Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
lol 😊
Szeva Görény 😊

Allatgoreny
😄DDD Qnosi sztm dugjal egyet.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Kedves Gyuri, kurva draga a sof2, a heten tobb ezret ittam el. Kocsog vagy, es ne kapcsold be a CD kulcs ellenorzest.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Qnosi [OBI]
Sztem a kulfoldiek, ha megveszik 150-200as pinggel nembiztos, hogy idefognak jarni :]

Taptarap
Mi az LSC-vel megveszük biztos mert annyit megér.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
akkor látnád, hogy a külföldiek mit rinyálnak, hogy nem hajlandóak megvenni a játékot mert drága, holott nekik egy kólára valóból meg lenne

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

G. Joe
ilyen nevü mohaa klán nem létezik szerintem,
a www.mohaa.hu-n jobb alul fel vannak sorolva a klánok. KEressétek meg melyik, majd "elbeszélgetek" velük a kulturalt játék szabályairol.

http://deathfellows.hu/

Qnosi [OBI]
Az elozo 50 hozzaszolasbol ok vittek vagy 45-t .. bocsi, csak kiborult a bili ..
Szal .. evi 150000 korul koltotok netre, aminek (legtobben) nagyreszet jatekkal toltitek, bar nem csak sof2 azt tudom, de azzal is eleg sokat .. Ennyit meger talan nem ...?

G. Joe
Részvétem srácok!

Szomoruan olvasom hogy a SOF2 is mohaa sorsára jutott kb. Már pár honapja észrevettük pár "top"playerröl hogy elég érdekesen játszik. Addig hergeltük magunkat, amig TImber csinalt egyik gyerekröl demot, és visszanézve ezt egyértelmüvé vált hogy minimum wallhackel az egymber vmi FX vagy milyen csapatbol volt. Akkor még senki nem gondolta (legalábbis hangosan) hogy a legjobbaknak vélt csapatok is gyakran nem megengedett eszközöket hasznalnak. Számomra ott hitelát veszetett a dolog és gyors uninstall következett, még mielött belelendültem volna.
Teljesen egyetértek vele hogy ha nincs más mod a cslaók kiszürésére, akkor legyen hivatalos a szerver. Akinek szivugye a SOF2 az ugyis össze hozza azt az 5-6 ezere forintot rá.
Szerintem megér ennyit a játék. Bár ennyi lenne a UT2k3 is, de az még 15 k. 😞((
További jo csitmentes gémelést!

Taptarap
Megveszük és kész abszolut nem kerül sokba ahhoz képest amennyit jáccunk vele.

The Garrett
ICh? életembe nem hallottam ilyen Mohaa klánról

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Taptarap
Na azzé szerényebben márlécci ne általánosítsunk itt 3 ember miatt.

CB-LSC
ott a neve.
G. Joe
kik voltak ezek?

Qnosi [OBI]
A fasz ki van, elmehettek a picsaba mind!
Komolyan kurvaideges lettem .. Ezt nem hiszem el ... Az egyik panaszkodik, hogy milyen kurva draga a sof2, aztan kozli, hogy csak ezen a heten tobbet ivott el, mint amennyibe tulajdonkeppen a jatek kerul.
A masik kozli, hogy milyen kocsogok vagyunk, hogy ahelyett, hogy probalnank tenni valamit, megfutamodunk es bekapcsoljuk a CDkulcsellenorzest .. Hat tudod, az OBIbol mindenki dolgozik rajtam kivul, es orulnek, ha meg marad annyi erejuk a melobol hazaerve, hogy felmenjenek netre, nem pedig egybol ledolnek aludni .. En meg az utobbi egy honapban szerintem tobbet torodtem a csiter dologgal, mint amennyit barmelyikotok jatszott a szerveren (fanatikusok nem beszolni )
A harmadik ...
Tudnam mi a faszt sirtok, amikor mar tegnap VILAGOSAN LE LETT IRVA, hogy MAGYAROKNAK lesz egy NEM CDkulcsos szerver ...
A tokom kivan, most komolyan ...
Telleg elgondolkodtato, hogy megeri-e, hogy ilyen sokat foglalkozzam vele .. ertetek ? ?

SOF2 suxxx!faxom kivan megyek a folyoson erre loser camper skac ott nyomja shotgunnal es egy lovessel leszed ugy ohgy eselyem sincs eszrevenni..mar nemazert de ez a real damage-es faszsag semmifele tudast nem kovetel meg!nemreg volt alkalmam jatszani egy normal damage-es szerveren es mitnemondjak ott aztan telleg jol kell jatszani!!ugyhogy en a fajdalmas bucsut mellozve egy sima "bye"-al jelentem be:letorlom a sof2-t a gepemrol..
azer ti sracok hianyozni fogtok!
csooo all!!!

hehe de legalabb lesz 1 giganyi szabad helyem muhahahaha

[HUN]PAStheLoD
nekem elég lenne ha "belenézhetnék" egy dobozba 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pano
Soldier of Fortune 2 Gold edition 7 990 Ft angol kiadás / akció

www.cdgalaxis.hu

DE szerintem, jobban megéri ha Bolt-tól rendelitek meg, mert õ 5500 forintért megszerzni!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
ja nem

CB-LSC
de mindenre hasonló volt a reakciójuk.
Taptarap
Lol ekkora kulturlényeket.

