Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
hát nyelvtanilag mintha egy kicsit defektes lenne ez a mondat

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

rohadtgec
Good Game!!

Grave Digger
bocs az offért, meg egy kicsit hosszú is, de annyira tetszett az Index mai közvetítése a férfi vízilabda meccsrõl, hogy megosztom veletek is😊)))

0+1. perc

Az Index vízilabda-szakosztálya a kétszámjegyû különbséget sem tartja elképzelhetetlennek.

1. perc

Az elsõ ráúszásnál Madaras révén a magyar csapat hozta el a labdát.

Átázott, kicsit büdös jó reggelt kívánok minden olyan olvasónak, aki metrón és azoknak is, akik nem. A Szélvészgyors Szürkemarhák ma a jó nevû kanadai válogatott tagjainak heréjét tépik le vízvonal alatt. A meccs pikantériája, hogy maximum egy csapat bõrbe-lakkba-ostorba öltözött statisztikust tudna lázba hozni: nincsen neki semmi tétje szinte. Csak az átkozott számok.
Ha a másik meccsen a horvátok 9-5-nél jobban leverik a románokat, akkor az eredmény mindegy. Ha kikapunk, akkor is. Az eredmény csak akkor számít, ha a horvát-román pont 9-5. Ugye, milyen érdektelen?

1. perc

kiállítás Millert állították ki.

1. perc

GÓL négyméteresbõl A kiállítással együttjáró büntetõt Kásás elemi erõvel lõtte a kapuba.

Kásás máris megmutatta domború mellizmát, kicsit megcsavarodott, oszt bekalapálta a négyméterest.

2. perc

Az ellentámadásnál a magyar csapat könnyedén hatástalanította a kanadai próbálkozást, hogy aztán a mieink támadásánal Molnárt szereljék.

A nézõk annyira unatkoznak, hogy a második perc végén kereszténydemokrata frakciót alakítottak az elsõ sorokban.

2. perc

GÓL "Értelemszerûen" a következõ kanadai lehetõség is kimarad, majd Varga Tamás tovább növelte elõnyünket.

Szép volt, bár a kanadai csapat a jelek szerint még annál is szerencsétlenebb, mint gondoltuk. Varga Tamás a kaputól extrém messze kapott keresztpasszt, amit élbõl ráhúzott, és lám-lám.

3. perc

A kanadaiak elsõ sikerélménye: kiharcoltak egy sarokdobást, és lefejelték Fodort.

Még sosem láttam olyat, hogy valakit háttal fejelt volna le egy agressziv kanadai. Most igen.

3. perc

GÓL Benedek hajszálpontos passzt adott Molnárnak, aki a kapus felett emelt a sarokba.

Alázás, alázás. Benedek faszán ívelt a kapu elé, az altatógázt a jelek szerint gyakran dézsmáló Dr Molnár ezúttal otthagyta a védõt és berakta, szépen.

3. perc

Hiába kértek idõt a kanadaiak, a támadás során szabálytalankodtak, így ismét a mieink jöhettek.

4. perc

A magyar lehetõséget azonban Varga II. Zsolt elpuskázta.

4. perc

Ellenfelünkre jellemzõ, hogy következõ támadása során sem tudott lövésig jutni.

Már lazázunk igencsak. Varga Zsolt 50 centis távon 30-cal elõzte meg a védõjét, osztán egyedül lebegett a kapussal szemben, aki bedobta a lúzerek egyetlen mentõövét, az Antal Imre és a Vasprefektus beszélgetnek kezdetû viccet, erre a zokogó Varga mellbetaszította a labdával gól helyett. Igazi sportszerûtlen jelenet volt.

4. perc

Benedek lövését sarokdobásra mentik, majd csodák csodájára szerelik a mieinket.

4. perc

A következõ magyar lövét - melyet Madaras eresztett meg - védte a kapus.

Kemény Dénes komatikus álomba merült a parton. Vári is elszenderedett a vízben, így a lúzerek ellopták a labdát.

5. perc

Steinmetz kezérõl lesodorták a labdát.

6. perc

Varga Zsolt egyedül volt a kapussal szemben, ám a kapufát találta telibe.

