341
Ps2 Vcd&Divx player help!
-
Kezmur #341 én nagyon örülnék neki, eddie666! -
#340 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1018409116&no=331]#331[/URL] -
djmonkeey14 #339 magyarázza el valaki pls h hogy működik...
kÖsziiii -
babetta207 #338 Hello
Segítségre lenne szükségem. Még most kezdem a Ps2-őt! Láttam hogy a ps2 képes lejátszani MP3-mat,stb.. SMS Media Player-rel. Le is töltöttem da az csak egy .ELF fájl volt és nem tudom hogy mit kell vele csinálni hogy a Ps2 olvassa! Én Pendrive-ról szeretném nyomni. És a gépem csippelt! Ha valaki tudod az segítsen PLS!!!!! -
eddie666 #337 nem tudom szó esett-e az SMS Windows hálózati eléréséről (Samba). Nagyon kiválóan működik, Nem kell DVD. HA van érdeklődés szívesen leírom, hogy hogyan kell.
üdv -
kzotyoka #336 Sziasztok! Kérlek mondjátok el hogyan kell feljuttatni a PS2 media playert a PS2-re! A segítséget előre is köszönöm! -
#335 Privi ment! -
zitara #334 Hello
hogyan kell kiirni mert nem iso a kiterjesztése
Nekem 1.8-as sms playerem van az nem látja a külső vinyót, gondolom azért mert régebbi verzióm van
-
zitara #333 meiket kell leszednem? látom van magyarositása is az is működik vajon -
zitara #332 köszi
de akor hagyom mert ugy látom hogy bonyolult hanem azt mond meg hogyan irjam ki az sms-st hogy bootoljon
-
#331 A készítő weboldala: Link
Indításához valamilyen launcher kell, pl. UlauncElf, FreeMCBoot vagy boot-olni (MC, pendrive) képes modchip.
Kiírhatod lemezre is, de annak speciális menete van, nem csak egyszerűen a fájlt kell magát kiírni. -
zitara #330 Hello
azt szeretném megkérdezni hogy meik a legujabb sms player progi és lehet -e pendrájvrol inditani
-
lowdog #329 valószínűleg azért, mert nem UDF fájlrendszerrel írtad a DVD-t -
SomebodyHUN #328 Hello
Az miért van hogy az SMS-ben ha beteszek egy divx-es filmeket tartalmazó dvd-t akkor az írja hogy: "illegal disk" de ha pendrive-on van rajta a film akkor simán lejátsza? Ha másolt műsoros dvd-t teszek be azt is fölismeri... csak azt nem ha egy olyat amin divx-ek vannak? -
#327 Szerintem is ez a baj...mert rátoltam pendrivera az SMS 2.9est, de így se jó. -
#326 Azért nem 100%, de szerintem olvasófejnek nem tetszik hogy folytatva van. -
#325 Értem.Köszi.Akkor nincs megoldás:(. -
#324 Szerintem az inkább PS2nek nem tetszik, nem az SMSnek. -
#323 *folytattam -
#322 sziasztok
nekem asszem 1.9 van.De ez nem kezeli az olyan DVD-t, amit folytatta.Tehát teszem azt: januárban kiírtam a dvd-re a bakterházat meg a terminátort, és mellette maradt üres hely.Ezt le is játszotta szépen.Februárban szépen hozzáírtam még 2 divx filmet a dvdre.És az utóbbi 2 filmet már nem ismeri fel a SMS.Ez a probléma megoldódott a későbbi(teszem azt 2.9 legujabb) verziókban?Mert ha igen, akkor beszerzem, ha nem akkor fölösleges jó a régi is.
köszi -
lowdog #321 nem. se a felbontást, se az mkv konténert nem bírja.
-
kilcsir #320 valószinü hulyeséget kérdezek: tud az az sms player lejátszani 720p-s videót? -
lowdog #319 végül sikerült megoldani, mégpedig a "synchronization parameter 1" állításával. egy kicsit kísérleteztem a különböző értékekkel, végül "auto"-ra raktam az alapbeállítás helyett, így megszűnt a probléma, ez a menüből a display settings advanced részében érhető el az újabb verziókban (2.4-esen még nem jelentkezett a probléma, 2.8-asban már igen, a kettő közöttiek nincsenek meg nekem) -
bigbigle #318 divx-et hogy tok lejátszani? -
#317 Max annyi ötletem van még, hogy a lejátszás közben hívd elő a menüt (START) és ott tudsz váltogatni a képarányok/méretek között. (Vagy lejátszás közben nyomogatod a négyzet "hotkey"-t.) -
lowdog #316 kösz a tippeket :) a pozícióval nincs baj
én is közvetlenül erről az oldalról szedem le, pont kipróbáltam a 2.9-et mielőtt írtam, mert 2.7 körül kezdtek előjönni a problémák...
ha lesz egy kis időm visszakeresem hogy pontosan melyiknél kezdődött, mert azóta gyakorlatilag minden filmnél ugyanez van, úgyhogy biztos valami beállítási gond van nálam... pedig próbáltam már törölni a konfigurációs fájlokat a memóriakártyáról is, de nem segített... -
#315 Ügyes! -
#314 A menüben (START) lehet állítani a kép pozícióját, ha így se oldódik meg, akkor vagy vársz a következő release-re vagy raksz rá egy régebbit amivel rendesen jeleníti meg.
