341
Ps2 Vcd&Divx player help!
-
#101 Ezek kellenek:
SYSTEM.CNF
PS2MEDIA.ELF
System.cnf tartalma ez legyen:
BOOT2 = cdrom0:\PS2MEDIA.ELF;1
VER = 1.04
VMODE = PAL/NTSC
Ui.: Próbáljátok ki az SMS 1.5 (Rev3)-at is. Van már benne .sub/.srt támogatás. Start gombbal lehet előhívni a beállításokat, magyar felirathoz WinLatin2-t válasszatok. A beállítások a memkártyára mentődnek az mc0:/SMS könyvtárba. A file-t nevezzétek el SMS.ELF-nek, system.cnf-ben írjátok át a PS2MEDIA.ELF-et SMS.ELF-re.
-
Sliderx #100 Nekünk csak két filet linkelt be azt leszedtük. Egy ps2media.elf-et meg egy system.cnf-et.
PS2Reality Media Player is kell hozzá vagy mi az isten van már?
Valaki írja már le érthetőbben plíz hogy mik kellenek hozzás.
A 2 file van csak meg! -
#99 Nekem winyorol nem futott a PS2Reality Media Player de miután a memkártyára telepitettem tökéletesen megy.
Ha evvel segitettem valamit. -
imei1 #98 Számít-e,hogy milyen a gép és a chip ? -
esceeper #97 Oké,hétvégén megprobálok összedobni egy screenshotos leírást.Aztán hétfőn megosztom veletek. -
Sliderx #96 Na figyu! Mindent, ismétlem, mindent úgy csináltam, ahogy mondtad, de mégsem működik.
A legjobb módszer az lenne ha screenshotos leírást tudnál mutatni, az egyértelműbb. -
esceeper #95 Srácok csak az a baj hogy nem tudom mit csináltok rosszul.Nálam ez a modszer müködik és még több ezer embernek is müködöt.Ezt onnan tudom hogy én és egyik haverom raktuk fel a ps2 reality media player honlapjára angolul a megoldást ezzel kapcsolatban,sokan visszajeleztek hogy müködik nekik. -
Sliderx #94 Hát ja, nem jönne rosszul a segítség. -
imei1 #93 Esceeper segíts !Bocs az előző hozzászóláshoz !!!! -
imei1 #92 Espeeper segíts ! -
Sliderx #91 Hát esceeper szerint működik, de nem ír, hogy mi lehet a prbléma. -
imei1 #90 Működik ez valakinek ? -
Sliderx #89 Dehogy működik! Bár úgy lenne!
Megnéztem a system.cnf-ben és a ps2media.elf-re hivatkozik, szal a leírtak alapján működnie kellene, de baszik működni. -
imei1 #88 Szia !Neked működik (filmmel)? -
gammar #87 Hello !
Az sms mediaplayer hez kéne egy kis help!
Megvan az elf file ,de hogyan lehet ELF-ből cd -t csinálni?
-
Sliderx #86 ezzel mp3 is működik? -
Sliderx #85 Na várjál!
Az hogy először ezt vagy azt húzod rá a lemezre a nero-ban az szerintem tökmindegy. Így is-úgy is ugyanazt fogja felírni a lemezre. Arra még mindig nem válaszoltál hogy a filmfájlt e kettő mellé vagy külön mappába kell berakni? -
esceeper #84 Az hogy a nero abc-zi a fájlokat amit behuzzol nem számit.Elsö a system.cnf legyen.Ami hiba lehet
1 Nem zártátok le a dvd-t
2 A system.cnf nem a ps2media.elf-re mutat.ami azt jelenti hogy nézd meg total commanderrel.f4-gyel megnyitod a system.cnf-et és megnézed a felsö sort és átirod a nemtudom milyen elf-et a ps2media.elfre.Igy már befog bootolni.