CB-LSC
Luciferrel szarrá aláztuk õket 2 vs 4-ben.Meg ilyeneket dumáltak hogy huzzak haza meg hogy õk most itt waroznak eg ilyenek.1 normális volt köztük aki csitította õket de az már sofozott és gondolom tudta hogy itt ez nem annyira menõ.
CB-LSC
Taptarap
Nem valami "CODE" ????

The Garrett
mit gondolsz mi miért hagytuk ott a Mohaa-t? többek közt 😊

The Garrett
Mi volt a Klántag?

The Garrett
igyekszünk 😊
DE komolyan ez az egyetlen jótékony hatása van a FLamenek 😊

Taptarap
Rommelel már nyomtuk igy, beszélek vele is azt akkor öszehozzunk egy partyt.

Petyus_
Nem vagyok meglepve.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

NaNoKuTyA
én!

\':..:\'

CB-LSC
tegnap a mandown szerverre felnéztem,fennvolt 1 ismeretlen klán a sofban 5 taggal(magyarok) és ahányszor lelõttem õket szídtak mint a bokrot anyáztak meg le Tékáztak csak azt nem tudták a sügérek hogy kivágja a szerver heheh.Aztán megkérdeztem honnan jöttek mifélék,aztán mondták hogy eddig mohaa-ztak.No comment.
CB-LSC
hát igen valamit valamiért.
Pano
na én megmondom a frankót 😊. A többi játék árához képest az SoF II Gold-ot szinte hozzád vágják, egy ez. A másik, ha nekem tetszik egy játék azt mindíg megveszem, vanm itthon több eredeti játékom is. De elötte mindíg kalóz másolatokkal nyomom, mert csak akkor adok egy "vagyont" játékra, ha az rászolgált, s mindíg le tud kötni és nem unom meg! Mert ez az egész játék ipar egy szákbamacska játék, mert a demok lószart nem árulnak el magáról a teljes verziós játékról .Tehát, a SoF II az rászolgált -nagyon is- arra, hogy megvegyük! Megy józan hétvége és megvan a SoF II 😊

Kolin Mekré
Üdv!

Én azért kitartok a mellett, hogy magyar arcoknak ha lehetséges legyen passwordos szervere, végülis ha úgy nézzük tényleg ez az egyetlen módja hogy a csítereket kiszürjék OBI-ék 😊

Kiváncsi leszek a game hangulatára így, 1-2 TDC-s vagy FX-es nélkül 😄

Hát hogy õszinte legyek, én meg tudnám venni, de csak akkó ha a többi SL-s társam is meg tudja venni, mert hát izé, egy klán vagyunk vagy mi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Taptarap
Végül is most ez olyan mintha a cheaterek miatt mindenkit bannolnátok.

Taptarap
Heroes III. ki jáccana neten??

Taptarap
petyus ,Garret huzzatok bele igy estére meglesz a 17000-ik hozzászolás.

The Garrett
most meg megyek játszom egyet míg lehet 😊

The Garrett
na van az az autopeccs
azt le kell állítani a 4.0.0c verzinál:
Ctrl alt del. leállítás stb...
Mert azzal lehet ingyen nyomni.
Ha feltetted akkor van karaktergenerálás stb. Ha meg bennvagy akkor megyünk érted testületileg 😊

Age of shadows megvan nekem is. Ha megírod hogy, hogyan és hova kell csatlakozni, megyek. (Sõt van egy eredeti elsõ kiadású dobozos UO-m is.)
Taptarap
A csucson kell abbahagyni.

The Garrett
"emberek" 😄

The Garrett
LÁtjátok gyûlnek a Flamere az emberek 😊

Jabba
muhahaha

kapod qtya :))

The Garrett
Ja egyébként az Ultima Online is kurvajó.
Aki még ezen a héten csatlakozik az hivatalos egy CODE gardenpartyra Valahol a gyönyörû Britanniában: a klánház mellett is zöld, virágokkal teli réten 😊

[HUN]PAStheLoD
tényleg! ha pont azt mondtátok hogy a kis faszcsíterek csigazabáló seggek kiflipénzbõl vesznek akkor bemegy a boltba és vesz 32 raklap sof 2-t mert neki MINDEGY+

The Garrett
gondolj bele Bill Gates tuti csíter 😄

The Garrett
JA tényleg ezt le akartam írni:
Ha jól tudom magyarok közül SENKI nem csítel.
Külföldön meg kb 2e Ft egy sof 2 ami az átlag gyereknek a 2 napi zsebpénzébõl megvan :/

The Garrett
ja de ha lebukik akkor vehet ujat.

Petyus_
Ne ordíccs.

Pont az a lényeg a csíterek 5 rugóba kerülõ CD-Key-e ki lesz bannolva és mehetnek a pékhez panaszra.. vagy megveszik újra.

Milliárdos csíterek? Az ellen nem véééééd..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com