24
-
sanyiute #24 hf -
#23 egy érdekes fejlesztés:
link -
SilverStone #22 -
SilverStone #21 -
#20 . -
#15 ok :)))
dagleszedomsz : te meg bekaphatod! eddig mindegyik Bioware jatekot megvettem kiveve a a falloutokat mert azok nem tetszettek! es unom mar hogy az uj jatekok ara 15k FT! -
#14 Megadom neked ennek az Avery gyereknek a mailcímét, ezt talán kérdezd meg tőle...
"Figyu, hány cédés lesz, mer ha sok, akko nem tudom letőteni!" :-) -
#12 haatt bazz engem az erdekelt volna igazan hogy hany CD-s? tehat hogy meg kell majd vennem vagy le is tolthetem.. -
#11 egyaltalan nem egy q3 engine az NWN sot szerintem gyenge!! a 3d-t azert valasztjak (nem azert mert szebb sot rondabb) mert sokkal nagyobb lehetosegek vannak benne! -
#9 A 2D engine-ek kozott tenyleg az egyik legszebb, mondjuk, ez a grafikusoknak is koszonheto.
Azert eloszor nezd meg, hogy nez ki az NWN, aztan bankodj azon, hgy nem infinity :) -
#5 Az mondjuk pozitiv benne, hogy lehet kit-eket választani, de miért épp a mágus kiteket hagyták ki belőle? Azok a legkúlabbak, anno domini a witch volt a kedvencem... -
#4 nekem is ez ugrott be elsőnek. :) -
#3 > ha túl idegesítőnek találod a problémát, még mindig ott van a kardod
hmm, ez tényleg a jó öreg ájszis hozzállás, kis diablós beütéssel. :) -
Draco #2 Csak nehogy ez az "olyasvalami amit senki se varna tolunk" nehogy valami idiota fps vagy rts vagy ilyesmi szar legyen... -
#1 A Baldur's Gate2 után nehéz dolga lesz, de én szurkolok neki.