16997
-
#1018 egy is mehet bele csak akkor mi ertelme a dual DDR-nek??? a neveben benne van dual DDR:)))))
ha egyet raksz bele siman mukodik -
[Walaki]D`Lair #1017 de CAS 2-vel csak 266-on megy.... -
[Walaki]D`Lair #1016 nem....533... -
#1015 Én csak olyanról hallottam, hogy nforce2ben a ram és a cpu fsb sebessége meg kell hogy egyezzen, úgy lesz a leggyorsabb. De olyanról sehol sem, hogy ebbe is 2 rammodul kell. Különben is, dual ddr, kétcsatornás a memória vezérlője. Pl rambsból kellett kettő, de annak egycsatornás volt a vezérlője. Biztos vagy abban, amit írtál? -
Anee #1014 Corsairs ramok aliencomputersnél vannak kurvamagas ám reális áron..
Nforce 2-be 2 modul kell míg kt400ba elég egy is...költséghatékonyabb a kt400 emellett ha 3-4% lasabb...inkább várd meg a SIS 746DX-es lapokat nforce teljesítményel s alacsony árral -
#1013 Annak effektív 400 MHz-ces az FSB-je, ugye? Mert akkor lehet jobban megéri 354-en járatni a memót cas2-vel. De a legtutibb, ha lefuttatsz ígyis-úgyis egy 3DMarkot. :) -
[Walaki]D`Lair #1012 P4 [email protected] -
#1011 Milyen procid van? -
[Walaki]D`Lair #1010 CAS 2.5, 354MHz-en. CAS 2-n 266....Melyiket használjam? -
#1009 Abit NF7 vs ASUS A7N8X
Nekem eddig csak Abitom volt, semmi bajom nincs velük, meg vagyok elégedve. Előbb-utóbb fel szeretném újítani a gépemet, és ha ez az alaplapi felállás marad addigra is, akkor valszeg nForce2-re szavazok. Ti melyiket vennétek? -
[Walaki]D`Lair #1008 Valódi órajel? Gondolom az FSB-re gondolsz...az 133MHz Az effektív meg ez.....
Asszem CAS-2 es, de minnyá megnézem..... -
Deathcourier #1007 meg agyamat eldobomnak is! -
Deathcourier #1006 Kössz a segítséget Cybe,Dr.Jimbo,legnagyobbsenki meg mindenki! -
#1005 Amúgy nekem is le kéne már cserélnem a KG7esem. Ennek a bios-a van olyan jó, mint az Abit SoftMenu lll? Amúgy azt olvason a honlapon, hogy 400-as memóból 2őt, 333asból max négyet tud kezelni. Meg vagytok vele elégedve? (Mármint az alaplappal?) A Q-Fan az mi is pontosan? -
#1004 Elejétől fogva ezt mondtam. :) -
#1002 azt vegyél! -
Deathcourier #1001 én is úgy tudtam ezért kérdezősködtem!!!Akkor vegyek 512MB Samsungot 333Mhz-st,legnagyobbsenki?elegem van már hogy nem tudok dűlőre jutni!!!! -
#999 használtan vettem kétoldalasat 25ért, hibátlan :) -
#997 CL2-es? Bírja a gyorsabb beállításokat is? -
Deathcourier #996 Na de kifundalák én valamit de egyelöre akkor lehet csak 256Mb 400Mhz-s lessz.Hú hú emberek jan 15.névnapom!!!!!!!!pénz -
Deathcourier #994 Most nem hülyéskedek csak nincs mindenre pénzem Most akkarok Ti4200 innosat vagy Silurot,meg 60-as Barracudát!!!akár áfa nélkül hozom akár nem akkor is sok lóvé!!anyámék is magyaráznak!!!!! -
Deathcourier #992 Mivel lehet húzni ? -
[Walaki]D`Lair #991 Én is szerencsére 400-ast vettem és most megy 354MHz-en :DDD Mondjuk Intelhez amúgyis kell a sávszélesség... -
[Walaki]D`Lair #989 De akkor már érdemesebb 400-as DDR-t venni...Már ha húzni is akarja... -
[Walaki]D`Lair #987 Persze...ME-vel.... -
Deathcourier #986 na akkor szerintem a memória 512 a 333Mhz-s és Samsung!!!! -
Deathcourier #985 na kkor szerintem a memória 512 a 333Mhz-s és Samsung!!!! -
Deathcourier #983 azért nem raktam eddig Xp-t mert végre bejött valami ez a 2000.A 95 és 98 nevetséges már a Millenium szar 1 nap alatt kinyírtam az Xp-t még nem probáltam!!nektek minden megy rendesen? net,játék stb. -
Deathcourier #981 Én 2000prof-ot használok de lehet fogok később Xp felrakni!!akkor állításotok szerint kell az 512 öhhh. -
#979 Ezek a ramok CAS2-esek, bírják a gyorsabb beállításokat, mert ha nem, akkor a 333 MHz-ces a gyorsabb. Amúgy szvsz 512 MB-nál ne vegyél kevesebbet, kell ez, főleg ha WinXP-t is használsz. -
Deathcourier #978 szerinted 256DDR elég 333Mhz-s vagy 400Mhz-s? -
Deathcourier #976 Na ezt láttam a kis könyvbe is!!!!!!!mit jelent a égsz szóról szóra? -
Deathcourier #974 Ez pontosan mit jelent?"core CPU ready" -
Deathcourier #972 33600 Ft áfa nélkül de ez nem a nagykeres ár!!!!!!!!!!!!!!na akkor élég 256(333Mhz-s)?neked milyen géped van? -
#971 Nekem Infineon van, de ez nem valami jó, alapbeállításokkal jó, de MHz emelést sem nagyon bírja, meg a gyorsabb beállításokat sem. Samsungról általában jókat lehet hallani, többit nem nagyon ismerem. Bár hallottam Corsair XMS ramokról, ez állítólag direkt gyorsabb beállításokra lett tervezve, srtapabíró, de árlistákon még nem láttam.
Amúgy mennyibe került az A7V8X lapod? -
Deathcourier #970 Cybe ez meggyőző volt számomra!!!!!!Akkor marad a 333Mhz!!!nem fogok sákbamacskázni.2.7 Gb/s vagy 3,2Gb/s mindegy!!annyira azért nem de ez van.ja és Samsungot,Kingstom?256 elég? -
#969 Amúgy mennyiért vetted a lapot Deathcourier? -
#968 Biztos hogy a most piacon lévő összes XP-t támpgatja. Szerintem a később megjelenők közül is sokat fog még támogatni, csak majd biost kell frissíteni, hogy helyesen kezelje. Nem tudom létezik-e már olyan 400 MHz-ces DDR-ram, ami CL2-es időzítésű, és bírja a gyorsabb beállításokat, régebben (1-2 hónapja) még nem volt, akkor érdemesebb volt egy jobb 333 MHz-ceset venni. Hogy most mi a helyzet nem tudom, kérdezz rá egy boltban. -
Deathcourier #967 Cybe_ez egy hónapos.Egy nagyon fontos kérdés!!érdemes e 400Mhz-s memóriába gondolkodni,megbizható?vagy 333Mhz-s? -
Deathcourier #965 Van nekem egy AsusA7V8x alaplapom,ha a későbbiekben bővíteni szándékozom akkor jó lenne ha ez a lap maradna.tehát a kédés meddig kezeli az Xp procikat?