Varga Zsolt ismét elszúrt egy príma ziccert, utána meg lefújták a negyedet. Jaj.

7. perc

A negyed zárásaként Madarast állították ki.

7+1. perc

Madaras kiállítása miatt érdekes lehet, hogy ki hozza el a labdát, hiszen ha a mieink, akkor a kiállítás érvényét veszti.

8. perc

Kásás elhozta a labdát, így Madaras azonnal visszajöhetett. Kemény Dénes azonnal idõt kért, hogy ne menjen az idõ a felúszással.

Remek negyedre számíthatunk. A helyszínen izguló nézõk harmada (3 ember) elment snookert nézni, a másik harmad miseközvetítést, a harmadik pedig Forma-1-et bámul inkább. A jegyszedõ szuicid módon a medencét figyeli.

8. perc

kiállítás Millert a Kásás elleni szabálytalansága miatt állították ki.

8. perc

GÓL emberelõnybõl Az elõnyt egy fantasztikus akció végén Kiss Gergely passza után Varga Tamás váltotta góllá.

9. perc

A kanadai lehetõség fölé szállt.

Mindent visszavonok, az utóbbi évek legszebb pólósgólját lõttük. Legalább 4 passz (a center hátrafelé az irányítónak, az a szélre, megint vissza, ilyenek, persze tökig kiemelkedve, kapásból), aztán Varga "Gladiátor" Tamás pompásan betette.

9. perc

Molnár kezérõl lesodorták a labdát.

10. perc

GÓL Molnár ezúttal számára szokatlan helyrõl, a jobb szélrõl adott pontosan középre, Varga Tamás pedig a kapus felett helyezett a hálóba.

Ez igazán nagyon megalázó volt. A magyarok egyszerûen elkezdtek a kanadai kapu felé úszni, merthogy Észak-Amerika belgái úgyis elkúrják. És tényleg. Így meg is lódulhattunk, aminek az lett a vége, hogy a begerjedt Varga Tamás egészen messzirõl egészen prímán ívelt egyet, bele a hálóba, mélyen.

10. perc

A kanadaiak egyszerûen már annak örülnek, ha a 35 másodperces támadóidõben felérnek a kapunkig, a lövési lehetõséget szinte feladják.

11. perc

GÓL Kiss Gergely teljesen váratlanul hatalmas gólt lõtt a felsõ sarokba.

Kiss Gergõ ezúttal kicsit jobbról és rettentõen messzirõl tüzelt, nagyobbat, mint egy elhízott bernáthegyi. A felsõ kapufa közremûködésével eszement gól lett belõle.

11. perc

GÓL Kásás a "világ végérõl" lõtt hatalmas gólt a jobb felsõ sarokba. A kapusnak esélye sem volt a védésre.

Nem akarom tovább nézni. Ilyet egy kanadai sem érdemel, Celine Dion ide vagy oda. Kásás 46 méterrõl lõtt, pedig elõtte fuldoklott Bryan Adams összes unokatesója.

11. perc

Kiss újabb bombáját blokkolják.

12. perc

Varga Zsolt húzását védte a kanadai kapus.

Varga Zsolt miatt egyik támadásunkból nem lett gól. Nahát, nahát.

12. perc

A kanadaiak is megpróbáltak távólról lõni, Gergely mellel védett.

7. perc

GÓL Kanada eddig is képtelen volt kapura lõni, most már passzolni sem bírnak.

14. perc

GÓL Vári és Madaras adogatott, majd Vári megunva a "lóbát", hatalmas gólt lõtt.

Megint ide-oda passzolgattunk, aztán Vári kapásból suhintott, már unom részletezni, a jobb kapufa mellett, nagy sebességgel, befele.

15. perc

Talán említeni sem kellene, de a harmadik ráúszás is magyar sikerrel zárult.

15. perc

GÓL emberelõnybõl Rögtön ezután Allant állították ki, majd Varga Tamás megszerezte a csapat kilencedik, önmaga negyedik gólját.

Meg lesz-e a tíz gól a negyed végére? Nyilatkozik-e Bajor Imre valamelyik holnapi bulvárlapban? A válasz egyértelmû, fõkleg azok után, hogy a tomboló Varga Tamás térdig kiemelkedett, oszt kapásból, közelrõl berakta a hálóba.

