16997
-
[Walaki]D`Lair #892 Ha nem érted mire írtam az Inteles dolgot akkor hagyjuk....
És anyám nem pofázik... -
#890 én is most vittem vissza codegen 300 asat.. és vettem helyette mercury 300 asat... codegen gyári szar volt-) 5 percet birt...de mire visszaértem elfogyott. hogy van ez?!-) -
#889 Nekem sajna nem. :( -
#885 Van egy újabb bajom, hogy az integrált hangkártya nem engedi, hogy feltelepítsem az SB live-omat. Mindig azt írja a win, hogy Data is invalid. A Biosban letiltottam az integráltat, de még így sem engedi. -
[Walaki]D`Lair #884 Nos én még nem szoptam vele....Szerintem te sem, mert AMD-d van, akkor csak azt nem értem hogy MI A FASZT POFÁZOL????? -
#883 CODEGEN volt a 300-as és Mercury a mostani. -
[Walaki]D`Lair #881 Mert? -
#879 Már megoldódott, csak ugye egy 300w-s tápt raktam bele, az meg nem bírta, és besült. Most beleraktam egy 400-asat, és tök jól megy minden. -
#877 SEGÍTSÉG!!
Tehát van most egy új gépem, teljesen jól ment ADDIG AMÍG be nem raktam a hálozati kártyát (ami már használva volt a régi gépemen, és teljesen jól ment), és azóta csak a ventillátorok pörögnek semmi más! :( Mi lehet a baj? Se a monitor, se a bill, se az egér nem kap jelet. :( -
[Walaki]D`Lair #875 Igen tudok róla...A Claw/Sledge Hammer. 32/64bites támogatással...És impresszív számolási teljesítménnyel... -
#874 nemsoká amd-nek is kijön a 64-bites procija! igen brutál lesz! -
[Walaki]D`Lair #873 ja.Megjelenik az Intel 64bit+HT-s procija és ha lesz ilyen, akkor fog az AMD szopni ha így fojtatja a fejletszgetéseket... -
#872 hmm. Szerintem a HT korántsem olyan nagy technológia, hogy miatta az egész AMD-s platformot hanyagolják a fejlesztők... A 64bitnek sokkal nagyobb jövője van... -
Anee #869 Palomino és négy betüs.... -
#868 A gyáriszáma a procinak ezzel kezdődik: AXDA, a sima Athlon XP-knek (Palo) csak AX-el kezdődött, és utána már szám volt. -
csanal #867 És ha igen, miről tudom ATOMBIZTOSAN beazonosítani? -
#866 Nem tudja valaki hogy mi a különbség a chaintech apogee és a summit között? -
csanal #865 Nna ámbörök!
Monnya mán mög valakki neköm, létözik e mán 2100+ -os xp Thoroughbred (trógbred)magga' , vagy muszáj mögvennöm a palomínóssat?
Ja, februárra tervezem a vásárlást. -
#864 A téma indítója én vagyok, és asszem ott is leírtam, hogy ha nem RAID-es alaplapot vesz, akkor nagyon jó, és megbízható lap, csak a RAID volt szar, 3-ból 3 alaplapon, ezért kellett kicserélni másra.
