16997
  • Gerry
    Elvileg lehet állítgatni a dolgokat, mert az ASUS elég jó BIOS-okat csinál, de én SOHA nem vennék SiS-es alaplapot, mert eddig 8 alaplapból 6 botrányos volt, a 2 ami meg rendesen működött, az még 486-os volt...
  • Gerry
    Az alap szorzó: 11,5; de ha unlockolt a proci, akkor tetszőleges...

Ja az előbb elfelejtettem, hogy a SiS-es driverek rendkívül bugosak, és nem szívesen működnek együtt pl.: nVIDIA kártyákkal...
  • Bandee
    Aham, még +gondolom, de mégis : Normálsi a BIOS-a, lehet vcore,fsb.. állítani?
  • Gerry
    Ha még nincsen meg az alaplap, akkor én azt mondom, hogy ne vedd meg, mert a SiS chipset nem igazán tuning barát, sőt nem igazán stabil, lassú, tehát véleményem szerint SZAR, nem véletlenül ilyen olcsó...
    Inkább vegyél: A7V333-at, az egészen más, nem is hasonlítható az A7S333-hoz és nem is kerül sokba...
  • Bandee
    Ennek az alap FSB 133, de mekkora a szorzó?
  • Bandee
    Az alaplapon amúgy milyen a BIOS? "Tuningbarát?" Csak mert ilyen lesz 1 hét múlva, csak a proci nincs eldöntve. Ha jól lehet az alaplappal tuningolni attól függően lesz proci is hozzá. Előre is kösz
  • Gerry
    Ez leginkább a procitól függ, de 140-es FSB-vel szinte mind elmegy...
  • Bandee
    AMD XP 1800-as procikat mennyire lehet húzni? Alapórajel 1.53Ghz. ASUS A7S333-as alaplap + Titan 5DTB hűtő
  • Mike
    nem kéne parasztkodni
    érdekes, hogy csak unregként mered
  • Wanted
    Thanks.
  • Laalee
    tuning szempontjabol ne varj sokat egy low cost laptol, mas tekintetben messzemenokig megbizhato.
    asust valaszd nincs ertelme sd ram ba fektetni, mas elonye meg nincs a sis735 nek.
  • Gerry
    Talán az a7s333, de mind a kettő elég gagyi, mivel SiS chipset van rajta, ha normális alaplapot akarsz, akkor minimum egy KT333-as, vagy KT400-as, esetleg ha tényleg jót akarsz, akkor nForce2-es chipsettel szerelt alaplapot vegyél, pl: ASUS A7V333, A7V8x, Chaintech 7NJS, vagy akissebbik 7NJL1-et.
  • Wanted
    Hi!
    Egy kérdésem lenne:
    A köv. két alaplap közzül melyik a jobb? (Megbízhatóság, húzhatóság stb.)
    Asus a7s333
    Ecs k7s5a
    Help!
  • Gerry
    Van fönt az is (XP-Pro SP1), de azalatt megy a Chaintech DigiDoc nevű progija is, nekem a 98SE-hez kéne...
  • petee
    sajna nem találok:(
    1 megoldás van: tedd fel a WinXP-t!
  • Gerry
    Köszi, ezt közben már én is megtaláltam, Win9x-hez nincsen?
  • petee
    crackem van hozzá. feltöltöttem:
    http://www.extra.hu/petike82/tsrh-cpuidle60prowin-ntxp.zip
  • Gerry
    2K/XP alatt is melegszik a proci, szóval nemértem a hozzászólásodat...
  • Laalee
    nem kene win98 at hasznalni es akkor ezeket a progikat is el lehet felejteni :D
  • Gerry
    Serialod van?
  • petee
    Sziasztok! Kipróbáltátok már a "Cpuidle Pro" nevű progit? nagyon királyos! alapban az 1700-es XP-m (Palomino mag) 54 fokos (CPU terhelés nélkül), ha pedig bekapcsolom ezt a progit akkor szépen lemegy 35 fokra! 19 fokot hűt! próbáljátok ki!
    www.cpuidle.de
  • Deathcourier
    Az Fsb-t és a Vcorét emelgesd arányosan ha fagy akkor adj még neki kakaót nekem 142Fsb stabil de ez a max (1775Mhz)Az az első hogy az alap Vcorét 1.75V kissé emeld mondjuk 1.775V-ra és utána addig emeld az Fsb amíg nem fagy a Bootolásnál meg a Windowsban minden normális!!De alaplap függő a dolog!!
  • Ssanya
    People_

Ha jol emlekszem, 5/2/1-en megy.

