AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha keresek valamit, én mindig a newegg-re megyek. Ott figyelnek a dolgokra, én még alig láttam ott hibás adatot és baromi jó a keresõ. Most 10 darab AM3+ lap van ott kilistázva, ezek jó része itthon is hozzáférhetõ már.
Onnan indulva, rátaláltam például most erre. Ez is AM3+.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
www.smart-bus.hu
Szokás szerint elöször a felesleges és drága kategória jön majd 990FX/GX chipsettel, a többiek meg utána. Azért nem hiszem, hogy olyan sokaknak életbevágó a 3-4x CF például, a többi újdonságot meg a jobb 980G/980GX és 970 lapok is tudni fogják.
Next PC upgrade: 2022
Az új AM3+-os alaplapok mikor kerülnek itthon a boltokba? Pár helyet találtam ahol kapható, de még elég vérszegény a kínálat...
www.smart-bus.hu
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Ezek a lof*ngnyi kulonbsegek a CPU eltero orajeleibol adodnak. Jatekhoz meg mindig VGA kell es a VRAM a fontos, a rendszere teljesen mellekes. A hulladekul megirt Metro 2033-nal lathato mi a helyzet GPU limitnel. A tobbinel hagytak hogy a CPU ereje dontson, ennek a tesztnek nem sok ertelme van.
Saor Alba
Tudna valaki linkelni olyan oldalt, ahol memóriákat tesztelnek?
Vagy mit kell google-ba beírni hogy kidobjon ilyen oldalt?
Inkább az alap vs gamer memóriatesztek érdekelnének....
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
www.smart-bus.hu
Vagy szerinted az az 1-2 fps néhány játéknál, az valami? Ugyanmár...
Mint ahogy az 1600MHz-es memóriák se.
Amúgyis, az 1333MHz CL7 gyorsabb, mint az 1600MHz CL9.
az a baj hogy nem tudja ddr3 1600mhz
AMD phenom ii 955 x4 veszem az gyorsabb
AMD 955 gyorsabb
Saor Alba
Van nekem egy AMD Phenom X4 965 BE-m.
Ez támogatja a DDR3 1600 Mhz-t?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy melyiket vegyem?
Intel i3 sandy bridge vagy amd phenom 2 x4 955 ?
Várom válaszotok
"Az AMD most elõször beszélt a Bulldozert érintõ késésrõl is. A vállalat ténylegesen elismerte, hogy az új generációs Zambezi processzor startja augusztusra tolódott, ám elmondták, hogy ez inkább stratégiai döntés volt, azaz a chippel nincs probléma. A második legnagyobb processzorgyártó szerint az eredeti tervben a Bulldozer és a Llano startja pár nap eltéréssel történt volna meg, ami nem kedvezõ a marketing számára. Valószínûleg a gyártással sem lenne minden rendben, hiszen mindkét lapka ugyanazon a gyártástechnológián készül, így a gyártókapacitás szempontjából is nehézségek álltak volna elõ. A magyarázat teljesen logikus, de kérdés, hogy valóban így van-e. Errõl persze nagyon nehéz meggyõzõdni, de az alaplapgyártók szerint az aktuális mintapéldányok könnyedén mûködnek 3,8 GHz-en, és Turbo Core mellett az összes mag jól skálázódik 4,2 GHz fölé. Persze a miérteket talán már nem is érdemes keresni, hiszen a késés ténye már bebizonyosodott, és a potenciális vásárlóknak csak ez számít."
Saor Alba
Saor Alba
Milyen 4 magos procit ajánlanátok kb 25-30 k között?
Most egy Amd athlon x2 dual core 6000+ procim van
Alaplapot kell cserélni? Abit KN9 Ultra alaplapom van
ゾルターン
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Köszi a válaszokoat.
Saor Alba
Ezen kívûl úgy tudom, hogy ha lecserélem a procit, vele együtt le kell cserélni az adatlapot meg néhány hardwert. Ez csak akkor van így, AMDrõl cserélek Intelre/fordítva, vagy minden esetben?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Melyik AMDs procit ajánljátok 20000-30000 forint körül?
De most legalább valóban van okom várni mivel anyagi csõdbe vagyok!
Meg jo lenne vegre valami teljesitmenyteszt, ha beruhaznek gyengebb pilanataimban Intel platformba es a Bull gyorsabb/olcsobb a Sandynel akkor...: <#falbav>#falbav> <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
i5 2500k olyan brutál jó áron van és olyan teljesítménnyel azt amd nem fogja hozni olcsóbban bármibe fogadok veled.
Ezt õk is tudják nemhiába nem hozzák most ki.
Saor Alba
<#rinya>#rinya> Uberfasza, ezert nem vettem meg en is gepet. Meg a vegen az Intelt kell valasztanom? Brr... Urom az uromben hogy Januar ota a Sandy olcsobb lett... <#alien>#alien> Meg vegre kiadtak hozza egy ertelmes chipsetet is (Z68).
Saor Alba
forrás
Nagyon örülök...
Ha ezt tudtam volna már januárban beruháztam volna egy sandy bridge-be.
Júniusnak örültem, nem veszek gépet nehogy ne tanuljak vizsgákra... júniusban végzek vizsgákkal jönnek buldozerek aztán beruházok... erre csak szeptemberbe jön. Akkor felvetül a dolog hogy pár hónap aztán új videó kártya kollekció várható... várjuk meg azt is... <#falbav>#falbav>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"A Bulldozer esetében az AMD csak egy mûködõ mintát mutatott, de lényegében semmi információ nem derült ki róla. A processzorhoz készülõ lapkakészletek viszont elstartoltak, így a mai naptól már szállítják a partnerek az új Socket AM3+-os alaplapokat.
Az AMD jelezte, hogy a legtöbb alaplapgyártó az elkövetkezõ 30 napban kezdi meg az új termékek szállítását. A Zambezi kódnéven emlegetett Bulldozer architektúrára épülõ processzorok is szóba kerültek. Ezek kereskedelmi szállítása augusztusban kezdõdik meg, míg a tömeges ellátás szeptemberben lehetséges. Ezzel lényegében elismerésre kerül a csúszás, mivel a bulldozeres processzorok startja az elõzetes adatok szerint a következõ héten esedékes E3-on lett volna. Az persze elképzelhetõ, hogy a rendezvényen számos adat kiderül majd, de a termékek bevezetése nyár végén esedékes."
Saor Alba