16997
-
steweee #13895 vki le tudná írni, hogy egy amd 7750 X2 processzor + windows xp sp2 párosítással milyen segédprogramokat érdemes feltenni ?
most az amd hivatalos oldalán lévő dual core optimizer van feltéve. látom még chipset gyorsító progit is, meg lehet létezik még más is.
help, plíz ! -
Kisebb-nagyobb árváltozások az AMD-nél -
Solt #13893 És lehet már tudni ezekről valamit? Tervben van egy AMD + ATI (HD68xx) konfig... persze csak, ha van értelme... -
Inquisitor #13892 Mióta egy roadmap-en ott figyelt az AM3r2 foglalat, azóta gyanakvó vagyok ezügyben :(
És igen, jönnek november körül az új chipsetek. -
donoki #13891 tuti nem, max az am3masokban, de lehet, hogy egy teljesen új lapkakészlet fog jönni -
Én meg, hogy menni fog AM2+ lapokban. -
Inquisitor #13889 Azért remélem, hogy a Bulldozer magban megoldják ...
A cache sebességét, a cache méretét (lásd X6 bukta, visszafogja a LVL3 cache), bevezetik a HypertThreading saját verzóját amit kb. 6-7 éve terveznek. -
donoki #13888 hát ez elég nagy kihívás, főleg, hogy az ellenfél sem tétlenkedik :D -
Ami majd jön nem nagyon figyelem ezeket.
Örülnék ha végre már teljesítményben is felvenné a versenyt az intellel. -
donoki #13886 Milyen köv. szériás procikra gondolsz? Bulldózerre? -
Ez a meddig fognak menni igen jó kérdés kb ők sem tudják.
Anno mikor jöttek a 3ghz-es procik akkor is ezt kérdeztük hol a vége jön a 4-5 ghz aztán semmi.Rájöttek hogy nem csak a ghz a lényeg.
AMD köv szériás procijait várom már mert ezek csak árban versenyeznek intel ellen tudásban mögötte kullognak csak. -
donoki #13884 3,5ghz... meddig fognak menni?:D 4ghz? Amúgy ehhez milyen alap hűtő fog járni??
Ezen meg már unlockolható lesz +2mag, és 6magos lesz?:) -
Ütős CPU-kkal készül az AMD az iskolakezdésre -
Csendben megérkezett a Phenom II X6 1075T -
Inquisitor #13881 Momentán egy 960T BE ára jobban érdekelne :)
Vagy egy AM3 r2 lap ára ... -
donoki #13880 én még a Szeptembert, meg a nuni n-t is értem :D -
ebből kb annyit értek, hogy 'Phenom II X6 1075T'
-
Phenom II X6 1075T nun in Preislistungen geführt - Vorstellung im September? -
Hát ha lesz valami említésre méltó egybe proci+vga akkor lehet lesz értelme de ez majd csak jövőre fog kiderülni.DX11-es avsp3-al amit bemutattak az még jó is lehet,pláne ha az egy nagyon gyenge darab volt!
Árra nagyon kíváncsi leszek no meg a tudásukra is.
-
donoki #13876 jah, hát én jövő nyáron tervezek valami új vga-t, vmi hd6xxx-eset.. procit, ramot szerintem nagyon nagyon sokáig nem fogok cserélni.. de egy xbox-ot is be akarok szerezni :o bár elég drááága -
Jovore mar jon az uj architektura (Bulldozer, Lliano), valoszinuleg erdemesebb lesz beruhazni azokra, es akkor e lappal valoszinuleg semmit se kezdesz. A szamitastechnikaban egy honapra elore se tudsz tervezni, annyira valtoznak az arak. Igy foleg nem lehet ahogy csinalod...
Ha valami relative jo aron van, meg kell venni es kesz.
-
Ahogy a mostani dolgokat nézem 4GB ram szerintem jövőre is bőven elég lesz.4 magos procikat sem használják ki rendesen a játékok szóval jövőre a 6 magos proci véletlenül sem lesz elavult játékokra.
