79689
sof2.jpg
  • Sáska
    igazad van teljesen, de pl. hk1 inf-en alap taktika, hogy legyen m203 amivel megállitod a rusht befelé. vagy hk2-n infen mikor pirosból rusholsz ki, nem árt ha van valaki aki pontosan oda tud almázni egyet a gyár kijárathoz, hogy ne tudjanak berusholni.
    És az ilyeneknél jön ki a sof finomsága, hogy mennyire ki van számolva a gyári (alap) map, hogy pont megtudod csinálni, pont odaérsz. De ez nem csak m203ra igaz, hanem nagyon soxor a gránátra is:)

de np, jo lesz m203 nélkül is, csak játszunk.
  • Taptarap
    kthx, már szedem is
  • ev1l FlOwEr
    Szedem már....
    Valamikor ki is fogom próbálni.
    Az OFP-t is szerettem, ez meg azon alapul, sztem lehetne nyugodtan OFP2....
  • Kaszi46
    Vagy innen, vagy torrentről. Cseh verziot ajánlanám, nekem az működik.
  • GAthersw
    Egy war szerintem nem a fragről szól, - ha hozok 3 táskát úgy hogy nem is találkozok ellennel nem igazán érdekel - inkább a csapatmunkáról meg a megszervezett taktikáról, aminek régen szerves része volt az alma, nem azért, hogy 5m-ről picsán lődd vele az ellent mert másképpen nem menne, hanem területeket fogni, rusht zárni ilyesmi. CTFen abszolút értelmetlen az igaz...
  • LaL33
  • mooo
  • ChMx
    ABszolút nem töketlenség szerintem, sok lama egy elefántot se talál el, aztán csak belő a sarokba és meghalsz. Igaz hogy simán 50ezerszer lelövöd, de ő 15 killből 7et gránáttal, 8at meg m203-mal szerez. Akkor kérdezem én minek szopjak publicon hogy lőni tanuljak? A hátbalövésről meg kempelésről meg csak annyit, hogy nálam jobban nem sokan utálják, de itt már régen nem a sof2 ről van szó, hanem a társaságról. Nem azért játszok hogy nyerjek, sőt a kupában még csak a továbbjutás sem érdekel. A társaságért játszok, mert nagy részükkel jól érzem magam. (privát vélemény, nem leugatni akarok senkit)
  • Taptarap
    ütős...link van ahonnan leszedhető?
  • Sáska
    de az alábbi képek nem egy ilyen konfigon készültek
  • Kaszi46
    ArmA powa, én mostmár egyre biztosabb vagyok abban hogy mire fogok váltani 5 év után.:) amugy meg p4, 2,4\512ram\9600pro gépen 20-40 fps között mocorog, ami azért elég alap gépnek számít manapság már. szóval azért nem olyan vészes, meg még pár toldozás foltozás és tuti jobb lesz a helyzet.

Flowa korábbi kérdésére válaszolva: a cseh és a német verzió jelent meg eddig, meg mind1ikhez az 1.01-es patch. angolosítani, magyarítani lehet már. tört szerver is van, hamachin keresztül is lehet tolni.

még kép
  • Kaszi46
    honnan tudod ha 1 éve nem is játszol?
  • Sáska
    wow-ozok, meg most megvettem a swat4-et 10 euro-ért, valamint kaszi biztatására leszedtem az Armed assaultot. Mind3 nagyon jó, ám az utóbbihoz elég massziv gép kell (meg még nagyon gyerekcipőben jár).
    Sof2-t már nem is igen játszom, főleg ,mióta a magyar szerverekre 140 a pingem:(
  • Mr.Grent
    Jó flowa nemveszem ki a szádból azt amit te fényesítgetsz egész nap, aztán éjjel jelentkezel a görénynél!
  • LSC
    mi a dákó van itt emberek? Jó ennyi ismerős arcot látni még mindíg itt.
  • ev1l FlOwEr
    Sis3-t nem szophatod le így nyilvánosan, azért meg kell küzdened a többi jelentkezővel!

Na jó, nem vagyok ilyen szigorú, tied az egyes sorszám.....
  • Mr.Grent
    Szánalmas töketlenség, még hogy infen nincs m203? Több map alap taktikája egy jó kis légidesszant támadás. Ez ajáték már csak a sírásról szól.
    Campelés, hátbalövés, specben várakozás mert a másikat kell nézni. STB Noob4all. Sis3 a skilleddel már rég másik gémet kellene tolnod.
  • ev1l FlOwEr
    INF szerver IP????
    Valaki???
  • RIZLA
    :))
  • Sáska
    szerintem is, de már nem akarok beszólni, ha már a CO-ba belekötöttem..
  • GAthersw
    Infre pedig dukál....
  • Sáska
    agyhalott csigák:DDDDDDDDDDDDDDDDd

amúgy thx

kár hogy inf-ben nem lehet m203:(
  • RIZLA
    Mr.Birka!

