Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát bakker mirõl maradtam le.....
ha "kicsit" hamarabb jövök netezni.....
kb. akkor keltem 😊)
szal grats dali, üdv a kilósok táborában 😄D

az új lista 😊

1k verti.go
2k Pano
3k Dud
4k Radical
5k Pano
6k Pano
7k Qnosi
8k t.Füly
9k Kim
10k DayWalker
11k Taptarap
12k Pupcika
13k Ford Fairlane
14k Dud
15k LSC
16k Rain
17k PAStheLoD
18k harczos
19k harczos
20k Dali

[HUN]PAStheLoD
ezután a "nem az enyim a 20k" után nekem is

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mr.Grent
Tényleg nincs bajom a taggal, csak mindig jön valaki és nyomja hogy ez iljen jó azmeg oljan jó. Oké egyszer elmondom hogy hú mijjjjjen jó az új pacman, de attól még nem dumálom rá pl: a sáskát hogy jöjjön megnézni, meg ittvan a cuccc,meg stb.
És mondom hogy ...rnapom van!!

https://grentmedia.hu

[HUN]PAStheLoD
hát azon a képen 7 en játszottak sof ba meg egy war ra min. 5 fõ nem árt 😊

Kaszi46
& Csocs ez inkább ilyen sarokban kuporodós, majdcsak eljön erre valaki de ha nem akkor is hasalok még egy fél orát tipusu gamma vagy azért pörögnek az események?

*Posse*T.W.D*

[HUN]PAStheLoD
jómunkásembereket meg kell óvni hogy dógozzanak 😊 mi meg szünetelünk 😊)

Kaszi46
ööööö asszem megvan eredmény csüt, azért nem akarok amackó börére inni bár vettem pár doboz sert😊
ááá látom te is beléptél a jo munkásemberek táborába csak igy tvább

*Posse*T.W.D*

Q@Work
A' .. Grent rendes srac, csak meg akar vedeni 😊
En ilyen kicsi vagyok, ovni kell
Q@Work
telleg kaszni : vizsga?
Kaszi46
ez itt a kert?!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
dzsézusz most nézem a forumot mármint if. szal hányan szoktatok játszani 5-6an? meg havonta 1szr vagymi? nemnagyon pörögnek a dolgok ahogy látom😞
plusz a z a belinklt kép se tett valami jot igy elsö benyomásnak.
félreérté n essék nm fikázni akarok

*Posse*T.W.D*

[HUN]PAStheLoD
mihez mi kell ?

[HUN]PAStheLoD
ne vedd a szivedre! és mihez kellene + pálya? obi.servegame.com on lévõk kellenek osp pb 1.03 azt megy

Kaszi46
ma jo napom van:|

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent

Kaszi46
upsz mégse jol láttam szal mi köll hozzá?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
jah látom csak nm fisitttem

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Csak azt nézem hogy már fél éve nyomod itt a sallangot és próbálsz mindenkit megtéríteni. Oké vettük a lapot, majd aki akarja kipróbálja a gamét ettõl még nem kell neki megmagyarázni hogy ez meg ez a game jobb!! Nem veled van a bajom csak kb a héten 1x mindig beesik egy ember aki ezzel próbálkozik. Kitehetnénk azt a feliratot hogy ügynökök ne zavarjanak!!. Sorry szarnapom van!!

Kaszi46
mindent le lehet tölteni hozzá, kell a hl is? erdetei, tört mert azért kiváncsi vagyok rá

*Posse*T.W.D*

CSOCSO
te meg mirõl beszélsz ember???

© Q@Work PLs magyarázd már el grent barátunknak hogy közel sem akartalak lepipálni..sõt jofej voltál és még játszani is meghívtál és nemtom mé ellenségeskedik az ember...
Mr.Grent
Szorry hogy beleszólok a vitába de: csocso, khhmmm épp egy olyan emberrel levelezgetsz(és próbálsz lepipálni) aki-t khmm nem sok magyar ember, sõt külfõldi sem tudna lepipálni SOF2-ben. Minden tiszteletem az ilyen embereknek, persze még sorolhatnám õket( akad egy két magyar tag még ). Egyébként meg hogy elsõ voltál valahol az tudod mit jelent. Egy nagy budös nullát.
LoL

CSOCSO
nem kell más csak alap game pecs+uj crack??.. semm + pálya meg ilyenek?
CSOCSO
😊)))))))))))
ev1l FlOwEr
Ne hazudj !!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

CSOCSO
jo de én életemben játszottam kemény 20 alkalommal😊
Q@Work
voltam mar enis neha elol 😊
CSOCSO
szvsz DJ NICE néven nyomatta..
CSOCSO
és nyomtam magyar szerveren.. és közép mezönyben voltam... sõõõõõõt😊)) nem is tudom melyik topicban kereshettek képet arrol mikor elsõ voltam magyar szerveren😊 de gen kevesetnyomtam azért...amugy jo az az usas!!😊
Q@Work
hat .. gyere jatszani .. 😊
mivolt a sof2 orult haverod neve ?
mellesleg .. egy profi jatekost usassal nemnagyon lehet leloni, hacsak nem leped meg ..
CSOCSO
nem azért vernek el mert jobb hanem mert itt nem célkereszt ven és nem oylan merev az egész mint a vietcong stb...de ezt nehéz elmagyarázni ..látni kell no meg érezni hogy hogyan müxik..
Danny
Van vagy 30, de az nincs. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

CSOCSO
haverom sof2 õrült..öt elvertem..😊kedvencem az USAS...
Q@Work
Probaltad mar a sof2t ?
Sztem siman levernek ittis akarmennyi ido utan .. de az a jatek, amit TE mondasz, az biztosssssss jobb ...
CSOCSO
probáld ki mnd2-t bár inf elöször kicsit fura lesz.. vagy 2 hét folyamatos játszás után is el fognak verni a neten😊)kicsit neház a gamez..
Mr.Grent
Qnosi az OBI-s members-ben irt mail címedet szoktad olvasni? Úgyrémlik hogy irta már valaki hogy az egyiket csak fényévente szoktad olvasni, igy gondolom pontez az mi? Nézd meg lécci!!

Pano
nincs egy mikulás klán társad?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Danny
Köszönöm szépen a segítséget. Az elõbb sikerült felmennem egy magyar szerverre, szóval úgy tûnik menni fog. Punkbuster-t bekapcsoltam miután ledobott miatta, de az nekem benne volt már a játékban.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Q@Work
Es szedd meg le a Punkbustert is, ami ott van obi.servegame.com-on a hot downloadsban, es tedd be a sof2/PB konyvtarba (hozd letre, ha nincs)
[HUN]PAStheLoD
nekem megvan r6 de még nem prószáltam! 😊
time needed! plz help

Pano
igen

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
Igen! aztán gyere

Danny
Ezt az osp-t a SOF2 fõkönyvtárba kell másolni? Tudom hogy fársztó vagyok, bocs emiatt, de szeretném elindítani. 😊

Danny
szuper 😊

Danny
Ja és letöltöttem ezt is:
osp-clientside-0.3d-BETA.zip

Ez is kell ugye?

Mr.Grent
Az 1.3mas megteszi annak!!

Danny
Töltök egy file-t: SOF2goldfull.exe ami 48,7 mb nagyságú. Jót töltök?

Danny
Az baj ha nekem nem Gold a SOF2-m?

Kaszi46
oki már leesett😊) de ha már ilyen játékkal akarok nyomulni akkor ink r6rs

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
http://obi.servegame.com/

*Posse*T.W.D*

[HUN]PAStheLoD
kaszi nem az UT a real hanem a MOD 😊