Segítsünk egymásnak!!

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
Fórum Fórum jelszó módosítás

Hiba!

A beírt jelszó hibás, ismételd meg újra!

Visszalépés

ezt írja ki a kecseg
mének ?
pedig jól írtam be !!!!!!!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

VinylToy
Kaki volt már?! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lacc
Megettem egy zacskó nápolyit és fáj a hasam jajj jjajj 😞
Guest
Ha téged nem fáraszt, akkor inkább a második. 😊
(Az, hogy nem szabványméret, kizárja azt, hogy létezzen?)

Dzsini
nnnno, help!
16mm-es belsõ átmérõjû egyenes csõ kellene, fa vagy mûanyag... tud valaki segíteni?
szerelvényboltban elhajtottak, hogy nem szabvány méret. higyjek nekik, vagy fárasszak le még néhány boltost?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
Van neki külön honlapja is 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
Gondolom, de akkor miért nem írt ez a bárki?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

VinylToy
Tegnap kellett volna, és hát 10.000-ért más is megcsinálta volna 😊))

Lteebee
10 000.-ért leviszem azt a csokrot😊

Gladiator
na, vki help nekem pls! az a kérdésem, hogy miután regisztráltam magam a tar.hu-n, azután miket kell csinálnom, hogy fel tudjak tölteni képeket, mert nemtom mit kell csinálnom. még kell vmi adminisztráció is, de ha arra kattanok nem fogadja el a kódom vmiért. pedig tuti jó

Dzsini
duma...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
pedig az a korrekt ám...

Dzsini
a viragneked.hu -t nézted már gondolom... többrõl én se tudok

Setup error -14. elírtam, bocs.
GYEREKEK!!! SÜRGÕS segítségre lenne szükségem! DirectX: Stup error - 14
NA! Ez mit takar konkrétan? ÉS hogy lehet a hibát elhárítani? (A hiba a 6 és a 6.1-es verzióknál lép fel.)

Elõre is köszönöm!!
Dynamic
Köszi!Ott volt a másik is egyébként.
"mama helyénmarad", ha így ismerõsebben cseng.
Guest
Dynamic, #145:

Az azbesztmegbasztát elvileg itt megtalálod: http://www.azbeszt.hu/whatsdope/tribute/index.php
A másikat sajnos nem ismerem.
Instict
menj el metróval a nyugatiból a ferenciek teréig. ott szálj fel a piros 173-as buszra, és azzal a végálomásáig, az a bornemissza tér lesz, és 1 utcát kell besétálnod. de csak olyan fél 5 körüli idõig jár asszem a 173-as.

Lteebee
4-es vagy 6-os villamossal a Móricz Zsigmond körtérre, onnan 49-es vagy 19-es villamos.
És még pár perc gyalog.

Persze ha átmész a Deák térre,onnan is villamosozhatsz, vagy a Batyeszról is, bár az már két metró.

Sziasztok!

Arra keresem a választ, hogyan lehet Pesten a nyugatiból eljutni tömegközlekedéssel Kelenföldre, a Hadak útjára!

Remélem tud segíteni valaki(sürgõs lenne).
Köszi!
Dynamic
Sziasztok!
Valahová eltökítettem a marsi 1,2("azbeszmegbasz...","ég a gyertya...") videómat.
Honnan tudnám újra leszedni?
Dzsini
megvan 😊 DJ DSL - Happy Bear

(radiocafe-ék rendesen félrevezettek... de végülis thx nekik)

Lteebee
Az nekemis bejön(persze csak rádión, magamtól biztosan nem).

Mér nem kérdezed meg a rádióban, vagy emailben?

VinylToy
"Az kizárt dolog, mert én nem tudom!" 😊)

Dzsini
továbbra is help! 😊 #134

Dzsini
mindkettõben van gitár...

[HUN]PAStheLoD
haggyá' má!! ha nincs benne gitár nem is érdekel!! 😄
(minden ami S-el kezdõdik az ált. jó pl. Slipknot , sex, slayers of destiny (ez sof2-s klán), SoF 2 😄, super (ez alapból szupííí))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dzsini
(Gotan Project francia-argentin tangozene modern koritessel, Taraf de Haidouks meg roman cigany vilagzene)

de nekem a hepppipipipipiiii erdekeeeel 😊

[HUN]PAStheLoD
jah, az más 😊
/milyen zene ez a Gothan meg a taraf ??/

Dzsini
zene 😊 mármint szóval dallam és ének...

