16997
-
CPU-Z-vel nézd meg, hogy lejátszás közben mennyi a freki + a CPU utilizáció. -
Mi a f@sznak codecpack? MPC-HC mindent elvisz. -
donoki #13853 klite kodek
én is sok éve már csak ezt használom :)
-
A CnQ dinamikusan valtoztatja az orajelet. Tehat bekapcsolva sem akadozik a HD nalam. A Media Player Classic Home Cinema hasznalja a DXVA-t vagyis a videokartya segitsegevel besegit a lejatszasba. Tehat: K-lite codec pack FULL (link) es frissitsd a DirectX-et (link).
-
KMplayer nem elég jó? 
De azt kell hogy mondjam hogy köze van hozzá mert ki-be kapcsolgatom és látni a különbséget!Ha nem megy a CnQ akkor minden HD videó szépen megy, ha bekapcsolom akkor akadoznak! -
CnQ-nak elvileg koze sincs ehhez... K-Lite codec pack full-t ki is probalhatod. Media Player Home Cinema-t is tartalmazza. -
Aaakkaaadoooziiik
Így belassul sokszor a hang meg elmegy a kép a hangtól elcsúszik a francba!
-
Tenyleg, most melyik? :) Akad/fagy? :) -
donoki #13847
-
Szívesen, nincs mit. Amúgy az az alaplap, amit linkeltél biztos jó, ha már egyszer ezzel a funkcióval reklámozzák. -
janihunk #13845 Aham nemsemmi köszi a felvilágosítást. -
Na idefigyelj, az eredeti kérdésed ez volt:
"Sziasztok szerintetek ez:AMD ATHLON X2 240 AM3, x4 ezhető?"
Erre a válasz az hogy nem. Aztán elkezdtél értetlenkedni, elmagyaráztuk, hogy miért nem. Aztán jöttél ezzel processzorral, ami már a megjelenésekor sem volt jó vétel, a 4 magosításra kicsi a valószínűsége + kapsz egy 125W TDP-s processzort, amit nem győzöl majd hűteni. És nem Phenom X2-ből lett butítva, mert effektíve ő maga a Phenom X2 (csak az elvtársak az AMD-nél akkor még nem tudták, hogy a L3-mat tartalmazó Athlon az Phenom), hanem Phenom X4-ből. -
janihunk #13843 Agena B3:
Athlon X2 7550 7750 7850 BE:
4 magosítható
Ez egy Phenom x2 ből lett lebutítva már bocs. -
Akkor most döntsd el mit akarsz:
- Bekapcsolod a C&Q-t akkor kifagy a lejátszóprogram
- Aktivált C&Q mellett akadozik a lejátszás
Szóval tanulj meg fogalmazni. -
Ezen mit nem értesz?
Ha megy a Cool & Quiet akkor a HD videók legyen az sima film vagy Youtube videó akadoznak!Ha kikapcsolom ezt az energia takarékos módot akkor megy minden rendesen! -
Mit nem értesz ezen? 2, II, 10 azaz kettő mag van rajta. Nem 3, nem 4, hanem 2. Nincs mit feloldani. A Rana magos X3-akat lehet négymagosítani, meg a Phenom X2-ket, ahogy már említve volt + ezt az egy darab procit. -
janihunk #13839 Igen viszont ez Athlon X2 7750 Black Edition biztosan jó négy magosításra ha nem hibás valamelyik. Mert nem csak hiba miatt tiltanak le magokat hanem azért is mert a 2 magos olcsóbb és jobban viszik. Engem most az jobban érdekel hogy a lap amit belinkeltem #13835 képes-e arra hogy feloldja a magokat. -
Az Athlon II X2, eleve 2 magos CPU-nak lett gyartva... Fizikailag tehat KETTO DARAB MAGJA van. Azokat tudod 4 magositani ami a "selejt" 4 magos CPU-kbol lettek piacra dobva (pl Phenom II X2...). -
janihunk #13837 Bocsi ezt most nem értettem kifejtenéd kérlek. -
Nem, "fizikailag" 2 magos CPU, a Phenom II X2 "negy-magosithato"... -
janihunk #13835 Köszi véletlenün nem tudja valaki hogy ez tényleg képese a mag feloldásra: Klikk -
donoki #13834 hardverapro.hu
itt esetleg már 4magosították is. -
janihunk #13833 Esetleg tudnátok nekem olyan oldalt mondani ahol OLCSÓN be tudnék szerezni egy 4magosítható példányt? Előre is köszi -
Nem. -
??? Bővebben -
janihunk #13830 Sziasztok szerintetek ez:AMD ATHLON X2 240 AM3, x4 ezhető? -
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy C&Q bekapcsolásakor miért fagy a HD videó?
