16997
-
Hello, a BIOS update remek otlet. -
Locna #13974 Üdv!
A minap beraktam a 6000+X2-m helyett egy 7750+X2-t de sajna meg sem nyikkan vele a gép. Az alaplapom egy Gigabyte GA-M55S-S3 v2. szerintetek elég lenne egy bios update vagy ne is próbálkozzak vele, mert nem fog menni a dolog? Elviekben a lapnak vinnie kellene.
Üdv!
Locna -
Az miért van hogy az X6 1075T és az X6 1090T egy árban van?
Ebben az esetben ki az a hülye aki a "lassabbat" veszi? -
Mini-ITX-ben is utazik az első Fusion -
szoliver95 #13971 Kössz a tippeket, tettem Dual-core optimizert, vírusirtót, és mintha jobb lenne!
-
Ja, és abszolút nem eszi a gépet, mint minden más böngésző. -
És ne mozillát használj, hanem inkább maxthon -t, 1000x gyorsabb, biztonságosabb, és százféle lehetőséget nyújt minden más böngészőhöz képest. reklámokat, kukikat előugró ablakokat egyet se jelenít meg, és töröl minden böngészési előzményt azonnal.
Keresd a mx_2.5.1.4751.exe-t, mert szerintem az a legjobb. -
Hello. Telepits a Windows 7-et. Ha nincs lehetoseged ra akkor rendszer ujratelepites, NOD-ot mellozd, a Microsoft Security Essentials tokeletes, ingyenes es alig eszi a gepet. Ha tovabbra is maradsz az XP-nel, installald a dual core optimizert, Es a CPU drivert: link. -
szoliver95 #13967 Sziasztok! Nekem van egy AMD Athlon 64 X2 3800+ (2Ghz) procis, Integrált Nvidia Geforce 6100 VGA-s gépem, 1Gb rammal amiből a vga levesz 64mb-t...
Hiába hogy Dual Core, a teljesítménye siralmas... (mozillába 2 lap ha meg van nyitva beállogat, stb.) Hogyan tudnék ezen javítani? NOD32 szerint vírus nincs, jelenleg 60gb hdd-vel, amiből 45gb szabad, Windows XP-t használok. Van valakinek valami ötlete?(Bővíteni 100% hogy nem fogom!!!) -

-
Thermaltake Armor A60 Leo Edition:
-
Inquisitor #13964 Nem néztem hazai árakat, de az X6 1075T is valami 50.000 Ft vagy kevesebb külföldön. Ja és dobozosan ... Nyilván a többiek annyiba se kerülnek, az első X6 proci megjelenéskor volt 60K körül. Nyilván ha megjelenést követő pár hónapban akarsz venni buldozert, akkor sokba fog fájni, de idővel az árak is esnek szépen, meg jönnek a kisebb procik is. -
Inquisitor #13963 Az az X egy egy kifutós Asus alaplap olcsóbbított kiadású verziója volt. A legtöbb esetben kevesebb tartozékkal, de volt olyan lap, ami sajnos másban is kevesebb volt. -
lee56 #13962 Asus M2N-EX
az mi az?
Nézd meg jobban hogy milyen alaplapod van mondjuk ezzel a kis progival (ha zip-est töltesz le, telepíteni sem kell), főleg hogy milyen chipszet van rajta, mert szerény tudomásom szerint ilyen lap nincsen :)
Viszont ha mákod van és rendes M2N-E az alaplapod (mint nekem), akkor nem kell váltanod (még), csak bioszt frissíteni, mert az az egyetlen abból a régi szériából, ami elboldogul a PhenomII-kkel is, köszönhetően az nForce570es chipszetnek. Ha így van akkor már csak procit kell nézned, pénztárcától meg szükségtől függően. (Mondjuk az a 3Ghz-es AthlonII X4 26ezerér erősen best-buy :) )
@ nagypite : Kezdetben biztosan drágább lesz még, aztán majd mennek le az árak lassan, főleg ha jóó lesz, na de nem vagyok jós, se nő :) -
nagypite #13961 A bulldozer a mostani x6 árkategóriába 50-60e lesz kb? -
Nm, kb. fogalmam sincs, nezd meg hogy mennyiert vesztegetik ezeket a hasznalt piacon. Ha gyorsan meg akarsz toluk szabadulni, kinald olcsobban... :) Saccperkabe max. 10k a ketto... -
vicktory #13959 Köszönöm szépen,és még egy kérdésem lenne a mostani procit és lapot mennyiért tudnám el adni? -
link + link vagy: link. -
vicktory #13957 Alaplapra 10-15 ezer között proci 20-25 ezer -
Valami penzosszeget is megemlithetnel. -
vicktory #13955 Értem,és milyen deszkát ajánlasz ez helyett és procit hozzá ?
-
Hello, ha jol latom a deszkad valami regebbi nvidia chipsetes... Ez "nem jo" hir, mert max. Phenom (elso szeria)-ot tamogat. -
Bemutatkozott a Bobcat és a Bulldozer
-
vicktory #13952 Sziasztok.olyan kérésem lenne hogy processzort szeretnék frissíteni jelenlegi alaplapomba ami AM2+-os jelenleg egy 5000+-os x2-es Athlonom van bent kérdésem hogy milyet ajánlotok és hogy a jelenlegit mennyiért tudnám el adni ha beszámítanák segítségeteket meg köszönöm nagyon
-
engem a bulldozer érdeklen, hogy mit fog ez takarni ? egy teljesen új családot vagy ez is phenom lesz ? 6 mag lesz ez is 40 nm vagy kisebb lesz ? -
Hi. Prohardver, Techpowerup, HWSW, stb, stb.
2. Ez tobb dologtol fugg: haziko tipusa, elheyezkedese, ventillatorok elhelyezkedese, mennyisege, kulonbozo komponensek elhelyezkedese, mennyisege, CPU huto merete, elhelyezkedese... :)
A gyarto megadja xy tipusra azt a max. homersekletet amivel meg uzemkepes marad a cpu hosszabb tavon. -
HY.Lenne pár kérdésem.Hol lehetne ilyen lapkakészletes meg ilyen baromságokról olvasni h egy picit képben legyek.meg mi az a keleti híd meg ilyenek?
2.mennyi a terheléses hőmérséklete egy 2magos amd-procinak?pl egy 5200+-nak,húzás nélkül. -
Jövő tavasszal érkeznek az új generációs AMD lapkakészletek -
Solt #13947 
-
"Jövő nyárra full amd konfigot akarok... kurva jót! :D"
Detto... :) Attol fugg hogy jelenik meg a Bulldozer, a hirmorzsak szerint tavasszal. -
Solt #13945 Bezony jól... epekedve várom, hogy mit fog tudni! Jövő nyárra full amd konfigot akarok... kurva jót! :D -
Új négy-, illetve hatmagos AMD processzorok érkeznek
-
Jol hangzik...
-
Solt #13942 Hmmm...
-
Solt #13941 Az derék!!! :) Nem gondoltam volna! Köszi...
-
Eleg jol:
-
lájk -
donoki #13938 :ðð -
Solt #13937 Mielőtt mindenkinek kimegy a vér a hüvelyk ujjából, inkább írjatok valamit arról, hogy a hat magosok, hogy bírják a tuningot... :) -
Dobronski #13936