16997
-
#754 a cim véga php-nél van -
#753 http://www.tuningnet.hu/tuningok.php tunning magyarul.itt nézz körül. -
#752 nem kell piszkálni a hütő alatt. -
#751 És a grafit biztonságos? Nem kopik le? -
#750 És ezt a procit kb. meddig lehet felhúzni? egy közepes hűtéssel! A márkáját nemtom:(
(de megy olyan 3500 rpm-t)! -
#749 Köszi a hétvégén kipróbálom!:) -
#748 Nézz szét itt: http://www.overclockers.com/ Itt kitűnő angol leírások vannak, de nekem most húznom kell! Csao! -
#747 A processzoron, a mag mellett van egy pár (2x4db) "pötty", amit L1 hídnak neveznek, és a jelölésük is L1. Nos, ezeket kellene összekötni valami vezető anyaggal, jelen esetben GRAFIT, amihez a legmegfelelőbb eszköz egy legalább 10H-s grafitceruza (tervezéshez szokták használni, kb. 70Ft/db :) ), ezt egy irodaszer szaküzletben simán be tudod szerezni. Az összekötésnél vigyázni kell, hogy csak az egymással szemben lévő pöttyöket kösd össze, máshol ne, mert akkor el is baltázhatod a procit... (egyébként ezek a pöttyök eredetileg össze voltak kötve, csak a gyártás során elégették az összekötést LASER-rel, vagy valami hasonló okossággal.)
Ha találok linket szólok, de szerintem ha jobban szétnézel itt a fórumon, itt is megtalálhatod a pontosabb leírást.
Biztos kezet, és soxerencsét! -
#746 És, hogy megy a satírozós módszer? Link vagy egy rövid leírás? -
#745 Ha 100MHz-es FSB-n állítod be 1000MHz-re, azaz 10x100MHz, akkor előtte unlockolni kell a szorzót (pl.: satírozós módszer), külömben nem lehet átállítani 9.5x-ösről... Ha a 133-at nem viszi, akkor meg meg lehet próbálni följebb venni a core voltage-et, ami alapból 1.75V az Athlonoknál, próbáld ki mondjuk 1.8V-n, de ügyelj a megfelelő hűtésre is. Egyébként a KT7-E hivatalosan nem támogatja a 133-as FSB-t... -
#744 HI all!! Lenne egy égető probémám!! Van egy Tb 950 Mhz -es procim+Abit KT7-E alaplappal 382 MB SDRAM, szóval szeretném egy kicsit húzni a procit, de valahogy nem megy! 100 FSB nél átállítom mondjuk 1000 Mhz-re akkor bebootol de marad 950 Mhz-n! Ha meg 133 FSB-n próbálom be se bútol!! Miért? Mi lehet a gond? Előre is köszi -
#741 AMD a király
a sok sznob meg vegyen P4-et dupla, tripla annyiért, azt huzza a farkára -
#734 erdekes kb1 eve van piacon ez a zalman huto amikor megjelent mindenki fujozta hogy deszar, mostmeg egycsapasra dekiraly lett. -
#733 szia Winfos!
én is gondolkodtam ezen a hűtőn, de kétségeim támadtak a ventifelszerelés láttán. nincs neki útban semmi? -
Czibu #730 Már régóta áhítom ugy összerakni a gépem, hogy a winyo zaján kívül más ne zümmögjön a szobámban. (NO COOLER) -
#723 erre nevegyel merget :D
tap tulmelegszik kieg egyket kondi es 12v helyett raenged az alaplapra 220at azt minden periferiat dobhatsz kukaba...
szomszed srac igyjart. igaz neki a tapveni szart be, de nemerdekelte -
Czibu #722 nekem zárt ház mellett sem megy fel 50 fokra, persze egy rézmagos hűtőbortával. S egy 1800+ XP, s még húzás mellett is 50 fok körül marad! -
zero_cool51 #721 nekem nyitott ház mellett a procim alapban 56-57fok, ha megdolgoztatom 62-63 fok. normális ez? (Athlon XP 2100+ - Spire Fridgerock 4000-es fordulatnál) -
Czibu #718 Én is erre lenne kiváncsi, nekem egy 1800+ -os XP-hez kéne! s az Abit Kx7 -en gondolgodom! Milyen ramot ajánlotok bele? valami márkásabb egyoldalasat, vagy jó az Oem-is? (pc2700) -
#717 Sziasztok
Milyen alaplapot ajánlotok tuning célra, ami az újabb Athlonokat is fogadja? -
#716 250 vs 300. -
#715 lecseréltem a 750-es duront 1200-asra,rá egy hónapra behányt a táp.nem to'm van e összefüggés. -
#712 amugy a sima kt7 es szeria nagyon szar volt, es nem is igazan szereti az ujabb procikat, probalj meg biost frissiteni. nekem sokat szamitott a kt7 nel. -
#711 ha gyenge minosegu a tap elofordulhat hogy keves. a valosagban lenyegesen kevesebbet ad le egy tap mint ami ra van irva. minnel dragabb annal nagyobb szazalekban kozeliti meg a rairt erteket :D -
#708 a barton ugynezki 200mhz es fsbt igenyel majd -
hagen #704 Ja, azt tudom. De valamin spórolni kellett. Jól tudom, hogy, ha majd procit cserélek, ebbe a configba a (még nem igazán kapható) 333Mhz-es XP proci lesz a legjobb?