16. perc

GÓL CSODA TÖRTÉNT! Miller révén szépített Kanada! (Igaz ehhez kellett Gergely lepkézése is.)

Gergely István kapus túl sokat nézhette a Gazdatévét egyéni mûholdvevõjén. Csak ezzel tudjuk magyarázni, hogy szakkomentátorhoz illõ ügyetlenséggel bevédte a harmadik generációs magyarként futatott - nem elég, hogy kanadai a szerencsétlen? - Miller nagyon távoli lövését. Értik? Kanadai gól!

18. perc

GÓL emberelõnybõl Larkot állították ki, azonban Molnárra így is három védõ jutott. Ez azonban nem zavarta õt, így is értékesítette az elõnyt.

Salvador, Salvador! Kiáltozta túlképzett szakkomentátorunk, amikor Dr Molnár 4 Avril Lavigne-honfitárs gyûrûjébõl kiröppenve benyomta és 10-1 lett az eredmény.

18. perc

GÓL Új név a gólszerzõk között. Benedek kapásból szerezte amieink tizenegyedik gólját.

Nem bírom tovább, most Benedek kísérletezett kábé az alapvonalról, a várt eredménnyel.

19. perc

kiállítás Vári szabálytalankodását ítélte túl keménynek a játékvezetõ. A kanadai próbálkozást Madaras kifejelte.

19. perc

GÓL Kásás kimaradt helyzete után Noah Miller szépített.

Miller, a sokadgenerációs magyar elúszott a bal szélen, aztán a kitömött mókus mozgását hûen imitáló Gergely teste felett egészen szép gólt lõtt. Jön föl Kanada.

20. perc

GÓL Molnár a centerposztról passzolt ki Madarasnak, aki hatalmas gólt lõtt a bal sarokba.

Szabaddobást kaptunk, amit Madaras a szélrõl azonnal visszajuttatott a sûrûjébe, ám a kanadi kapus misztikus okokból nem mozdult, ezért gól.

21. perc

Steinmetz már-már megalázó módon szerelte az ellenfél centerét.

A kanadaiak is csak emberek, Alanis Morrisette ide vagy oda, éppen most láttam az egyikük fenekét, azért mondom.

22. perc

Újabb kanadai siker, a negyedik negyed elején elhozták a labdát.

Kásás kutyaúszásban közelített ráúszáskor a labdára, így a teknõs mozgású kanadai versenyzõ 2 méteres elõnnyel vihette el a gömböt. Remélem eladja gyorsan. Neki úgy lenne a jobb.

22. perc

A támadást Lazarevic egy méterrel fölé szálló lövése zárta.

22. perc

Kiss Gergely kísérlete is a kapu fölött hagyta el a játékteret.

23. perc

Valami történhetett a mieinkel, hiszen egymás után két támadás is gól nélkül zárult.

A kanadaiak annyira szerencsétlenek, hogy kábé a félpályánál áll fel a csapatuk, így hordozható aknavetõ nélkül nehezen találhatnák el Gergely "Slowhand" Istvánt, vagy közvetlen környezetét.

23. perc

Kiss bejátszását lesodorták Varga kezérõl.

24. perc

Újabb kimaradt magyar lehetõség. Csak nehogy baj legyen a végén. . .

Tényfeltáró osztagunk szenzációs felfedezése: azért nem dobtunk még gólt, mert a szünetben a kanadai csapatkapitány felajánlotta a fiúknak, hogy cserébe hivatalosan elhatárolódnak Celine Diontól. Várjuk a kommünikét.

25. perc

Deffett jó két méterrel lõtt mellé, majd Biros lõtte mellbe a kanadai kapust.

26. perc

Steinmetz kezébõl kicsúszott a labda, amely így érdekes ívben hullott a kapus elé.

Steinmetz fociban lyukat rúgott volna, így lyukat legyintett, bár ennek semmi értelme. A meccs mindesetre szerencsétlen fordulatot vett, merthogy gól ugye nincsen, csak csillog a víz felszíne, az viszont nagyon.

