Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze igazán csak a multit érinti a különbség.
Új pályák, új fegyverek....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
---------------
Elmented képkockánként (akár meglévõ demót is), majd szépen importálod kedvenc AVI szerkesztõdbe.
Még anno. Skipernek írtam le, hogy lehet Flash animot készíteni, a kép mentés a lényeg:
http://members.chello.hu/retek/

CB-sek!!! A TS2 szerver mûködik!!!
Mielött bejönnétek a usernevet és a jelszavatokat töröljétek mert csak úgy tudtok bejönni.!!!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ez kb. 7 óra egyébként
g_suddendeath 1
ááááááááááá
😄DDDDDDDDDDDDD
A mapváltásnak az a módja, hogy mindenki megáll és valaki beviszi a zászlót.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ez talán bug lenne?
Nagyon nehéz szülés után és egy alaplap halál után a szerver nemsokára menni fog.
A TS teljesen behalt úgyhogy holnaptól regisztráció nélkül gyertek be.
Üdv mindenkinek és sry a kellemetlenségért.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ja, és jó vadászatot! 😄DD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Ilyen 100 golyós tár kéne nekem is !!!
Qrva jól néz ki !!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
akkor néhány:
Miért nincs Ü az ágyban?
MErt az ágynemütartó. 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.