul.
A masik kozli, hogy milyen kocsogok vagyunk, hogy ahelyett, hogy probalnank tenni valamit, megfutamodunk es bekapcsoljuk a CDkulcsellenorzest .. Hat tudod, az OBIbol mindenki dolgozik rajtam kivul, es orulnek, ha meg marad annyi erejuk a melobol hazaerve, hogy felmenjenek netre, nem pedig egybol ledolnek aludni .. En meg az utobbi egy honapban szerintem tobbet torodtem a csiter dologgal, mint amennyit barmelyikotok jatszott a szerveren (fanatikusok nem beszolni
)
A harmadik ...
Tudnam mi a faszt sirtok, amikor mar tegnap VILAGOSAN LE LETT IRVA, hogy MAGYAROKNAK lesz egy NEM CDkulcsos szerver ...
A tokom kivan, most komolyan ...
Telleg elgondolkodtato, hogy megeri-e, hogy ilyen sokat foglalkozzam vele .. ertetek ? ?

azer ti sracok hianyozni fogtok!
csooo all!!!
hehe de legalabb lesz 1 giganyi szabad helyem muhahahaha

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
www.cdgalaxis.hu
DE szerintem, jobban megéri ha Bolt-tól rendelitek meg, mert õ 5500 forintért megszerzni!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
DE komolyan ez az egyetlen jótékony hatása van a FLamenek 😊
Én azért kitartok a mellett, hogy magyar arcoknak ha lehetséges legyen passwordos szervere, végülis ha úgy nézzük tényleg ez az egyetlen módja hogy a csítereket kiszürjék OBI-ék 😊
Kiváncsi leszek a game hangulatára így, 1-2 TDC-s vagy FX-es nélkül 😄
Hát hogy õszinte legyek, én meg tudnám venni, de csak akkó ha a többi SL-s társam is meg tudja venni, mert hát izé, egy klán vagyunk vagy mi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

azt le kell állítani a 4.0.0c verzinál:
Ctrl alt del. leállítás stb...
Mert azzal lehet ingyen nyomni.
Ha feltetted akkor van karaktergenerálás stb. Ha meg bennvagy akkor megyünk érted testületileg 😊
Aki még ezen a héten csatlakozik az hivatalos egy CODE gardenpartyra Valahol a gyönyörû Britanniában: a klánház mellett is zöld, virágokkal teli réten 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ha jól tudom magyarok közül SENKI nem csítel.
Külföldön meg kb 2e Ft egy sof 2 ami az átlag gyereknek a 2 napi zsebpénzébõl megvan :/