Meeeeeeszengereeeeeen bökjél rám pls :)

thc
  • RIZLA
    itt elolvashatodforrás:Kurvabazmeg :)
  • Sáska
    igen, ezt jó lenne egy szervező szájából hallani, valamint az m203-at is
  • Hybrid v2
    Hali!
    Lenne két kérdésem, ha már indul a liga.
    Az akkor végleg eldőlt, hogy az INF-ek ARC-ben játszódnak?
    A másik, hogy mikor lesz az OBI-s ladder server tényleg OBI, ugyanis aki játszott már rajta, az látta hogy ott vmi nem stimmel...

Továbbá ezer thanx a befektetett munkáért, már most is megérte, teljesen felpezsdült az élet a SOFszervereken, és végre van játék nem csak shop2-n meg jor1-en! Állat, ha legközelebb erre jársz, vendégem vagy egy üveg barackpálikás pezsgőre . Jah, meg egy tál zsíros pacalra
  • PuLZeN
    összedobhatnánk egy INF partit. nuh?
    mondjuk péntek?
  • ev1l FlOwEr
    Adjatok jó INF szerver IP-t, kérlek!!

Az általam ismert szerverek leálltak.

IMS,HSB,haxor,b2f.....brühühühühühühühühühühü
  • Sáska
    pedig ha jól tudom, így kell rendesen sof2-t instalálni, hogy minden menjen.
    ha viszont hibaüzenet nélkül dob ki windowsba, akkor sztem a gépeddel van valami. nem lehet hogy vmi virussal vagy adware-rel élsz szinbiózisban?
    Vagy nem frissitettél vmi drivert mostanáában?
  • RaSTaBaNDiTa
    omg
  • hohesC
    mondjuk ez eredeti pff
  • RaSTaBaNDiTa
    mondjuk mi lenne ha megvennéd a játékot ha már a warezhoz lámavagy?
  • hohesC
    ha ez igy megy tovabb, akkor egyszerubb lesz betenni helyettem valakit a kupaba, mint megoldast keresgelni :DD
  • hohesC
    nah, megcsinaltam mindent, ahogy le van irva, mostmar egy szerverre se tudok bemenni. :D ahogy betolt visszadob windowsba, semmi hibauzenet!
  • Pigo
    Hehe a nem goldos original se a miénk,de használjuk
  • LES FORZA INTER
    :D van nem goldos original, és van goldos tört is. csak azért mert ki tudja neki mien van.
  • Sáska
    öö nekem gold edition van, tehát egyből felrakja:)
    amennyiben tört verziót használ, lehet hogy ott külön kell felrakni a gold-ot. Ebben az esetben igen;)
  • LES FORZA INTER
    a 2es lépés után nem a gold felrakása jön? csak kérdezem...
  • Sáska
    Thx Görénynek, s persze neked.

Kérdés: nem láttam az oldalon a ladder szabályzatot. Az érdekelne, hogy m203-mal mi a helyzet? az világos, hogy ctf-ben nincs, de inf-ben engedélyezett, vagy nem? vagy 2/ team?
    pls
  • Sáska
    ha van 1 órád, akkor csináld meg a következőt:
    1. SOF2 uninstall
    2. SOF2 install
    3. OSP v1.0h felrak
    4. SOF2 elindit, OSP mod betöltés
    5. OSP mod betöltve, konzol lehúz, beír:
    /pb_sv_enable [ENTER]
    /pb_sv_update [ENTER]
    (ekkor elvileg a pb-d frissiteni fogja magát. ha mégsem, akkor: pbweb.exe file SOF2-es cimborától elkér, bemásol pb könyvtárba, 5. lépés ismétel)
    6. Mind az alapjátékban, mind az osp mod-ban a beállitásoknál engedélyezed a letöltéseket ( allow downloads: on/yes).
    7. SOF2-ből kilép
    8. ASE-ból connectelsz a IP: 62.112.194.67:20102 (Server Name: KuRVaBaZMeG LaDDer) szerverre. Miután letöltött mindent amit kell, s sikerült belépned maradj bent pár percig a szerveren, hogy minden ok legyen. Biztonság kedvéért ismét csináld meg, hogy a konzold lehúzod, s beirod:
    /pb_sv_enable [ENTER]
    /pb_sv_update [ENTER]
    (ekkor ha minden ok, sárga szövegnek kell lennie a konzolban pb frissítésről)
    Ha minden ok, akkor áttérünk a 9-es lépésre:
    9. SOF2-ből kilép, majd ujra elindít. Alapmod-ban, majd OSP modban az option-ben kikapcsolod az autodownloads-ot (allow downloads: no/off)
    10. ASE-bol ujra connectelsz, s GL HF.

Remélem sikerül.