Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Multkor hívlak: JK2-ztök, utána hívlak: Mafiáztok. Na szép.
Én meg itt rohadok egész nap a net elõtt

De ha leirod mit kell bindelni akkor az is jó lessz THXXXXXXXXXXXXXX!!
https://grentmedia.hu

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Köszi
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Panotól egyébként azt a feladatot kaptam, hogy egy teljesen új rádiófelületet készítsek, tehát nem egy az egyben az ultimate radio magyarosítása lesz. de akárhogy is lesz, még kevés hangunk van, és így nem tudjuk befejezni. szóval tessék küldeni neki egy emilt ezzel kapcsolatban. pl.: SGP??? 😉
Azé' volt jó, mert ha rossz helyen néztem ki, egybõl gondolkozhattam a következõ körig, mit rontottam el....nem szenvedtem sokat. Volt jónéhány LOL is. Qno vízilabda style-ban elszaladt mellettem Fincán, és visszafordulva helyet cserélve lõdöztünk egymásra
. Dud meg HK1-en arccal állt bele a betonba, ahogy leesett az emeletrõl. Kapott is ólmot azon nyomban valakitõl.
A csapatunk is vicces volt, LSC nem tudott jönni, Skiper lelépett, valakinek(asszem Tapi volt) behalt a netje, ReTeK kissé alkoholos befolyásoltság alatt állt,a végén pedig már a fél FDI (Mapo, Bolt) is a SWAT színeiben küzdött
. A hangulat megintcsak fasza volt, úgyhogy GG ! Eredmények:
TU-CI : SWAT --- sok : kevés
Raven Offices:
7-4 Swat blue
7-6
HK1
7-0 TU-CI blue
7-2
Utána még volt HK2 meg Finca is, úgyhogy maratoni csata volt, de sajna az eredményekre nem emlékszem a sok tagcsere(közben kibõvültünk 6v6-ra), meg Heineken barátaim miatt sem.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
. Még jo hogy mar 1 napja jaccok megint 

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Csak annyi tünt föl, ghostból nézve, hogy beguggol a láda mögé és a láda falát nézi.
Rászóltam, erre tök oda nem illõen, azt válaszolta, hogy nekem mindenki csíter 😊
Kojiro ergo sum.

https://grentmedia.hu
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lesz meccs ?????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT