F1 2002

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A profilod mappáját nevezd át arra amire akarod.

a játékos profiljának megszerkesztésénél van ez a gond...
tom h ez nem vmi nagy dolog de bosszant...

hogyan kell azt megcsinálni h a játékos nevét ki tudjam írni(mert pl michael schumacher nevébõl ennyit enged írni:michael schumach)mit csináljak?
Az f1 challenge 99-02 játékot szerezd be, ahhoz van 2005ös mod is.

Csopi007
Sziasztok!
Nem tudtok a F1 2002 höz olyan kiegészitot ami 2003 má vagy 2004 stb. lehet javitani???
Ha igen légyszi irjátok meg a cimet. Köszi!!!

bazzeg képzeljétek el 353-mal mentem az indianapolisi pályának a célegyenesében a ferrarival erre kivágodik elém egy pöcs aztá fölrepültem már ott voltam a jobb majd bal kanyarba ott a végén lehet hogy valami hiba vót vannak képek ha érdekel valakit 😄
köszi
En ugy vettem eszre hogy ezekhez - F1 2002, F1C - semmifele TV overlays nincs. Legalabbis en meg soha nem lattam.

bocsi elõre is de ha valaki ideges típus ne olvassa tovább a f1 challenge fórum elég kihalt napok múlva válaszolnak. a kérdésem az hogy van e az f1 challenge-hez 2004-es tv overlays? ha van itt f1 challenges akko plz irja le me én nem találtam. és bocsi
akyyy
esküszöm annyival mentem, ráadásul aegy minardival, mutliba, de szerintem valami tudtom nélküli csalás volt...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Csekk disz: http://www.findthelimit.com/f12002/php/db_list_circuit.php?track=16

1:06.117 F1 2002-vel?? Segitsegek, iranyitas?? Ez egy kicsit kamunak hangzik! A legjobb findthelimit-esre is tobb mint 3.5 mp-et vertel?? 😊

#367 plz
akyyy
nekem 1:06:117

indianapolisi pálya csucsok mennyiek nektek nekem 1:11:324
f1 2002-höz vann valakinek német map update ha lehet 2004-es deha nincs jó a 2003-mas is én nem találtm sajna plz segítség
hiddel nem akarok rosszat csak szóltam hogy van. de biztos igazad van.
Sztem addig nem jön ki update, amíg a pályarajzok nem teljesek, az autók már megvannak.

Az egy picit tulzas hogy "osszeszedte"! Osszelopkodta!! Te talan orulnel neki, ha verejtekes munkaddal megcsinalt dolgaidat egy suttyo ellopna es ugy terjeszteni, mintha o csinalta volna?? Ugye, hogy nem? Ponthogy en nem vezetek felre senkit! En szoltam, hogy ez egy gerinctelen kocsog termeke, amit nem kellene reklamozni.

én csak szóltam hogy nektek is tudomásotok legyen róla ez az utóirat
ja és különben nem bántani akarlak de attól hogy össze szedte a cuccokat attól még lehet jó talán nem kell mindenkit félre vezetni lehet hogy valakinek teccik má sorry szal plz ha akarjátok kipróbáljátok ha nem akkó nem ha nem teccik akkor letörlöd ennyi
ja és német map update van valakinek?
jó de addig jó ez is nekem teccik
Na ezt ismerem. Ez egy nagy szar, raadasul a gyerek egy szemet kis kocsog!! A cuccokat egytol-egyig lopta, es ugy csinal mintha o szarta volna a spanyol viaszt!
Ha ram hallgattok ezt a cuccot nem hasznaljatok! Kar az ilyen embert ily modon tamogatni.
Inkabb az igenyessegre torekedjetek, es varjatok meg a CTDP2004-et vagy a 2004RH-t.

http://lvbf1sims.net/main.htm na elég bonyi de aki angolos nem lessz problema benne van a readme file-be.
csak annyit tegyetek hogy ne röktön a f1 2002 mappába másoljátok hanem valahova máshova.elösször a btchrum.exe-köll föl telepíteni. majd jön két file azokat telepítsétek fö mind a kettöt oda ahova a batchrum-ot és amit föl telepítettetek mapból másoljátok ki a dogokat fontos #357
és ha nem jó valami irjatok ide
na a helyzet az hogy f1 challengehez van deeeeeee én átirtam a fájlokat és beillesztettem a játék ba és íme müködik. a kocsiknak elég a kép fájlokat beszúrni a commentárnak simplán bemásolni a trackket meg nem tom demár legalább egy napja azzal szívok de nem jó 😞 a címet minnyá megnézem
akyyy
legalább nekem küld el, énis adtam egy csomót 😊)

címet írnál, ahonnan lejött?
csak mert semerre nincs.

Az F1 Challenge-hez vagy az F1 2002-hoz??
Honnan szedted le?

akyyy
fel kell tölteni valahova. javaslom a galeriát

hogy lehet képet beszúrni ?
nem tom valami 2004 season update. csak az összes kocsi meg pilóta hozzá a commentár. má mondja hogy zsolt baumgartner 😄. pálya frissítés is van benne de atttól kiakad az enyém ha akarjátok nyomok föl pár képet
akyyy
melyik az?

címet plíz!!
köszi.

megvan a kétezer négyes frissítés
jaja a gp4-hez vót. Most mentem egykét kört maxra állítottam mindent elsõ vagyok az utolso körig akkor valami megdobja az autót ott ahol eddig semmi nem történ akko látom 😄 hogy a Baumgartner volt az elsõez nem jó😊
en ilyet csak a gp4-hez tudok. hol lattal 2004-es stilusu feliratozast az F1C-hez??

és valamilyen 2004-es kijelzés mint pl a helyezések meg hogy mennyire van lemaradva ilyen már van hozzá mert csak a f1c-hez láttam plz
semmmi gáz de a f1 2002 -hoz nincs? 😊 ha neked van plz küld el email-be
Ja, most kapcsolok, hogy a 2002-rol beszelsz nem a Challenge-rol.. Bocsi..

Vard meg a 2004RH-t vagy a CTDP2004-et! Azokban tuti benne lesz.

nincs sehol egyhelyen van ott meg roszz
Itt van nehany cim, innen tolthetsz le dolgokat az EA F1 sorozathoz:
http://www.sportplanet.com/emac/
http://www.m4driving.sm/
http://www.bhmotorsports.com/
http://www.racesimulations.com/index.php

és neked meg van az uj williams vagy valakinek az küldje el emilba plz thx
akyyy
nincsen

valami patch van már a f1 20002-re? mondjjuk hogy valoságossab legyen mer nem ragadok bele a kavicságyba meg semmi igaziszal ha van patch akko plz
akyyy
hát ez nehéz elmondani. szóval meg kel csinálni driving schoolt. ha nagyn nem negy, nézzél kódot hozzá

honnan? 😞 bocsi hogy gyökér vagyok de ne mtom 😞
akyyy
niztos regisztiben van benne
te is meg tudod szerezni

mééééééééééééé
Oldal 1 / 8Következő →