-
donoki #13828 Nah.. hol is hallottam én ezt.. a közgáz tanáromtól.. :D minden órán ezt a poént nyomta.. meg ilyen gyökérségeket :D "Meghajtjuk mint Zinger a varrógépet" meg ilyeneket, de ezek full nem voltak viccesek 2x-ra sem, nem hogy 16323271x -
"A mínusz azonban ezúttal egy olyan egyszeri költség számlájára írható, mely a tavaly leválasztott félvezetőgyártó leányvállalatban, a GlobalFoundriesben birtokolt tulajdonhányad értékcsökkenése miatt keletkezett. Mivel ezt nem számítva, üzemi szinten maradt a pozitív mérleg, és a forgalom negyedéves csúcsot döntött, a piac elégedett volt a számokkal."
Sinen van a vallalat mint Jozsef Attila...
-
Solt #13826 "A grafikus processzorokat fejlesztő divízió árbevétele 87 százalékkal, 440 millió dollárra emelkedett. A részleg az időszakban 16 millió darab DirectX 11 kompatibilis grafikus gyorsítót adott el. Mindkét üzletág üzemi eredménye pozitív volt."
Azért ez odab@sz! :D -
Megint veszteséges az AMD
http://itcafe.hu/hir/megint_veszteseges_amd_2010_q2.html
-
A "hod" a burzsuj... :DD -
donoki #13823 az szép :) nekem ennek a kistesója van V3 Black :) Ezzel is meg vagyok elégedve, a kábeleket kéne eltüntetnem meg előre kéne vennem egy kék ledes ventit , aztán minden zsír lenne :D -
abba "köpülöm a vajat" :D amúgy gyertya, kábelmenedzsmentre használom:) -
ott a sarokban mi van a pohárban :D -
Ház: THERMALTAKE V9 Black Edition VJ400G1N2Z
25eFt
cpu hőmérséklet(nem vagyok vmi nagy teszter szal...:P)
(750rpm-en) Idle 33-37ÿC között ugrál. Terhelve(elindítottam AvP-t jatszottam 5 percet) 45ÿC
#13817 - több venti több zaj elv alapján(ami lehet hibás) nekem inkább ez jött be.
#13818 - Köfi:D (egy kis csocsi barna, fehér, és ez a neonzöld amugy..:))
-
donoki #13819 Ez milyen gépház amúgy?
ÉS a procid most idle-ben hány fokos és terhelve? -
Kurtajó a szobád színe! -
donoki #13817 zsírul néz ki 
Bár én a két ventis Noctua-t választottam volna, de ez is pöpec :) -
Hali!
Köszi mindenkinek a segítséget.
Végül is a NOCTUA NH-C12P SE14 szörnyet választottam.
Bár egy monstrum, de nagyon pöpec. 3 fajta csatlakozó van hozzá, az egyik normál üzemmód(1200rpm), a másik low silent(900rpm), a harmadik pedig ultra low silent(750rpm). Én most az ultra silent módban használom, teljesen hangtalan gyakorlatilag, és a proci is lejebb ment 15-20 fokkal.
Egyetlen bibi volt a beszerelésnél, mégpedig az, hogy nekem a ram-on ami van passzív hűtés. Ez gyakorlatilag megduplázza a magasságát, így a hűtőcsövek miatt pont nem akart felfeküdni a procira. Szerencsére a ram hűtőn volt vízszintesen végig egy esztétikai bemarás, ahol is le tudtam törni a "felesleges" részt.
A felső rácsos részt kellett letörnöm:
és így néz ki beszerelve:
fgh