Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Pisztollyal sajna sosem lõttem. Viszont AMD rulez. A tapasztalatok után szeretem látni, amikor valaki egy filmen fedezékbe bújik a kanapé mögé. Muhahahahahaha. Meg amikor egy komplett tárral nem találnak el valakit 5 méterrõl. Muhahahahaha 2. Mindkét esetben macskaeledel képzõdne a célpontként használt emberbõl.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Az egész fenn van a Hardwired.hu-n.
Ráadásul újságszkennek, nem hiszem, hogy a Valve bezúzatta volna a megjelent számokat. 😊))))))

Egyszerûbb lenne csak a linket betenni, mert csak az olvasná el, akit érdekel. HL2 topik van vagy 4.
Meg nem kéne megvárnom a képek letöltését, amiket már láttam.

Kérlek, ne vedd megjegyzésemet személyes sértésnek.

Köszi

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pupcika
de én közel egy évig egy Hamaerlin tipusú 4,5mm-es csodával löttem amit eccer véletlenûl túl tekertem és kiakadt azután csak én tudtam lõni vele és mikor abbahagytam akkor asszem le is lett selejtezve 😄DDDDDD

Pupcika
mármint a skuló volt 9mm

Pupcika
az éleslövészetben csak a nagyobb stuki miatt sajnálom a dolgot de amúgy volt már részem jópárszor benne sima pisztollyal (sport pisztolyal) a legkomolyabb az MCM volt ami egy orosz könyített sport pisztoly volt 9 a tárba+1 a csõbe éd mikor szabadlövészet volt akkor majdnem hogy csak a lõteret kellett újra építeni (9mm-es volt a stuki) mert szétlöttünk mindent 😊))))))))))))))

Pano
wehhh, ezt az oldalt is beszüntették... gyorsan dolgoznak a valve embereei hogy ne nagyon szivárogjanak a cuccok 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kolin Mekré
állatgörény mindenkit szeretettel vár a #goth.hu -n ez a topic egyfajta gumiszoba, kedvedre elküldheted az ottlévõket melegebb éghajlatra, mert itt ez járja ez a menõ szal ha kedved van ehhez a mókához akkor csak ide gyertek.
a köszönés fajtája itt nem szia hanem " nyalj be te lóbaszó picsafej" 😄

Mgegyszer: #goth.hu

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
Újabb hl2 képek és infók:
- NEM játszható a nõi karakter
- ugyanaz a karakterünk, mint az elsõ részben
- interaktív, scriptes átvezetõk
- Barney és G-Man is fejlettebb, mint valaha 😊
- LESZ HALF-LIFE 3!!!
- a HL2 idén szeptember 30-án érkezik
- A történet: újabb idegen támadás ért, és ezúttal a régebbi Xen Alienek közül lesznek sorstársaink.
- a játék egy keleteurópai városban játszódik
- a játék DX6 kompatíbilis TNT kártyán is menni fog
- kiemelkedõ mod készítési lehetõségek
- remek fizikai motor

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kolin Mekré
,|,,

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

csabawarchief
Pano
-így +én

Pano
igen-igen... így is voltam így 😊 Igaz, én esetembe nem volt admin, csak a jelenlévõk csítereztek. Csak a normal damage enyhén gázos, ezért nem is nagyon csípem 😊. Néha felszoktam menni egy-két ilyen szerverre (ha találok ami nem full, mert kurva kevés alacsony pingû szerver van)hogy gyakoroljam a fejlövést. Ugyanis normal damage-en is ha jol eltalálod egy lövés a fejbe aztán bye-bye..

csabawarchief
Én a Manchester Unitednek drukkolok, de akárki nyer jõ meccs lesz 😊).

Qnosi [OBI]
SGPt itthon is csiterezik 😉

csabawarchief
A mai nap folyamán lévén hogy eredeti cd-key sikerült szereznem, lehetõségem nyílt arra, hogy külföldi servereken játszak, köztük neves amerikaikon is! Meg is tettem, próba szerencse, ctf, dm, inf módokban probálgattam magam... Ami meglepõ volt, az az, hogy szinte mindig élen voltam (megjegyzem nem csúcsforgalomban |16/22|), és gyakran ezt a feliratot kellett lesnem: 'warch u are cheating'. Amit ez alapján azonnal megállapitottam: az OBI servereken tényleg a világ legjobb játékosai játszanak, hiszen én hazai gyepen nem vagyok elit-player, de meglepõen tapasztaltam, hogy a másik földrészeken elég jó vagyok.

Ehhez tartsátok magatokat!

megjegyz.: egyszer ha jol emlészem SGP irta, hogy õt is lecsiterezik külföldi servereken. Hát a leirtak alapján nem is csodálkozom!

Allatgoreny
Most hogy Kolin nincs itt, atveszem az addikt faszkalap archetipusat. Kedves Grent, este szenne leszel zuzva . Ezennel felhivom a nagyerdemu kozonseg figyelmet, hogy megalapitottuk a Sof2.hu Mansonita Egyhazat, cel a vilaguralom a pinan keresztul. Mar van is egy plussallatunk, akit Pinanak hivunk. Tehat IRCNET (irc.extra.hu) #sof2.hu. HAHAHAHA

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Taptarap
Hát ez jó kérdés ma csúcsrangadó Manch vs. Real Madrid mecs lesz a tegnapiból kiindulva 5 perc alatt felére csökken a játékosok létszáma.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ev1l FlOwEr
Köszönöm, Mester !

zSo
Neztem emailt.......Kuldom
zSo
A 784 a valos ertek, a 7848 CSAK KREALT KEP, MERT GYAKOROLTAM BEILLESZTENI
ev1l FlOwEr
Nézzél emilt, Bolt !!!

zSo
koszonom a segitseget fiuk !!!!!

zSo
na vegre sikerult
zSo

zSo

remelem ez mar jo
általában így kezdõdik....

it meg ez volt a linked:
http://www.http://w3.enternet.hu/no1kft/784.jpg
ilyen mintha nem lenne 😉

< img src="http://w3.enternet.hu/no1kft/784.jpg">
az elsõ space-t vedd ki

Uk-muk
Lehagytad az elejérõl a < , a végérõl meg a > kacsacsõrt.Én se tudom,csak felirtam,és úgy puskázom ki folyton.
zSo
Koszi !!!!!!!!

De meg mindig nem tudom hogy kell 😊😊😊😊😊😊
zSo
Melyik jatek ?? Mert mar meg vagyok keveredve..........
A SOF2 van, a Quake 3 Gold 1 honap mulva lesz, a RAVEN Shield meg meg nincs............

Vagy nem ezek kellettek ???

Azert keresem LSC-t mert postaznam a SOF-ot neki, de otthon van a cime...........
Uk-muk
zSo
Valaki meg mondja mar meg, hogy tudnam a kepet ide berakni........tudom hogy mar 1000x elmondtatok, de nekem most kellett volna
zSo
nem tudom berakni ezt a szar kepet, de nem is erdekel most mar...................... a lenyeg hogy

---------AWAITING CHALLENGE 784 ----------------
zSo
img src="http://w3.enternet.hu/no1kft/784.jpg"
zSo

az elobb nem sikerult beraknom, sorry
zSo

Errol csak annyit kell tudni, hogy en mikozben itt turelmesen vartam 😊 addig a SERVEREN ADMIN joggal meg mindig jatszogatott WINGI fiu, DINO fiu, meg a tobbi kibaszott cheater fiuka........ persze ha eltakarodnanak, akkor legalabb tudnank jatszani rendesen.
Ja egyebkent azert nem mentem masik portra mert ott osszesen 3-an jatszottak..........
Taptarap
Nem irtál vissza, hogy lesz-e játék.

Taptarap
Felhvjam, hogy hivjon fel mert lehet,hogy dolgozi
/FONTOS???/

zSo
Az elozo uzenetem akkor el LSC ha delutan 14 oraig olvasod.....................
zSo
LSC !!!!!!!!!!!!!

Hivjal fel minel hamarabb plz 06-20-9-654-851

Koszi

LSC---LSC---LSC---LSC---LSC
ev1l FlOwEr
Olyan lett mint egy tésztaszûrõ, csak csúnyán szét is esett. Adtunk egy villanypóznának is. (Nem volt rajta vezeték. Csak állt ott magányosan.) Elvágtuk úgy 2m magasan. Ami érdekes volt, ott ahol a golyók átmentek rajta, legalább dupla olyan széles volt mint normálisan. Olyan lett mint a szivacs. Ráadásul egy csomó golyóból kiröppent az acélmag, az ólomköpeny meg bennmaradt a fában. Úgy nézett ki, mintha egy harkály telerakta volna ólom-olivabogyóval.
Röviden : LoL volt.

CB-LSC
átvitte mint a picsa mi?
Taptarap
LOL😄DDD

ev1l FlOwEr
Találtunk egy kidobott hûtõszekrényt a lõtéren. Képzeld, az hogy nézett ki a végén.....

Kim Basinger
evil: Big Fat Lol

pupcika: A katonasagot tul lehet elni. Olyan mint fogorvoshoz menni. Utana jobb. De mennyivel!!! De megis orulok hogy elmentem!

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

CB-LSC
hehehe az télleg jó lehetett.
ev1l FlOwEr
Háááááááááát, a második lövészeten mint írnok vettem részt. A végén 6-an lövöldöztük el a maradék lõszert. 6 tárat fejenként, szabadonválasztott célpontokra. Néha még eszembe jut, folyni is kezd a nyálam.....

2 nap jutiszabiért pucolták meg a fegyveremet. Olyan kormos volt, mint egy kazán.

CB-LSC
6 hónap alatt kilõssz vagy 2 tárat azt szeva😊
ev1l FlOwEr
Hát igen, az éleslövészet kúúúúúúúúúúúúúúúúúúl...