141
szeretnék megváltozni.4-en utálnak az osztályban és ez néha kihat a többiekre.Nem vagyok gyenge egy hónapja megvertem vkit és akkor békén is hagytak osztálytársaimnak eléggé hülye humorukvan ami szeri
-
Garfield #28 Felejtsd el a "szeretnék valami jó szövegeket tudni" hozzáállást, mert a vége az lesz, hogy valamivel beégsz és akkor aztán méginkább rajtad fog röhögni az egész osztály. Olyan ez, mint amikor a 60 kilós egyszálbél, hófehér (napot/szolit nem nagyon látott) Józsika azon gondolkodik, hogy állna rajta az izompóló.
Borzalmasan nyálas közhely, de ne akarj máshoz hasonlítani, ne akarj más szövegével parádézni: legyél önmagad. Lehet, hogy nem mindenkinek leszel szimpatikus, lehet, hogy az osztály nem fog egy emberként jó fejnek tartani, nem rád fognak bukni a legmenőbb csajok, de ez az egész nem is arról szól, hogy megfelelj másoknak. -
tomcs #27 ezek a lyo dumak van amikor jonnek, van amikor nem. ez van, talan azt tudom ajanlani hogy dumalj mindenkivel, de tenyleg az egvilagon mindenkivel akivel esszeru keretek kozott szoba le7 allni, en is eleg sok lyo havert szereztem csak ugy hogy cigizes kozben elkezdtem dumalni veluk, meg orara varva, meg kocsmaban, meg intercity-n meg tenyleg barhol. teszteld a sajat poenjaid, bejonnek-e, stb, valoszinuleg senki nem fog kitartoan cikizni akivel vonaton vagy sorbanallas kozben fuottal ossze, max grimaszol 1et ha elvaltok, de ha egyszer ugyse talalkozol vele tobbet :)) -
#26 na hát szóval tág értelembennem utálnak az osztálybancsak ha valakit cseszegetnikell akkor engem.És hát van egy menőkölyökaki nem is túlkemény de mindenre tudja a választ mármint ha valamit mondanak rá.Meg őszokott buziskodnihogy de jósegge van valakinek de nem lánynak.De persze neki még az isvicces a szünetben nem szokott az osztállyal lennihanem megy más fele.Amúgy van két igazi barátommeg az osztály is haver csak ha cseszegetni akarnak valakit akkor az én vagyok.Szóval nemutálnak.Egyszerűen csak szeretnék valami jó szövegeket tudni meg hasonló meg hát egy kicsit menő is lenni. -
#25 Nekem 2 olyan baratom van, aki tenyleg JOBARAT, az osszes tobbi ember meg haver, ugyhogy en egy baromi jo tarsasagban vagyok a suliban -
#24 Én is!:) -
#23 én is -
#22 ok , ennek örülök -
#21 nem hallottad még a franciáktól, hogy "overture d'esprit"? (azaz szellemi nyitottság)
úgy értem, hogy én megpróbálok mindent elfogadni és nyitottnak lenni rá, tehát semmi rossznak nem vagyok az elrontója!
azaz benne vagyok! -
#20 ?? mi ?? -
#19 én mindenre nyitott vagyok!:-) -
#18 most senki , de a késöbiekben se legyen semmi , ok ? (ezt abszolút nem azé irom hogy ujra elkezdjük) csak kérdezem hogy benne vagy -e ebben -
#17 ki cseszegetett? -
#16 sőt bizt hogy nem leszünk jóban csak ne basztasuk 1mást -
#15 figy!!! szerintem ne cseszegessük tovább 1mást , nem kell beszélgetnünk meg jóba lennünk , de ha vhol 1ütt vagyunk ott ne legyen cseszegetés ok ? -
#14 hát igen! vannak mázlisták! -
#13 velem soha nem volt semmi ilyen , Qrva jó barátaim vannak mindenhol(kivétel is van)
+beszélünk mindent , együtt iszunk , csajozunk(egyebegye) , egütt csináltunk minden balhét , minden mókát , én nekem igazábol , istenigazábol 5 barátom van haverok az vannak ezerrel , de csak 5 igazi , SOHA nem vesztünk össze SOHA , együt utazunk szünetbe bárhova , 1ütt piálunk , csajozunk , qrva jó igy az élet -
#12 még pár évvel ezelőtt én is "kilógtam a sorból" az osztályomban. 35-en voltunk és ebből 31 emberrel vesztem össze, illetve csesztettek ők, engem (őszintén szólva megérdemeltem egy bizonyos részét, mert....hosszú történet). egy éven keresztül pokol volt az életem, minden egyes nap valaki csesztetett, állandóan megaláztak. öszesen négyen álltak ki mellettem.
