Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oreg Fiuk RT
Szeretnem ha teljesitenetek egy kivansagom.
A kivansagom az, hogy nyissatok egy portot a Gold Rush modnak mert oly kivancsi vagyok reaja😊
Thx
Thc
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
bejelentkeztem, és TyTy lettem. lol. Sisere
És amekkora láma voltam, csak a lanon tudtam meg, hogy valamikor fel volt rakva egy portra..
Sztem is adhatnátok neki még 1 esélyt.
az ötleteket továbbra is várom a moddal kapcsolatban
(most szedek le néhány modot összehasonlítás végett, meg hogy mi hiányozhat még a sof2bõl...)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
egyébként hétfõn jött ki az 1.2 beta egy csomó újítással
Nászinduló by WarChief 😊))
harczos
nemtom dinamikus-e az ip, most 193.225.82.94, az elsõ 2 port megy
úgy tûnik nagyon nehezedre esik keresgetni 😉
Remelem estenkent hasonlo jokat fogunk jatszani mint tegnap este......
En is koszonom a meccset mindenkinek .....
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Én még azt sem tudom , hol van a kávém amibõl felébredhetnék komámból.CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
a 10-es végû IP-n nem megy egy port sem, vagy csak nem látom õket ????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
2 lövés 2 TK. (1 másodpercen belül)
Azé' ez sem rossz, nem ?????
http://sof2help.uw.hu/
ott minden le van írva
Konzolba írod:
bind o say "OBI POWER!!!"
ahányszor o-t nyomsz kiírja.
Allow Downloadot kellett engedni, és leszedte az ops-ot. 2 menetet már le is nyomtam😊 Lassan belejövök. Most látom Pilu írta. Játék közbe, hogy az istenbe gépeltek olyan gyorsan? Pinget csak a halálkor írja ki?
azért sejtem, hogy szedted össze. ügyes próbálkozás volt

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.