Suliba vagyok egész héten és nem lehet egy kurva winrart futtani a gépen hogy kicsomagolnám a media player rar-ját és megnézzem a system.cnf-et ezért fogalmazok homályosan.Sorry.Egyszer kell átirni aztán elmented. -
imei1 #83 Tegnap én is kipróbáltam és nekem sem működött.A Playstation2-felirat felvillant,de utánna a nem Playstation2-formátumú lemez felirat jött. -
Sliderx #82 Tegnap kripóbáltam. Neroval csináltam egy UDF/ISO DVD-t, ráhúztam a két filet. De ott nem lehet sorrendet állítani, mert betűrendbe rakja. Szóval hiába húzom rá először a system.cnf -et és utána a ps2media.elf -et. A nero betűrendbe rakja tehát a ps2media.elf lesz az első file a lemezen. Na ezeket ráhúztam és utána még melléjük raktam egy 700 megás divx fájlt. Kiírtam de nem vitte le a ps2. Írd le légyszi ha valamit rosszul csináltam. -
Sliderx #81 Ha ráraktam a két filet a lemeze akkor azok mellé kell rakni a filmfileokat vagy külön mappában legyenek? -
Sliderx #80 Köszönöm!
Leszedtem, majd kipróbálom!
Amúgy ez olyan ps2-ben is működik amiben nincs chip? -
imei1 #79 Ezzel a módszerrel az mp3-ak is lejátszhatóak? -
esceeper #78 http://www.ps2reality.net/showdocument.php?t=49459 itt nyomd meg a Descarga gombot.Ebben a rarban benne lesz a ps2 könyvtárban.
-
Sliderx #77 Honnan tudom beszerezni ezt a két file-t amit rá kell rakni a dvd-re a filmek mellé. Nomeg a Mediaplayert is honnan lehet leszedni? -
esceeper #76 Hú srácok elég nagy a káosz ebben a forumban.elöre is leszögezem a ps2-es media player minden divx és xvidet lejátszik nagyon frankón.Kell egy nero meg egy üres dvd ja és filmek más semmi.Neroban kiválastod az udf/iso-t igy már lejátsza dvd lejátszó és ps2 is ha még bepipálod a x-box compatibilitást is akkor még a x is elfogja olvasni a lemezt.Én igy irom.A lényeg hogy a media playerböl 2file kell:system.cnf,ps2media.elf.Ezeket a fájlokat rakjuk fel a lemere ebben a sorendben egyesével elöször ez fontos mert nem bootol!utána rakhatod a filmeket ahogy akarod csak a gyökérbe nem lehet 30fáljnál több erre kell figyelni.És kész.2 éve irok dvdre divxeket és eddig mindig ps2-ön néztem meg. -
Sliderx #75 Hali!
Olvasgattam a topicot, de nem igazán tudtam kibogozni, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a divx-es és vcd filmek menjenek a ps2-őn.
Megköszönném ha valaki leírná részletesen, hogy hogyan kell és milyen programok kellenek hozzá, lehetőleg linkekkel.
Kösz! -
#74 leirom nekem hogy ment a mediaplayer...
1.letölt 1.50
2. system.cnf mosositása igy:
BOOT =CDROM:\PS2MEDIA.ELF;1
BOOT2 = cdrom0:\MCLOADER.ELF;1
VER = 1.04
VMODE = PAL/NTSC
3.ps2media.rar - kicsomagol de a rar iss ott marad...
4.DVD UDF/ISO
filok gyökérkönyvtárba
filmek mellé könyvtárba
5.irás
ui: ezek a fileok kellnek...
-
#73 Megtaláltam és elég jól megy is.
http://www.ps2reality.net/users/opeh/150/downloads.html
ps2vfs v1.11 -
#72 Arra lennék kiványcsi hogy elvileg tud a pc ről is lejátszani.
De a PC-n milyen proginak kell futnia ehez? -
lowdog #71 nekem ugyanezt csinálta, mikor DVD-re CDVDGEN-nel raktam a filmeket -
lowdog #70 firmwareből a legújabb fent van...
