Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ráadásul újságszkennek, nem hiszem, hogy a Valve bezúzatta volna a megjelent számokat. 😊))))))
Egyszerûbb lenne csak a linket betenni, mert csak az olvasná el, akit érdekel. HL2 topik van vagy 4.
Meg nem kéne megvárnom a képek letöltését, amiket már láttam.
Kérlek, ne vedd megjegyzésemet személyes sértésnek.
Köszi
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
azután csak én tudtam lõni vele és mikor abbahagytam akkor asszem le is lett selejtezve 😄DDDDDD
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
a köszönés fajtája itt nem szia hanem " nyalj be te lóbaszó picsafej" 😄
Mgegyszer: #goth.hu
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
- NEM játszható a nõi karakter
- ugyanaz a karakterünk, mint az elsõ részben
- interaktív, scriptes átvezetõk
- Barney és G-Man is fejlettebb, mint valaha 😊
- LESZ HALF-LIFE 3!!!
- a HL2 idén szeptember 30-án érkezik
- A történet: újabb idegen támadás ért, és ezúttal a régebbi Xen Alienek közül lesznek sorstársaink.
- a játék egy keleteurópai városban játszódik
- a játék DX6 kompatíbilis TNT kártyán is menni fog
- kiemelkedõ mod készítési lehetõségek
- remek fizikai motor
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Ehhez tartsátok magatokat!
megjegyz.: egyszer ha jol emlészem SGP irta, hogy õt is lecsiterezik külföldi servereken. Hát a leirtak alapján nem is csodálkozom!
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
http://www.http://w3.enternet.hu/no1kft/784.jpg
ilyen mintha nem lenne 😉
az elsõ space-t vedd ki

A SOF2 van, a Quake 3 Gold 1 honap mulva lesz, a RAVEN Shield meg meg nincs............
Vagy nem ezek kellettek ???
Azert keresem LSC-t mert postaznam a SOF-ot neki, de otthon van a cime...........
---------AWAITING CHALLENGE 784 ----------------
Errol csak annyit kell tudni, hogy en mikozben itt turelmesen vartam 😊 addig a SERVEREN ADMIN joggal meg mindig jatszogatott WINGI fiu, DINO fiu, meg a tobbi kibaszott cheater fiuka........ persze ha eltakarodnanak, akkor legalabb tudnank jatszani rendesen.
Ja egyebkent azert nem mentem masik portra mert ott osszesen 3-an jatszottak..........
/FONTOS???/
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Hivjal fel minel hamarabb plz 06-20-9-654-851
Koszi
LSC---LSC---LSC---LSC---LSC
Röviden : LoL volt.
pupcika: A katonasagot tul lehet elni. Olyan mint fogorvoshoz menni. Utana jobb. De mennyivel!!! De megis orulok hogy elmentem!
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
2 nap jutiszabiért pucolták meg a fegyveremet. Olyan kormos volt, mint egy kazán.