Sound Blaster Audigy
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Bocs ha rossz helyre írok!
Van nekem egy Sound Blaster Audigy Platinum eX hangkártyám!
Egy kábel kellene nekem ami összeköti a külsõ vezérlõt és a kártyáját!
Az alábbi linken megtekinthetõ! A kisebbik kártyán a nagyobbik csatlakozóhoz kellene a kábel!
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_alkatresz_kiegeszito/hangkartya/sound_blaster_audigy_platinum_ex_0090_5_1_188376124.html
Természetesen megvenném a kábelt!
Ha tud valaki segíteni, kérném hogy erre az emailcímre írjon! E-MAIL: [email protected]
Elõre is köszönöm a segítséget!
Bocs ha rossz helyre írok!
Van nekem egy Sound Blaster Audigy Platinum eX hangkártyám!
Egy kábel kellene nekem ami összeköti a külsõ vezérlõt és a kártyáját!
Az alábbi linken megtekinthetõ! A kisebbik kártyán a nagyobbik csatlakozóhoz kellene a kábel!
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_alkatresz_kiegeszito/hangkartya/sound_blaster_audigy_platinum_ex_0090_5_1_188376124.html
Természetesen megvenném a kábelt!
Ha tud valaki segíteni, kérném hogy erre az emailcímre írjon! E-MAIL: [email protected]
Elõre is köszönöm a segítséget!
Érdeklõdnék, kinek van Audigy1 es karija és Vistat esetleg Sevent használ és mükszik az 5.1 hangfal rendszere rajta!
Nekem nem akarja csak test nél mûködtetni a SW-t + Centert és a Reareket! :(
XP alatt a gyári CDn telepített Surround mixerrel simán aktiválni tudom, de ide nem engedi, hogy azt feltegyem! :(
Nagyon fontos lenne!
Privit is küldhettek! :) Az jobb lenne!
Köszi
XP alatt a gyári CDn telepített Surround mixerrel simán aktiválni tudom, de ide nem engedi, hogy azt feltegyem! :(
Nagyon fontos lenne!
Köszi
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék, kinek van Audigy1 es karija és Vistat esetleg Sevent használ és mükszik az 5.1 hangfal rendszere rajta!
Nagyon fontos lenne!
Köszi<#worship>#worship>
Nagyon fontos lenne!
Köszi<#worship>#worship>
üdv midnkeinek!
melyik boltba lehet audigy 4 oem-et venni bp-en?
(google és az árkeresõk is zsákutcákat mutattak..)
melyik boltba lehet audigy 4 oem-et venni bp-en?
(google és az árkeresõk is zsákutcákat mutattak..)
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Az mitõl lehet hogy újratettem a Windows-t és a hangfal alaphelyzetben sistergõ alaphangot ad???
Eddig nem volt ilyen!
Eddig nem volt ilyen!
Next PC upgrade: 2022
Most hogy így belemerültem multkor találtam egy új driver csomagot ami még az X-fik CD-jén lévõ, audigyhez is használható programokat is felpakolja mindenféle audigyhez 1-tõl 4-ig.
Creative_youppax232sp2.zip - 389Mb - driver + minden creative hangkártya hangoló szoftver (THX, EAX konzol, stb...)
YouP-PAX-Fiv2.36.rar - 38Mb - egy újabb X-fi driveren alapuló driver update az elõzõ csomaghoz
Nah, ha ezeket felcuccolod tuti minden meglesz amit akarhatsz otthonra egy hangkártyához. <#hawaii>#hawaii>
Creative_youppax232sp2.zip - 389Mb - driver + minden creative hangkártya hangoló szoftver (THX, EAX konzol, stb...)
YouP-PAX-Fiv2.36.rar - 38Mb - egy újabb X-fi driveren alapuló driver update az elõzõ csomaghoz
Nah, ha ezeket felcuccolod tuti minden meglesz amit akarhatsz otthonra egy hangkártyához. <#hawaii>#hawaii>
Köszi a CDt már sikerült megoldanom a problémát.