Csak a péla kedvéért: Nekem régebben olyan problémám volt, hogy egy divx-et amit egy régebbi verzió simán vitt, az újabb nem játszotta le mert azt írta, hogy nem támogatott fájlformátum..... O_O
Itt a készítő weboldala (Eugene Plotnikov), ha kell. :) Itt mindig fennlesznek a legújabb release-ek, illetve írhatsz is neki. -
kilcsir #313 nem teljesen müködik, mert lejön a szikszalag, majd kiprobálom palmatext szalagragasztoval. -
kilcsir #312 sikerült megoldanom azt a problémámat hogy ne csak usb-röl olvassa a filmet, hanem dvd-röl is. szétszetdtem a ps-t és sima mezei szigetelöszalaggal ovatosan beragasztottam 2 mikrokapcsolot. itt vannak képek hogy meik két mikrokapcsolot ragasztottam be. A második kapcsolod vattával mutatja a kép de azt is inkább beragasztottam.
vékony szikszalagokat vágtam hogy a fémhez ne érjen, csak a kapcsolot ragassza be, ez inkább az első kapcsolon tartom fontossnak mivel az melegszik. nagyon ovatosan! Nekem most müködik. -
lowdog #311 jóreggelt!
az SMS újabb verzióival van egy olyan gondom, hogy ha 720p-re állítom a kimenetet (komponensen), akkor filmnézés közben a kép alsó kb 1/10-e elcsúszik.
van valakinek ötlete hogy ez mitől lehet? régen ilyen gondom nem volt, a menüben pedig most is minden rendben... -
#310 A "copied to the clipboard" azt jelenti, hogy vágólapra másoltad, ergó másolás (copy) - beillesztéssel (paste) egyszerűen rárakod a memkarira, de működni csak akkor fog, ha a modchiped tudja a memriakártyáról való indítást. -
onlyhorror #309 tudom,hogy már nagyon lerágott csont,de légyszi valaki segitsen.hiába nem játssza le a feliratokat nekem,mégis fel szeretném rakni a memokártyára az sms-t mert legalább a szinronos filmeket tökéletesen viszi.szóval az sms elf-et átneveztem boot elf-nek és felkúrtam a pendrive-ra.aztán dvd-ről elinditottam a ulauncher-t.majd az mc0-ba csináltam egy new dir.-t,aminek a boot nevet adtam.visszamegyek a mass-ba és nyomok egy r1-et.aztán rányomok,hogy copy és azt irja ki,hogy"copied to the clipboard" és a jobb felső sarokban valami zöld pötty látható...és innentől nem vágom hogy hogy kerül rá a memokártyára.biztos nagyon hülyének néztek,de nagyon örülnék ha valaki kisegitene,és egyszerűen a memo kártyáról bejönne az sms player.. -
red13 #308 Lenne olyan gondom ezel az SMS playerel, hogy most leszedtem egy filmet és elindítom alul elkezdi betölteni majd amikor kész középen a töltési karika(az a piros ami forog és mutatja hogy tölt)megáll és lefagy az egész. Többször próbáltam, de nem megy, pedig sima avi fájl.
A másik, hogy jópár filmnél 1-2 résznél elkezd szaggatni a film olyan 5-10 másodpercig. Ilyen már többször is volt. -
S8DJ #307 ok kösz megnézem hát ha így elfog indulni az USB Advance -
#306 Nem attól függ, hogy mit írsz ki rá, hanem, hogy hogyan és mire. Ha megfelelően írod ki, minőségi DVD-re akkor nem lesz baj. Persze ez még nem garancia arra, hogy a PS2-d nem lesz fejhibás, így ha teheted használj eredetit. :) -
red13 #305 Köszi szépen!
Ha fileket néz az ember dvd-ről akkor rongálja a fejet vagy csak annyira mint egy írott játék? -
#304 Az ő chip-je nem támogatja a lemezcserét. Úgy kel kiírni a filmeket, hogy mellétesz egy SMS Playert, így nem kell ki-be rakosgatni a lemezt. Az egész úgy működik, hogy amikor kinyitod a lemeztálcát és új lemezt teszel bele akkor a PS2 újra ellenőrzi és érzékeli, hogy valami van rajta (jelen esetben filmek), de mivel ezt a PS2 nem kezeli így nem indtíja el. Ez azért van mert ez egy olyan chip lehet ami a bekapcsolás utáni pár másodpercben aktív csak (amíg beboot-ol a másolt cucc), játék/progi futása közben viszont már nem aktív. Szerintem jobban jár az ismerősöd egy USB Pen-nel mert az különféle méretekben is megvehető, nem kell kiirogatni, ha nincs már szükség a filmre akkor a Pen-ről törölhető, illetve a fejet is kiméli, ami ugye a PS2 esetében nem utolsó szempont. -
red13 #303 Sajnos megint itt vagyok XD Ismerősnek akadt egy kis gondja. Bejön az sms player, de amikor felnyitja a ps2 fedelét akkor ezt írja ki: waiting for media(press start to menu). Innen belehet lépni a menübe, de semmi mást nem lehet csinálni. Ha berakja a dvd-ét amin a filmek vannak semmi nem történik. Több dvd-vel kipróbálta. Mi lehet a gond? -
red13 #302 Megoldódott a próbléma :) A usbm-nek kellet egy sys-conf mappát létrehozni :D Köszönöm a segítségeteket. Tovább nem is zavarok.