[HUN]PAStheLoD
háát izé ... ezt eszik vagy iszák?? 😊)

Dzsini
a héten hallottam a Taraf de Haidouks és Gotan Project koncerten kitöltésnek, és azóta nem sikerült megtalálni hogy mi lehet az (anno az estFMen is ment talán)..

amit tudok róla, hogy Jean-Michel Jarre Popcorn címû száma alapján van, és a fõ dallamot egy nõi hang énekli, valahogy úgy, hogy:
"happy - py - py - py - py - py - py ..." - a pypy-ket meg a popcorn dallamára... elég újnak tûnt...

segítsetek lécci 😊

VinylToy
Kérdés:

30 perc alatt a föld körül c. mûsornak ki csinálta a zenéjét?

Valaki tud segíteni???

Köszi elõre is! 😊

shaba23
Bár lehet, hogy "elég" lenne egyenlõre csak a VGA. Tanácstalan vagyok!!!
Dzsini
hát... amennyire én értek hozzá.. (bár ezt télleg inkább a hardverben kellene megvitattatnod)
a vidkártyát inkább radeon 9500-9700 mint gf4... a többire ha van pénzed, hajrá, minõségi cuccot vegyél mindenképp...
(a dobozos hang(meg mindenféle)kártyához jár bundle szoftver meg mindenféle földi jó, az oem-hez drót meg driver és kész.)

shaba23
Bár írhatnám a Hardwerbe is, én azért az itteni törzsgárdának tenném fel a kérdést:

Cserélni akarom a gépem. Abit KG-7 alaplap, AMD Athlon 1400, NVIDIA GeFORCE2 Ti, SB 128 van most, ezeket akarom cserélni.

Amit kinéztem: ASUS P4PE Gold alaplap,Intel P4 S478 proci,Club3D GeFORCE4 4600 128MB VIVO videókari,512MB DDR 333MHz és Creative sound Blaster AUDIGY Player 5.1 OEM <--(miben különbözik az OEM hangkártya a dobozostól?)
Asszem ennyi. Cserélni mindenképpen szeretnék, csak a konfigban nem vagyok biztos. Ha van valakinek vmi ötlete azt szivesen olvasnám

Kösz elõre is
Dikki meg aki segített. Kösz a tanácsot, felülírtam, mûködik minden! A játék elsõ részével is megcsináltam, de ott a DirectX-szel van gond (error-14). 6.1-es kell hozzá, de 7.0-ás van feltelepítve. Úgy látszik, nem kompatibilis. De ha azt letörlöm, akkor ott van az error. Mindegy, most már nem zavarlak titeket ezzel.
shaba23
De eddig teljesen jó volt!!!
Minden jött 49.9k-val.
[HUN]PAStheLoD
a ratio-s ftpkell ez a baj.. kell hogy legyen accountod hogy feltölthess hogy ketölthess :'(
dc++ azt csá! 40 k-val "csurdogál" ami kell.

shaba23
Igen!!!
[HUN]PAStheLoD
haha.. ez ismerõs velem is volt! FTP ?

shaba23
Már látom, hogy ez lesz az én topicom
Olyan problémám van, hogy ahonnan eddig töltöttem, ott most állandóan azt írja, hogy hibás a letöltött file. Akkor is ez van ha olyat próbálok amit már sikerült letölteni. de ez csak a csomagolt dolgokkal van így , az nfo-k simán lejönnek!!!!
shaba23
Kösz!!!
Egész OK
Guest
http://www.cdcovers.cc
shaba23
Hol találok Játékokhoz, filmekhez borítót, vagy olyan képeket amibQl csinálhatok???
pl Unreal 2, C&C Generals, Taxi 3
Elég sürgös!!!
THX
shaba23
tegnap XP-t tettem a gépemre, és most a fórumban nem ír hosszú ö meg ü betqt
IdegesítQ, mit tegyek?
Galy
Ért valaki a UNIX-hoz?

Kéne egy kis help: Model scriptet keresek HP Business Inkjet-hez HPUX11 alá!

Na?
Dzsini
a cd-n levõ file-al írd felül a felinstallált .exe-t, és onnan indítsd ne a cdrõl.

Kösz dikki, majd megnézem. Jut eszembe, ha a Cd-n levõ crackból indítom az exét, akkor meg valami dll fájlt nem talál. Na mindöggy, hétvégén megpróbálom.
GregSB
Kösz a tippeket, azóta megnéztem a filmet. Egy win restart segített rajta, de hogy miért, azt már nem értem 😄

Oldal 1 / 4Következő →