VGA-ról nem mondok semmi mert jön egy esetleges újabb elbaszott engine és lőttek is a szuper VGA-nak!
Valamikor jön majd az nv 384 steam procis új GTX-e olyat szeretnék ha az ára is baráti lesz.Ha nem marad a sima GTX 460 valamilyen OC már elég jó áron vannak.
(Szóval ha GTX 460-am lesz akkor számomra már most elavult mert elég sok game nem megy rajta max grafikán full HD-be)
De ez van azért hogy minden menjen fullosan nem akarok kiadni 300ezer fölötti pénzmennyiséget!
Így is ami fel van írva 220k ami nagyon sok. -
donoki #13873 jövőre meg már amit oda beírtál az már rég elavult cucc lesz.. helyette úgy is mást fogsz venni : -
Van egy érzésem jövőre azért lesz belőle valami!
Csakhát 200ezer ft az 200ezer ft :( -
Gibor #13871 Az örökkévalóságig tartó lista
-
Kösz.Berakom a többi cucc mellé a várólistás txtmbe.
-
link -
Tudnátok valami jó AMD-s alaplapot ajánlani nem arany áron? (25 ezer vagy alatta)
Majd egyszer valamikor X6 1090T-t akarok venni.És jó lenne a PCI-E 16X slotból 2 db ,mert a 8800GT-met megtartom Physx kártyának! -
Allandoan? Ne viccelj... Az AMD-vel kiegyezett, es most az FTC-vel, is a lefizeto es tisztessegesen uzletpolitika miatt tul nagyra nott az Intel hogy a szivas jelei "azonnal megmutatkozzanak"... :DD Amugy is csak kesobb lesz ennek meg a bojtje. Az AMD-t ugyan kifizette, de az az FTC-s ugyhoz kepest aprosag.
Elso pl, hogy szinte a kutya se fogja valasztani az Atomot az ARM-os keszulekekkel szemben (tablet, netbook/"armbook"/stb). Mar nem kell parazniuk hogy az Intel szankcioz... :D -
Az az a jó ebben hogy az intel állandoan csak szív mégse látszik rajta 
Egyedül mi vásrlók szívuk a 150ezer+-os 6 magos intel árakkal
Ezért jó a 75 ezres 6magos AMD! -
Az Intel "kisse" megszivta... :)
Megegyezett az Intel és az FTC
"A szövetség a pénzbüntetésnél is nagyobb csapást mért a Santa Clara-i óriáscégre." -
USB 3.0-s vezérlőt vásárolhat az AMD -
lee56 #13863 Hát igazából azt általánosságban értettem, nem konkrétan a K-Lite-ra mivel azt nem ismerem, de volt már szerencsém hiperszupermega-kodekpakkokhoz, azóta nem használok olyat ami hasonlóan hangzik :)
A KoreaiMediaplayer meg eddig mindent vitt nálam legalábbis, és nem izzasztja annyira a procit se mint más mediaplayer, de azért hiszek neked is :) -
KM playerrel akadt olyan DivX vidi amit a K-Lite-os csomag siman vitt.. :) Es nem akad ossze semmivel. -
lee56 #13861 Ebben csak az a poén hogy a KM-player is mindent lejátszik, az internal kodekeivel összvissz 50mega, és nem szemeteli tele a regisztryt mindenféle kodeknyúlvánnyal, és nem akad össze más programokkal :) (na de off off mostmár :D) -
Nem vagy hulye, csak van turelmed vele tokolni... 
(amugy a K-lite is total testreszabhato, egy qrvanagy listabol kivalaszthatod mire van szukseged) -
MPC-HC + Quick Time Alternative + FFDShow (Tudom én vagyok a hülye, hogy külön instalállom őket) -
AMD: Bulldozer és Ontario hírmorzsák -
Mert nincs olyan video amit le ne jatsszon, pl. azert... Meg az alma gagyi quicktime-jat is...
-
donoki #13856 mert kell és kész... abban is van mpchc, jó ez így