Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
😄 már megnéztem azt is.. sõt, a capslock sincs bekapcsolva

R@in
mert fel van cserélve az y-od és a z-d - tegnap a szerveren legalábbis mindig forditva használtad õket

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

R@in
Sztem is a force connect a tuti 😉

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Sáska
Dud, megkaptam, de azt irja: 530 Login or password incorrect. Megnéztem, a user és a pass, az amit mondtál

Gugger
Én azt szeretem ha a barátnõm módszerével megy a dolog, de ti csak csinaljatok nyugodtan a magatok módján!

most megin kiakadt egy fogaskerék nálam, és nem értem, de mind1 😊
én csinálom a saját módszeremmel, te a tieddel, mndenkinek jó a saját módszere, és ez jó 😊)

Dud [OBI]
Nem! Nekem szokott mûködni.
Amit Te mondasz, az olyan, hogy szarik rá és megpróbál bemenni. De ha nincs hely mégsem, akkor nem vár ott bennt, hanem kikúr. Szal amit én mondtam az mindenképpen jobb, mert ott valóban üres helyre vár. Az már más kérdés, hogy az adott üres hekyre várnak vagy 5 -en. Ekkor az dönt, ki connectál gyorsabban...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

az már mellékes....... 😊)

sõt a te verziód, nem túl jó...
mer ha van üresedés, és akkor indul még ase-ból, akkor mre beérne, már lehet hogy elfoglalták az üres helyet.

Dud [OBI]
És nem is vagy Dud!

elsõõõõ 😊))

Dud [OBI]
De gyors vagy!

Dud [OBI]
Perzse hogy tud! Dupla katt a szerverre, ahová menni akarsz, majd ott feltesz egy olyat, hogy force connect vagy cancel. Azt az ablakot hagyd úgy ahogy van. Eközben az ASE 3-5 mp -ként próbálkozik. Ha van szabad slot, elindul.

ha full szerverre mennél, akkor szól az ase, és van egy lehetõség, hogy force connect. ekkor csatlakozik a szerverre, és ott már a sof2 megvárja az üresedést

B@lu
Hella!
csao DuD!
Help plíz: Az ASE tud olyat mint a GS ben a busy redial volt?(full szerverre csatlakozik addig mig ne mlesz hely) ebben kene a help!!

Dud [OBI]
Elküldve!

Sáska
itt van egy buzi csiter, 100000% hogy az, és nem tudok pbshotot nézni!!

Sáska
Raintõl megkaptam a usert és a passt a pbshotokhoz... mégsem tudok felmenni, mert valamelyik rossz... Dud, elküldenéd? [email protected]

Dud [OBI]
Valóban?

timelimit még mindig van inf2-n meg hun porton ase szerint

Dud [OBI]
Ránézünk.

LSC
LOL simple items😊.

boltboy
koszi

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

csabawarchief

boltboy
w3.enternet.hu/no1kft/tomeg.jpg itt a link

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
ez a kepbeillesztes nekem soha nem megy rendesen.

boltboy
Szerintem ez a School uj palya egesz jo !!!!
LOL LOL LOL

GSXR
Hát ilyen okosság nekem se ártana néha

LSC
lEHET VAN OLYAN OKOSSÁG MINT A cs-BEN HOGY EGYBÕL ÁTVÁLT.CAPS LOCK RULZ.

Gugger
szal olyan pályákon ahol simán elmet az eredmény 10-ig, ott most ilyen 6-5 nél elváltott Time limit miatt, néztünk nagyot!

Pano
jaja, néha olyan gyorsan rántják elõ a shotgunt, hogy csak nézek mint...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Gugger
asszem inf-en

Gugger
Hát nem tudom milyen time limit a téma, de az bizti, hogy tegnap nem 30 perc volt a limit, hanem 15-20 körül! Talán errõl lehetett szó!

GSXR
Az hogyan lehet hogy még fegyvert sem váltott de már le is lõvi az ellent? Nekem fegyverváltás közben még sosem sikerült ilyen csodát véghezvinnem....
Idáig ilyet még csak külföldi arcoknál láttam de nemhiszem h. a ping miatt mert akinél egyfolytában látom 40-55 közötti pingel nyomja

GSXR
INF-en van timelimit

Pilu OBI
Milyen time limit a téma?

Grave Digger
LSC SUXXXXXXX😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
TIME LIMIT SUX😊.

Pano
Ki lett javítva, de Dali kikapcsolta a bug FIX-eket. Amkor bejön az info a csatlakozásnál, amikor még a spectbe vagy (a flirat, hogy welcome to obi szervers vagy mi a kuki, meg a szerver admin e-mailje) ott kiirja, hogy BUG FIXES: DISABLED

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Azért nem lehet behozni ha valaki már 2-3al vezet.

LSC
Minek ez a time limit???????????????SZAAAAR.

LSC
szóval most hogy van belõve?

tudom 😉

csabawarchief
ki is kell

a legjobb fegyver a shotgun😊)

LSC
OBI.Mire jó ez a time limit inf-en??Ne õrjítsetek meg

miiicsoodaa????

állítólag ki van javítva, de ezzel együtt tönkretették a sotit (valaki pölö aszonta, hogy így a soti annyit ér mint egy bézbólütõ😊 ). DE:
ki lehet kapcsolni: g_enhancedBugFixes 0 (egyébként ez az alapérték)

csabawarchief
én annyit tudok, hogy helikopteren már forog a rotor, vagy propeller, vagy mi a fene.

Dud [OBI]
Kijavították a "sarokbug" -ot??? Valaki próbálta már?

csabawarchief
én még nem is hallottam róla.