Udv: Sanya
  • parajesus
    na azt hiszem megvan a bunos:) abit serial ata + windows xp ... a vegen mar nem latta az xp a vinyon a fat32 particiokat uhh azon volt 2 het programfejlesztesem uhh kicsit panikoltam :))) de megvan hehe
  • parajesus
    na megnezegettem a cuccott ami szinte biztos az az hogy ez most nem vas alapu fagyas lesz. neha egy sima javapopupra elsszall, tegnap meg 3 ora online wolf es meg se nyikkant :))) driverek a legfrissebbek bios update-k megvoltak. szoval valoszinuleg az xpnek van gondja. azt mar eleve lattam hogy az xp nem nagyon szeresse a serial-ata cuccomat.
    tud nekem valaki olyasmit mondani, hogy milyen hatarokon belul erdemes jatszani a feszultsegekkel?
    meg hogy milyen homersekleten kell szaladni a gepnek(cpu,alap,hdd) ahhoz hogy meg ne legyen gond?
    koszi
    koszi
  • Evil
    a vinyotol biztos nem fagy.
    op rendszer,driverek, stb?
    Eleg szukmarkuan adtad az infot a verdarol.
  • Mike
    hát, ezt így látatlanban elég nehéz
    vmi nem jó :) - sorry
  • l3alF1aKe
    Mehet - Törlés gomb alatt szmájli beszúrás link re kell kattnitani. (feltéve hogy be vagy jelentkezve.)
  • parajesus
    ja és a ram az 2x kingston/ddr/400/256
  • parajesus
    Na szevasztok megvan a masina, jó is lenne csakhát fagyunk, fagyunk... kb. 10 percenként.
    ami zavar, hogy a a vinyó hőmérséklete 50 fok ha semmit nem csinál a gép, minden más 50 alatt.
    egyébként abit kd7-s alaplap, maxtor vinyó, athlon1700, ti4200 siluro. minden alapra állítva nem piszkáltam semmit. valami ötlet mitől lehet?
  • Zoli007
    Bocs ez most nem idevago tema de hogy lehet smileokat rakni a szoveg utan?
  • Evil
    amd -s pajtiknak.
    xp unlock 5sec alatt.

http://www.lostcircuits.com/cpu/amd_unlock/
  • Gerry
    A hűtők közt nem tudom van-e külömbség, de nézd meg a gyártó oldalát, a DDR-nek meg 2.65-2.7-nél többet ne nagyon adjál, főleg ha nincsen hűtés a modulokon, mert könnyen tönkremehetnek, haveromnak már pár SD RAM-ja áldozatul esett a a nagy melegedésnek.
  • Csibe13
    Coolermaster hsc-V62, nekem jó!
    VagyCM HSC-L61 3000 RPM, tiszta réz...
  • Zoli007
    nekem is 1700+ van es max 40 fokos titan d5tb van rajta
  • Mike
    az rengeteg
    enyém 2000+ FalconrockII-vel
    fordulatszám cc. 2500 és 40-45"C
  • Gerry
    Nagykertől hozattam, ahonnan beszerezzük az árúk nagy részét, onnan te személyesen nem tudnál vásárolni, csak ha partner vagy...
    Egyébként a szomszéd haverom az Aqua Computernél vette, ha jól tudom 38e körül, az enyém ennél kicsit olcsóbb volt, de nem sokkal...
    Nagyon kevés ilyen proci van, nekem is úgy lett, hogy 3db-ot hoztak az importőrtől, ebből 2 már rendelésre ment, úgyhogy a 3. procit nekem is le kellett foglalnom.
    A hűtést egy GlobalWein TAK68 végzi, ezüstpasztával megkenve, és így 3dmark futtatása után 50C fokos, 2600+ként még nem próbáltam ki milyen stabil, csak beindítottam, de mivel mostanában nemigazán érek rá, ezért még csak 2400+ként teszteltem (így tök stabil volt a régi A7V266-E-ben és az új Chaintech 7NJS-ben is). (Eredmények a 3DMark2001-es topicban)
  • Mike
    melyik az a játék?
  • Mike
    világos
  • Ssanya
    Proci vásárláshoz:

Én kb. két hete cseréltem le az 1600+-os procit egy Tbred B-s 1700+-ra, jelenleg 166-os FSB-vel, 1910 Mhz-en, 1.75 V-tal megy mint az állat, és stabil is. Több órát nyomtam Unreal II alatt, valamint lan-ban a Ghost recon-nal, végig stabilan szaladt. Szorzó nincs lock-olva, de azt az alaplap miatt nem tudtam rendesen emelni, mert nem volt elég választék, így maradt az FSB, aminek az emelését nagyon jól tűri. Ja, és mindezt egy kx-7-333-as alaplapban, ami hivatalosan ugyan nem támogatja a 333-as fsb-jű procikat, viszont ezek szerint minden további nélkül bele lehet őket rakni.
    Ez a proci most 11+áfa volt, a jelenlegi sebessége pedig most valahol a 2200+ és 2400+ között van, ha jól néztem, a valós órajel alapján. Max hőfok 54,5 fok volt, az mprobe progival mérve és log-oltatva játék alatt.

Üdv: Sanya