Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Úgy mint itt ???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Sõt tudod mit én küldtem hogy gyengébb legyél.
HAHAHAHA, Mostmár csak az egeret kell megbütykölni.

https://grentmedia.hu
Látom jó lett a klavi. Rögtön jönnek a szövegek mi?
Az M4-nél is akkor vettem ezt észre mikor 56k-ról áttértem dsl-re, addi 3 lövés (has,melkas,fej) és halott volt.
De már betudtam annak, ez van meg kell tanulni dsl-en nyomni.
Akkor is M4 rulz!!
https://grentmedia.hu
Itt találsz párat.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Kéne nekem is egy kis sikerélmény. Elõre is köszi !!
(Vagy esetleg nem csinálnál egy hangtompítós m60-at ???)

Elõsször is M4 rlz, másodszor elég kánya lett az ucsó beállítás óta, 3 lövés messzirõl elégvolt bárkinek, de most 6-7 is kell. Igy nem lehet pontosan lõni
Lécci Léccihttps://grentmedia.hu
Csodálom, hogy idáig bírtad ezt a nagy nyomást !

Szerintem a SIG-et lehetne még tápolni, a többi elég használható lett, fõleg a szöglövõ 😊
Rólatok TUDJUK, hogy csíteltek.

LameBot rulez !!!!
Mûxik is rendesen :
Tegnap 4X dobtam arcon magam gránáttal ! 😊)))

Egyébként, csak kb 1 hónapja vannak olyan, széles körben elérhetõ cheatek, amik mûködnek/mûködtek PB alatt is. Tehát azok akik lebuktak nem a kezdetektõl fogva csíteltek. Csak nem tudtak engedni a kísértésnek. Rá is basztak
Egyébként örülök annak, hogy a magyarok közül még senki sem került gyanúba.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
mivel ugyis változó pass van rajta és csak a ligában lesz majd igazán használatos. Addigra meg csak ki szûrõdik a csalók névsora. Aki jáccik a ligában és nincs evhte cdkulcsa azzal akkkor milesz? csak ennyit akartam meglátásként hozzáfûzni.
Üdv.: Pupcika
ez hülye... ne bazzd el a kezed egy kis SoF 2 miatt...habár

ja, amúgy van akaraterõm...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
az egyes klánok cd-kulcsos tagjai új klánokat alapítanak, vagy egy létezõbe olvadnak bele.
micsoda ötlet.... 😄DD