Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB-LSC
min 6.
batman
létre fogok hozni egy képregényhõsökbõl álló klánt, pókemberrel, supermannel, pokemonnal, meg még a faxom tudja kivel..hány ember kell egyáltalán egy klánhoz?????

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
így leglább engem is érhet kellemes meglepetés, ha egy kicsit jobban megy, neked meg annál nagyobb égés, ha kapsz tõlem egy fejlövést 😊

Kaszi46
szajnosz nekem szinc meg a te cámod! majd ventrin elkérem vkitõl

*Posse*T.W.D*

batman
khm..hát mit szépítsem a dolgot? valakinél muszáj jobbnak lenned nem?

[HUN]PAStheLoD
titokban msuliba jár, pedig semmi esélye 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
HAjRá KUtyák, vesszen a tuci-tuci 😛

[HUN]PAStheLoD
persze hamar bele lehet jönni de ne jácc "BETMEN vagyok " béven mert azoknak nem megy túl jól...

[HUN]PAStheLoD
hát igen ! Bolt te isten vagy betmen meg betmen

[HUN]PAStheLoD
nyugotd vagyok 😄

batman
isk. hangzása van a dolognak... 😊

CB-LSC
És képzeld nyáron van 2 hónap szünet is😊
CB-LSC
nekünk meg nincs net.Tehát kvittek vagyunk.Legaláb végignyomom a single game-kat is.
batman
sõt még azt is bevállalnám, hogy minden játékban veszítek

batman
ilyen munkahelyet, mint LSC-jé szívesen találnék én is magamnak 😊

Jajj, tudjuk mi azt mivel telik az a drága munkaidõ, LSC 😊)
Multkor hívlak: JK2-ztök, utána hívlak: Mafiáztok. Na szép.
Én meg itt rohadok egész nap a net elõtt

Már megint MAP-ot tervezel?
batman
én már egy párszor játszottam, de hidd el semmivel sem vagyok elõrébb 😊. A TK elõfordul, és úgyis megkapod érte a méltõ BANNtetésed 😊

Taptarap
😄DD

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

CB-LSC
Este?Reggel óta dolgoztam,nem tudom mond e neked valamit ez a szó.
MAFLA
Bocs mindenkitõl akit sikerült tegnap leTK-znom OBI-kon. Egyszer rátenyereltem az M4gránátra amikor elöttem sasszéztak (:], máskor meg beleszaladtak a tûzvonalamba. Gondolom mással is elõfordult már hasonló. Még elég kezdõ módon csinálom, de remélem lassan belejövök.

Mr.Grent
Kaszi. THX a dokut, de a beállítások nem jöttek meg. Csak azért szólók mert irtad hogy küldöd..
De ha leirod mit kell bindelni akkor az is jó lessz THXXXXXXXXXXXXXX!!

https://grentmedia.hu

batman
Ha egyszer látsz engem játszani, a "szarul nyomja" kifejezés új értelmet fog nyerni számodra

bolt, majd elfelejtettem. köszi, de már nem kell a q3gold. sikerült itthon megvenni.

boltboy
Fiukak remelem meg harcolhatok veletek a jovoben is (SWAT) mert jol ereztem magam, es meg nagyjabol a jatek is ment valahogy, ahoz kepest mennyira szar vagyok.......... THX a jatekot....

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Dud [OBI]
Kaszi keress meg lécci telefonon! Sajna én nem tudom a Tiédet.

Köszi

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Persze Flowa voltam, meg vagyok.

