16997
  • K.András
    Nem azt mondtam hogy a 4200-as mx hanem azt hogy a legtöbb emberkének mx-van és ha gf3-omal nem tud játszani doomot akkor gf4-mx-esek sem szoval kiadnának egy olyan játékot ami nem megy Gf4-el akkor viszoint haza is vágta magát a fejlesztö cég,ha meg megy rajta akkor a gf3-al is megy mivel az erösebb mint bármelyik mx4-es...
  • K.András
    #804-#805 tehát venné ha lenne rá pzzzeee...
    De akkor most elmondom, battlefieldet full grafikán 1024-ben játszom és folyamatosan 100fps-körül van, nem tudom miért ne lenne ez erös...
  • K.András
    Ha doom 3-om nem megy GF3-al akkor megeszem a vidokártyát nyilvánosan.Ha jo gép van alatta nincs az az isten hogy ne menjen.Egyébként ha Gf3-al nem lehet majd játszani doom-ot akkor a GF4mx-esek sem fognak játszani, mivel kivétel nélkül joval kevesebbet tudnak mint a 3-asok...
    Nekem egy GF3-om delux van (250/550)egy P4 2.4-el 512 rdrammal nem hinném hogy ne tudnék játszani majd doomal, mivel nincs az a játék amit nem full grafikán nyomok...
  • K.András
    Tény hogy árban jo a kártya, én csak azzal nem értek egyet hogy a GF3-al szivna játéknál!Amugy ha van pénzed akkor érdemes azt venni, de nincsen rossz videokártyája tehát felesleges volna lecserélni!
  • Borg
    Max az újabbakkal, mivel a gef3 nem egy modern, sem a ps sem a vs-ek tekintetében, hátmék egyéb architektúra.
    DOOM3hoz vajmi kevés lesz, ha meg jönnek a DX9esek, akkor főleg.
    Szerintem is abszolut érdemesebb valamiféle R9500asra várni. A pro 55 körül lesz, de lesznek olcsóbb verziók is.
  • K.András
    Mond már el miért is lehet szivni játékoknál GF3-al??
  • kovacsamd
    0.13-as és max. 200 MHz-t, de minek még??????
  • kovacsamd
    de az is lehet hogy a hütő csapágyas lett és nem hüt rendesen!
  • kovacsamd
    az van, hogy az 1.9 GHz.-s érték az Intel processzorokra vonatkozik
  • K.András
    Már minek kéne kicserélnie???
    Te is az a kijött az uj kártya hasra kell esni elötte tipusu gyerköc vagy...
    Olyan sokkal nem tudd többet amiért érdemes volna fillérekért eladni a kártyát, hogy vegyen egy másikat...
  • Falabu #809
    Jaja! Csakhogy én nem bótba veszem!! És így jobban kijön a dolog!!
  • Falabu #805
    Akkor kicserélném!!
  • Falabu #804
    PééééZ kéne!:)))
  • hagirez
    Nekem most a titanium hűtő van fönt, de már indításnál 55-56 fokos a 2000xp magja. Gondolom ez nem jó, pedig a hűtőre azt írták 1.9 Ghz-ig jó.
    Na akkor most mi van?
  • boss
    Van valakinek ECS K7S5A alaplapja? milyen tapasztalatai vannak? vagy van valakinek otlete, hogy milyen alaplapot vegyek egy AMD 1700+ -hoz, vagy egy 950 Duronhoz? Es nem a teljesitmeny szamit, hanem hogy minnel olcsobb legyen, de megbizhato.
  • Falabu #799
    Szerintetek jó összeállítás?
    AMD AthlonXP 1800+, GeForce 3 Ti 200, MSI KT3 ULTRA2 SocketA ATX DDR+ 256 DDR RAM!
  • Lazarus
    a hammer socket 'A' foglalatos lesz?
  • hagirez
    re
    Milyen proci hűtő a legjobb egy amd 2000xp-hez?
    Fontos lenne!
  • Lazarus
    tehát a 2000+ már repeszt rendesen?
  • Mixyboy
    Most asszem vmi olyat olvastam itt SG-en, hogy az Athlon Xp-k also kategoriajaban TB B0 mag nincs, azt majd ezutan fognak beletenni...
    Most megneztem egy arlistat, amin a 2000+ (asszem innen van B0maggal felszerelve) es 2100+ kozotti arkulonbseg 5000 Ft! MHz-ben meg 50körüli...
    Szoval szerintem egy 2000+ -t most erdemes megvenni...
  • Lazarus
    tudtommal a mhz itt nem számít olyan sokat, tehát akkor megéri venni 1700ast most karácsonyra? Szeretném ha legalább 1 évig nem kéne újítani
  • oneal1
    szerintem nincs nagy különbség!!max 200mhz
  • Lazarus
    1700+ és 2100+os proci közt nagy különbség van? csak az a 12000 forint és +5 fps?
  • Mixyboy
    Sajnos konkret konfigokat nem tudok neked ajanlani...
    Ha olcson kene, akkor Abit KX7... Ez kb. 27.000 Es tuti jo, nekem Abitom volt eddig, es bevalt...
    Termeszetesen DDR foglalattal...
    Ezen kivul Asus javasolhato, de meg nem tudok semmit rola... Persze ez is DDR-es es arlistamon csak hangkartyaval van...