-
#703 ezek passzolnak egymashoz az tuti.Mas kerdes hogy a durci a 100mhz es buszaval nem igenyli a 166mhz es memoriat. -
hagen #702 Akkor valaki megmondaná, hogy ezeknek milyen az órajele, és hogy passzolnak egymáshoz.
ASUSA7V333, PC2700 DDR SDRAM, Duron 1300
Hm? -
Fasee #699 Sziasztok,
Valaki el tudná nekem "szájba rágósan" magyarázni, hogy mit lehet kihozni egy AMD Athlon XP 2000+ és Asus A7V333-as konfigból? Ha ez nem megy akkor, valami linket tud valaki, ahol hasonló stilusban (magyarul: kezdőknek)elmagyarázák mit hogyan és miért... -
#696 Mondjuk egy Nandubot bepróbálnék, bár a doksiját nem olvastam bár kiváncsi lennék...
-
#695 Ami kihasználja, de az sem 100%ban, max 3drender progik plusz komoly számolgató progik amik rendesen meg vannak írva duálhoz, de Q3 meg UT-ben nyugodtan le lehet mondani a 3.2Hgzről! :(
Jah Linux és minyima win2k...
-
hagirez #694 Még nem, mert eléggé friss a probléma, de az érdekelne hogy elképzelhető e, hogy megsérült a procimag? -
#692 hagirez: Triviális kérdés de mégis. Azóta a hűtőt kicserélted? Tipikusan mintha szar hűtése lenne. -
hagirez #691 Re
Van egy AZZA KT3-as alaplapom, rajta egy 1.2-es thunderbird proci. Letört róla a hűtő. Azóta indítás után megy egy ideig, majd lefagy. Ha újra indítom, kiírja hogy "hiba történt a rendszerleíró adatbázisban a windows újraindul és kijavítja a hibát". Meg is teszi, de megint kiírja ugyanezt a hibát és újra és újra és újra.
Ilyenkor kikapcsolom várok 15 percet, aztán elindítom, akkor meg jó egy ideig. Csak játékoknál csinálja ezt, ha win-ban muhogok akkor nem. Most pedig végre a kérdés: Szerintetek csak a proci sérült, vagy az alaplap is? HUHH csakvége lett -
#689 egy hónapja vettem 1200-as duront...a tápom meg most halt be.........................................e. -
Branner Maister #688 Most már megéri duálprocis amd-t venni. 2db 2000+ os 45 körüli áron kapható, ameddi egy sima p4 2g-s van e körüli áron. ha 2 ilyent belenyomatsz már van 3.2 ghz-ed ami gyorsabb a mostani leggyorsabb kapható p4-es nél -
Branner Maister #687 Tegnap óta az XP procik nagy része 50%-on vagy az körüli áron kapható. Legalábbis az államokban. Már csak az a kérdés, hogy iton mikortól lessz ennyi -
hagen #686 Hali!
Nekem van 1300Duron, Asus A7V333, 256MB 333MHz DDR RAM. Nemrég vettem.
Namost, az elején totál instabil volt, amíg rá nem jöttünk, hogy a BIOS-ban a memória-proci frekvencia arányt (vagy mit) nem szabad Auto-n hagyni, és beállítottuk 4:3-ra, azóta minden OK.
Láma kérdés #1: Most akkor milyen is a Duronom FSB-je? 200 MHz? Akkor nem is jön ki a 4:3 arány.
Láma kérdés #2: Érdemes lenne emelni a Duron órajelét (probléma nincs nagyon, bár az UT2003 1024x768 max felbontáson azért szaggat :))? A BIOSban is van egy opció, hogy 1300 helyett valami 1700 körüli Mhz-et lehet állítani.. Ja Spire hűtőventim van.
Előri is köszi, ha valaszoltok. -
izb #685 Nem véletlenül vagy Op:)) -
izb #684 De te nagyon okos vagy,igy kijavitottál!!
Látod,már megérte hogy itt munkálkodsz!!:))
he he