AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#alien>#alien>
#12709: val.szeg fognak meg tejelni, EU es jenki trosztellenes per meg mindig folyamatban.
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
szerintem az sokszor több volt, mint 1,25 millárd
más: 😄
http://prohardver.hu/tema/amd_athlon_x4_x3_topic_propus_rana/hsz_844-844.html
Saor Alba
"A megállapodás legfontosabb pontja, hogy az Intel írásban vállalta, hogy a jövõben felhagy tisztességtelen piaci politikájával, emellett a múltban elkövetett bûnökért 1,25 milliárd dolláros kártérítést fizetnek az AMD-nek. A keresztlicenc-szerzõdést is felújították, melynek értelmében a cégek a következõ öt évben szabadon felhasználhatják egymás szabadalmait, továbbá az AMD mostantól ott gyárthat x86 kompatibilis processzorokat, ahol akar. Utóbbi kitétel azért fontos, mert az Intel régebben azt állította, hogy a GlobalFoundries, mint kiszervezett cég nem jogosult az x86-os lapkák gyártására."
Saor Alba
Nekem egy játéknál volt ilyen, már nemtudom melyikkel, pattogott a hang, de csak abban a játékban, bár nekem hangkártya van a gépben, egy sima driver ujrarakás megoldotta akkor.
Szal ezt megprobálhatod, ha nemjo, és mielött visszavinnéd a boltba, rakj uj rendszert, hgoy akkor is csinálja-e, és ha igen, akkor nyugodtan visszaviheted, hogy xar jah!
Probálkozz! 😉
Vagy ha ATI vga-d van, azon is van talán hang!
összekontárkodtam egyenlõre a gépet
Mert látom vannak hibrid megoldások is történetesen az Asus-nál.
Csak most egy szintiszta AM3 alaplapot néztem ki.
Légy kreativ..........
All hail the double x!
All hail the double x!
link
"Az eddigi vizsgálódásból az kiderült, hogy az Intel 2002 és 2007 között dollármilliárdokat fizetett ki az OEM-gyártóknak, hogy saját magához láncolja azokat. Amelyik gyártó pedig az AMD processzorai irányába tekintgetett, azzal közölték, hogy nem lesz jó vége a dolognak"
Saor Alba
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Saor Alba
Saor Alba
Egy kérdésem lenne hozzátok, szerintetek az 5000-es radeonok közül melyik éri meg ár/teljesitmény arányban??
Elõre is köszönöm a válaszokat
A 3 GHz-es 945, a 3,2 GHz-es 955 és a jelenlegi csúcsmodell, a 3,4 GHz-es 965 egészen 2010 közepéig lesz rendelhetõ. Mindhárom termék új revíziót kap, melyek megegyezõ paraméterekkel és teljesítménnyel rendelkeznek, csak alacsonyabb TDP fogyasztási osztályba kerülnek. Az elsõ két processzor esetén ez 95 wattot, míg az utóbbinál 125 wattot jelent majd."
(link)

Saor Alba
ゾルターン
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
En meg nem lattam nem BE 720-at ...
ゾルターン