16997
  • CybearBoy
    És esetleg valaki nem tud olyan AMD hődisszipációs grafikont, mint ez, csak amin rajta vannak az újabb procik is?
  • CybearBoy
    És aminek 333 MHz-ces az FSB-je, az már turirs Thoroughbred?
  • NaNoKuTyA
    már le van véve az oldallap!! ezért nem értem mitől melegedhet ennyire! ezért gyanítom én azt hogy az alaplap méri szarul a hőmérsékletet!! csak erről hogy a csöcsbe bizonyosodhatok meg??
  • CybearBoy
    Üdv!
    Azok az Athlonok, amelyek FSB-je 333 MHz, azok már tuti, hogy az új T-bred magosak?? Menlyik az uccsó Palomino, a 2000+?
  • NaNoKuTyA
    coolmaster silent cooler!!! a leírása szerint jónek kell lennie s procihoz (asszem jóval magasabb órajelű procihoz is ajánlották). én már arra is gondoltam hopgy az alaplap méri szarul a hőmérsékletet! ki lehet ezt valahogy deríteni?? dugjak hőmérőt a provi hóna alá??
  • NaNoKuTyA
    Nálam 60-61 fok körül mozog mondjuk a mikor iszonyatosan aprítok a sof2-ben! az nagyon sok?
  • Borg
    Azért igy nem lehet kijelenteni hogy alatta ennyi felette meg annyi. Teljesitmény függvényében változik az, de a 2000+ra kb a 60 korrekt lehet nagyságrendileg.
  • Csibe13
    AMD proci: 2100+ és alatta 67W, 2200+ felett 77W.
    Olvastam.
  • NaNoKuTyA
    Sziasztok! egy amd athlon xp 2100+ (1,73ghz) -nak milyen hömérsékleten kell futtnia mondjuk egy fps játék alatt????
  • Borg
    Csak vigyázz, mert ha kiderül hogy kevés a tápod, illetve a terhelés miatt ingadozik a fesz, akkor arra az egész rámehet.
    Én igy öltem meg az első 80as barracudámat, régi dtk 235w táp, kissé 13V volt 12 helyet, és 5 helyett meg 5.3V .. holott általában 0.1V eltérés a max ami megengedhető..
  • Borg
    De ki is számolhatod nyugodtan, a neten mindennek megtalálod az adatait, amid van a gépben..

vidkártya kb 20-40W
    hálókárty 5W
    iro 20w
    7200 winyo 20-25W
    alaplap 15-20w
    proci ~60W nemtom..
    ventillátorok 2W/db

meg ami még van..
    pl usb eszközök is zabálnak rendesen, ha nem külső táposak..
  • Looserke
    A 7VAX-en is van integralt LAN es AUDIO en hasznalom is mind a kettot es megy kiralyul minden.Csak meg a 256 RAM melle kellene meg ugyanennyi mert a Battlefieldnek nem eleg
  • Borg
    Attól függ mi van a gépedben még.
    De nagyon valószinű hogy kevés lesz, és az komoly gondokat okozhat.
  • Csibe13
    AMD a legjobb!!!
    Bocs, rámjött...
  • Lazarus
    HA nem akarsz játszani vagy DVD ripelni akkor olcsón összejön
  • akyno
    Kb mennyi pénzre lenne szükségem ahhoz, hogy összerakjak egy multimédiás AMD-s gépet.
    Aki mostanában állított össze ilyet, az kérem jelentkezzen.
    Netezés, letöltés, filmnézés, ilyesmire használnám.
    Üdv.
  • Lazarus
    Jajj vigyázz, nehogy olyat mondj ami eltér a témától.. LOL
  • Looserke
    27.000 rugoert vettem a Bluefish-ben es ez mar KT400-as lap.
  • Looserke
  • Borg
    Nem, valszeg viccből irta a 7VAX elé
  • Looserke
    Gigabyte 7VAX.
  • Cnut
    Milyen deszkát érdemes most venni, úgy 25e-ből? 1700+ alá.
  • izb
    "Az XtremeSystems ismét új rekordot állított fel: 3132 MHz-en tudták stabilan(!) hajtani Athlon XP 2700+-ukat, ami azért nem kis teljesítmény. Azon túl, hogy tökéletes bizonyíték arra, hogy a K7 architektúrában még van tartalék, nem szabad azt sem elfelejteni, hogy bekerültek az eddig csak Intel processzor alapú számítógépek által uralt Futuremark 3D Mark top 5-be 21 085 ponttal."

• l3alF1aKe
    mivel hasonlítják össze?-) egyébként télleg jó-) de csak amig nem veszek nagyobbat.
  • cypher
    Heles...
    E-hónapban jön a kicsike nekem is.
  • Lazarus
    nagyon jól tetted :)
  • [Walaki]D`Lair
    Ahogy gondolod....
  • EOX
    Lecseréltem a 633-as celeronom egy 2600+-ra, a változás óriási,s bár drága volt,de inkább ezt vettem meg, mint ugyanannyiért egy P4-et...
  • csanal
    Winfos!
    Lenne pár kérdésem privát! Hol érlek el?
  • l3alF1aKe
    Ez megint egy olyan kérdés ahol járni kellene a forumokat meg teszteket kellene nézni. szvsz abitból (hamár abit kx7-333, vagy epox 8k9a vagy asus a7v vagy gigabyte 7vax-7vaxp amik ebben az ártartományban vannak.
  • Csibe13
    Ha tuningolni akarsz, de keményen: EPOX-8K9A, de az 40ezer,
    de ha sok, akkor ABIT, mert abban is van SOFT menü!
  • Vik1984
    Nem vagyok olyan profi, hogy olyan programokat írjak, amik mondjuk az i486-os utasításkészletnél fejlettebbek. Nem használok pl. MMX-et (ami mondjuk van K5-ben).

De mondjuk a védett módú programozás jól jön.
  • gabi16
    Hellosztok ! Aszt szeretném kérdezni hogy Amd alaplapból milyet érdemes venni?? Én erre az alaplapra gondoltam !! Alaplap Abit KD-7 ATX Socket-A DDR 400MHz , ha tudtok jobbat szóljatok kb 30000 ft -ért akarok venni ! Ja és egy Athlon xp 1600+ -os procim van ! Minél hamarabb válaszoljatok mert ezen a héten szeretnék venni egyet !!! Köszi !!
  • Spenser
    128 MB DDR 333 Samsung nem túl sok az egy ijjen gépbe miért nem vettél 32 MB DDR 333 ramot ?
    :)
  • [Walaki]D`Lair
    Ügyes vagy.
  • Pheel
    Nem kell?!?!
    Pont ez az a terület, ahol az Isten procija meg memóriája nem elég :)
  • Vik1984
    Csak négy. Amugy "csak" programozgatok, tehát nem kell (még) valami hiperszuper CPU. De azért a kis AMD-m birja eléggé.
  • I.C.ram
    Segítsetek pls.
  • [Walaki]D`Lair
    Derék! Azóta még csak 6 év telt el...
  • Vik1984
    Eccer volt egy AMD-K5 PR100-as procis gépem. Még akkor, amikor nem tudtam, mi az a kimeneti impedacia. Emiatt keletkezett (hála nekem) egy kis rövidzárlat. Puff: alaplap, CDROM, RAM, etc. elszállt, csak a kis aranyos K5-ösöm élte túl.

Eccer meg leállt a hűtés kb. 20 percre. Amikor észrevettem mentem anyámhoz, hogy ezen lehet sütni. Nosza új fan (ventillátor), és 90MHz-n újra működött. Tehát: AMD rúúúúlz, Intel sucks.