28
  • Supergamer_real
    Az jo lesz... tamogat egy olyan szabvany ami meg nincs is kesz?Ezt hogy is gondoltad egeszen pontosan?Az nVidia irja meg a DX9 et?

Meg amugy is... hol erne meg nekik a plusz koltseg?Majd olvashatod a nagy betuket, hogy bezzeg a 999.000 FTs asus v9999 tud DX kilencet.Semmi az ev vilagon nem hasznalna ki... most is ez a baj a legtobb nVidia kartyaval.Kicsit kezd elszaladni veluk a lo. Merthogy 2.5 FPS miatt atlagban Q3ban epeszu ember (a faneket most hagyjuk) nem vesz uj vidokartyat az biztos. En mar annak is orulok, ha egy program a GTS bizonyos kepessegeit tamogatja.
  • Supergamer_real
    A directX 9 tamogatasrol csak annyit hogy maga a DirectX a hivatalos bejelentes alapjan - amit meg egy Magyar oldalon se de kulfondin annal tobben lattam - nem jelenik meg ebben az evben! Ez a hir kb 2 honapos es azota nem valtoztatott rajta a Microsoft, szoval nagy valoszinuseggel a DirectX 9 supportot nem latjuk majd a kov. nvidia kartya Feature listajan.
  • tomcs
    ja arra gondoltam en is de nincs meg :((
  • scarabaeus
    Bizonyára a trainz:-) De az nem mérvadó:-)
  • Bith
    A 8 pipeline az elég valószínű, a 0.13 meg szinte biztos.
    DX 9.x kompatibilitás is több, mint valószínű, valamint a chip órajale is lehet annyi.
  • MuERTe
    :))))))))
    nincs meg valakinek az a bill sux kép?
  • item
    hehe.. jó kis cucc lenne belőle ! kiváncsi lennék mi igaz és mi kamu?? de ha esetleg bejönnek ezek az tuti hogy nem nagyon lessz ellenfele!!
  • tomcs
    biztos kis feliratokat raktak ki vele hogy nvidia rulez meg ati sux :)))))) es ha van elegge lyo mikroszkopod..... :DDDDD
  • Anee
    Jah fele hülyités
    minek kellene glide támogatás??????már nincs is
  • zplayer
    alibaba> miert? programozoi oldalrol mia kulonbseg?(semmi nem?) Nem ertem, fejtsd ki legyszives.
  • iXBT
    Asszem kezdhetem arulni a lakast...