Az számomra nagyon furcsa, hogy a telepítés után egyik program sem akart elindulni.
Mindegyik egy hibaüzenettel kilépett.
Akkor frissítettem a drivereket és aztán már ment minden.
Az számomra nagyon furcsa, hogy a telepítés után egyik program sem akart elindulni.
Mindegyik egy hibaüzenettel kilépett.
Akkor frissítettem a drivereket és aztán már ment minden.
Hát azt nem tudok adni, de ha megfelelnek az Audigy 4 Pro cuccai olyan CD-t tudok neked linkelni HTTP-rõl. Majdnem ugyanaz, van aki direkt ezt teszi fel au1/2-höz mert állítólag szebben is szól vele. Ami neked kell, gondolom THX, EAX, stb. konzol mind bennevan...
Audigy 4 Pro ISO by YouPax
Audigy 4 Pro ISO by YouPax
Hi!
Kaptam egy Creative Audigy 2 ZS kátyát, de sajna nem volt hozzá telepítõ CD.
Tudna vki nekem másolni egy ilyen CD-t?? A kártya szépen szól, de nem minden drivert lehet felrakni a netrõl frissítve.
Elõre is köszönöm...)))
Bye
Kaptam egy Creative Audigy 2 ZS kátyát, de sajna nem volt hozzá telepítõ CD.
Tudna vki nekem másolni egy ilyen CD-t?? A kártya szépen szól, de nem minden drivert lehet felrakni a netrõl frissítve.
Elõre is köszönöm...)))
Bye
Nem biztos, hogy feltétlenül vadonatújat kell venni hangkártyából, ez nem az a gyakran tönkrevágódó hardverelem. Én például nemrég vettem egy Audigy2-est 5000 Ft-ért és minden tökéletes vele.
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
Ma felhívott egy fõnök féle közvetlenül a nagykerbõl és elnézést kért hogy el akartak nekem adni Audigy 4 OEM néven és áron egy Audigy SE kártyát, és biztosított róla hogy (bészélt a bolt tulajával is) pár napon belül kapok egy zacskót amiben tényleg egy Audigy 4 OEM kártya lesz. Innentõl már inkább nem állok neki variálni, lesz egy Audigy 4 OEM...
Állítólag csak az áruvételezésnél basztak el valamit, de ez nem magyarázat arra hogy a zacskóban a driver CD-re meg Audigy 4 volt nyomtatva, tehát mégiscsak ki volt bontva a zacskója is még a nagykerben... Na mindegy, szerencse hogy annyit értek hozzá hogy nem hoztam haza...
Állítólag csak az áruvételezésnél basztak el valamit, de ez nem magyarázat arra hogy a zacskóban a driver CD-re meg Audigy 4 volt nyomtatva, tehát mégiscsak ki volt bontva a zacskója is még a nagykerben... Na mindegy, szerencse hogy annyit értek hozzá hogy nem hoztam haza...
Vegyé' ikszfit.
A tököm kezd kilenni ezekkel a hangkártyákkal.
Meghalt az szemétre valónak termett Audigy SE kártyám, rendeltem helyette egy Audigy 4 OEM-et (tudom hogy nem igazi Au4 panel nélkül, sokkal inkább Au2 value, de nekem az is jó, lényeg hogy hardveresen tudja az EAX-ot, ne csak emulálja mint az Au SE, akkora fasza hangcuccom nincs hogy az a kis minõség eltérés számítson). Ma lehoztaák, bementem a boltba, elémrakták a zacskót, kihúzták én meg csak lestem. Volt benne egy Audigy 4 feliratú CD, meg egy Audigy SE nyákra (olyannyira hogy a nyomtattott felirat szerint a modellszám is megegyezik és nem Audigy 4 van ráírva a vége felé ahogy elvileg illene, hanem simán Audigy mint az SE-re is...). Megnézte az eladó is, a kérésemre levett a polcról egy Audigy SE-t is, megzétük, elsõ átfutásra még a chpiset is tök ugyanaz rajta, a modellszám is megegyezik, ez egy Audigy SE... Berakja egy gépbe, berakja az Audigy 4 feliratú CD-t és lás csodát, feltelpül, kiírja az eszközkezelõben hogy Audigy 4, hát ne basszanak már meg. Odahívta egy másik kollégáját, az is nézi, azt mondja õ is látott már Audigy 4 OEM-et és Audigy SE-t is képen is meg élõben is, de ilyen párosítást még nem. Felhívták a nagykert, azt mondták márpedig ez Audigy 4 OEM. Valahol igazság is kell hogy legyen benne hogy nem csak a zacskóban cserélte ki valaki, mert az összes Audigy ugyanazt a drivert használja, az SE-t és Valuet leszámítva (mert ezek szoftveresen emulálnak pár dolgot)
Most jobhíjján azt mondta nem kell megvennem, rendelhetek helyette valami mást.
Nade mit? Audigy 2 Zs-rõl meggyõztem magam pár napja hogy nem kell, most meg vegym meg, akkor így még a placebó stílusú elégedettség se lehet meg...
Sima Audigy 2-t lehet még kapni itthon?
Meghalt az szemétre valónak termett Audigy SE kártyám, rendeltem helyette egy Audigy 4 OEM-et (tudom hogy nem igazi Au4 panel nélkül, sokkal inkább Au2 value, de nekem az is jó, lényeg hogy hardveresen tudja az EAX-ot, ne csak emulálja mint az Au SE, akkora fasza hangcuccom nincs hogy az a kis minõség eltérés számítson). Ma lehoztaák, bementem a boltba, elémrakták a zacskót, kihúzták én meg csak lestem. Volt benne egy Audigy 4 feliratú CD, meg egy Audigy SE nyákra (olyannyira hogy a nyomtattott felirat szerint a modellszám is megegyezik és nem Audigy 4 van ráírva a vége felé ahogy elvileg illene, hanem simán Audigy mint az SE-re is...). Megnézte az eladó is, a kérésemre levett a polcról egy Audigy SE-t is, megzétük, elsõ átfutásra még a chpiset is tök ugyanaz rajta, a modellszám is megegyezik, ez egy Audigy SE... Berakja egy gépbe, berakja az Audigy 4 feliratú CD-t és lás csodát, feltelpül, kiírja az eszközkezelõben hogy Audigy 4, hát ne basszanak már meg. Odahívta egy másik kollégáját, az is nézi, azt mondja õ is látott már Audigy 4 OEM-et és Audigy SE-t is képen is meg élõben is, de ilyen párosítást még nem. Felhívták a nagykert, azt mondták márpedig ez Audigy 4 OEM. Valahol igazság is kell hogy legyen benne hogy nem csak a zacskóban cserélte ki valaki, mert az összes Audigy ugyanazt a drivert használja, az SE-t és Valuet leszámítva (mert ezek szoftveresen emulálnak pár dolgot)
Most jobhíjján azt mondta nem kell megvennem, rendelhetek helyette valami mást.
Nade mit? Audigy 2 Zs-rõl meggyõztem magam pár napja hogy nem kell, most meg vegym meg, akkor így még a placebó stílusú elégedettség se lehet meg...
Sima Audigy 2-t lehet még kapni itthon?
Nekem azért tetszik ,csak azért lenne fontos, hogy a kártya front-os dugaszába a hallgató front-os, és ne center része kerüljön
Nincs erre vmi program , ami külön külön teszteli a hszórókat, úgy hogy hangokat bocsájt ki és így le tudom ellenõrizné hogy jó hyelyre van e bedugva
Nincs erre vmi program , ami külön külön teszteli a hszórókat, úgy hogy hangokat bocsájt ki és így le tudom ellenõrizné hogy jó hyelyre van e bedugva
Ez ilyen, hangszórótól ne várj igazi térhatást, ott általában pont ennyiból áll a térhatás hogy nem tudod megmondani hogy elõlrõl vagy hátulról, csak azt hogy nem simán oldalról szól mint sima stereóban...
akármilyen sorrendbe Dugdosom szól csak nem tudom hogy elõrõlv agy hátulról, mert dvd-n néztem és eléggé botfülem van
feket=center
szürke=rear
front=fehét
Próbáltam a kártya színei alpján ,de szürkét nem találtam
szürke=rear
front=fehét
Próbáltam a kártya színei alpján ,de szürkét nem találtam
Audigy 4-es kártyáról van szó
Üdv
megmondaná valaki hogy a kártyán hova kell bedugni a 5.1 -es fülest, mert csak -1 -2 -3 , kijelzéseket találtam ( a front rear center helyett) és buta vagyok hozzá mint a föld
Köszönöm
hát örülünk hogy segíthettünk a döntésedben <#vigyor>#vigyor>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nah, kb annyi idõ további olvasgatás után mint ameddig az elõbb gépeltem <#bee1>#bee1> most el is döntöttem hogy nem ér annyit a 2 Zs, mint a 4 OEM, ha jobb is picit ami kétséges akkor is arra most még +10000ret kéne perkálnom, a 4-re meg csak 3000-ret kell ráfizetnem. Inkább jobbra költöm azt a 7000-et ami amúgy se érné meg. Az au2 zs azért drága mert régen csúcskategória volt, ma se olcsó egy 6800GT VGA, pedig itt az olcsóbb és picit gyorsabb középkategóriás 7600GT...
Ohh, valami okos ember aki behatóbban ért a Creative kártyákhoz az segítsen már rajtam. Volt egy szar Audigy SE-m ami leégett, és most valami normálisat akarok intézni helyette (volt még rá garancia, ráfizetek...)
Olyan kártya kéne ami a lehetõ legjobb Creative nyáktákolmány, de nincs hozzá elõlapi panel meg ilyen távirányítós buziságok hogy 2X annyiba kerüljön amit úgyse használnék semmire.
Ezzel ugye az X-fi sorozat kilõve, mert az Xtrem music se épp olcsó, bár még fizethetõ lenne, viszont nincs rajta X-ram, csak az elõlapi paneles Fatalitin, az meg ugye nekem nem kell... (meg már kurva drága is)
MEgörültem hogy egész jó árban van az Audigy 4 OME és azt mondtam olyat jó lesz helyette (bár a garanciázás miatt még vagy 1 hetem van eldönteni), de most kicsit ráolvastam a témára és láttam hogy az Audigy 4 OEM csak egy szoftveresen feljavított Audigy 2 Value. Tehát a 4-es sorozatból sincs igazi funkcionális kártya amihez nem járna elõlapi panel ami ne drágítaná túl (akkor már inkább vennék még 1-2 ezerrel többért X-fi Extrem musicot mintsem au4-et külsõ panellal). Ezután lenne még alternatíva az Audigy 2 Zs, merthát ugye hardveresen is jobb mint az Audigy 2 Value (több cucc van rajta, látszik hogy több anyagot nyomtak bele, nem spóroltak úgy -aranyozott csatik) nincs elõlapi panel, stb. Viszont a Creative.com az Au 4-eknél reklámozza hogy kevesebb CPU-t játék alatt, nameg az Au2 ZS gári driverrel EAX3-as (updatevel 4-es), az Au4 meg EAX4-es. KI tudja hogy magával a hardverrel csináltak-e valamit Au2 Valuehez képes mikor Au4 OEM-ként adják el hogy tényleg jobban vigye a játékokat. Illetve ez igaz drivereknél is, hisz ha marketingcélból így akarja a cég akkor úgy írják meg a drivert hogy ha Au4 OEM-et lát ami hardveresen akár gyengébb mint az Au2 Zs akkor is az elõbbi fog szebben muzsikálni és kevesebb CPU-t enni. Nameg nem igaz hogy semmi nem változott Au2 valuehez képest, mert más a jel-zaj viszony ism az meg ha ugyanazt a nyákot használják anyagi spórlásból, de a leglényegesebb chipek, mint a DAC, ADC (vagy mi :D) és azok amik a kódolást kezelik ki lettek cserélve akkor mégis az U4 a jobb hardver.
Összegezve: Játékokhoz, Mp3-khoz és AC3-as filmekhez a drágább, de picit hardveresen is izmosabb(nak tûnõ) Audigy 2 Zs, vagy a szoftverensen alaposabban is megtámogatott és olcsóbb Audigy 4 OEM?
Olyan kártya kéne ami a lehetõ legjobb Creative nyáktákolmány, de nincs hozzá elõlapi panel meg ilyen távirányítós buziságok hogy 2X annyiba kerüljön amit úgyse használnék semmire.
Ezzel ugye az X-fi sorozat kilõve, mert az Xtrem music se épp olcsó, bár még fizethetõ lenne, viszont nincs rajta X-ram, csak az elõlapi paneles Fatalitin, az meg ugye nekem nem kell... (meg már kurva drága is)
MEgörültem hogy egész jó árban van az Audigy 4 OME és azt mondtam olyat jó lesz helyette (bár a garanciázás miatt még vagy 1 hetem van eldönteni), de most kicsit ráolvastam a témára és láttam hogy az Audigy 4 OEM csak egy szoftveresen feljavított Audigy 2 Value. Tehát a 4-es sorozatból sincs igazi funkcionális kártya amihez nem járna elõlapi panel ami ne drágítaná túl (akkor már inkább vennék még 1-2 ezerrel többért X-fi Extrem musicot mintsem au4-et külsõ panellal). Ezután lenne még alternatíva az Audigy 2 Zs, merthát ugye hardveresen is jobb mint az Audigy 2 Value (több cucc van rajta, látszik hogy több anyagot nyomtak bele, nem spóroltak úgy -aranyozott csatik) nincs elõlapi panel, stb. Viszont a Creative.com az Au 4-eknél reklámozza hogy kevesebb CPU-t játék alatt, nameg az Au2 ZS gári driverrel EAX3-as (updatevel 4-es), az Au4 meg EAX4-es. KI tudja hogy magával a hardverrel csináltak-e valamit Au2 Valuehez képes mikor Au4 OEM-ként adják el hogy tényleg jobban vigye a játékokat. Illetve ez igaz drivereknél is, hisz ha marketingcélból így akarja a cég akkor úgy írják meg a drivert hogy ha Au4 OEM-et lát ami hardveresen akár gyengébb mint az Au2 Zs akkor is az elõbbi fog szebben muzsikálni és kevesebb CPU-t enni. Nameg nem igaz hogy semmi nem változott Au2 valuehez képest, mert más a jel-zaj viszony ism az meg ha ugyanazt a nyákot használják anyagi spórlásból, de a leglényegesebb chipek, mint a DAC, ADC (vagy mi :D) és azok amik a kódolást kezelik ki lettek cserélve akkor mégis az U4 a jobb hardver.
Összegezve: Játékokhoz, Mp3-khoz és AC3-as filmekhez a drágább, de picit hardveresen is izmosabb(nak tûnõ) Audigy 2 Zs, vagy a szoftverensen alaposabban is megtámogatott és olcsóbb Audigy 4 OEM?
7.1, tök jó lenne, ha a hivatalos oldalon olvasnád a termék leírását...
audigy 2 zs az 5.1 vagy 7.1?? mert 2 helyen két féle leírást láttam róla...
lehet az hogy 11e ért (áfával) hozzájutok valahol?? vagy a elirás??
link: http://www.argep.hu/product_321968.html
lehet az hogy 11e ért (áfával) hozzájutok valahol?? vagy a elirás??
link: http://www.argep.hu/product_321968.html
ja és nekem sztereo rendszerhez kellene....nem sok.1 hez.....
és ez annyival jobb mint a négy???
aha..köszi...és kimenetekben mi a különbség??
minél jobb digit kimenet kéne hogy ne romoljon a minöség....az erösítö jó lesz majd az rendberakja a dolgokat a hangkártyától azt várom hogy minimális romlással eljuttatja az erösítömbe (HK lesz)
akkor 2zs?
minél jobb digit kimenet kéne hogy ne romoljon a minöség....az erösítö jó lesz majd az rendberakja a dolgokat a hangkártyától azt várom hogy minimális romlással eljuttatja az erösítömbe (HK lesz)
akkor 2zs?
Az Audigy 4 sima (nem a pro amihez külön elõlapi panel jár, hanem a szólókártyás dobozos/zacskós) olcsóbb 5000-el mint az Audigy 2 Zs, márcsak ilyenek miatt is mert a 2zs-n aranyozott és nem mûanyag dugók vannak, több rajtuk a felforrasztott eszköz ami ránézésre jobb minõséget ígér, de a 4 meg újabb. Vagyis ne így mérlegelj, hogy "elég lesz egy 2zs is", mert drágábbnak tuti drágább és talán minõségre jobb is a 2zs mint a 4.
legfobb kulonbseget a jatekokban venned eszre.... zenere teljesen jo a 2zs ne ezen agyalj hanem hogy fasza hifit vegyel!!
ÉS a A4 és a A2ZS közüll melyik a jobb melyiket válasszam...
Jó lenne digit kimenet (gondolom van mindkettönek ...)
Melyik éri meg jobban?
Jó lenne digit kimenet (gondolom van mindkettönek ...)
Melyik éri meg jobban?
egy durvább (min 160e forintos) hifit akarok venni és mp3 ból hallgatni zenét...milyen hangkárty lenne ideális ?? x-fi? vagy audigy 4 vagy 2 zs?
köszi...eddig csak 28-29 körül láttam
Huhh, megnemmonodom hol láttam 24990-ért OEM (zacskós) X-fit, de nem is terveztem megvenni, így nem ragadt meg bennem.
hol kapod meg enniyért?? áfával ennyi??
A 2 Zs drágább mint a sima 4, és a cucc is jóval több rajta (sokkal több kondi meg mittoménmi ül a nyákon), szóval lehet hogy az jobb is valamivel és nem csak az aranyozott dugaszok miatt kerül majd 5000-el többe, de szerintem vegyél 4-et, rossz nem lehet. Ha meg nagyon parázol rá akkor 24000 körül már X-Fi-t kapsz (persze OEM-et, nem amihez külön külsõ erõsítõ meg keverõ van) ami tuti hogy pár évig elég lesz játékra, de maiaknak végképp tökéletes.
Nekem van egy 2002es sima creative sound blaster 128asom.
Szóval a kérdésem, h ezt érdemes lecserélni, Audigy 2, vagy 4re?
Szóval sokkal jobb lesz a hang?
ÉS ha igen, akkor melyiket lenne érdemesebb a 2-t, vagy a 4-et venni?
Egyáltalán nagy a különbség 2õ között?
Sry a sok kérdésért!
Szóval a kérdésem, h ezt érdemes lecserélni, Audigy 2, vagy 4re?
Szóval sokkal jobb lesz a hang?
ÉS ha igen, akkor melyiket lenne érdemesebb a 2-t, vagy a 4-et venni?
Egyáltalán nagy a különbség 2õ között?
Sry a sok kérdésért!
Én ott basztam el, hogy az Audigy SE nem is Audigy 1 2 vagy 3 (és be se tudom tájolni minek a bitított változata mert már csak a 4 marad az meg túlzás lenne, de az 1-2-3-hoz jó drivercsomaggal nem megy) Nem az audigy 1 butítása mert ez 7.1-es és annak idején csak 5.1-et tudott az eredeti audigy 1 és a 2 újítása volt a 6.1 is. Jó lenne tudni minek a butított változata az Audigy SE mert megkísérelném felkúrni arra. Vagy secund edition?
Ilyet nekem is csinált az SB Live! hangkarim.
A windows telepítéskor rögtön felismerte, alapból mindjárt telepítette, de amikor meg a honlapjáról letöltött driverrel frissíteni akartam, kiírta hogy nincs a gépben Sound Blaster kártya és tegyek bele.
A k.. anyját!
Persze a végén kicseleztem, mert felnyomtam neki egy telepítõ CD-t a SB audity AWE64 driverrel, amire háromszor szarozott, újraindult és a weben is keresgélt, viszont a végére csak beindult. Mint SB Live!
A windows telepítéskor rögtön felismerte, alapból mindjárt telepítette, de amikor meg a honlapjáról letöltött driverrel frissíteni akartam, kiírta hogy nincs a gépben Sound Blaster kártya és tegyek bele.
A k.. anyját!
Persze a végén kicseleztem, mert felnyomtam neki egy telepítõ CD-t a SB audity AWE64 driverrel, amire háromszor szarozott, újraindult és a weben is keresgélt, viszont a végére csak beindult. Mint SB Live!
Ezek a kX Projektes driverek jobbak mint az eredetiek?
A creative weblapjáról lehúztam egy újabb drivert mint a CD-n volt, (nem lehet eltéveszteni, kijelöltem a modellt, felismerte a windows XP-t és a nyelvét és aztán dobott a linkhez) ez elvileg viszi az összes audigyt 1-tõl 4pro-ig, de a telepítõ kidob hogy nem talált megfelelõ hardwert.
A creative weblapjáról lehúztam egy újabb drivert mint a CD-n volt, (nem lehet eltéveszteni, kijelöltem a modellt, felismerte a windows XP-t és a nyelvét és aztán dobott a linkhez) ez elvileg viszi az összes audigyt 1-tõl 4pro-ig, de a telepítõ kidob hogy nem talált megfelelõ hardwert.
Nem tudom mennyire értelmes dolog válaszolni erre a hozzászólásra, de én most hoztam haza egy ilyen kártyát (Audidy SE) és felment magyar XP SP2, de még Windows XP 64.bit edition Englishre is a CD-s driver (2005.08. havi driver)
Hi!
Mi a különbség az Audigy 4 és az Audigy 4 Pro között? Csak a távirányító és a I/O HUB?
Audigy 4 Pro bemutató
Mi a különbség az Audigy 4 és az Audigy 4 Pro között? Csak a távirányító és a I/O HUB?
Audigy 4 Pro bemutató
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
Üdv mindenkinek!
Olyan hangkártyát szeretnék vásárolni, melyet optikai kábelen keresztül összetudnék kötni az erõsítõmmel.
Ajánljatok nekem, hogy melyik jó, annak örülnék a legjobban, ha tapasztalaitokat is megosztanátok, illetve ha valaki használ ilyet az milyen kártáyt ajánl.
Köszönöm!
Olyan hangkártyát szeretnék vásárolni, melyet optikai kábelen keresztül összetudnék kötni az erõsítõmmel.
Ajánljatok nekem, hogy melyik jó, annak örülnék a legjobban, ha tapasztalaitokat is megosztanátok, illetve ha valaki használ ilyet az milyen kártáyt ajánl.
Köszönöm!
akinek AUDIGY2 Zs hangkártyája van és használja a DIGITAL OUT kimenetét pls írjon nekem privátot!
www.creative.com vagy fogsz egy DC++ klienst és letöltöd valakitõl a komplett install lemezét
Oldal 1 / 2Következő →