Nezz korul www.depo.hu-n! ot van leiras, meg arak...

Sajna DDR technologiat nem ismerem meg nagyon...
    Annyi biztos, hogy jobb, mert 333MHz-en megy...
    Es Double Data Rate-nek a roviditese, es remelem nem tevedek nagyot, ha ugy forditom, hogy ketszeres adatsebessegu RAM... Na, talan ennyi... Csao!
  • Mixyboy
    Hali!
    Segitseg kene... Mivel Ti AMD fanok vagytok (akárcsak én) kis infó kellene, miszerint Ti melyik alaplapot tartjátok jobbnak...
    Abit KX7 vagy Asus A7V333?
    Ezek kozott vacilalok... az asuson kis felarert 6csatornas hangkartya is van..
    persze lehetne hangkartya nelkulit is... nem hiszem, hogy en ki fogom hasznalni ezeket...
    a lenyeg, hogy kinek volt mar a fent emlitett alaplapok vmelyikevel vmi gondja, vagy hianyossaga... esetleg vmi nagy pozitivum...

Koszi mindenkinek! Eljen AMD!
  • Falabu #778
    és most egy illen gépet kb mennyiért lehetne eladni: Athlon Tb 950 Mhz + Abit KT7-E!?
  • Falabu #777
    Jahh!
    Csak alaplap+Proci+hűtés kéne!
  • Falabu #776
    Csá all!
    Szeretnék újjítani! Olcsó gyors gép kéne olcsón!
    olyan AthlonXP 1800+-ra gondoltam + valmi ár/teljesítményű alaplap!! Szerintetek melyik? Jahh és miért jobb a DDR ram?
  • hagirez
    RE
    Ez a #691 levelem folytatása. Vettem egy TITAN TTC-D5T hűtőt felraktam bekapcsoltam a gépet 5-6 másodpercig ment aztán lekapcsolt. Mi lehet a gixer?
  • Lazarus
    ja a ram az 128MB /333MHz BRAND PC 2700 DDR
  • Lazarus
    Üdv!
    Kéne egy korszerű, olcsó és tuti AMD konfig még karácsony előtt :)
    ASUS A7V8X alap
    AMD Athalon XP2100+ cpu
    3*128mb 333mhz ddr ram (magyarázat: ha valamiből 3at veszek jelentősen csökken az ára)
    Ez bruttó 88600 lenne, ennél semmiképpen nem lehet drágább

Szerintetek milyen? Menne úgy mint egy 2.4es p4?
  • Mike
    az agp-s gef2 bekapcsoláskor jó nagy áramfelvételt produkál, és ha nincs feltőltve a kondi, nem indul el
    ez az abit alaplapok egyik ismert baja
  • mad mind
    Igen a túlhúzásban lehet valami, mert tényleg túl van húzva, amúgy egy Ati radeon 8500.
  • Mike
    kérdés, bekapcsolás után ad jelet a monitornak a grafkártya? szóval van kép?
  • Laalee
    ilyet nekem akkor csinalt amikor a celeront felhuzva egy gf2 t kapott a be6-2 es alaplap, akkor de ezt 230w os tappal, visszavettem a tulhuzast utana jo volt, most meg mar a g2 sincs benne :D

a reset utan tokeletesen ment az a gep is. igazabol nemtom mivolt a baja :D mert ha levetem a tulhuzast megjavult, ha kcisereltem egy kisebb fogyasztasu vidkartyara akkor is, szoval a tapra gyanakszok, azert mondtam, de a 350w nak boven elegnek kell lennie. lehet abit betegseg.. :D
  • mad mind
    A táp 350W-os és fél éves sincs és a mérések szerint(alaplaphoz adott tesztprogi)jól megy.
  • mad mind
    Nem is csippant a bios, még hibát sem, csak felpörgeti a vinyót.
  • Laalee
    lehet keves aramot tud elso inditasra adni az alaplap az agp nek. vagy lehet gyenge a tap.
  • Mike
    vagy inkább csak a grafkártya nem indul
  • mad mind
    Van egy abit kx7-es alaplapom 768 Mb 2100-as márkás rammal és bekapcsoláskor nem indul a bios, csak egy reset után.
    CSeréljek biost, vagy szervíz inkább, mert még garanciális.