16997
-
#195 and:
iwill XP 333
ez isten lap. -
Kevinke #193 Te melyik bolt árlistáját nézted meg? -
#192 Ja, igen netto... Azaz brutto 27.5. -
Kevinke #191 már úgy érted hogy netto 22 nemde? -
#190 Nos én az ASUS alaplapokat preferálom, már volt dolgom pár gyengébb Abithoz (speciel a KG7-ről eddig nem hallottam semmi rosszat), a prociból szerintem vehetnél erősebbet, az 1800+ most csak 22e ft, nekem is az van... a DDR-t meg vagy 2*256-ot, vagy 2*128-at vegyél, mert kettesével gyorsabbak (legalábbis az ASUS A7V266-E alaplapban), amúgy ha egy fillérrel sem tudsz többet rászánni, akkor nagyon korreket a konfig így is... -
Kevinke #189 illetve 266-os DDR RAM!
Bocsi -
Kevinke #188 ja meg hogy milyen hűtő a frankó rá?
kb 5000Ft környékén -
Kevinke #187 Halihó mindenki! Jó lenne ha véleményt nyilvánítanátok egy konfigról. Most nem arra gondolok, hogy az sz@r vegyél inkább ilyet x-ért meg olyat y-ért! A lényeg hogy jó vagy sem, illetve stabil stb...
Naszóval a konfig:
Abit KG7 alaplap
Athlon XP 1600+
256Mb 233-as DDR RAM
Köszike! -
#186 Szia! Én is pont egy ilyen alaplapot vettem, valamiért néha szórakozik és nem indul újra a gép, csak resetre... nálad nem volt ilyen? ACPI-t kapcsoljam ki a BIOSban?
A másik kérdés: Windows98SE (magyar) van fenn, és edddig kétszer rejtélyesen "elfogyott a memória", de újraindításnál minden OK volt. Ez hardware hiba lehet, vagy esetleg tudtok ajánlani vmi memóriamanager programot?
P.S.: Bocs a láma kérdésekért. :) -
Kevinke #185 na most mi van? Eddig tisztán az AMD-ről volt szó, most meg itt vered a nyálad a gépedre! A supergamez-en biztos pontoznák, de itt tök fölös.
Na mindegy! PEACE!!!!!! -
TheZsenyka #184 Dolgozom is rajta, de ahhoz elég overkill, igen, főleg gémelésre :) -
#182 Nehéz ügy mert a videokártyát a régi cuccod nem hajtja meg az újhoz meg kevéske a régi kártyesz. Attól függ mire használod inkább ha a proci számol többet akkor azt fejleszd előszőr ha inkább játszani szeretnél akkor VGA kártya. Bár pár ezer forinttal több csak a Gef4 Ti 4200 inkább azt érdemes megnézni, jobb kártya mint a 8500-ös. -
TheZsenyka #180 20" Silicon Graphics (Sony Trinitron csöves) agresszió. -
TheZsenyka #179 Konfigom:
AMD XP1800+ / GlobalWin WBK68
MSI K7T 266a USB 2.0
Creative GeForce3 Ti500 64MB
512MB DDR RAM 266MHz
2x75GB IBM 7200RPM HDD
24/10/48 LG CDRW IDE
32x Teac SCSI CD
16/40 Hitachi DVD IDE
Creative Audigy Player
IDE ZIP Drive
Adaptec 2940 UW Adapter
9GB Ultra160 IBM HDD
300W ATX Tower
1.44FDD (!)
Arghh -
TheZsenyka #178 Inkább télire érdemes AMD-t venni, ha nagyon hideg van. -
#177 GlobalWin TAK68 -
#176 Duron 800-> Athlon TB 1200-> AthlonXP 1800+ Ez az én utóbbi másfél éves sorozatom... AMD a király! -
#175 Én mikor kijött a Duron akkor cseréltem le a cerkámat utána vettem tbt mostmeg Xpm van már elég régóta. -
Kevinke #174 Az AMD a király!!!!!!!!