27. perc

kiállítás Kásást lefejelték, majd kiállították.

28. perc

GÓL Az elõnybõl Marks csökkenti a különbséget kilenc gólosra.

28. perc

GÓL Kásás aztán helyre állította a világ rendjét, ejtése nyomán ismét tíz közte.

Az utolsó negyed Kanadáé. Igazán nem akarnánk bántani ezeszemû cerberusunkat, de ennél a gólnál megint csak be volt sztóndulva. Aztán mire mindezt leírtam, jött Kásás "Topmodell" Tamás és igen szépen ívelt, így már döntetlen ez a negyed.

28. perc

kiállítás A találkozó zárásaként Varga Tamást állították ki.

Vége az utolsó idõkérésnek, aztán egyszer csak a meccsnek. is. Mit is mondhatnánk? Láttunk pár remek gólt és megcsodálhattuk, milyen közönség nevelte ki minden idõk legvisszataszítóbb popfenoménjeinek egy markáns csoportját. Ami nem is kevés egy undorítóan nedves péntek reggel.
émenjenek jászkeszegre és süssék meg fûszeres sörtésztában, mert az jó.

dikki*yysw
😊)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Mr.Grent

https://grentmedia.hu

Mr.Grent

Azthiszem ennek a pályának ez a legkényesebb része!! még 2 centi és megvan a pontjuk!!

dikki*yysw
Nem hívtok sohasem, most meg elmentem hétvégére netes társasággal gárdonyba

Uk-muk
Dikki inkább told ki néha a pofádat a strandra,vagy gyere focizni,és ne irogass itt oldalakon keresztül hülyeségeket!
Col. Rommel
Gyertek man gamelni en meg nem aludtam semmit!!
Winreinst utan most mar muxik a sofom rendesen

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Mr.Grent
Logikus hogy nektek nem, mivel mással nem tudunk warozni szombat este!!

Pano
jaja 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Stotoo
jo kerdes

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

csabawarchief
ez most melyik klánnak szól?

NaNoKuTyA
nem!

\':..:\'

Mr.Grent
Srácok tudom egy kicsit késõ de (belátom az én hibám) tegyük hamarabra a wart!!! Lécci lécciiii!!
Elnéztem egy dátumot és 2 waron nem tudunk ott lenni egyszerre!! Tényleg ha megoldható akkor hozzuk hamarabra!!

Szory ez most teljesen az én hibám!!

Plz!!!

Pano
oks, jogos.. bocsi 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Há jó sokan vagytok.Pont O.

NaNoKuTyA
én nagyjából egyetértek veled, bár a cs-t csak max egy óráig játszottam! azt viszont könnyen észrevettem hogy ott nincs különösebb ugri bugri, sokkal kempelõsebb az egész, így nyilván nem is fordul elõ sokszor, hogy beugranak eléd! amugy szerintem nagyon gyengus a játék, fõleg ha mai szemmel nézzük! de majd a hl2😊)

\':..:\'

LSC
ok.

dikki*yysw
sof2hu ? :-)

Qnosi [OBI]
A szerverkeres szabalyai ugyanazok mint kb masfel eve is voltak 😊
LSC : grenttel majd intezem ok ? 😊

Pano
passot tudod?

Pano
este, kb 9-10 felé szoktunk bemenni

dikki*yysw
-- HUN#1 |obi.servegame.com| OSP|39ms|152.66.93.30:20107

ez? hánykor?

Col. Rommel
akkor mindenki a hun portra menjen este en is ott leszek henteljunk egy jo izut!!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

dikki*yysw
Nem, régóta játszom játékokat, és egyáltalán nem vártam, hogy egybõl közepes játékos leszek; sõt, meglepett, hogy általában a 2-3. mapon már másfélszer annyi fragem van mint death, és ezzel sokszor az élmezõnyben vagyok; tisztában vagyok vele, hogy egy ide írkáló ember ellen f2f-ben, vagy waron fraget nem szereznék; viszonylagos alázattal rendelkezem a jobb játékosok iránt; DE CS-ben NEM TK-zok, és ez annak IS köszönhetõ, hogy nem ugrálnak be elém ha lövök, ha bedobok valahová egy gránátot nem ugrálnak utána megnézni mi az, és amúgy is az ember füle mellett szoktam ellõni, ami itt nem annyira megy mert ugrálnak az emberek.

