16997
-
hát mekem ez tetszik mert "olcsónak tűnik" meg hát + 2 mag
bár én csak most váltottam nemrég 2 magra és szerintem az is elég egy ideig ha meghúzom egy kicsit...itthon mikorra várható ill mennyibe kerülhet majd ? az 1055t kb. mint a 965 ?
-
Újabb nyolcas: megérkezett az AMD 880G -
"Egy ilyen rendszert lecserélnél 4 magos procira DDr3-as RAMokat kezelő AM3-as foglalatú alaplapra?"
En siman...
-
ha AM3 ready akkor igen. -
nagypite #13571 Eztek az új procik mennek még a régi AM2+ lapokban? -
akkor konkretizáljunk.
Egy ilyen rendszert lecserélnél 4 magos procira DDr3-as RAMokat kezelő AM3-as foglalatú alaplapra?:
alaplap: GigaByte GA-M57 SLI S4
cpu: AMD dualcore Athlon 64 X2 5600+ (2800 Mhz)
4 Gb DDr2 RAM (Geil Black Dragon 800Mhz)
gpu: NVidia Geforce 8600 GT (256mb)
a videokártya fos, azt ne értékeld.
A többit hagynád idénre, vagy cserélnéd? -
persze h ezt mondják, mert nincs is értelme :D úgysem használod ki. akkor meg minek. persze fejlődni kell meg blabla ezt aláírom. :) de jó lenne ha a szoftverek is követnék ezt a rohamot -
Nem rossz ha £80 korul lesz . -
Egyelore csak ezek es 'out of stock'...
link1, link2.
-
Be lehet mar szerezni a Foxconn A9DA lapjat ??? -
AMD-s alaplapok tömkelege érkezik
-
Én aztmár észrevettem, hogy amikor kijön valami uj szériás proci amiben van +2 mag, vagy mindegy, akkor azok akik aztmondják, hogy "semmi értelme", azok pár hónap mulva megveszik, és mindenkinek ajánlják! 
Én most gondolkodok egy Asus Crosshair IV Formula+x6 phenom II-n, de akkor komplett csere kell...(ene)!
De ugyanakkor magambanézve rájövök, hogy mi a faxnak, mikor van kb 3h-m naponta a géphez, akkorsem játszok (najó 1 kicsit)!
-
aki meg olyan munkát végez h kell az erő az úgysem mezei pc-t vesz. szval nem értem hova ez a rohanás. semmi értelme nincs (még) a 6 magos prociknak otthonra. de még a 4 is sok :D -
Nem tudom azok kinek keszulnek. Az igazi Intel-verpistike sem ennyire elvetemult (v. sajnalja ra a lovet), "leragad" egy Korajhet 920-930-nal. Aki meg kevesbe az: Korajhet 870. Utobbi foglalathoz mar nem lesz se proci, se deszka a jovoben de sebaj. Aki munkara hasznalja a gepet megint mas, csak ne mondja nekem senki hogy egy 6 magos keves a munkahoz... :) -
Kétségkívül,de alkalmazások terén (mert sok helyen leugatnak hogy proci nem csak arra van) az intel az atomüberbrutálistencsászár megszorítani sem lehet!Valamit tudnak ott!Igaz mocskos mód drágán.
Aki játékra vesz ilyen intelt az nem normális. -
-
Tudom nem is erről van szó de lehetne már olyan game ami támogatja is a sok magot! -
VGA limit mar 100 eve letezik. Ezt eddig is tudta tudta a 4 magos Phenom II a Korajhet elleneben. -
Hát sajnos ezért utálom a CPU teszteket csak fos szar szintetikus teszt.
Játék teszt meg 2 -3 db game és 800*600-ba.
Jó ez mutatja melyik a jobb proci de ki a tököm tolja ilyen felbontásban?
A másik ami meg volt maxon teszt ott meg olyan egyenes vonal hogy arra szavak nincsenek.Tehát tökmindegy hogy 2xx ezres 6 magos intel vagy 40 ezres 4 magos AMD ugyanúgy megy a game.
Asszem ebből nem lesz 6 magos AMD-m.Akkor inkább maradok ennél még ami van. -
A Turbo Core-rol reszletek: link -
Teszt: Pcgameshardware -
-
Tesztek:
guru3D: link
Legitreviews: link
Hexus: link -
Bemutatkozott az AMD Leo platformja
-
Hi.
"elképzelhető mondjuk h az egyik a flopyé"
Ugy van...
"a leírás szerint viszi az AM3-as foglalatba tervezett procikat is o.O, csak álmodom vagy tényleg viszi ?:D"
Az AM3-as CPU visszafele kompatibilis, van benne DDR2-memoriavezerlo is, igy AM2+ -os deszkaval is mukodik. -
sziasztok, van ez az alaplap: GIGABYTE GA-MA790X-UD3P ( http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ma790x-ud3p_10.html ) és két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. egy, hogy ezen most a leírást szerint egy IDEA csatlakozó van,de ha képre nézek akkor kettőt látok (elképzelhető mondjuk h az egyik a flopyé), személy szerint nekem az lenne a jó ha kettő lenne mert van két vinyóm és egy dvd íróm és mint 3 eszköz ideás. második, a leírás szerint viszi az AM3-as foglalatba tervezett procikat is o.O, csak álmodom vagy tényleg viszi ?:D
előre is köszönöm a válaszokat :) -
Szepen csordogalnak az uj 8** deszkak; 870-es: MSI also readies the 870A-G54 motherboard
Valamint kezdododik az X6-k forgalmazasa: link. Hivatalos start a heten varhato.
-
terhelésen -189 fokos volt folyékony héliummal, de az 6,8-on ment :D van egy videjó róla.
ez a 6,6 ez nitrogénes hűtéssel volt -
lee56 #13547 ~1.8V...
hogy nem robbant fel :D
-
Meghajtottak a vegsokig...
-
6,6Ghz-en ketyegett :)
-
hát ha megküldöd folyékony héliummal akkor elképzelhető
-
hát ha am3 ready akkor belemegy. -
lee56 #13542 ez lenne a sorsa?
-
lee56 #13541 Már amelyikbe.. -
:D -
rumkola #13539 AM2+ba is belemennek a 6 magosak.... -
lee56 #13538 AM2/+ -os alaplapoknak már nincs nagy jövője, ha olyan lapot veszel, a következő procihoz megint lapot is kell cserélned majd. AM3 -ba elméletileg az AMD next gen "bulldozer" alapú procik is belemennek majd jövőre, de a 6 és 12 magosok PhenomII-k mindenképp, persze akkor ddr3 is fog kelleni. Ahogy solten mondja, attól függ mire használod a gépet, mennyire fontos a proci teljesítmény, ha elég az első generációs Phenom procid, akkor vegyél hozzá valami olcsó lapot, így a ddr2 memóriáid sem vesznek kárba legalább, aztán később újíthatsz egy nagyot, ez tünik a leg gazdaságosabbnak :) -
köszönöm a válaszokat, ha még elbizonytalanodok akkor lehet bombázlak titeket kérdésekkel :) -
Ilyen se letezik sajnos, mert az Am2+ -os CPU-nak nincs DDR3-memoriavezerloje. Ha a CPU-d szamodra elegendo teljesitmenyt biztosit, csak vasarolj hozza egy AM2+ -os deszkat. Egetvero kulonbseg amugy sincs a DDR2/DDR3 kozt.