Több ismerősömnek is van RAID nélküli, és azok stabilak, gyorsak, és szerintem nem is drága, úgyhogy ha nem kell a RAID, akkor nyugodtan vegye meg, ha kell, akkor vegyen bele PCI-os RAID-et, vagy másik alaplapot... -
#860 Ja es brutto 30.000 Ft-nal ne nagyon legyen dragabb, mert csoro egyetemista vagyok... -
#859 Na hali AMD-s fanok. Eddig Egy Intel Celeron 1000-es boldog tulaja voltam, de csak EDDIG! Valtani szeretnek AMD-re, pontosabban egy AMD XP 2000+ -ra 256 Mb 333Hz RAM-al. Kineztem egy ASUS A7V333-as alaplapot brutto 27900-Ft! Szeretnem ha leirnatok a velemenyeteket az alaplappal kapcsolatban, -tudom hogy par hozzaszolassal ezelott mar kerte valaki, de nem igen kapott valaszt-, vagy esetlag javasolhattok mast is ( Club, Abit, Gigabyte...) -
#858 Amit jumperből beállítasz, az úgy van, nincs mese, azt nem bírálhatja felül a BIOS, úgyhogy, ha másképpen nem megy, úgy mindenképpen mennie kell! (persze a szoftveres beállítás kényelmesebb, de nem annyira biztos, ment a hardveres...) -
#856 Nem ismerem az alaplapot (főleg ASUS, ABiT, vagy Chaintek lapokkal foglalkozok), de nem lehetne fixen beállítani az FSB jumperből, vagy switch-ekkel?
Vagy: próbáltál már elemet cserélni, mert énnekem egy régesrégi VIA-s Pentium-II alaplapom csinált hasonlóakat, és az elemcsere megoldotta a gondot. -
hagirez #854 Na újabb fejlemény. ABIT KD7-E az alaplap és ez a biosban külön mutatja a procmag (core) és proc burkolat (surface) hőmérsékletét. Felraktam a hardvermonitort (Eddig miért is nem? abban pedig cpu hő 50 fokot mutat stabilan :-)))) -
hagirez #853 Persze hogy csapágyas, de nem úgy. Szóval jó csapágy van benne na. Ne zavarj össze -
hagirez #851 RE
Na megnéztem a másik gépemben ugyanezt a hűtőt. Abban csak 1600xp van, 7-800-zal többet pörög a venti és a hőmérséklet normális 32 fok. Szerintem ebben lehet hogy gyenge a táp és nem tud elég cuccot felvenni a hűtő. Szerintetek? Segít az ha a monitor nem a tápról megy? Vagy esetleg van még egy tápom és a perifériákat arra kötném. Na? -
#850 thx :) -
#848 Titan TTC-D5TB(TC) jó hűtő? -
K.András #846 Ha nem csapágyas akkor milyen???:D
-
hagirez #845 A hűtő tuti nem csapágyas mert halk. -
hagirez #844 Elírtam na :-) Amúgy pontosan ez van fent szerintem (titan TTC-D5T). Rá is van írva a dobozra, hogy Athlon XP (socket 462). Ezért nem értem. A venti rajta 2400-500-at pörög. Esetleg a táppal lehet valami? -
K.András #843 Igy lesz, különben nem fogják tudni eladni a játékot... -
#841 Hehe:))!!
De GF3-n is kell mennie! Persze nem 1600x1200-ban és max grafikával, hogy elélvezz tőle, de azért közepes grafika talán jólesz! -
#840 Át lehet valahol állítani! -
K.András #836 Minndjárt leszedem és megnézem, fel lehet rakni 1024-be az alphát??? -
#834 Ha jól emléxem akkor 800x600 volt ennyi! Le volt azért szépen bútítva a grafika! -
K.András #833 De most öszintén mi a francnak 800 bot?Sokszor még az a 36 is sok(persze arra gondolok hogy többször agyonlönek :) -
K.András #831 Mennyin megy a te kártyád? -
#829 Maradjatok mán! Nekem most 950-m van GeForce 2 MX 400-al! És A Doom 3-nak az Alpha verziója olyan 15-20 körüli FPS-t produkált!!! Szóval GeForce3 és 4Mx-l is szerintem elmegy majd!! -
K.András #828 Neten nyomom és 36-játékosnál is 100körül van egyszerüen bármi történik nem esik az fps-em le.
!Ki fogom probálni igy is de el fogja vinni(biztos nem 100-al de élvezhetöen, igazábol 30-ig nincs gond),ennél a játéknál egyébként a jo memoria(és sok) többet számit mint bármilyen vidkártya!!!