Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

én csinálom a saját módszeremmel, te a tieddel, mndenkinek jó a saját módszere, és ez jó 😊)
Amit Te mondasz, az olyan, hogy szarik rá és megpróbál bemenni. De ha nincs hely mégsem, akkor nem vár ott bennt, hanem kikúr. Szal amit én mondtam az mindenképpen jobb, mert ott valóban üres helyre vár. Az már más kérdés, hogy az adott üres hekyre várnak vagy 5 -en. Ekkor az dönt, ki connectál gyorsabban...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
mer ha van üresedés, és akkor indul még ase-ból, akkor mre beérne, már lehet hogy elfoglalták az üres helyet.
csao DuD!
Help plíz: Az ASE tud olyat mint a GS ben a busy redial volt?(full szerverre csatlakozik addig mig ne mlesz hely) ebben kene a help!!
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
LOL LOL LOL

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Idáig ilyet még csak külföldi arcoknál láttam de nemhiszem h. a ping miatt mert akinél egyfolytában látom 40-55 közötti pingel nyomja
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ki lehet kapcsolni: g_enhancedBugFixes 0 (egyébként ez az alapérték)