Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Engem gyíkká változtatott! - Gyíkká? - ...már elmúlt.
*Posse*T.W.D*
zrest, obi jöhet!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
~)dC(~Soul* |SoFII|
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Én is szeretnék játszani 😄
~)dC(~Soul* |SoFII|
én is szeretnék játszani:-P
- Engem gyíkká változtatott! - Gyíkká? - ...már elmúlt.
#hhwnd
Így pár év elteltével újra játszanék...
Viszont szinte semmire nem emlékszem, hogy mit hogyan kell állítanom, szerverek, csatlakozás, punkbuster, csak a szavak ugranak be, a miként és a hogyan nem😊
Nincs esetleg valamiféle oldal, help, faq vagy valami?
Esetleg ha nagyon ráér valaki...
Köszi
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
@ flowa felvettelek BFBC2-ben, de mivel te is ritkan vagy meg en is, sosem latlak online😄
egy két hecsátra keresel embert akkor jelen (puerco) <#buck>#buck>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Off:
Zoknikám a Dunán kergetem a cápákat, csak a csónakomra várok hogy elkészüljön a 4LE Yamahát már megvettem hozzá.
https://grentmedia.hu
Felesleges...megyek is és kib...xom a pi...ba.😊
Meddõ vita egyébként, hogy mi a "jó" konfig. Írtam: játékra vegyél konzolt😊Én írtózok tõle mert elsõ próbánál a fiaim elpicsáztak a FIFA-ban kb.20-0-ra és csak töketlenkedtem vele, de grafikailag ill.játékélményben rendben van nagyon.
PöcsömöccseGr3nT!!!! Összehozhatnánk egy pecát, húrka! Majd csörgök. /ki kell próbálnom az új botom😊/.
-FDI-Brutal-Hooligan
Döntsd el hogy mi kell, és minden cuccnak járj utána, meglátod hogy a "népítélet"-ben nem fogsz reklámmal találkozni. Azt nem szponzorálja senki, az a reálist vélemény.
Elhiheted hogy ha a Zokni Hooligan azt írja hogy fos, akkor közelít a valósághoz. Lehet hogy bõdületeset mond, de legalább van alapja, mert õ már próbálta azt is.
De mindig csak az a kérdés hogy mire kell? Ha sof2-re kell, akkor elég a P4 is, ha másra is akkor AMD, ha minden fullon max felbontáson akkor meg dual core. Gyors elérésû/írás/olvasásban tuti cuccokat keress, és zsákkal tegyél bele memóriát. 2x memória bõvítés többet jelent, mint 1Ghz procsebesség emelés egyazon cuccnál. I7 meg a lámáknak kell akik erre verik ki, mert ahhoz is kell ám gép 😄
Hooli gépe meg azért sux, mert a jobb gép sem segíti ki a játékban, azzal is csak béna<#mf2>#mf2>, pedig mennyi lóvét fektetett bele. Így marad a passziánsz neki, ahhoz is kell ám power.<#nyes>#nyes>
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
ha csak nem 120centis plazma tvn játszol
amiket írtál esetlen munkához kellenek, de nem játékra.
#hhwnd
6GB ram
2x500GB HDD
4870X2 topbios
na ezt nekem meg sem "nyikkantotta" a 460W
/mondjuk szét van feszelve rendesen/
"mindenre elég" -erõs túlzás😊,de igazad van. nem értek hozzá😊
-FDI-Brutal-Hooligan
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition
KINGSTON 4096Mb DDR3 1066Mhz CL7 KIT
SAPPHIRE HD5750 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE
SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
NEC AD-7243S Fekete
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W
Így??
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Proci jó
A HD502HJ a leggyorsabb HDD jelenleg a piacon (1 tányéros), emelett az enyém most 23 fokos
Valóban inkább Sapphire kártyát ennyiért
DVD író mivel a Pioneer kivonult az országból inkább NEC
Táp elég lenne 2 db 5770-hez is.
01110000 01110010 00110000