Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
én is támogatom, marhára nincs enegriám fordítgatni, fáradt vagyok...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Mi elnne ha magyarra fordítanád?Egyébként én meg afgánul értek úgyhogy fordítsd le plz.

jó, asszem ennyi, ebben minden benne van a sof2 végérõl, és a sof3 jövõjérõl...

k, das nun wirklich ned viel für sof2 aber leider war es das für sof2 die arbeiten werden im sommer 2003 offiziell eingestellt. ABER im sommer 2003 beginnen offizilell die arbeiten an SOF3 vorraussichtlich wird sof3 2005 fertig sein über die engine wollte sie noch nicht viel sagen auser das die neueste die da sein wird benutzt werden soll das heist das HL2 z.b dran kommt doom3 engine würde aber auch schon reichen!!

naja ist schon mal schön zu hören das es für uns eine zukunft gibt!

Laut Raven werden die arbeiten für SoF2 diesen Sommer offiziell eingestellt. Es wird nochmal ein Punkbuster Update kommen und danach gehts dann direkt an die Entwicklung von SoF3

Shogun
lefordítani nem tudod az ilyeneket?
németes vagyok

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
majd ha bekötik az adslt meg lesz egy 3ghz-s p4em akkor majd ez lesz az alap😊
de addig ez neem még nagyszám akárki akármit mond😊
föleg a sok soffüggö😊

clanbase forum, júli 23:
"raven have already started with the storyline for sof3 but the game its self is quite a way off

as for a 1.04 patch for sof2 you most likely wont see one cause raven have finished with sof2 now and are moving on.....to sof3"

Shogun
kiegészítés

640×480 min graf 16 bit-ben

Shogun
igen csak vedd figyelembe hogy a netem miatt keveset játszok
másik ha meg jatszok laglok
és a kurvajó gépem még 640×480ban is szaggat

szal ehhez mérten mondom
ha meg olyan könnyq megcsinálni akkor várom az olyan screenshtokat ahol +40 van az átlagnál😊köszönöm😊

Pano
Ezt baszhatjuk, szevasz patch, két évig az 1.03-al fogjuk nyomni, hát lol vazz

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

NaNoKuTyA

\':..:\'

egy júniusi info szerint a sof2-vel 2003 nyarán leállnak, és kb ekkor kezdik a sof3 fejlesztgetését, elõreláthatólag 2005-re készül el, a jelenlegi legújabb motort használva (hl2 v. doom3 van megemlítve)

de ez nem....

faszom, csak szívatás, én meg bevettem

min. 2 év...

ez meg valszeg egy korábbi hír:
"Last night we discussed whether we thought Raven would release another patch or even and expansion pack... so, I emailed Kenn Hoekstra (Raven) and his reply was:

We’re not currently working on any more SOF2 material, but Soldier 3 is a possibility once one of our dev teams frees up from its current project. Nothing official yet, but it shouldn’t be too long before a decision is made one way or the other"

vagyis sof2-t már nem fejlesztik

emberek! alszunk, vagy mi?
2003.ápr.3-i keltezésû bejegyzés egy fórumban
"Ravensoft has answered your prayers loyal fans of Mullins. Yesterday at a press conference in Purgatory, Wisconsin, senior programmer, Daniel Kwale, art coordinator, Gadof Thondir, and press consultant, Jesse Custer, announced that Ravensoft has started work on the next installment of the Soldier of Fortune series. SoF3, currently referred to as "Soldier of Fortune 3: Exodus", will put the player, once again, in the boots of Mecenary John Mullins, and is being built on the DoomIII engine. Ravensoft was very excited about releasing the new information - so excited that they also released a screenshot of one of the new character models! Map developer, David Baggins, told PlanetSoldier to expect loads of new maps, weapons, and adventures - mostly thanks to the DoomIII engine and the new capabilities Ravensoft has implemented. You can be sure that PlanetSoldier will bring you all the latest news on Soldier of Fortune 3: Exodus!

Player Model: View"

NaNoKuTyA

\':..:\'

LSC
😊.Az örök igazság.Ha beraknál egy képet Khaosz amin 130 pontod van arra azt mondanám hogy szép.De sértõdés ne essen egy kicsit skillesebb player az átlagnál kis "pihenéseket" közbeiktatva bármikor megcsinálja.

Shogun
te amúgy bravo vagy?

Shogun
ez a map amúgyse a 10percesek közé tartozik😊

Shogun
én csak írtani szoktam nem zászlózgatok😊
nem vagyok én foreszt gámp😄DD

Shogun
nem csak tudod van aki nem egésznap van rácuppanva a monitorra mint egyesek (nem akarok ujjal mutogatni) attól azért nem rossz teljesítmény
meg leírtam hogy a fikázást lehet mellQzni
látom még a 8 általános se volt meg

ahogy eccer asszem lsc-tõl hallottam:
"zászlót azért nem ártott volna szerezni, hisz ctf-rõl van szó"

Grave Digger
ahogy látom Khaosz, mindkétx te vitted be a zaszlót😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

csabawarchief
Kohász rulez

Stotoo
erre vered magad?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Shogun
üdv mindenkinek😊

no comment
fikázást mellözni (mondjuk nemnagyon lenne miért😊)

Stotoo
biohack lol 😄

Pano
ez csak bokorhack, vagy biohack 😊)

LSC
Ez olyan hogy csak a gazokra hat.Ez nem csalás csak segítség😊.

LSC
ehe...ehe.

Stotoo
mondtam mar hogy ne a gugolasra rakd a wallhack gombot!

[HUN]PAStheLoD
teccik 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ez a .plan is elég láma dolognak tûnik 😊
ezt a cd key-es dolgot már eljátszották Starcraftal broodwarral meg diablo 2-vel ... csak hogy a blizzardosokat említsem amit igeny keményen csekkelnek 😊 ls aki ezután beszívja az megérdemli 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dali
Valószínû, gondolom így jutott a Ravenhoz is az info a dologról. Olvasd el a csóka .plan-ét amit linkeltem.

Teccikérteni?

LSC
Vajon valaki be is szívta?

Pano
ehh, nem gyenge 😊)

Pano
lol. Én még akkor sem adnám ki ha személyesen a RAVEN kérné, mert amitn megvásároltad semmi közükl hozzá. Az a hülye aki kiadja 😊

Dali
LOOOL!!!
Valami kocsog a Raven neveben gyujt CD-kulcsokat
http://www.bluesnews.com/plans/173/

Teccikérteni?

de õ 530-at írt, és "Login or password incorrect" az üzenet

Mr.Grent
Hi!
Ha jól tudom ftp-n az 550-es hibaüzenet az foglaltat jelent, tehát épp valaki bent van a cuccért!! Egyszerre nem lehet 8 felé ftp-zni nem?? Egyébként nem értek hozzá, csak a cb-s demokat a megadott ftp-re nem lehet mindig feltenni csak ha épp akkor nem csücsül rajta senki.

https://grentmedia.hu

LSC
mármint elfogadható.

Taptarap
LOL. Jó a wallhacked.😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LSC
Ha a snipert kivennétek belõle még elgodatható lenne.

LSC
Van egy kis bug a no camping mapon ami mellesleg szerintem egy nagyon szar map.No camping ellenére mindenki kempel.
Ha állok van bokor:

Ha gugolok akkor nincs:

Dali
Most próbáltam és frankón mûkszik.
A hiba biztosan nálad van.

Teccikérteni?

Dud [OBI]
Hmmmm.... Nekem pedig müxik. Most kipróbáltam újra.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
LOOOL.... még jó!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu