89
Sound Blaster Audigy Vs. Windows XP.
-
#49 Játékra akkor azongyátok, hogy inkáb Au4et érdemes venni, mint Au2zs-t?
-
#48 Nekem van egy 2002es sima creative sound blaster 128asom.
Szóval a kérdésem, h ezt érdemes lecserélni, Audigy 2, vagy 4re?
Szóval sokkal jobb lesz a hang?
ÉS ha igen, akkor melyiket lenne érdemesebb a 2-t, vagy a 4-et venni?
Egyáltalán nagy a különbség 2ő között?
Sry a sok kérdésért! -
#47 Én ott basztam el, hogy az Audigy SE nem is Audigy 1 2 vagy 3 (és be se tudom tájolni minek a bitított változata mert már csak a 4 marad az meg túlzás lenne, de az 1-2-3-hoz jó drivercsomaggal nem megy) Nem az audigy 1 butítása mert ez 7.1-es és annak idején csak 5.1-et tudott az eredeti audigy 1 és a 2 újítása volt a 6.1 is. Jó lenne tudni minek a butított változata az Audigy SE mert megkísérelném felkúrni arra. Vagy secund edition? -
gogoguru #46 Ilyet nekem is csinált az SB Live! hangkarim.
A windows telepítéskor rögtön felismerte, alapból mindjárt telepítette, de amikor meg a honlapjáról letöltött driverrel frissíteni akartam, kiírta hogy nincs a gépben Sound Blaster kártya és tegyek bele.
A k.. anyját!
Persze a végén kicseleztem, mert felnyomtam neki egy telepítő CD-t a SB audity AWE64 driverrel, amire háromszor szarozott, újraindult és a weben is keresgélt, viszont a végére csak beindult. Mint SB Live! -
#45 Ezek a kX Projektes driverek jobbak mint az eredetiek?
A creative weblapjáról lehúztam egy újabb drivert mint a CD-n volt, (nem lehet eltéveszteni, kijelöltem a modellt, felismerte a windows XP-t és a nyelvét és aztán dobott a linkhez) ez elvileg viszi az összes audigyt 1-től 4pro-ig, de a telepítő kidob hogy nem talált megfelelő hardwert. -
#44 Nem tudom mennyire értelmes dolog válaszolni erre a hozzászólásra, de én most hoztam haza egy ilyen kártyát (Audidy SE) és felment magyar XP SP2, de még Windows XP 64.bit edition Englishre is a CD-s driver (2005.08. havi driver) -
#43 Hi!
Mi a különbség az Audigy 4 és az Audigy 4 Pro között? Csak a távirányító és a I/O HUB?
Audigy 4 Pro bemutató -
#42 Üdv mindenkinek!
Olyan hangkártyát szeretnék vásárolni, melyet optikai kábelen keresztül összetudnék kötni az erősítőmmel.
Ajánljatok nekem, hogy melyik jó, annak örülnék a legjobban, ha tapasztalaitokat is megosztanátok, illetve ha valaki használ ilyet az milyen kártáyt ajánl.
Köszönöm! -
#41 akinek AUDIGY2 Zs hangkártyája van és használja a DIGITAL OUT kimenetét pls írjon nekem privátot! -
Akuma #40 www.creative.com vagy fogsz egy DC++ klienst és letöltöd valakitől a komplett install lemezét -
Akuma #39 nem is tudtam, hogy létezik ilyen probléma :)nálam legalábbis nem létezik :) már sokszor telepítettem újra egész rendszert és nem volt olyan alkalom, hogy ne ment volna fel a drivere -
#38 hali
kaptam egy Creative SB Audigy 2 value 7.1 kártyát de nem kaptam hozá semmi drivert, honna tudonám leszedni? -
imp99 #37 Hi all! Sound blaster live-om van , model száma: sb0100. Van két játékom amiben egyszerüen gondol egyet és elkezd recsegni, próbáltam már sok drivert de egyikkel sem ment eddig azokkal, ha bárkinek van ötletete megoldása plz írjon!
-
#36 Köszönöm szépen! -
BBking #35 Látszik késő van már... -
BBking #34 Az Audigy 1 -nél sajana fen áll a probléma. Bár a 2-es diver-ja moxerral tökéletesen felmegy és müxik... Az Audigy2-nél jó. -
#33 Illetve még annyi, hogy az Audigy 2-s kártyával is fennáll-e ez a probléma?
Köszönöm -
#32 Sziasztok! Felhozom a topikot, hátha valaki tud segíteni.:)
Na szóval holnap kapok egy WinXP HUN verziót SP2-vel fűszerezve. Audigy 1 kártyám van.
Még mindig fent áll a driver probléma? Vagy elfogadja végre a magyar verzió az Install cd-t?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Morpheus -
harczos #31 az xp-m sp1-es -
BBking #30 Még nem próbáltam,lehet,hogy működik winXP_hun SE-vel.Akinek nincs meg,először rakja fel a sp1-et,majd azután próbálja. -
harczos #29 közben megnéztem a #7-beli linket, ami korábban nem jött be. onnan szedtem egy drivert, majd azzal +próbálom (remélem működni fog) -
harczos #28 bazz, nem azt mondom, hogy nem megy föl???????
UGYANAZ A PROBÉLMÁM, MINT #1-BEN!!
nem világos?
most másoljam be?
tessék:
magyar xp, audigy driver, install indul, 97% után kékhalál szerű dolog, de nemtom elolvasni, mert restartol a rencer. ezután beindul a scandisk, csomó hiba keresztcsatolt fájlokról, stb stb, és nem lehet ezután leszedni a félig feltelepített drivert, csak egy winreinstallal (vagy talán egy normális audiodriver-install, de ezt ugye nem tudtam kipróbálni)
szal olyan driver kéne ami magyar xp-re felmegy és nem update (mert angol xp-re minden szó nélkül felmegy)
most már vili???? -
BBking #27 és nem kaptál a kártyához drivert? -
BBking #25 nem tudom mit bénáztok,de a creative oldalán le lehet tölteni a drivereket -
harczos #23 nahh, senki?? -
BBking #22 Nálam lejátszam igaz 98se-Creative PlayCenter-en keresztül.(Audigy1) -
harczos #21 nekem is ugyanez a gondom. drivert sehol nem találok. xp-hez kellene. thx -
#20 Hi!
Olyan problema lepett fel nalam,hogy az Audigy 1 Player hangkartyam nem jatsza le az AC3-s File-okat.Emlekszem, hogy amikor megvettem es feltelepitettem lejatszotta a telepito lemezen levo 4-5db AC3 demot.Mar 4X telepitettem ujra a
Windows ME-t es a hangkartyat a mai napon, de amikor elkezdem a probat rogton Kekhalal. "File name: ctac3(01)+00009E...." hibauzenetet kapom.
Ez a ctac3 file a System mappaban van .vxd kiterjesztessel.Description: Creative AC3 SW Decoder Device Driver.Ha ez megserult akkor ujratelepiteskor miert nem javul meg?
A kartya masfel eves es nem tudom, hogy elromlott-e?
Akinek ilyen kartyaja van probalja mar meg lejatszani Telepito CD-n az AC3 mappaban levo File-kat,hogy nala megy-e.
Bocs,hogy hosszu voltam.Elore is koszi! -
Borg #19 w2k/xp driver link -
#18 Kössz! Az tom' hogy csak stereó lesz, de csak két hangfalon jött a hang... Na mind1 -
TomBond #17 Tökéletesen mindegy hogy hi-fi -ről vagy walkmanról veszel fel ugyanúgy kell eljárnod a fülhallgatón keresztül (persze most nem keverem bele a digitális és egyéb kimeneteket és bemeneteket). Régen én is így csináltam amíg walkman-em volt csak nem hi-fi -m.
A 4.1-es hangfalra nem igazán tudok semmit mondani de hiába szól 4 hangszórón az csak stereó marad. -
Borg #15 www.soundblaster.com ? -
#13 És Walkmanról hogyan lehet összekötni??? A fülhallgató kimenetbe dugjam a madzagot? Ja és 4.1-es hangfalaim vannak! És csak úgy sikerült másolni kaziról hogy csak két hangszórón jött a hang :( Valami 5let? -
TomBond #12 Én úgy csinálom hogy a Hi-Fi (erősítő) fejhallgató kimenetét kötöm össze a Line In bemenettel (szoftvert a Cool Edit Pro 2.0-át használok).
Nálam eddig semmi gond nem volt (kivéve a kábeltörést ami miatt majdnem szétberheltem a Hi-Fi-t
:-D -
Inquisitor #9 Nagyszerü! :)
Akkor már csak Win2000-hez kell driver, ami megy magyaron .... -
Smith #8 Köszi -
Smith #4 gemi: Sajnos nem tudom, mert az analóg kimeneteket használom. -
Smith #1 Sziasztok
Vettem egy Sound Blaster Audigy hangkártyát és sehogy sem tudom felinstallálni Windows XP-ben.
Az install végén, mikor már a drivereket rakja fölfelé a Windows meghal.
Ha tudtok segítsetek. Köszi.
Amúgy az XP magyar.