DVD+R -el még nem próbáltam, csak +RW é -R lemezeim vannak... de majd beszerzek egyet tesztelés céljára.
megnéztem erdeti PS2 DVD lemezt, azok úgy látszik, ISO fájlrendszerűek, úgyhogy lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni ISO módban kiírni, lehet hogy megzavarja a windowst hogy UDF is mellette van? csak a PS2 olvassa-e :) -
#69 Én úgy tudom, hogy lejátssza az xvid-et. Egyébként azt elfelejtettem megemlíteni, hogy a lehető leglassabb sebességgel kell kiírni a CD-t és a DVD-t is, mert különben nehezen olvassa be a gép. -
#68 thx a segítséget!
kiírtam egy filmat cd-re az álltalad leírtak szerint. Nehezen de kb az 5. próbálgatásra beolvasta a ps2 mediaplayert.A browser látta is a filmet kiválasztottam majd play de indexelés után kiírta hogy error
próbálgattam többféle beállítással is de nem olvasta be.a film Xvid AC+ 2ch hangal.
ez lehet a hiba?Xvidet valszeg nem viszi?
thx! -
#67 Egyedül a firmware upgrade jut eszembe, de én ebben tapasztalatlan vagyok. DVD+R-rel nincs ilyen gond? -
lowdog #66 nálam is így megy, de csak a DVD+RW -t tudom a PC-n is beolvasni, ha ugyanazt kiírom DVD-R lemezre, csak a PS2 olvassa
erre nincs valami ötleted? -
#65 A DVD talán egyszerűbb valamivel, Néróval meg lehet csinálni.
Néróban: New compilation, azon belül DVD, azon belül "DVD-ROM (UDF/ISO)" (asszem, az a legalsó).
Belehúzni elsőnek a SYSTEM.CNF-et, másodiknak a PS2MEDIA.ELF-et, utána a többit. Jól töltsd meg kb. 1.2 gigányi cuccal. Elvileg nincs 8+3 filenév korlátozás. Aztán csak Burn. :)
A +R-es DVD-t a régi PS2-k nem nagyon olvassák, de az újak nagyon jól.
-
#64 nagyon köszönöm a segítséget!!!
Próbálom is!
Ha esetleg segítenél még abban,h DVD-nél mit hogy pontosan azt is mega thx.Elolvastam a fórumot de sok verzió van és belekeveredtem! :-)
+ os DVD-t olvas a PS2?Azért kérdezem mert csak olyan újraírható DVD-m van!
Köszönöm a választ!
Sokat segítettél!!!
-
#63 Az UDF a DVD íráshoz kell, CD-t a CDGENPS2 nevű programmal szoktam csinálni a következőképpen:
A SYSTEM.CNF-et és PS2MEDIA.ELF-et belehúzom, a SYSTEM.CNF legyen a legelső.
A SYSTEM.CNF LBA-ját beállítom 12231-re (jobb gomb, Edit, Fix LBA), a PS2MEDIA.ELF LBA-ja automatikusan 12232-re kell hogy változzon.
Behúzok még egy nagyméretű (4-500 MB) file-t, mert tapasztalat szerint úgy jobban műxik, persze úgy is jó, hogy divx-eket teszel bele. Egyébként csak 8+3-as filenevek használhatók!
Utána File->Save Image, és a kapott image-et kiírom (burn image).
-
#62 Hali!
Egy kis help kéne!
Letöltöttem a MediaPlayer pro 2-őt.
Kicsomagoltam és 5 könyvtár is van.
DOC , Java , PS2 , PS2linux , VFat és 2 txt file.
A ps2 könyvtár tartalmát felírtam UDF formátumban CD-re (SYSTEM.CNF , ps2media.elf , license.txt-->ezt nem :-D ) ezután a divx-et de nem játszotta le a ps2 :-(
Egyszer kiírta,h ps2 lemez de nem indult el.
pls. help,h melyik könyvtár tartalmát kellene felírnom a lemezre vagy hogy melyik fájlokat!
thx