Pano
Olyan jók szoktak lenni a magyar portokon vívott hentek, miért csak kurva ritkán járunk össze? Ott soseincsenek ilyen gondok, hog ymost valamelyik külföldi balfasz veri a nyálát mert nem tetszik vmi, le tkznak full direkt, szarnak a csapatmunkára. Mi magyarok összejátszunk és mindíg jó hangulatban telik a játék, jó poénokkal 😉

Pano
"Mondjuk ma lelõtt vki úgy, hogy 3-4 másodperce ott állok mellette, erre lelõ. NC"
Vannak ilyen baromarcúak, el kell viselni.

Pano
így van, kaszinak igaza van. SoF II-höz sokkal nagyobb reflex kell. Mit gondoltál, hogy becsöppensz a SoF II-be és egybõl közepes játékos leszel? 😉 Ez a sok TK természetes, amint jobban kitapasztalod nem lesznek ilyen gondok. Néha becsúszik egy-egy, de ha már télleg érzed a játékot faszán akkor a legtöbb esetben nem a te hibádból lesz tk. Meg aki eléd ugrik, honnan tudod, hogy éppen nem segíteni akar azzal, hogy inkább õt lõjje az ellenfél mert neki még full HP-je van, mint téged akinek már csak 10 HP-je van?

dikki*yysw
Igen, mit írtam?

"_Egy dolog hogy én faszláma vagyok_, de érdekes engem soha enm TKznak le pedig van szép számmal."

Azaz TK van, sok, de engem nem lõnek le, mert látom hogy ha vki lõ, akkor nem sétálok el elõtte.

Mondjuk ma lelõtt vki úgy, hogy 3-4 másodperce ott állok mellette, erre lelõ. NC

Mindenesetre az elõbb játszottam vagy egy órát, és 2 tk-m volt össz. :-)

Kaszi46
pedig tuti te rontasz el vmit mert akikkel én naponta játszok 1 honapban 1 banjuk van kb!!! sztem nem vagy még ahhoz hozzászokva hogy a sof ban hogyan mozognak a harcosok

*Posse*T.W.D*

dikki*yysw
😊))

LSC
nem akármilyen lada,a nyomor közepén alufelnis bakker.

LSC
Éljen Oroszország.Amíg ilyenek jönnek onnan.

Col. Rommel
Lada Niva meg a Kamaz roxxx!!!

Col. Rommel
Bameg megneztem a STALKER videjot csak annyit tudok mondani HUUUUBAZMEG EZ KIRA LESZ!!!

dikki*yysw
Többet vagyok banon mint játékban. Egy dolog hogy én faszláma vagyok, de érdekes engem soha enm TKznak le pedig van szép számmal. Egyszerûen nem ugrom be valaki elé ha éppen LÕ

dikki*yysw
És CS-ben két éve nem ugranak az éppen tüzelõ ember elé.. ajajajajajaj..

dikki*yysw
Ennek ellenkezõjét olvastam itt, és ezért mondtam ugyanezt.

Tibre
És most hova szarjak,hogy cs-sek mennyire jók?Mivel,hogy rengetegen játszanak vele még mindig,még szép,hogy jóval több erõs játékos van benne,mint mondjuk sof2-ben,és többek közt ezért is nehéz elérni benne kimagasló eredményt,hacsak nem vmi gyenge szerverre tévedsz.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
Annak is megvan a maga varázsa.

Pano
LSC a fájdalomra indul be 😄

Pano
enyhén látszik, hogy fake 😊

Grave Digger
Mi van lsc lefényképeztek téged zuhanyzás közben?

LSC
ehh nem ezt akartam hanem ezt:

Pano
ez mi?

Pano
nekünk meg kéne egy war port péntek 8-ra. Köszi!

LSC

Grave Digger
lehet, hogy okos vagyok, de írni attól még nem tok

Grave Digger
nekem 132-es az iq-m, akkor már értem miért vagyok ennyira yo a sof2-ben😄DD