A sok hülye inteles régebben arra verte a nyálát hogy majd a P4 lesz a király, minden procit elsöpör! Na és mi lett belőle? Egy kalap sz@r, és ráadásul drága is. Hogy van az, hogy az AMD képes jó és olcsó procikat gyártani? Minden elismerésem az AMD-seknek! A béka segge alól kezdték (emlékezzetek a szegény K5, K6 szériára) és most teljesen kikupálódtak!!! (Még a Ferrarit is szponzorálják a Forma1-ben!) -
#173 Kicsit lentebb nézz el ide: CPU Hűtő??? -
teknős #172 halk hűtő kéne -
teknős #171 Athlon XP 2000+-ra milyen hűtőt vegyek? -
lordring #170 Helló!
Tegnap vettem egy VIA266a chipsetes lapot,meg
egy Athlon XP1600+-t.
Ma felraktam az WinXp-t,minden tökéletesen menne
,de egy dologtól már megőrülök. A Diamond MX300
hangkártya 3 perc után megáll.Nem fagy le a gép,
vagy ilyesmi csak egyszerűen nincs hang. Az eszköz-
kezelő továbbra is mutatja az eszközök között,szerinte
tökéletesen működik.Próbáltam már másik slotba tenni, a
BIOS-ban foglaltam neki IRQ-t,semmi eredmény.
Vki segítsen,mert vissza leszek kénytelen tenni a celkát. -
#169 Én is most vettem életem első AMD rendszerét, és meg vagyok vele elégedve. :)
MSI K7T266 PRO2 (tudom, nem a legmodernebb, de baszott stabil), Athlon XP 1800+, 512M DDR, egy Inno GeF3 Ti200 128DDR, és király, stabil és gyors eddig. :)
Mondjuk még nem teszteltem, csak Dungeon Siege-et próbáltam, ez minden max állásban 1024*768*32-n olyan 60-70 fps-t produkál. -
#168 Sajna az enyém csak megmutatja, a hőmérsekletet de nem állítható be semmilyen biztonsági kapcsoló...
Pedig a PI-esem (200MHZ-as CPU-val) tudta ezt, de az meg minek...:) -
#164 Az már tényleg sok.
Milyen hűtőd van a procin? -
Nark #163 Létezik olyan segéd progi ami mutatja a proci hömérsékletét.Esetleg le is kapcsolhatná a gépet ha meleg a helyzet. :)) -
#162 siman felrakhatod. -
#160 hat ha nem winxp van telepitve akkor elkepzelheto hogy a 4in1 hianya okozza ezt a problemat ,mivel csak az xp telepiti fel neked ezt.Ha 9x ,me van akkor telepitsd.
De az a matsonic cucc is gyanus nekem.Alaplapon nem szabad sporolni!!! -
#156 Ne sokald ilyen melegbe :)
Amugy nézd meg a többinek is ennyi...
Nekem az 1GHz-es Duronom 40 fokos max, szintén Titan hűtővel.
A hűtő egyébként szuper, ha lehet ne cseréld :) -
#151 Lehet, hogy a RAM a hibás. Esetleg próbáld meg egy másikkal is. -
#150 ITT a TÉMANYÍTÓ...
Semmi érdemleges, csak figyelmeztetek mindenkit elértük a 150. hozzászolást...
Amugy az AMD-m még mindig remek és egyre jobban tetszik :Ð -
#146 Tedd át a RAM-ot a procitól legtávolabbi bankba, mert igencsak előfordulhat. Esetleg ha húzod a procit, akkor próbáld meg alapsebességen... -
[Walaki]D`Lair #145 ááá nem lehet. hiszen a procin ott a hűtés... -
[Walaki]D`Lair #143 tán mert nem túl jó a hővédelme. de ezt haggyjuk.
-
Zozo76 #142 Szerintetek miert "szeret" az AMD leegni, ha megszunik a hutes? -
[Walaki]D`Lair #140 röviden? árdrágító tényező. asztali gépekbe tök fölösleges ECC ramot venni. -
[Walaki]D`Lair #137 amúgy csak példának mondtam a hyundait -
[Walaki]D`Lair #136 de a 68 fok akkor is sok -
[Walaki]D`Lair #135 bravó. samsung... 2 oldalas.... mmmmmm....