és hirtelen fordult a kocka, egy év után a világ legjobb barátai lettünk, az osztály meg én. ne kérdezd hogyan csináltam, nem tudom, asszem a barataimnak köszönhetem. minden esetre egyet tudok: erőltetni nem szabad. attól minden rosszabb lesz!
ahogy Paracelsus mondaná:
"Ne légy más,
Ha önmagad lehetsz,
Akkor se légy más,
Ha nem lehetsz önmagad!"
sok szerencsét!:-) -
#11 ez így nem fog menni
nem tudsz betanulni nyerő dumákat, az vagy jön vagy nem
Kilógni meg jó dolog, ki a faszom szeretne egy birkanyájban elvegyülni??? A sulinak egyszer vége, utána már nem kell a köcsögöket elviselni, és jönnek az IGAZI emberek. -
#10 legalább osztályt, de inkább sulit kellene váltanod. ezek alapján nagyon kilógsz a közösségböl, és az csak rossz tud lenni. -
#9 Milyen iskola ez banyek!?
Sürgősen hagyd ott! -
#8 Dreet 2002 ezeket meg is fogadnám ha tudnám de nincs jó csaj az osztályban olyan se akivel haver lehetnék se de ők is nagyon buták földrajz órán az egyk csak az analfabetizmusra azt mondta hogy tok jó mert akkor nem kell tanulni:-) Másrészt sajna az a bamba arc kifejezés még rosszabb mintha valami rosszat mondanék arra ha valaki lebuzizna.Szóval bevált szövegek kellenének amikkel visszavághatok és még én égetem le vele -
#7 Azt hogy mikent legy nepszeru nem tudom, de egy dolgot nagyon vess az eszedbe:
Ezt meg veletlenul se ugy erd el hogy lesulyedsz az o szintukre es ezaltal megalaszkodsz elottuk vagy masok elott.
A lenyeg ahogy Lon3 Wolf is fogalmazta:
"Te légy különb náluk"
Nem tudom hany eves vagy , de egy osi dolog amugy bevalhat: Legy josrac a lanyoknal, ezek utan a fiuk irigykidni fognak es mivel ugy gondoljak hogy Te tudsz valamit keresni fogjak a tarsasagodat. ( ekkor pedig eljon az ido hogy vissza add amit kaptal ) -
Rive #5 A személyiség fejlődésének egyik legfontosabb eleme a megfelelő környezet. Azaz: ne pedálozz olyanok közé, akik elutasítanak. Vagy ha mégis, akkor ne erőlködj, ne akard magad mindenáron a társaság középpontjába helyezni (pl. állandó poénkodás), hanem szépen várd ki, amíg ők úgy döntenek, hogy közéjük tartozol.
- Talán ha visszavennél az önsajnálatból...
- Saját magad helyett foglalkozz többet a körülötted levőkkel! De: ezt a 'hülye humoruk van' szöveget sürgősen felejtsd el. Ha közéjük akarsz álni, akkor azért, ha nem, akkor azért.
- Az erőlködés 'szaglik', és nem csak a tornatermi. Add magad, és keresd meg azt a társaságot, akiktől egyrészt tudsz tanulni, másrészt befogadnak... -
#4 Szerintem meg, ha ezek az itteni poénok bejönnek, a srácoknak a suliban meg nem, akkor simán kifinomultabb, érettebb a humorérzéked és valszeg a gondolkodásod is, mint az övék.
Ezt ne nagyon hangoztasd köztük, mert utálni fognak. -
tomcs #3 jaccd vegig a blood omen 2-t es probalj minel tobbet utanozni belole.. ha szeretni nem is fognak de csesztetni senki sem fog :))) -
#2 Szerintem kezdd el azzal, hogy ilyenkor már inkább alszol, elvégre ha iskolába jársz, akkor korán kelsz és fáradt leszel. :) -
#1 szóval szeretnékegy közkedvelt figura lenni.Van egy nagymenő haverom az szokott mindíg buzulnihogy megy és mindjárt segbe rak valakit de neki nemrója felsenki hanem még vicces is.persze ha én mondanék ilyeneket akkor és egybőlaz lennék.
Az itteni supergamezos vicceken senki nem röhögött hanem egy hétig is ezekkel a viccekkel szivattak.Hát szóval milyen egy közkedvelt népszerűember az iskolában???