"Láttátok azt a srácot? Maga alá pisált! Ha ha ha ha ha!", amit - a jelenlegi állapot szerint - egyenesen timber kolléga szájából hallhattok 😊
Panotól egyébként azt a feladatot kaptam, hogy egy teljesen új rádiófelületet készítsek, tehát nem egy az egyben az ultimate radio magyarosítása lesz. de akárhogy is lesz, még kevés hangunk van, és így nem tudjuk befejezni. szóval tessék küldeni neki egy emilt ezzel kapcsolatban. pl.: SGP??? 😉

Tegnap Raven Offices kivételével jó kis verést kaptunk. Azé' volt jó, mert ha rossz helyen néztem ki, egybõl gondolkozhattam a következõ körig, mit rontottam el....nem szenvedtem sokat. Volt jónéhány LOL is. Qno vízilabda style-ban elszaladt mellettem Fincán, és visszafordulva helyet cserélve lõdöztünk egymásra . Dud meg HK1-en arccal állt bele a betonba, ahogy leesett az emeletrõl. Kapott is ólmot azon nyomban valakitõl.

A csapatunk is vicces volt, LSC nem tudott jönni, Skiper lelépett, valakinek(asszem Tapi volt) behalt a netje, ReTeK kissé alkoholos befolyásoltság alatt állt,a végén pedig már a fél FDI (Mapo, Bolt) is a SWAT színeiben küzdött . A hangulat megintcsak fasza volt, úgyhogy GG ! Eredmények:
TU-CI : SWAT --- sok : kevés
Raven Offices:
7-4 Swat blue
7-6
HK1
7-0 TU-CI blue
7-2
Utána még volt HK2 meg Finca is, úgyhogy maratoni csata volt, de sajna az eredményekre nem emlékszem a sok tagcsere(közben kibõvültünk 6v6-ra), meg Heineken barátaim miatt sem.

Stotoo
Nyugi jaccotam mar vele elegsokat csak volt több mint egy hónap kihagyas

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Taptarap
Hát igen vasárnap biztosan nem.

Taptarap
Bocs akitõl este nem tudtam elbucsuzni de beszart a netem.Igy utólag thx TU-CI a wart.

[HUN]PAStheLoD
notepad, dreamweaver, front page, word

[HUN]PAStheLoD
megint?? majd kapsz egy fejest olyan heccsátot!

[HUN]PAStheLoD
vigyázz fertõzõ ez a játék 😛

Stotoo
Tegnak este hoba tuntel bakker? Én lámáztam helyetted . Még jo hogy mar 1 napja jaccok megint

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

csabawarchief
Pano, a G, 6, 8 kombinációval elõhozható "Hey! Did you just see this guy? He wet his pants! Ha ha ha" rádióparancs hogy szól majd magyarul?

CB-LSC
meg voltak olyan szituk hogy meghalt az emberetek egy helyen 3* és 4-jére is arra jött hátha.
CB-LSC
egyszerûen megtaláltuk a védekezésetek gyenge pontját amit nem voltatok hajlandók javítani a map végéig.
GSXR
Senki sem fogja vasárnap mondani hogy csíteletek

Kaszi46
gyere ventrire

*Posse*T.W.D*

Pano
helyesbítek, ritka ugyan, de kivágja õket a pb... de ugyanúgy visszajönnek, csak egy idõ után megunnyák a folyamatos kivágásokat 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
ez az, mvel az obi kijelentette, hogy leszarják ki csitel a nem cd kulcs ellenõrzõs portokon, azóta olyanok is elkezdtek csítelni, akik eddig soha, errõl ennyit..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kojiro
Ismeri valamelyikõtök ezt az AB Judas-t?
Csak annyi tünt föl, ghostból nézve, hogy beguggol a láda mögé és a láda falát nézi.

Rászóltam, erre tök oda nem illõen, azt válaszolta, hogy nekem mindenki csíter 😊

Kojiro ergo sum.

Mr.Grent
Kaszi leírásss ????? lécci léccci este jövök pl. 10 kor. megdumcsizzuk jóóóóóó

ev1l FlOwEr
SWAT! Gyertek ventire !!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kaszi46
lesz lesz

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
Alakult a program. Szerda nem jó, ma okés.
Lesz meccs ?????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Nem akarom elvenni a kedved!

Mr.Grent
Teljesen SOF2-höz tartozó kérdés, milyen progival lehet legkönnyebben honlapot kéciteni????